Oslo next

Nå går turen til Oslo! Stakkar Katrine som må holde ut med meg i bilen når jeg spiste så mye hvitløk i går, det er jo en haug i den raw salaten! Det tenkte jo ikke jeg på.. I tillegg skal vi til en jubileumsfest i Oslo for Cocoon som feirer 5 år, så det blir naturlig nok litt mingling. Jeg får bare ta med meg en pakke med Extra, selv om jeg sluttet med tyggegummi for lenge, lenge siden. 

IMG_3167

IMG_3163

IMG_3154

I dag røk forresten treningsplanen min, så onsdag får bli erstattet med søndag. Det er det eneste negative med å ha en plan, en kan liksom føle seg litt håpløs når den ikke blir fulgt. Men uken er jo på langt nær over! Jeg hadde rett og slett altfor mye å gjøre, så jeg har bare blitt sittende foran dataen i den nye kontorkroken min for å jobbe hele dagen, og nå skal jeg plutselig avgårde 🙂 


Ville bare ønske dere en fin kveld, jeg stikker innom senere med et innlegg til – kontorkroken er ferdig 🙂 

43 kommentarer

 1. Takk for at du er du :)

  Hei
  Helt seriøst. Tyggegummi. Jeg spiser enormt mye. Vet at jeg burde slutte, men syns d hjelper når man har lyst på no godt. Hvordan klarte du å slutte. Asså, kjenner at du inspirerer positivt over alt. Nå fikk jeg noe å tenke på. Tips t å slutte med tyggegummi

 2. Hvorfor sluttet du med tyggegummi om jeg kan spørre? 🙂 haha

  1. Caroline

   Fordi jeg fikk vondt i magen av sukkeralkoholene 🙁

 3. Hvorfor sluttet du med tyggegummi? Er det også usunt?

  1. Caroline

   Fordi jeg fikk vondt i magen av sukkeralkoholene 🙁

 4. Hvorfor har du sluttet med tyggegummi?

  1. Caroline

   Fordi jeg fikk vondt i magen av sukkeralkoholene 🙁

 5. hvorfor har du sluttet med tyggis?

  1. Caroline

   Fordi jeg fikk vondt i magen av sukkeralkoholene 🙁

 6. Kos deg i Oslo 😉 sendt deg melding på innboks, supert om du vil stille opp 🙂

 7. Hei fine du 🙂 Har bare et spørsmål jeg- hva med en liten video runde av din garderobe og sminkesaker? Hadde vært så kult å sett inni garderobeskapet ditt!! 😀 * sikle, sikle*
  Klem! <3

 8. Såå nydelige bilder av dere to <3
  Likte forresten skjørtet ditt kjempe godt!
  Ha en super tur innover og lykke til med alt du skal gjøre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Angela 😀

 9. Hvorfor sluttet du med tyggegummi?
  Lurer også på hvor kjolen på headeren din er fra, den er så nydelig. Så at Linnea Myhre hadde samme da hun var gjestedommer i Skal Vi Danse. Eller, den var iallefall temmelig lik 😉

  1. Caroline

   Jeg sluttet fordi jeg fikk så vondt i magen av sukkeralkoholene :p Kjolen er fra HM 🙂

 10. Jeg ble nysgjerrig på hvorfor du har sluttet med tyggegummi. Hørtes ut som et bevisst valg.

  1. Caroline

   Det var kun fordi jeg fikk så vondt i magen av sukkeralkoholene :p

 11. veronika

  Sluttet med tyggis? Why?
  Jeg er så avhengig, jeg 🙂

 12. Jeg tygger selv veldig mye tyggis. Er det noen grunn for at du har sluttet?

  1. Caroline

   Jeg sluttet fordi jeg fikk så vondt i magen av sukkeralkoholer :/

 13. Hei!
  Synes bloggen din er så fin og inspirerende! Jeg synes du virker som en veldig snill, artig og omsorgsfull person! Og så er du så pen og jeg digger stilen din! Kan jeg få lov til å spørre om hvorfor du har sluttet å spise tyggis? Er det en spesiell grunn?

  1. Caroline

   Tusen takk, Alexandra <3 Det var koselig å høre 🙂

   Jeg sluttet fordi jeg fikk så vondt i magen av sukkeralkoholer :/

 14. Hvorfor har du sluttet med tyggegummi?

  1. Caroline

   Fordi jeg fikk vondt i magen av sukkeralkoholene :O

 15. …digger bloggen din Nå lurer jeg – har du gjort om arbeidskroken din? -eller er det likt med det du postet på bloggen for en tid tilbake… Trofast følger

  1. Caroline

   Se neste innlegg 😉

 16. Sikke et fint mix af tøj, det klæder dig virkelig godt, Caroline! – Hvor er den fine nederdel fra?

  Lige et nysgerrigt spørgsmål; hvad kan det være, at du har valgt ikke at spise tyggegummi? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Mia 😀 Skjørtet er fra HM.

   Jeg får så utrolig vondt i magen av sukkeralkoholer, derfor sluttet jeg 🙂

 17. Du er bare SÅ vakker 🙂 Ble ekstra inspirert av bloggen din i dag. Veldig godt og variert innhold 🙂

  Forresten, er det noen spesiell grunn for at du ikke tygger tyggis mer?

  Klem herfra

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 😀

   Jeg får så utrolig vondt i magen av sukkeralkoholene, derfor har jeg sluttet :O

   Klemmer <3

 18. Haha, var du også avhengig? Hvor mye spiste du i løpet av en dag siden du fikk så vondt?

  1. Caroline

   Ja, du kan kanskje kalle meg avhengig :p Jeg spiste nok fort 2-3 pakker :/

 19. Hvorfor sluttet du med tyggis? Bare nysgjerrig, tygger innimellom selv.
  En annen ting jeg lurer på, når er du ferdig med PT studiet? Like spennende fortsatt?

  Ha ein fin dag!

  1. Caroline

   Jeg får så vondt i magen av det, tygger gjerne en pakke om gangen 😉

   PT-studiet ville vært ferdig i desember, men jeg så meg nødt til å sette det på vent da det hendte så mye annet som krever mitt full fokus. Jeg fikk rett og slett ikke til å gjøre det skikkelig samtidig som jeg skulle gjøre alt annet skikkelig. Så jeg tar det opp igjen når jeg føler at tiden strekker til 🙂

 20. Katrine

  Hei!
  Ser at såå mange har spurt om det med tyggegummi. Erytritol som sukrin er laget av er jo også en sukkeralkohol – blir du dårlig av det også? Jeg har ikke pleid å bruke det, men er vel ikke vits i å begynne hvis jeg får vondt i magen 😉
  Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Ved bruk av mengder, får jeg vondt i magen. Jeg tar ikke 1 eller 2 tyggis, når jeg først er i gang, må jeg ha en hel pakke i munnen. Så det er jo kun derfor, og da synes jeg den beste løsningen var å slutte :p

 21. Hei vakre deg:)
  Hvor er det svarte «skinn» skjørtet kjøpt?:)

  1. Caroline

   HM 😀

 22. Cathrine R

  Hvorfor sluttet du med tyggegummi? Neida 😉 Sluttet med det for en del år siden selv, fikk også vondt i magen av sukkeralkoholene. Noe jeg gjør av all type kunstig søting, så blir ingen light produkter på meg :O

  Men altså, Nelia og deg, jeg smelter! Dere er jo bare så utrolig søte, og du er bare en så flott en mamma. Virkelig Caroline, av det jeg ser av deg som mamma på bloggen, du bare helt fantastisk. Og dere er den søteste familien:-) Vet at dette kanskje høres litt rart ut, fordi jeg aldri har møtt dere, men LK og deg bare gi meg så troen på kjærlighet og ekteskap. For meg lyser dere kjærlighet, og jeg blir varm i hjertet av å se hvor glad dere er i hverandre 🙂

  Ha en fin kveld videre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, det gjør meg så utrolig glad å høre 😀 <3

   Ha en fin kveld, Cathrine <3

 23. HVORFOR SLUTTET DU M……

  Nei, forresten – jeg fant en annen litt lenger opp i kommentarfeltet som spurte om det samme, så ikke tenk på det 😀

  God helg!

  1. Caroline

   Haha 😀

   Tusen takk 🙂 God helg til deg også <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *