hydrogenfabrikken, ansiktsmaling og hjemreise

ansiktsmaling1

ansiktsmaling 2

Da er vi omsider hjemme etter noen timer på veien, og det føles veldig, veldig godt. Jeg er så innmari klar for søndag med stor s – noe som betyr beina høyt og rumpa lavt i sofaen sammen med Lars-Kristian. Selvfølgelig. Jeg skulle ønske jeg hadde ork til å trene, men i dag handler det kun om prioriteringer for min del, og jeg prioriterer å pakke ut av kofferter etterfulgt av total avslapning etter en hektisk uke med mye gøy på planen. Nå ser jeg virkelig frem til en ny start, det skal bli så fantastisk godt! Bare det å lage egen middag hver dag, få gjennomført mine vante treningdager så jeg kan kjenne litt ekstra energi i hverdagen, jobbe meg gjennom ting og krysse av ting på listen – det skal bli så deilig. Mandag – jeg er klar! Men først skal søndag få kjørt seg. 

bare grønt stand anette hydrogenfabrikken regnskogen

hydrogenfabrikken regnskogen bare grønt

ansiktsmaling

hydrogenfabrikken regnskogen pappa nelia iskrem

hydrogenfabrikken regnskogen mamma nelia

hydrogenfabrikken regnskogen storskjerm

hydrogenfabrikken regnskogen luring

hydrogenfabrikken regnskogen mamma nelia iskrem

Vi rakk altså å stikke en tur innom hydrogenfabrikken for å hilse på tante på veien hjem, og der var det mye godt og veldig mye gøy! Nelia fikk til og med ansiktsmaling, og nå føler hun seg så fin at hun har startet å kalle seg selv for prinsesse også 😉 Stor stas, med andre ord! Den ble jo så fin, da! Og jeg vet om en som sikkert kommer til å sove musestille i natt, slik at hun kan vise den frem i barnehagen i morgen 😉 

1 rett bare grønt

– veimat fra bare grønt – 

2 rett bre grønt


Veeeel. Koffertplikt kaller. Å pakke ut av kofferten altså 😉 Håper vi sees igjen litt senere ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]

After three hours on the road, we are finally home, and I am so so so ready for a Sunday night! By this I mean doing absolutely nothing, and I am going to put my legs high and  plant my ass on the couch with Lars-Kristian by my side. How romantic 😉 But I need a few hours with nothing else do but relax and I am starting very soon, just need to unpack our suitcases first. So boring! 

I want to show you some pictures from a stop we did before we hit the road. We visited my sister like I said and there was a lot of fun to do there for children. And Nelia got her first face paitning! She loves it and only goes by the name Princess Nelia now 😉 Haha! She really is too cute  ♥ 

Hope you are enjoying your sunday sweeties  ♥ Thank you for reading! 

[/showhide] 

28 kommentarer

 1. Heisann, de grå støvlettene.. Hvor er de kjøpt:)?

  1. Caroline

   Mener du mine sorte? Eller Nelia sine? 🙂

   1. Pernille Kristoffersen

    De sorte dine… 🙂

   2. Pernille Kristoffersen

    Jeg tenkte på de svarte dine 🙂

   3. Caroline

    De er fra Nelly 🙂

 2. Sarperaz

  Hvilken av veskene har du på bildet der Caroline? Jeg trenger en ny og er så fristet. Trenger en god størrelse, for jeg liker å ha endel stæsj med meg, men ikke typ laptop str. Hva anbefaler du?

  1. Caroline

   Det er Caroline-vesken 🙂 Jeg får plass til macbook 13 tommer oppi, pluss en liten toalettmappe, hårbørste og lommebok. Elsker størrelsen på denne og det at den rommer mye mer enn det ser ut til.

   Du kan se flere bilder i dette innlegget https://carolinebergeriksen.no/2015/09/10/adax-by-caroline-berg-eriksen-caroline-guri-og-hugo/ (#annonseforegenkolleksjon ;))

   Klem 🙂

   1. Sarperaz

    Takker! 🙂 Selges de i Sarp noen steder forresten?

   2. Caroline

    Ja, absolutt 🙂 City sko i st. mariegate og bagorama på amfi borg i hvert fall 🙂

 3. Hei,
  Dette var jo de mest perfekte støvlettene jeg har sett på en stund. Kan jeg spørre hvor de er fra?

  1. Caroline

   Ja, de er fra Nelly 🙂

 4. Har du sett at de har nesten lik hatt som din til barn på hm? Bare en dusk, men såå søt:)

  1. Caroline

   Å! Haha 🙂 Den skal jeg se etter, så kan vi matche 😉

 5. Fine bilder 🙂 Kul genser, vil du si hvor den er fra?

 6. Nelia såg liiitt skeptisk ut på det første bildet, haha 🙂 Men det vart jo SÅ fint 🙂 Håpe dåkke har hatt ein deilig søndag!

  1. Caroline

   Hihi, hun lurte sikkert litt på hva som foregikk 😉

   Tusen takk og det samme til deg!

 7. maritha

  hei:) Hvor er genseren kjøpt?=)

 8. Hei, kan du skrive om iherb igjen :)? Likte veldig godt inlegget fra 2014. Hva pleier du å kjøpe? Fin blogg! 🙂

  1. Caroline

   Det kan jeg! Selv om det nå er en stund siden jeg handlet der :p

 9. Så utrolig søt Nelia er! Ser ut som hun hadde det gøy 🙂 Likte stilen din også. Godt å se at du går i litt avslappa klær innimellom 🙂

  Har et spørsmål til deg. Jeg vil gjerne ha litt inspirasjon til guttas høstgarderobe. Har planer om å oppgradere stilen til mannen min litt. Er lei av at han bare går i treningstøy, hehe! Kunne du lagd et lite innlegg med f.eks. klær, sko og jakker? Gjerne ting som ikke koster alt for mye. Jeg vet at Lars-Christian går i mye merkeklær, og jeg syns han har en veldig fin stil, men har dessverre ikke råd til sånne klær selv. Så om du kunne laget med litt rimelige alternativer ville jeg blitt glad. Håper du får tid til det 🙂

  PS: jeg har bursdag på tirsdag, og jeg troooor mannen har kjøpt Caroline-veska til meg 😉 Tihi!

  Klem fra Maria (trofast leser, men kommenterer dessverre ikke så ofte)

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria! Hun er verdens vakreste <3

   Det kan jeg gjøre! Jeg synes zara har mye fint til herre, h&m også 🙂

   GRATULERER så mye med dagen i morgen 😀 Så stas at du ønsker deg den! Håper du får en kjempefin dag og feiring 🙂

   Stor klem 🙂

 10. Katrine

  SÅ fin! hvor er genseren fra?? 🙂

  1. Caroline

   Fra Calvin Klein / Nelly 🙂

 11. Christine

  Nelia er bare så nydelig!:):) Hadde vært kjekt å sett en video snutt av henne i live-hun virker som en morsom unge:) Hun har dere all grunn til å være stolt over!Det hadde jeg vært :):)

  1. Caroline

   Haha, det er hun! Veldig rampete / tøysete 😉 Jeg legger ut litt videoer av henne på snapchat til tider – carobergeriksen 🙂

 12. Hei Caroline 🙂

  Veldig mye veske / event prat for tiden. Gleder meg til du blogger som vanlig igjen. Blir slitsomt med det samme om og om igjen.

  Misforstå meg rett. Veskene er fine og gjennomførte. Handler ikke om at de ikke er fine.

  1. Caroline

   Det vet jeg, Line! Beklager! Det blir liksom sånn når det er det jeg fokuserer på og holder på, ettersom dette på mange måter er en hverdagsblogg. Takk for at du holdt ut, nå er jeg jo ferdig 🙂

   Håper du har en fin ukestart 🙂

 13. Hvor har du kjøpt hårpynten til nelia? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *