my happy hat

gamlebyen caroline berg eriksen benny ottosson broen 2

Jeg elsker denne hatten! Den blåser bort en dårlig hårdag på 1-2-3, i tillegg til at den får meg ekstra blid, og det er vel aldri dumt? 


gamlebyen caroline berg eriksen benny ottosson halvgamlebyen caroline berg eriksen benny ottossongamlebyen caroline berg eriksen benny ottosson skiltgamlebyen caroline berg eriksen benny ottosson detaljergamlebyen caroline berg eriksen benny ottosson skilt helkroppgamlebyen caroline berg eriksen benny ottosson helfigurgamlebyen caroline berg eriksen benny ottosson skilt halvkroppgamlebyen caroline berg eriksen benny ottosson broen

– foto: benny ottosson – 

(annonselenker) genser HER / jeans HER / boots HER / hatt h&m – divided / veske adax by caroline berg eriksen / klokke daniel wellington 


Jeg var litt trøtt i dag, ettersom Katrine og jeg kom ganske sent hjem fra Oslo i går, så jeg tillot meg å ligge i sengen helt til…trommevirvel.. til halv åtte . Wow! Men det er jo faktisk over en time mer enn jeg pleier å ligge, så det gjorde godt. Da jeg våknet luktet det kaffe i hele huset fordi Lars-Kristian hadde vært nede for å sette på, og siden ingenting gjør meg mer glad enn kaffe på morgen, er jeg i usedvanlig godt humør i dag! Sola skinner og jeg skal snart ut på løpetur, gleder meg til å la beina gå etter fri på treningsfronten i går og etter mye sitting i bil. 

Vi var en tur på jubileumsfesten til Cocoon og åpningen av den nyeste avdelingen deres i Avivahuset på Vinderen. Det var kjempefin underholdning, deilig fingermat og interessante foredrag , og jeg dro derfra en del kroner fattigere, for det var 20 prosent på alt og jeg klarte ikke å holde meg unna noen kjempefine vipper og en krem jeg trengte. Så da er det vel bare å glede seg til å bruke begge deler 😉 Loddtrekning og fine premier var det også, men jeg vinner aldri noe, og heller ikke denne gangen. Det er ikke tull, jeg har aldri hatt vinnerflaks, og det har alltid vært så kjedelig på diverse juletrefester og andre begivenheter opp gjennom barndommen. Lurer på hvorfor det er sånn? Regner med vi er flere? 


Jeg skal sette meg godt tilrette i kroken min og jobbe litt nå, det er så koselig at dere likte den! Jeg er veldig fornøyd selv også, den gir en god følelse, og det er sånn det skal være 🙂 

Ha en nydelig dag ♥ 

43 kommentarer

 1. Skorna!! Supersnygga!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Så behagelige også 🙂

 2. Fint antrekk, men hatten synes jeg ikke noe om I det hele tatt …..! Kroken din har blitt superfin

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er jo litt spesiell, så jeg forstår godt at ikke alle kan like den 🙂

   1. Neliane

    Hvor ble det av kommentaren min? :-))

 3. Jeg digger dette antrekket ditt, rå kult 🙂 Den jeansen kjøpte jeg på sen sommer’n og den er så kul, for ikke å snakke om Nelia vesken i sort 🙂 Love it! Denne gensern ser bare helt herlig å ha på seg i tillegg er den kul til denne jeansen, tommel opp til super kult antrekk 🙂 Og tommel opp til direkte linker! Så at det var flere enn meg som spurte om hvor genseren er fra 😉 Bloggen din er best 🙂 Hilse LK å si at han har blitt en reser på å ta fine bilder, disse fine bildene kunne han like gjerne ha tatt, det sier litt om kvaliteten på bildene deres 🙂 Ha en superfin torsdag, flinke dere 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂 Ha en fin torsdag <3

 4. kan få litt vinnerflaks av meg. Jeg får alltid lodd etc. på mitt navn fordi jeg pleier å vinne. senest i sommer ble det 4 festivalpass til diverse festivaler, og masse babyklær i posten. Ikke har jeg unger, men kan sikkert få gitt det bort til noen! men jeg har uflaks på stort sett alt annet da, så vet ikke hva som er best!

  1. Caroline

   Whaaat?! Heldiggris! 🙂 Men det er klart det ikke er gøy å ha uflaks på andre områder :/ En kan jo ikke være heldig i alt, det er vel konklusjonen :p

 5. Så utrolig morsom hatt da 🙂 Skjønner godt at den får deg i godt humør . . .
  jeg ble i godt humør bare av å se den.
  Skoene var skikkelig rå og at de i tillegg er gode på beina er aldri noe minus.

  Jeg er sykemeldt på grunn av skulda for tiden, og har fått beskjed om å holde
  meg langt unna PC’n, men jeg MÅ bare innom deg.

  Ha en strålende torsdag Caroline <3

  1. Caroline

   Uff, håper jeg ikke gjør det verre :O God bedring, hvert fall! Og håper du får en strålende helg 🙂

 6. Neliane

  Kan jeg spørre hvilken str du har i de buksene? Prøvde de igår og de var veldig små….tror jeg :-). PS. Synes hatten var søt jeg!

  1. Caroline

   Det er størrelse 25 🙂

   1. Neliane

    25? Jeg fikk de såvidt på i 26…..og da var det pølseskinn…..Jeg er 161, liten og slank og veier 50 kg nøyaktig….Du er 170 og slank, men ikke mager, flott og trent, men med både rumpe, lår og legger, altså flotte, men hvordan i himmelens navn får du på 25?? Vær så snill å si du har videt dem ut litt…? De ser jo ikke trange ut engang…..! 🙂

   2. Caroline

    De vier seg ikke noe særlig synes jeg, jeg har de som er lysere også, og de er det mer stretch i 🙂 Jeg har i hvert fall 25, og jeg opplever dem som ganske normale i størrelsen 🙂

 7. Smaken er som baken;-) Så jeg mener not, synes du er så fin med litt volum i håret ditt, og ikke dekket til med en slik type hatt:-p Hatt-i-fnatt god dag videre:-D

  1. Caroline

   Hahaha :p Tusen takk likevel 🙂

   1. Hihi, mente ikke at baken din var not;-D

 8. Hei! Jeg laget granola her om dagen etter din oppskrift og det ble helt nydelig 🙂 veldig lyst å dele oppskriften (med min egen vri) på bloggen, og lurte på om jeg kunne lånt det ene bildet i det innlegget? Selvfølgelig med info om at bildet er ditt! Bildet med skålen og kaffekoppen som står side om side. Det var så utrolig fint!

  1. Caroline

   Det går helt fint, Cristina 🙂

 9. Love the look 🙂

 10. Kjempe fint antrekk.. Skoene ser behagelige ut hvor er de fra?

  1. Caroline

   De er fra Nelly 🙂

 11. Pernille

  Vet det ikke har noe med innlegget ditt å gjør, men hvor er den flasken det står H2O på fra??

  1. Caroline

   Urban Outfitters 🙂

 12. Grusom hatt og du virker så unaturlig på disse bildene, men mye bra ellers da.

 13. Anne Berit

  Jeg har ikke vinnerlykke i det hele tatt.
  Men som deg har jeg vunnet i det største lotteriet!! Jeg vant ektemann-lotteriet og noen år senere vant jeg i datterlotteriet, to ganger! Så selv uten vinnerlykke så er jeg verdens mest lykkelige kone og mamma!
  Takk for inspirasjon, du er super! Elsker snappene deres også!

  1. Caroline

   Haha 😀 Du høres veldig heldig ut, spør du meg <3

 14. Personlig, synes jeg at hatten er HELT horrible. Mens resten av antrekk er super cute og kler deg veldig godt. Men for all del, smak er jo subjektiv…. til hver sitt.

 15. Christine

  Hei! Jeg synes du var fin jeg 🙂 -litt sånn uhøytidelig og cool, det må være lov!

  Ha en fin dag 🙂

 16. Hei!
  Kunne du eller LK gitt en rask innføring i lightroom? Altså det mest grunnleggende å kunne?:)

  1. Caroline

   Sjekk ut youtubekontoen til Anthony Morganti, han har en fantastisk tutorial til lightroom 🙂 Anbefaler å se fra den første, da de henger litt sammen.

   https://www.youtube.com/user/AnthonyMorganti

 17. Hei! Har fulgt bloggen din i mange år nå, og liker den veldig godt! Lurte bare på hva de skoene «heter»? Når jeg trykker på linken kommer jeg bare til nellys hovedside, og fant ingen som så akkurat ut som dine blant skoene på nelly. Ville også bare nevne at det er deilig å vite om noen noen som er like julete som meg! Stjernesludd har allerede blitt hørt x antall ganger fra slutten av september, hehe… Klem <3

  1. Caroline

   Så koselig å høre 😀

   Om du kommer til forsiden av Nelly så er det fordi de er utsolgt 🙁

 18. Hei Caroline! Følger bloggen din og synes du virker hyggelig:) Skoene var veldig fine! Er det gratis frakt til Norge også?

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne 😀

   Nelly sender fra Norge, det er gratis frakt om du bestiller over en viss sum mener jeg på 🙂

 19. Etter min smak er hatten forferdlig og du kler den ikke. Men resten av antrekket er greit. Ha en fin helg

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 20. Fresht antrekk! 🙂 Jeg kjøpte Nelia-vesken i rød for noen uker siden, og den er allerede mye brukt. Nå driver jeg og sikler på resten av kolleksjonen, så spørs om ikke det blir en (to) veske til 😛

  Kjenner meg godt igjen i forhold til dette med vinnerflaks. Det har ikke jeg heller. Er snart 24 år og har fortsatt aldri fått mandelen i grøten. Hadde sikkert ikke fått den om jeg hadde vært alene en gang 😛

  1. Caroline

   Så koselig at du liker den 😀

   Haha 😀 Den mandelen altså :p

 21. mammatil2

  Hvilken str er det på genseren din? På zalando skriv dem att den er så stor i str☺

  1. Caroline

   Small 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *