shooting with benny

benny caroline 3

God morgen søndag! Vi har spist hotellfrokost og smurt matpakke, så nå er vi klare for å tilbringe store deler av søndagen langs veien. Er spent på om vi vil merke noe til trafikken etter at høstferien er over for veldig mange, men jeg håper vi slipper. Det siste jeg vil er å føle behov for å laste ned yatzy world og bli hektet på det igjen. Jeg drømte jo om det og spilte det omtrent i søvne da vi havnet i rushen etter en eller annen vinterferie for litt siden. Det endte med at Lars-Kristian og jeg satt i hver vår del av huset og spilte mot hverandre da vi kom hjem. Haha, ikke bra. Nå har vi heldigvis lydbok da, så jeg skal overtale ham til å høre fra det stedet i boken hvor jeg har kommet, han ligger flere kapitler foran meg 😉 


yesterday – backstage from shooting with benny

benny caroline

det dukket opp fotografer fra alle kanter

benny caroline 4benny caroline 2benny caroline 5

Vi skal prøve å rekke innom hydrogenfabrikken før Nelia sovner og før vi kjører innom mormor og morfar på veien, så jeg må bare hive meg rundt. Ville bare ønske dere en fin søndag, vi sees jo om litt 🙂 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]

Maybe it is time to do some translation again? These pictures are from yesterday when I was shooting outfits with Benny. Can’t wait to see the result! 

We are ready to hit the road after a few days in Fredrikstad launching my adax bag collection. It has been such a great weekend, thank you all for coming both in Skien and in Fredrikstad. It really means the world to me! 

We are filled up with breakfast, our suitcases are ready and so are we. It is time to hit the road and go back home 🙂 But before we do, we hope to get a chance to visit my sister at her coffee shop’s stand for the rainforest 🙂 

See you soon, lovelies! 

[/showhide] 

22 kommentarer

 1. Hei. Så fin du var. Har du fortsatt exstensions i håret nå som det er kort?

  1. Caroline

   Ja, det har jeg 🙂

 2. Så fin du er, Caroline! 🙂

  1. Caroline

   Tuusen takk, Eirin 🙂 <3

 3. God søndag! 🙂

  Her tilbringes dagen mellom pappesker og renovering 🙂

  Klem til deg

 4. Sølvi Svendsen

  Hei 🙂

  Jeg lurte på om du kunne fortelle/gi tips om hva du gjør når du får en liten treningsskade. Da snakker jeg om ikke alvorlige skader der du må gå til legen, men for eksempel en liten strekk i legg/kne/ect. Jeg har holdt på med trening nå en mnd (for å gå ned i vekt), og jeg var veldig uheldig på onsdag å forstrekke noe i kneet. Jeg klare fint å gå på det, og det er ingen hevelser eller noe, men jeg kjenner det når jeg går på det. Nå klare jeg heldigvis å gå normalt på det. Dette er veldig trist, da jeg har funnet ut at løping er veldig gøy. Jeg kan trene styrke i mellomtiden, men ikke alltid like gøy

  Mvh. Sølvi Svendsen

 5. God tur hjemover! Krysser fingrene for at dere slipper kø 🙂

  1. Caroline

   Ingen kø 😀 Takk og lov! 🙂

 6. Ønsker meg veldig et inspoinnlegg om sko for høsten! Har så vanskelig for å få inspirasjon på skofronten om dagen og trenger veldig noe nytt. Du kommer alltid med så mye bra 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for innspill, Helen! Det er notert 🙂

 7. Så fin du er, hvor er de buksene fra?

  1. Caroline

   De er fra inwear 🙂

   1. Hva heter de buksene, hvor kan de kjøpes?

   2. Hvor kan jeg kjøpe disse buksene?

   3. Caroline

    eg kjøpte mine på companys i københavn 🙂

 8. Antrekket bakfra – wow! Ble inspirert 🙂

  1. Caroline

   Så gøy! Det kommer bedre bilder 🙂

 9. Hei

  Hvor kan man kjöpe den svarte og rosa blusen?

  1. Caroline

   På nelly 😉

 10. Så vakker du er, du skriver at de buksene er Inwear, men hva heter de? Hvor kan jeg kjøpe de?

  1. Caroline

   Jeg kjøpte mine på companys i København, men er usikker på hva modellen heter dessverre :/

 11. Hei!

  Hvor har du kjøpt den sort blusen (ikke med blonder)? Nydelige begge to 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *