den første smaken av årets jul

sofakveld pizzakveld carolinebergeriksneno

Jeg elsker virkelig julen og alt det fine som følger med den, så hjertet mitt slår ekstra fort hver gang jeg ser julepynten snike seg frem i butikkene, og julebrusen og pepperkakene fylle hyllene – selv om det egentlig er altfor tidlig. Så i dag kjøpte vi med både julebrus og pepperkaker på veien hjem fra Oslo, men jeg klarte å la julepynten få være i fred da vi var innom IKEA 😉 

Kan nesten ikke vente med å sette tennene i dette! 

pizzakveld carolinebergeriksneno pepperkaker årets første

Noen nye ting fikk likevel bli med fra IKEA, selv om vi egentlig var der for å sjekke hva de har å tilby av baderom. Nå skal det bli større plass til de overfylte sminkekassene mine og alt annet som hører til på et bad, og det skal bli så fantastisk deilig! Jeg er så lei av at alt bare renner ut hver gang jeg åpner skapdørene under vasken. Jeg ble forresten utrolig inspirert av å bare gå gjennom alle rommene og se på de fine utstillingene på IKEA i dag, det var så mye nytt og fint, og min første tanke er at jeg vil bygge hus NÅ! Men det får vel vente noen år til, med mindre drømmehuset dukker opp i mellomtiden. 

stykke pizzakveld carolinebergeriksneno

pizzakveld carolinebergeriksneno

Uansett! Hjemme ventet verdens skjønneste prinsesse og vi har fått spist pizza, pakket ut av kofferter og fått nye ting på plass, så nå skal pepperkaker og julebrus få kjørt seg til Homeland.

homeland pizzakveld carolinebergeriksneno

Elsker sofakvelder etter en dag som denne, så gleder jeg meg til en aktiv søndag i morgen 🙂 

27 kommentarer

 1. Eirin K.

  Hvor er hjerteskålene fra? 🙂

  1. Caroline

   De er fra åhlens 🙂

 2. Den jula skal vertfall jeg vente med i år, blir såå dritlei når den faktisk kommer for da har jeg vert i modus alt for lenge. Men jeg har drukket julebrus idag, men det er en hemmelighet.

  1. Caroline

   Jeg får holde igjen litt nå, men den blir uansett litt revet fra meg når vi reiser på ferie i november :p Da kommer vi hjem i tide til at stemningen kan starte igjen 😉 Det er lov å drikke julebrus i hemmelighet 😉

 3. Drikker du julebrus med sukker, eller er det en light variant? 🙂

  1. Caroline

   Det var vanlig julebrus 🙂

 4. Hva skjer med lavkarboen a?

  1. Caroline

   Det er lov til å skeie ut noen ganger, følger det ikke slavisk 🙂

 5. Madeleine

  I fjor ble jeg så fristet da jeg leste innlegget ditt om pepperkake og blåmuggost, så jeg bare måtte prøve! Fy såå godt!!!! Nå gleeder jeg meg til å spise det igjen… Men hva ser jeg på bordet ditt nå…Aass julebrus!!! Hvor i allverden har du kjøpt den?? Fikk beskjed om at den er ute av produksjon jeg :/

  1. Caroline

   Å, det er SÅ godt 😀

   Lars-Krisitan kom over det på Kiwi, og tenkte at det var perfekt siden vi skulle ha pepperkaker med blåmuggost 🙂

   1. Madeleine

    Åhh…kanskje de har fått den tilbake da! Hurraa!! Det er jo den BESTE julebrusen! Fikk vann i munnen nå, det å bli en tur på butikken i morgen etter pepperkaker og blåmuggost 🙂 🙂 Ha en fin søndag søteste

 6. Har selv bad fra Ikea og er ikke fornøyd i det hele tatt! Så min anbefaling er å holde dere vekke fra ikea når det gjelder bad og heller investere i noe ordentlig.

  1. Caroline

   Kan jeg spørre hva du ikke er fornøyd med?

   Håper du vil svare 🙂

   1. Sissel

    For det første var det ingen enkel sak å sette den sammen. Å så er skuffene vanskelige å lukke – Hvis man ikke presser midt på skuffen så vil den ikke lukke seg. Synes også skuffe inndelingen (skilleveggene) er klønete. De sklir ut hele tiden å roter til systemet mitt ;-). til neste bad skal jeg definitivt gå for noe annet. Synes ikea har kommet langt i utviklingen når det gjelder kjøkken, men baderom må de jobbe litt mer med i min mening 🙂

 7. Så koselig dere har det, ser ut som en lykkelig liten familie.

  1. Caroline

   Tusen takk, Liv! Det er hyggelig å høre <3

 8. Åh Caroline, nå må jeg legge skylden på deg for at jeg satt på julemusikk da jeg sto i dusjen, haha. Jeg elsker også jul,og nå som noen av trærne i hagen vår begynner å bli bare, fikk jeg skikkelig julestemning. Selv om det er altfor tidlig, så er det litt koselig også 😉 god søndag til deg <3

  1. Caroline

   Haha, så herlig, Hanne! Selv om det er for tidlig:p Vi kan bare pakke den bort resten av oktober og hele november, så kommer den for fullt i desember 😉 Det er godt å tyvstarte litt, spesielt når det gir sånn glede 🙂

   Klemmer!

 9. Synes nå dere har drømmehuset da! :O Ser jo så fint ut! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

 10. Hei! Den pizzaen så utrolig god ut! Er den hjemmelaget, og i så fall, har du lyst å dele oppskriften? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Peppes 😉 Men jeg har oppskrifter på mange deilig pizzaer her på bloggen 😀

 11. Var det jeg tenkte også..Dere HAR jo drømmehuset…:)

 12. Susanne

  Det så utrolig koselig ut! Jeg elsker førjulstiden, og for meg handler både november og desember om jul, haha! Elsker at det gir meg så mye glede med alt som hører julen til 🙂

  1. Caroline

   Enig 😀

 13. Haha – åh jeg ELSKER jul! Det er den fineste tiden på året. Jeg har kanskje ikke begynt på julematen enda men snart skal ungene fotograferes til julekort og julekalenderen er allerede påbegynt – greit å være tidlig ute med den ☺

 14. Madeleine

  Så koselig!
  Har dere laget pizzaen selv? Den så helt magisk god ut 😀 Du kunne ikke hatt den på oppskrift onsdag denne uken?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *