easy like sunday morning

sunday good morning varoline berg eriksen

Hei søndag! I dag var jeg oppe og hoppet klokken syv, jeg har vært flink og gjennomført en svett økt – ukens siste – og det var så deilig! Jeg føler meg alltid som et nytt menneske etterpå. Så har vi vært ute i høstsolen og ryddet hele familien. Eller. Nelia har vært i sandkassen for det meste, men vi har fått ryddet bort en del av sommerens blomster, tatt bort alle uteputene inkludert trekkene, for de skal vaskes, og så har vi fått ryddet plass i garasjen til alt sammen. For en effektiv gjeng! Det gjør godt for sinnet å få unna slike ting, for det er sånt som må gjøres, men som alltid står igjen på bunnen av to do-listen og som aldri får noen strek over seg. Men det får så absolutt en strek over seg i dag! Done and done! Lars-Kristian skulle hatt flere slike frisøndager.. 

good morning sunday caroline berg eriksen computer mac

Før den store ryddedagen startet, fikk vi selvfølgelig tid til frokokst og søndagskaffe, og begge deler har blitt inntatt i hvite frottémorgenkåper. De ble med oss hjem fra ikea i går, og gir meg følelsen av å bo på hotell. Og det er ikke dårlig i mitt eget hjem? 

dogs hugo ronaldo sunday good morning varoline berg eriksen


Jeg håper søndagen behandler deg bra! Jeg stikker innom litt senere med et innlegg som handler om bryn, og så håper jeg at vi sees igjen etter en deilig høsttur! For et vær det er i disse dager! Nyt det! 

26 kommentarer

 1. Åh! For en fin kopp! Hvor er den fra?

  1. Caroline

   Evergoodkopp :p Den er fra Kremmerhuset 🙂

 2. Så deilig å få gjort unna sånne ting! Ha en fin dag 🙂

 3. Nydelige bilder – det er bare en herlig følelse å se inn her til deg. Kvaliteten på bildene er fantastisk, koselig hjem, fristende oppskrifter, mange fine tips og koselig familie å følge Ha en strålende søndag videre, klem fra Mette

  1. Caroline

   Det er så hyggelig å høre, Mette! Jeg blir så glad! Tusen takk <3

   Stor klem!

 4. For noen lekre bilder! Får skikkelig søndagsfølelse av dem. Og digget neglene dine!
  Ja takk til flere av denne typen innlegg 🙂 Ha en fortsatt strålende søndag <3

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Tina! Tusen takk 🙂 Håper søndagen din har vært fin 🙂

 5. Hei Caroline! 🙂
  Har lest bloggen din nesten helt siden du startet å blogge og har med tiden fått et bedre og bedre inntrykk av deg. Du virker så ærlig, fornuftig og reflektert. Uansett hvor rart det høres ut gir det meg så mye å lese bloggen din. Takk for at du er tro mot deg selv og leserne dine, takk for at du viser oss at det går an å ha et avslappet forhold til mat, kos og trening og takk for at bloggen din er et friskt pust blant de norske bloggerne, du skiller deg ut på så mange måter! Jeg synes at du er et utrolig godt forbilde for meg og andre unge jenter. Håper du får en fantastisk avslutning på uka og at du fortsetter å inspirere og motivere meg og så utrolig mange andre der ute.

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk for denne kommentaren, Dorthe! Om du bare visste hva det betyr for meg! Tusen takk!

   Ønsker deg alt godt og håper du har hatt en fin helg – og at den kommende uken ikke blir annet enn bra 🙂

   Stor klem!

 6. De morgenkåpene er helt herlige, får litt spa følelse jeg 🙂 Ingen dårlig følelse i eget hjem, superdigg 🙂 Så flinke dere har vært i nydelig høstvær, godt å få det unna! Og ennå bedre å få det frem til våren igjen 🙂 God søndag 🙂

  1. Caroline

   Ja, ikke sant? Og så er de så rimelige også, og veldig fine på badet 🙂

   God søndag til deg også, Anita! Håper den har vært fin!

 7. Christine Karlsen

  Hei Caroline !
  Jeg har akkurat startet å kikke på bloggen din. Du tar vanvittig fine bilder, og er utrolig flink til å skrive. Blir så inspirert av deg.
  Har du et lurt trenings program til ny begynnere som vil få litt styrke, haha ?

  Klemmer fra Christine 🙂

  1. Caroline

   Så veldig hyggelig å høre; Christine! Tusen takk 🙂 Tenker du på helkropp eller på noen spesifikke kroppsdeler?

   Klem!

 8. herlige bilder! håper dere har en fin søndag !

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin! Det samme til deg 🙂

 9. Du gløder jo på bildene! Fine du <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 <3

 10. Gry Emilie

  Du er bare helt nydelig, Caroline 🙂 Og ikke minst, du er ett virkelig skjønt og vinnende vesen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Gry 😀

 11. Hvor er koppen fra, Caroline? <3<3
  Klem

  1. Caroline

   Den er fra Kremmerhuset 🙂

   Klem <3

   1. Er det lenge siden de var på Kremmerhuset? 🙁

   2. Caroline

    Nei, jeg kjøpte de forrige uke 🙁

   3. Da er det jo : 🙂 og ikke 🙂 . Hehe! For jeg har lett etter de men ikke funnet de. Håper jeg finner de likevel 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *