finally some changes in our livingroom

kveldssnekkern1

God kveld til deg! Jeg har fått meg en handyman i stuen, Lars-Kristian har funnet frem coronaen og verktøyskrinet og er i full sving etter streng beskjed fra meg! Joda, jeg hjelper til jeg også altså 😉 I hvert fall når det trengs, ellers er jeg fornøyd med å endelig kunne ta meg tid til å starte på 2-årsboken til Nelia som jeg har hatt lyst til å starte på en hel evighet nå. 

kveldssnekkern verktøykasse


Ellers snublet jeg nettopp over noen rosa analkuler som plutselig lå på gulvet og slang. Ganske vondt å tråkke på faktisk. Ja, du leste riktig. Og nei. Ikke spør meg hvorfor. Jeg er like sjokkert som deg. Du kan jo se mer på Lars-Kristian sin snap om du lurer – LKERIKSEN23!  

kveldssnekkern corona

Hugo føler seg mandig selv om han bare ser på 😉 For ham er det jo faktisk en utfordring å i det hele tatt ligge i nærheten av en verktøykasse! Han er redd for alt! 

kveldssnekkern hugo


Det skal bli uendelig godt å få ferdig kontorkroken min! Jeg har jo bare ventet i 1 år! Men jeg måtte finne et passe stort vitrineskap til å erstatte det hvite vi har hatt en evighet nå, og ettersom målene på den veggen det skal stå er ganske små, så har det vært en utfordring. Men ikea hadde en løsning!

kveldssnekkern nytt skap

Planen er å innrede den ferdig i morgen om alt av hyller og skap kommer på plass i dag, så gleder jeg meg til å vise dere resultatet 🙂 

12 kommentarer

 1. Hahahaha-har desv ikke snap-chat men kanskje LK har mistet de nye analkulene sine på gulvet…..ikke rart de er vonde å tråkke på, de er jo ikke laget for det 😉 hehehehe

 2. Hei! Hva koster hundesengen?

  1. mente selvflgelig *hvor har du kjøpt den?
   haha uff, satt helt i min egen verden.. beklager!

 3. Haha:D Nå lo jeg godt. Analkuler fra intet? Mon tro hvor de kom fra:p

 4. Hei Caroline 🙂

  Ikke ta spørsmålet som kritikk er bare nysgjerrig.

  Hva er grunnen til at du bytter ut det det hvite skape til et brunt skap ? 🙂

 5. Mathilde

  Nydelig!! 🙂

 6. Katrine

  Seriøst??? Hahah man nå jo bare spørre??det er jo ikke sånn som bare dukker opp! Hahha noe å anbefale videre? Hehehe

 7. Hehe Rosa analkuler? Seriøst ? Men ut fra fargen å dømme, så hørtes det du som dine hehe Hva skjer a lissom 😉 Yeah, endelig er Ikea møbler på plass, tok dere noen gang turen eller ble den rett og slett klikket hjem 😉 Der får du plass til mye kontor saker, Ikea er stedet på løsninger!

 8. Analkuler har jo en tendens til å BARE dukke opp i hus 😉
  Følger dere på snap begge to, og fått et helt annet inntrykk enn hva jeg først hadde. LK ee jo hysterisk morsom og har verdens kleineste humor – akkurat sånn jeg liker:) og du Caroline er jo mye mer jordnær enn jeg hadde inntrykk av gjennom bloggen, i tillegg tar du deg selv ikke så høytidlig – som jeg først trodde. 🙂 dagen er ikke den samme uten dere 🙂

  2 års albumet til Nelia, er det eget album som skal fylles med bilder fra hun er 2 år også et år fremover, eller er det en egen bok med ting å fylle inn?
  Lurer veldig da jeg selv har ei jente på 20 mnd og vil jo ha med meg alt 😉 men fytti det blir mange bilder og album etterhvert – men tenker det blir veldg stas når hun blir eldre 🙂

  Liker antrekks bildene dine, men når du poster bilder av Nelia så må du gjerne opplyse om hvor klærne er fra 🙂 hun har så mye pent tøy 🙂

  Ha en kjempe fin kveld og uke 🙂

  1. Caroline

   Hahaha, så ille :p Tusen takk for så fine ord, Lene! Det blir jeg veldig glad for å høre 🙂 Det er jo gjerne litt vanskeligere å bli kjent med noen via tekst og bilder, og noe vil alltid komme ut litt annerledes enn hva det er ment, så jeg forstår hva du mener! Så gøy at du følger oss begge 🙂

   2-årsalbumet er et jeg lager selv hos fotoknudsen, jeg synes det er helt genialt! I den første boken har jeg gjort hele selv etter å ha valgt en mal, for deretter å endre som jeg selv vil, legge til clipart etc. Den er kjempetykk og har masse tekst 🙂 På den siste siden laget jeg en liste over «milepæler» også, tenkte å gjøre noe lignende denne gangen 🙂 Tenkte å fortsette frem til hun bli ca. 5 år – det er målet 🙂

   Og du, det kan jeg jo starte med 😀 Jeg elsker å handle klær til henne!

   Stor klem 🙂

 9. Älskar hundsängen! 🙂 Var kan man köpa den? Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *