lace on lace in the old city

caroline berg eriksen benny ottosson

God morgen fine duJeg skal innover til byen allerede nå, det er levering i barnehagen, henting av bil på verksted og andre typiske hverdagsærender – og det er litt deilig det også! Jeg ble nesten to tær fattigere da jeg skulle ut med hundene for bare noen minutter siden, jeg stakk nemlig føttene nedi et par birckenstocks som har stått på verandaen i hele sommer og jeg kan bare trygt melde om at det så absolutt ikke er sommer lenger. Men det visste vi jo. Kjentes ikke ut som høst heller akkurat nå, men jeg håper det bare er jeg som er overfølsom fordi det var litt tidlig på morgen, for jeg har så lyst på en skikkelig høsttur snart. Kakao, grill og.. Eller vent. Det er kanskje ikke lov med grill i skogen etter midten av september? Da får vi i så fall finne på noe annet, jeg har uansett tenkt til å lure med meg Lars-Kristian, Nelia og firbeinte opp på fjellet her til helgen 🙂 De bare vet det ikke enda. 


Tenkte å starte dagen med å vise dere et antrekk før jeg drar avgårde. Jeg elsker kombinasjonen av blonde på blonde, selv om jeg vet at det er too much for enkelte. Jeg hadde på meg skjørtet med en ensfarget topp i forrige uke, og det ble så altfor kjedelig, men denne kombinasjonen løftet skjørtet flere hakk – fra bestemor til fantastisk. 

caroline berg eriksen benny ottosson halvfigur

caroline berg eriksen benny ottosson walking

DSCF3978-Redigera

detaljer adax by caroline berg eriksen benny ottosson

foto benny ottosson – 

(annonselenker) skjørt HER / skjorte HER / veske adax by caroline berg eriksen – caroline / pumps valentino / ringer hasla / solbriller zara 


Håper dere får en fin tirsdag ♥ 

65 kommentarer

 1. Etter 15 september er det lov med bål, frem til 15 april

 2. Elisabeth h

  Altså,det er mellom 15.april og 15.sept det IKKE er lov m bål i skog og mark,så du er helt trygg nå i oktober…vi brenner bål m barna nesten hver uke nå,og selv jeg ,som egentlig ikke liker pølser,synes bålstekte varianter,litt svidd,er helt nyyyyydelig!

 3. God morgen, Caroline!

  Ingen antydning til bestemor der, for et nydelig og spennende antrekk!

  Bålforbudet gjelder fra 15.april til 15.september, så om det ikke er veldig tørt i skogen hos dere er det bare å tenne bål nå 🙂 God tur!

  Klem fra Elin

 4. Birgitte

  Det at disse bildene som er tatt av en proff fotograf, ser like fine ut som de du/LK pleier og ta viser hvor flinke dere har blitt til og ta bilder etterhvert!! Bloggen din blir bare bedre og bedre 🙂

  1. Susanne

   Helt enig ser ikke mye forskjell på disse bildene kontra LK sine. Du har er så nydelig blogg med god kvalitet!

   1. Caroline

    Tusen takk, Susanne! Jeg blir så glad 🙂

 5. Katrine

  Kjempefint antrekk, absolutt ikke for mye:) Og nydelige farger på skjørtet, det likte jeg:)

 6. Det er etter midten av september det ER lov med grilling i skogen. Mindre skogbrannfare når det ikke er sommer 😉 Så det er bare å pakke med seg mann og barn og hunder og pølser og kakao og verdens deiligste ullgenser og legge i vei. God tur! 😀

 7. Perfekte spasersko for brostein i Gamlebyen!

  1. Hun var jo ute i ærend for å ta antrekksbilder, ikke på spasertur.

  2. Ja, hun gikk nok mange mil i gamlebyen med de skoene der, tror du ikke…?

 8. Det er FØR 15. september det ikke er lov å tenne bål/grill i skogen 🙂 Det er såklart pga brannfare om sommeren når det vanligvis er tørt – noe som egentlig ikke har vært et problem denne sommeren…
  Mellom 15. sept og 15. mai er det lov, så det er bare å komme seg ut på tur!

 9. Det er lov å tenne bål etter 15. september, så bare ta med familien ut å kos dere i dag! 🙂

 10. tror det er FØR midten av september du ikke kan ha bål/grille, for da er det tørt.

  Vil også si at jeg synes faktisk LK har blitt flinkere enn Benny O. til å ta bilder! Før løftet alltid bloggen og bildene seg da han tok bildene, men nå synes jeg LK gjør en bedre jobb. Var ikke noe annerledes med disse (slik som det var før), hadde ikke trodd at en proff fotograf hadde tatt dem.

  1. enig! jeg trodde det var LK som hadde tatt bildene, før jeg så at det var Benny. Det må han absolutt ta til seg, ment som et kompliment 🙂 LK: du er knallflink til å ta bilder, spesielt antrekksbilder er helt IMPONERENDE!

   1. Caroline

    Tusen takk 😀 Fra både meg og Lasse 🙂

 11. Bare å grille i skogen nå! Etter 15.september er det lov!

 12. Bålforbudet er faktisk fra 15. april til 15. september, så nå er det fritt frem for kos i skogen! 😀 Tenker faktisk prøve oss på en tur til helgen her også hvis været tillater det. Høst er helt ok så lenge det ikke regner 🙂

 13. Brannmannens datter

  Det er jo etter midten av september det er lov å fyre opp bål i skogen. Kos dere på tur, husk godt bålvett- hele året! 🙂

 14. Om våren og sommeren blir det gjerne tørt. Da øker faren for skog- og lyngbrann. I Norge er det derfor et generelt bålforbud fra 15. april til 15. september. I denne perioden er det forbudt å tenne opp bål og grill (også engangsgrill) i eller i nærheten av skog.

 15. Liker bloggen din kjempe godt. Spesielt oppskriftene du legger ut. Fikk helt dilla på vannmelonjuicen med chili og lime du la ut. Super fresh.
  Ellers så er det nå og fremmover en kan brenne bål,grille i skogen,men man må selvsagt ta hennsyn til om det har vært supert tørt over lengre perioder ol. Vi har allerede laget bål i skogen og grillet pølser,karbonader og selvsagt marshmellows til dessert.
  Så ta med deg Neila og din kjære for en flott tur i skogen du.
  Og ha en fin dag videre.

  1. Caroline

   Ja, ikke sant den er god, Eva? 🙂

   Tusen takk for tipset, jeg gleder meg til tur!

   Klem 🙂

 16. Men hvorfor har du hvite bh-stropper stikkende under den fine svarte blusen! Det ødelegger jo alt og blir hvertfall too much! Du pleier jo å være så flink med det! 🙂

  1. Caroline

   Den er hudfarget, og kom dessverre mer til syne på bildene enn i virkeligheten, så det var synd :/ Det ideelle ville være en sort bh, men den glemte jeg hjemme 🙁

 17. Hei! Sikkert mange andre som sei det samme, men det etter midt i september det er lov med åpen ild i skog og mark:) Ikkje under dei varmeste månedene! Så det er betre å kose seg ute!

 18. Kristine

  Nydelig skjørt!!

  Hehe, er jo faktisk nå du kan tenne bål/grill da – ETTER midten av september 😉

  1. Caroline

   Haha :p

 19. Ikke lov med grill i skogen etter midten av september??! Ehh…det er jo nettopp fra 15.september det er lov med bål (og grill..) igjen, etter en lang periode med forbud. Skogbrannfaren er nok over nå vettu 🙂

 20. Hei Caroline! Jeg elsker bloggen din du skriver så utrolig mye fint blir så imponert!❤️
  Men som speider vil jeg bare informere om at bålbrenning ikke er lov mellom 15.april og 15. September så er etter september det faktisk er lov! 🙂
  Håper dere får dere en fin høsttur og koser dere med bål, hvis dere en gang får tid! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Helene! Og tusen takk for informasjon 😀

 21. Henny88

  Absolutt IKKE too much! Helt fantastisk antrekk. 🙂 Klem fra en trofast leser som er innom bloggen din flere ganger daglig

 22. Marielle

  Å, en skikkelig høsttur er jo noe av det hyggeligste! Husk: det er etter 15. september det er lov å grille/tenne bål, så ta med det i planleggingen 🙂 Håper forresten sparekontoen på et mystisk vis kan fylles opp snart, slik at jeg kan få tak i en av veskene dine:) En fin tirsdag ønskes til deg!

 23. Hei.
  Blir det ikke kaldt med bare legger når du tar utendørs?
  Ha en fin tirsdag 🙂

 24. Marit s Dybvikstrand

  Hei, du lurer sånn på hvor du har kjøpt de rosa skoa til jenta di, som er avbilda sammens med de klærne du hadde kjøpt til ho for litt sia… (En kjole og kåpe) er de skoa varmefora også?
  Håper du kan vil være så snill og svare, leter nemlig etter noe slikt til mi lille jente

 25. Da har jeg en gledelig nyhet til deg 🙂 Det er lov å brenne bål og tenne opp grill i skog og mark fra 15 september! Så opphører det til våren engang, så til helgen kan dere grille pølser i skogen 🙂 Rååå fin bluse, men kun xs igjen i sort 🙁 Det blir litt i minste laget for meg dessverre! Jeg synes du var rååå stilig med det antrekket du hadde på deg i Fredrikstad i forbindelse med veske lanseringen din i forrige uke:-) Ha en super fin tirsdag, her skinner sola og skikkelig deilig høstvær ute 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 😀 Og takk for informasjonen, jeg gjorde et kjapt googlesøk og blingset visst litt på det som stod uten at jeg klarte å tenke logisk. Haha, så flaut :p

   Klemmer til deg 🙂

 26. Hvorfor skriver du egentlig alle overskriftene dine på engelsk? Dette er et typisk eksempel på at det blir skivebom ved å skrive «in the old city» når du egentlig mener » i Gamlebyen» i Fredrikstad – noe som er et spesifikt sted og et navn som betyr noe for oss på norsk, mens «in the old city» kan være hvor som helst?

  Generelt er det jo veldig dumt å skrive overskrifter på engelsk – et språk man ikke mestrer så godt som norsk, siden overskriften skal være presis og skape interesse for innlegget. Jeg skjønner virkelig ikke greia – blir man liksom «proffere» av det? Da får i så fall hele bloggen bli engelsk om man må død og liv må være internasjonal.

  Trist å se slik bruk av språket.

  1. With all due respect- jeg har reist et år utenlands og vært i mange mange ulike byer. Mange av byene har sine egne gamlebyer, eller old towns, som det heter på engelsk. Hvis det feks var et marked i gamlebyen vi ønsket å dra på, spurte vi oss rundt etter hvor «the marked in the old town» var. Mange byer i verden har en gamleby, det er ikke unikt for Fredrikstad.

 27. Jeg vil si det antrekket gikk fra Copenhagen til Halden men den toppen.. Men hver til sin smak…

 28. Jeg syns ikke dette ble for mye, jeg likte det veldig godt selvom det er mye som skjer! Og vesken din da, så fin <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Christina 🙂

 29. Beautiful!

  1. Caroline

   Thank you so much <3

 30. Helt nydelig skjorte! Du er bare fin du 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, snille <3

 31. Er vel på høsten/vinteren at det er lov med bål, når det er fuktig og ikke fare for skogbrann? 🙂 Ville forresten si at den nye headeren din ikke er synlig på Google chrome 🙂

  1. Caroline

   Haha, det har du helt rett i :O Jeg er litt distré om dagen kandusi.. :p

 32. Hei Caroline,

  Jeg har fulgt deg i flere år, og jeg må si at jeg beundrer alt du får til i løpet av en dag. Og ikke minst, hvordan du holder momentum hver eneste uke, gjennom flere år.. Jeg har selv en blogg og to barn i tillegg. Men timene flyr avgårde, og det er ofte jeg ikke kommer gjennom alt på en dag. Så jeg må si at du imponerer med hvordan du holder trutt og leverer hver eneste dag uten å stoppe. Klem Susanne ( http://www.susannekjellhov.com )

  1. Caroline

   Tusen takk, Susanne! Det blir jeg veldig glad for å høre! Tiden kan komme og ta meg også, det har den for så vidt gjort hver dag siden Nelia kom til verden (<3) Men jeg liker det sånn, jeg ville jo ikke byttet det ut for noe i verden, selv om enkelte dager er mer krevende enn andre. Men jeg tenker at man får til alt, bare man vil det nok 🙂

   Stor klem til deg!

   1. Stor klem tilbake og takk for fint svar 🙂

 33. Caroline

  Håper du har hatt en flott dag!

  1. Caroline

   Tusen takk og det samme til deg, Caroline <3

 34. Min kommentar får bli: alt for mye av alt for mye 🙂 Men den som intet våger forblir kjedelig 😉

  1. Caroline

   Hehe, det er jo sant 🙂

 35. Camille

  Hei. Jeg er veldig interessert i å ta den samme Pt utdanningen som jeg har skjønt du nettopp har avsluttet. Var det vært alt slitet? Var eksamen vanskelig? Har du nå fått offisiell tittel som Pt?
  Ha en fin kveld! Klem

  1. Caroline

   Hei Camille 🙂 Jeg fullførte aldri den utdannelsen, fordi jeg rett og slett ikke hadde tid denne høsten 🙁

 36. Hei 🙂
  Syntes du rocket dette antrekket, som bare du kan 🙂
  Er forresten fult lovlig å brenne bål nå, mener jeg. Håper dere får til en tur 🙂
  NYT kvelden, fineste deg!
  /A

  1. Caroline

   Tusen takk, Angela <3 Du er god! Håper du har en fin kveld <3

 37. Hei

  Jeg har bare et veldig kjapt spørsmål. Jeg hadde ca sånn farge på håret som du har nå før, men så farget jeg det brunt. nå angrer jeg veldig og vil farge tilbake til den blonde fargen. Har lagt merke til at du har hatt brunt, men fått en utrolig fin blondfarge tilbake. Hvordan gjorde du det? hva sa du til frisøren? Slet det mye på håret?

  1. Caroline

   Vi brukte olaplex, og før det kom på markedet nektet frisøren min å gjøre meg blond igjen :p Så det sies at det hjelper 😀 At det slet på håret mitt er ikke til å stikke under stol, men det var faktisk ikke så ille 🙂 Jeg merker ikke noe til det, men frisøren min ser jo at det er slitt. Vi gjorde alt på 8 (!!) timer :O Mange velger å gjøre det i flere omganger, men det holdt med 1 omgang for min del. Blogget om det her https://carolinebergeriksen.no/2015/07/24/do-blondes-have-more-fun-2/

   Klem 🙂

   1. linnea

    Tusen tusen takk for svar! <3

 38. Hei.

  Jeg lurer så veldig på hvordan du klarer å få i deg nok vitaminer og mineraler?

  Jeg sliter veldig med dette, og jeg hele tiden sliten og uopplagt. Har vært mye syk i høst også.

  Jeg spiser helt glutenfritt og melkefritt, da jeg ikke tåler dette, og er flink å spise grønsaker og frukt, men likevel føler jeg at det ikke er bra nok.

  Har dere noen råd å komme med? Jeg har begynt å ta vitamin og mineral-tilskudd, men syns det er rart man ikke bare kan spise det man trenger gjennom mat.
  Er virkelig grønsakene og frukten blitt så næringsløs og fattig på vitaminer og mineraler?

 39. kjerstin

  Nydelig skjørt 🙂 jeg har ikke mulighet til å kjøpe meg et slikt men heldigvis har jeg symaskin….nå må jeg på leit etter stoff, det er jo det som er hele kluet 🙂

  klem 🙂

 40. Vad använder du för BH till just den blusen? Eftersom den är öppen framtill. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *