office corner: pimped with desenio

IMG_2940_1

Det tok sin tid, men nå er kontorkroken min offisielt ferdig og det ble så fint, synes jeg! Jeg gleder meg til å sitte her og være kreativ, det har virkelig blitt mitt eget univers, og det er viktig når jeg tilbringer såpass mye tid her. 

IMG_2954IMG_2979

Jeg finner mye inspirasjon i delikate bilder og bøker, og som dere ser har jeg selvfølgelig inkludert det i stor grad. Alle disse bildene inkludert rammene er fra desenio. De har et bredt utvalg av plakater i flere størrelser, og har kategorier med grafisk, insekter og dyr, fashion, fotografier, vintage og mye mer. I tillegg til mye fint for voksen, hus og hjem, har de også utrolig mye søtt til barnerommet 🙂 Plakater til barn finner du her

IMG_3007IMG_3000_1IMG_2989

plakat med gullfjær / plakat med bøker / plakat av dame med kjole / plakat med leppestift 

IMG_3023IMG_3036

Så,  hva synes dere? 

80 kommentarer

 1. Ååå, så utrolig fint det ble! Skulle ønske jeg hadde en slik fin arbeidskrok 😀 Ønsker deg en fin kveld. Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, hyggelig at du likte det, Julie 😀 Håper du har en fin kveld <3

 2. Digga at du har sprayet hånda fra hay svart! Råkult! Jeg sprayer selv alt mulig, og synes det er en fin måte å fornye ting i hjemmet på uten at det skal koste skjorta! Sprayet i gårkveld to hodeskaller svart, og det ble råkult! 😛 Synes det gjorde seg med litt ny stil hos dere! 🙂

  1. Caroline

   Ja, den ble utrolig mye kulere, pluss at den passet mye bedre inn 😀

 3. Heisann Caroline! Kjempe inspirerende blogg du har!! Kan jeg spørre hvor du har fått den fine gullkoppen i fra? Har letet etter slike leeeenge.

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂 Den er fra Kremmerhuset.

 4. Mye reklame på bloggen din for tiden 🙁

  1. Caroline

   Det er jo relativt naturlig, da jeg har designet en egen veskekolleksjon og har reist rundt og promotert den 🙂 Hvis det er rene reklameinnlegg du mener, så er det akkurat like mange som før. Hverken mer eller mindre 🙂

   1. Tror nok mange tenker at det er mer, ettersom dere i større grad er nødt til å merke innlegg enn før. Noe som jeg bare ser på som positivt at dere gjør, og merker ting skikkelig. Noen henger seg nok litt opp i at det i samrlige innlegg står annonse, reklame, sponset, linker osv.

 5. Hei! Så fint det ble! Mange fine detaljer, og så syns jeg du er flink til å se hva som passer sammen 🙂 Her er det bare å la kreativiteten flomme 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, koselig at du likte det 🙂

 6. Ooo hvor er den fine kaffe koppen fra??

  1. Caroline

   Kremmerhuset 🙂

 7. Camilla

  Hei Caroline! Først og fremst tusen takk for den fine bloggen din. den har vært fast følge hos meg i mange år. jeg ble litt nyskjerrig på at du skriver du egentlig har sluttet med tyggegummi for lenge siden. hva er grunnen din? selv tygger jeg litt for mye og syns det er en veldig dårlig uvane jeg prøver å kvitte meg med!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det <3 Jeg sluttet fordi jeg fikk så vondt i magen av sukkeralkoholene som brukes i sukkerfri tyggegummi.

 8. Så fint! 🙂 Hvor er den sorte hånden fra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Panduro, men jeg har malt den sort 🙂

 9. Ååh så nydelig og søtt hjemmekontor! 😀 bildene du har kjøpt var råå stilige, sånne vil jeg også ha! Du gir såå mye inspirasjon til absolutt alt du skriver innlegg om! <3
  Men en ting, kan du ikke få ordnet en "husk meg" når vi skal kommentere, så slipper vi å skrive navne og Emailen hele tiden 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Sigrid 🙂

   Ja, det kan jeg se om jeg får til! 🙂

 10. Utrolig fint, Caroline ღ Elsker alle de små detaljene i gull sammen med fine bilder & pynt. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt gull koppen fra? Ha en fortsatt fin kveld – klem ღ

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig at du synes det <3 De er fra Kremmerhuset 🙂

   Ha en fin kveld du også <3

 11. Digg! Du, hvor er gull saksa fra? Jeg driver også å lager nytt kontor og har havnet i gull trenden selv

  1. Caroline

   Den er fra Kremmerhuset 🙂

 12. Love it!:) Classy og romantisk, herlige parisiske vibber. Regner med at du får mange fine stunder i kontor»kroken» din:)

  1. Caroline

   Det håper jeg også 😀

 13. Det var helt nydelig. Utrolig rett og slett

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det <3

 14. Heeeilt nydelig 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. Det var sååå fint! Virkelig interiør til finerspissene… Hadde heller ikke regnet med noe annet fra deg 🙂 Du har SÅ god smak! Elsker bildene.

  1. Caroline

   Tusen takk, Mari 😀

 16. Monique

  Hei. Har du lyst til å fortelle hvilken modell av mac/imac du har? Hvor stor skjerm har du? Jeg vurderer sterkt en imac? Hva er d som gjør at du liker denne? Takknemlig for svar

  1. Caroline

   Det er en 27″, 3.2GHz, 8GB, 1TB iMac 🙂 Jeg liker den fordi den jobber raskt og har stor harddisk 😀

 17. Kjempefint! Kan jeg spørre hvorfor du har to eksemplarer av it-boken?

  1. Caroline

   Den ene er til en venninne, tidlig ute med gaver i år 🙂 Så får den ligge der så lenge, den er jo så fin!

   1. emilie

    Enig, den er helt fantastisk fin!

 18. Veldig fin og inspirerende kontorkrok!

 19. Beautiful!!! Now what room you surrender metamorphosis ? 🙂

 20. Nice home corner office 🙂 Viktig å gjøre det fint der man skal oppholde seg mye! Ser ut som du er på vei til å skifte litt interiør stil? For tilfeldig var dette vel ikke 😉 Men uansett, stilig ble det 🙂

 21. Benedicte

  Hvor er det Eiffeltårnet fra? Så fine 🙂

  1. Caroline

   Deter fra interiørmani.no 🙂

 22. Råstilig! Så flink du er 😀 hva heter vitrineskapet? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Regissør 🙂

 23. Det blei kjempefint!! 😀

 24. Mathilde

  Så inspirerende og fint! 🙂
  Jeg ser at pekemusen ligger på venstre side av tastaturet, er du venstrehendt?

  1. Caroline

   Nei, jeg er høyrehendt 🙂 Tusen takk!

 25. Så fint det ble 🙂 kult med sorte kontraster 🙂
  Jeg lurte på om dere er intr i å selge det gamle hvite vitrineskapet? Det er vel liatorp fra Ikea? Er på jakt etter et slikt 🙂

  1. Caroline

   Ja, det stemmer! Vi ga det bort via snapchat på mandag :/ Så det var noen og hentet det her på tirsdagen 🙂

   1. Æsj 🙁
    Ha en fin dag :))

 26. Thea Emilie

  Utrolig fint 🙂 Ble veldig inspirert til å bestille noen slike bilder selv. Hvem str har du i dine bilder? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 I de største har jeg 30×40, gullfjør i 21×30 og det minste er i 13×18 🙂

 27. Helt nydelig – en drømmekrok, uten tvil 🙂 Blir du ikke inspirert av å sitte der, så blir du det aldri hehe… Ha en fortsatt fin dag!

  1. Caroline

   Haha, sant :p

   Ha en fin dag du også, Therese 🙂

 28. Kjempefint! Kjøpte nettop like hyller som du har på veggen på Europris, de hadde ca den lengden det ble når du hang 2 av IKEA sine ved siden av hverandre. Du skulle hatt dem, da hadde det blitt mer en helhet iforhold til nå som du måtte ha 2 ved siden av hverandre, vet det hadde plaget meg med den skøyten mitt på hylla, men jeg er veldi perfeksjonist da 😉

  1. Caroline

   Å, det visste jeg ikke! Men det er helt sant! Irriterte meg grønn over at de ikke har en mellomstørrelse :O Nå er Lars-Kristian ganske fornøyd med jobben han har gjort, så det spørs om jeg får bytte dem ut med det første 😉 Men tusen takk for tipset 🙂

 29. Ingvild

  Hei vakre Caroline 🙂 Har et trenings-spørsmål, selv om det ikke har noe med innlegget og gjøre.
  Omtrent hvor lange pleier øktene dine å være? Selv kjenner jeg at jeg er sliten og motivasjonen daler når økta begynner å vare over en time. Forstår ikke de som klarer å trene i 1,5-2 timer uten å bli lei. Jogger jeg i 60 minutter, orker jeg sjelden noe mer enn feks. litt tøying etterpå. Skal jeg trene styrke i 40 minutter, jogger jeg ca. 20-30 minutter først, for å unngå å bli lei av treningen før jeg er ferdig med styrken.

  Hva med deg? Har du evt. noen tips? 🙂

 30. Hei, bare en liten, dum kommentar fordi jeg la merke til at glassene står opp-ned i skapet 🙂 Fine glass (for så vidt alle glass) skal ikke det for de kan bli grå og ødelagt (har selv sett det skje, og man får dem aldri fine igjen). Måtte bare si det 🙂 Her et klipp fra en ekspert :

  Sett glassene med åpningen opp

  Steffen Csirmaz er daglig leder ved Gjøvik Glassverk. Han forklarer til Klikk.no at når det gjelder dette «evige» tema om hvorvidt glass skal stå opp eller ned, så har de en klar anbefaling.

  – Vi råder alle å la glassene stå med åpningen (klokka) opp.

  – Dersom du setter glassene «ned» etter vask, vil noe av fuktigheten bli innestengt i glassene og du kan risikere at glassene blir grå.

  Csirmaz understreker at det også helt klart ser penere ut med glass stående i skap med klokken riktig vei. Og poengterer samtidig at krystallglass aldri bør stables.

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂 Har egentlig alltid hatt de sånn for at de ikke skal samle støv.

 31. Hei!

  Så fint det ble! Kan hente mye inspirasjon herifra! 🙂 Hvor er hunden fra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra HM 🙂

 32. Ragnhild

  Hei
  Fin krok 🙂
  Hvor er skapet fra?

  1. Caroline

   IKEA 🙂

   1. Ragnhild

    Ja, men hvilken type? Har lett etter noe lignende, pga har en smal vegg som dere 🙂 Trodde kanskje det var hemnes, men synes beina ser litt anderledes ut?

   2. Caroline

    Regissør 🙂

   3. Ragnhild

    Takk! 🙂

 33. Hei Caroline! 🙂

  Jeg er en halvgammel jente på 44, som i lengre tid har vært på jakt etter posters til mitt lille sminkehjørne! Nå fant jeg AKKURAT det jeg har lett etter! 🙂 Takk for inspirasjon- du har en lekker blogg!

  Høstklem fra Linn

  1. Caroline

   Bare hyggelig, Linn 😉 Klemmer <3

 34. How silver desk and desk lamp ?

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 35. Kathrine

  Hei Caroline,
  Synes du har et veldig fint hjem. Jeg blir så inspirert 🙂
  Lurte bare på hvor lysestaken i gull er fra? Er det også Kremmerhuset?
  God helg 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, hyggelig at du synes det 🙂 Den er fra Kremmerhuset.

   God helg til deg også <3

 36. What color will be this year in your Christmas?

 37. Flott interiør, liker at det er så stilrent og de fine linjene. Vil anbefale deg som liker å ha det ryddig å google KonMari method og Marie Kondo. Hun har skrevet en bok om hvordan man kan rydde opp én gang for alle og holde det slik med lite innsats. Det innebærer b.l.a å starte med å kvitte seg med alt som ikke gir glede. Metoden for å folde klær er en vakker kunst i seg selv. Jeg er hekta:)

 38. Lena Johanne

  For et fint hjemmekontor du har fått! Synes denne stilen her er så kul 🙂 Hvor har du kjøpt den gull-lysestaken?

  Klem fra Lena 🙂

 39. Det ser ukomfortabelt ut å sitte der er det eneste jeg tenker ^_^

  1. Caroline

   Ååh? Den kontorstolen er jo så myk og behagelig 😀

 40. Kristiane

  Hei!

  Eeeelsker bloggen din! Hvor har du kjøpt den lampen? Sykt kul 😀 klem fra meg <3

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Den er fra TM Design.

 41. Sunniva

  Hei! Hvor er hyllene fra?

  1. Caroline

   IKEA 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *