mid season sale hos get inspired

yey salg happy

Get Inspired leker ikke salg, nå har de startet mid season sale og det er så mye fint på tilbud! De har satt ned en hel haug varer med inntil 50 prosent rabatt og salget varer til og med 18. oktober. Og dere, her er det førstemann til mølla, det beste ryker alltid først! 


my favourites 

getispiredmidseasonsale carolinebergeriksenno2

1. jakke kari traa 2. genser röhnisch 3. genser kari traa 4. jakke kari traa 5. tights adidas 6. tights kari traa 7. tights röhnisch 8. sjølvsagt set kari traa 9. seamless bra kari traa 10. parkas kari traa 11. stay in place sportsbh 12. asics gel phoenix 13. treningsdagbok 14. tee kari traa 15. shorts nike 16. joggebukse kari traa 17. asics gel noosa tri 

get inspired sko dagbok salg

– planning is always a good idea – 


Sjekk ut hele salget HER 🙂 

5 kommentarer

 1. åh, Kari Traa sitt treningstøy er så fresht <3

 2. Heihei:-)
  Ville bare stikke innom for å gi deg et tips! Virker som den pulsklokken din lever sitt eget liv til tider, og det er så enormt frustrerende!!
  Jeg gikk til slutt til innkjøp av polar m400! Dette er en fantastisk klokke, å du ender med å ikke klare å ta den av deg! Du som trener så mye har bruk for en slik klokke, og du får virkelig ros for all jobben du gjør! Her er det om å gjør å oppnå 100% hver dag, men det tror jeg ikke blir noen problem for deg som er på to hele dagen 🙂
  Stor klem:-)

 3. Så mye fint! Ønsker meg nye sko, men får bli med treningsdagboken til å begynne med:) Klikket den nettopp hjem og gleder meg til å få den! Ha en fin uke 😀

 4. Gel Noosa er min favoritt også. Kjøpte eit par i slutten av juli, men no måtte eg berre kjøpe enda eit par når eg såg salget:) Brukte forresten dei lyse bootsa som du viste fram for eit par veker sidan på kjærestetur til Helsinki. Meget godt fornøgd med valget. 🙂
  Springerinneklem

 5. Hello Caroline!
  You inspired to buy the acics gel tri noosa and I am so happy about this, thank you! Just finished my first run with them and they are terrific!
  Although I am really puzzled what should I do with the extra elastic laces. Do you use them at all? If so, do you have any tutorial how that should be laced? 🙂
  Just stay like you are… an Inspiration! 🙂
  Greetings from Germany!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *