Elise sin kveld

feire elise carolinebergeriksenno gjengen

feire elise carolinebergeriksenno


I går feiret vi min beste venninne som fyller år til uken, og det var så hyggelig! Tenk at nesten hele denne gjengen har kjent hverandre i over 20 år, jeg er så takknemlig for dem alle sammen og for vennskap som varer. Etter hvert som du blir eldre går det opp for deg hvor mye gode venner faktisk betyr og det er så viktig å sette pris på hverandre og tilbringe tid sammen når dere først har muligheten til det. Vi har det alltid så gøy og jeg fatter fortsatt ikke hvordan klokken gikk fra ni til ett på bare 5 minutter? Haha 🙂 

feire elise carolinebergeriksenno bestevenninner

feire elise carolinebergeriksenno2

besserwizzer feire elise carolinebergeriksenno

feire elise carolinebergeriksenno brownie

feire elise 1carolinebergeriksenno bestevenninner

fine jenter katrine kine feire elise carolinebergeriksenno


Denne kvelden trengte jeg, for gårsdagen var en sånn dag som bare kom og spiste meg opp. Jeg klønet med alt jeg tok i, ingenting klaffet og jeg kan sverge for at klokken gikk mye fortere enn den bruker å gjøre, for plutselig var den fire og jeg var enda ikke klar for å komme meg i dusjen. Jeg skulle jo være i Oslo halv åtte! Jeg var på plass en time for sent og litt over det, men heldigvis var vi flere som var litt på etterskudd, og i denne gjengen er det ikke annet enn forståelse å møte. Det er jeg glad for ♥ 

Det er ikke lenge til vi skal sette kursen hjemover, jeg savner å klemme Nelia allerede, verdens fineste sjarmtroll! Gleder meg til en skikkelig høsttur i morgen, jeg får aldri nok av luften, fargene og den deilige lukten som følger med denne årstiden.

Vi sees snart igjen! Nyt lørdagen så lenge ♥ 

21 kommentarer

 1. You had obviously a wonderful evening together and you look all so chic!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Hurra for fine Elise!! 😀

 3. Hei Caroline. Jeg lurer på om jeg kan spørre deg om en tjeneste. Jeg har slitt med stress i mange år, blitt utbrent og må begynne å bygge meg opp helt på nytt. Jeg vet at du er god på trening og det er der spørsmålet kommer inn. Jeg har gått å strammet magemusklene, brystmusklatur og halsmuskelatur i mange år så de er steinharde og da ikke pga av trening. Har du noen forslag til øvelser jeg kan gjøre for å løsne på stresset som sitter i disse musklene for det gjør vondt og jeg får ikke pustet ordentlig. Hvis du er en engel og svarer meg er jeg takknemlig 🙂

  1. Hei Yvonne.

   Tror ikke dette er spørsmål som Caroline er i stand til å svare på. Hun har ikke tatt seg tid til å gi deg respons. Det er ikke hennes felt selv om hun driver en blogg.

   Har slitt med det samme selv og jeg anbefaler deg å gå til akupunktur for å få opp spenningene. Om du ikke gjør det vil det på sikt gi deg sterke smerter og ubehag. Snakk med fastlegen eller en fysioterapeut som har en videreutdannelse i akupunktur. Ikke utsett det.
   Masse lykke til.

  2. Vil bare tipse deg om at du kan ha god nytte av akupunktur. Finn en som er dyktig, akupunktur er utrolig fint for avspenning og å lade systemet på nytt. Personlig foretrekker jeg østlig orientert metode (kinesisk) Noen setter også nåler i triggerpunkter, da jobber man mye dypere. Men igjen vær obs på å finne erfarne og godt kvalifiserte folk. Sjekk akupunkturforeningen. Lykke til!! 🙂

  3. Snakk med en fysioterapeut!

  4. Kanskje du burde spørre en lege/fysioterapaut/kiropraktor om dette….

   1. Caroline

    Helt enig, dette ville jeg tatt med en lege/fysioterapeut 🙂

  5. Hei. Jeg sleit med det samme etter lengre periode med stress og angst. Jeg gikk til fysioterapeut Som satt opp ett tilpassa treningsprogram som jeg gikk igjennom før behandlinger, i tillegg fikk jeg masse gode tips om øvelser jeg kunne gjøre for å avspenning nakke, skuldre, rygg m.m i løpet av arbeidsdagen feks. Gull verdt og jeg merket fort bedring 🙂 også ga treningen overskudd 🙂 fordi jeg var henvist til fysioterapeut fra min lege så fikk jeg permisjon fra jobb både til trening og behandling, fordi treningen var en viktig del av behandlingen, veldig greit å passe på hvilke rettigheter man har knyttet til sånt 🙂 lykke til!

 4. Så koselig! Ekte venner er gull verdt 🙂

 5. Så koselig bilder. Slike kvelder med venninner kan man leve lenge på <3

 6. Hvor er den fine leppestiften din fra? 🙂

 7. Så koselig! Ingenting er som å være sammen med gode venninner <3 Viktig å prioritere sine nærmeste venner i en travel hverdag. Ønsker dere en riktig god helg 🙂

 8. Så fine venninner du har!! 🙂 God helg <3

 9. Heisann, flotte du! Leste i et tidligere innlegg at du sluttet å tygge tyggis. Kan jeg spørre hvorfor? Ha en fin lørdagskveld! 🙂 klem

 10. Så koselig! Ha en fin kveld 🙂

 11. Så koselig med venninnekveld! Det nye håret ditt er f-a-b-u-l-o-u-s!

 12. Gode venner er virkelig gull verdt! Hvilke brettspill vil du ambefale til par og jentekvelder? Det er jo igrunn ganske kjekt, men har ikke så mange selv enda, så tenkte å gå til innkjøp av noen! 🙂

  1. Caroline

   Oooh, da må du kjøpe «Ryktet går» 😀 Det er hysterisk morsomt! 🙂

 13. Heii 🙂 Har lenge ønsket meg en sånn type topp, hvor er den fra? kan du linke til den om det går?:)

  1. Caroline

   Den er fra BikBok 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *