fredrikstad og st. raw

caroline berg eriksen adax fredrikstad

God kveld til deg og velkommen lørdag! Denne dagen har gått med til fotoshoot med Benny, og det er stort sett det hele. Vi var i Gamlebyen slik at jeg kunne bruke Anette sin leilighet til prøverom, så gjorde vi 4 forskjellige antrekk og jeg gleder meg til å se resultatet. Nelia og Lars-Kristian var selvfølgelig med, en kjempefin mulighet for henne til å hilse på geiter og ender som hun er så glad i 😉 Vi dro til Hydrogenfabrikken da vi var ferdige for å levere nøklene til Anette, hun hadde stand der med Bare Grønt i forbindelse med at regnskogfondet har innsamling der, så dersom dere vil støtte en god sak, må dere ta turen i morgen! De holder åpent mellom 11 og 17 også, og jeg håper vi får muligheten til å ta med Nelia en tur før vi drar hjemover. Det var visst leker og styr for barna der tidligere på dagen, så det er sikkert god stemning 🙂 


Uansett! Jeg skulle jo dele flere bilder fra gårsdagen med dere, så de kommer her. De som jobbet hos Citybag hadde virkelig stelt i stand til et helt fantastisk event, se på det lekre bordet som i tillegg matcher kolleksjonen! Alle de ansatte hadde også kledd seg i sort med røde lepper – gjennomtenkt til fingerspissene, og det elsker jeg 😉 

fredrikstad 1

caroline berg eriksen adax fredrikstad utvalg

caroline berg eriksen adax fredrikstad gjester

caroline berg eriksen adax fredrikstad1

adax fredrikstad

– premiedryss – 

premier adax


Etter eventet synes vi det var på sin plass med en liten feiring, så vi møtte Bård og Katrine til middag på St. Raw. Det var like magisk som jeg husket at det var. Utrolig dyktige kelnere og bare helt nydelig mat – for ikke å snakke om toalettet. Haha, når det er en glede, da er det bra 😉 Gleder meg allerede til neste gang! 

caroline berg eriksen adax fredrikstad st raw

caroline berg eriksen adax fredrikstad katrine bård

caroline berg eriksen adax fredrikstad duck

caroline berg eriksen adax fredrikstad lasse østers

østers caroline berg eriksen adax fredrikstad

sashimi caroline berg eriksen adax fredrikstad

caroline berg eriksen adax fredrikstad middag 2

caroline berg eriksen adax fredrikstad middag

caroline berg eriksen adax fredrikstad servitør


Nå er vi på besøk hos mamma og pappa, og snart er det enda mer middag 🙂 Håper dere har en fin kveld ♥ 

22 kommentarer

 1. Det var utrolig hyggelig å hilse på deg igjen. Ble litt rørt at du husket meg igjen. Når det gjelder veskene, så var de så fine. Jeg har plukket meg ut 2-3 favoritter. Tenkte å ønske meg en i julegave. Men spørs om jeg greier å vente så lenge…hehe. Flott jobbet! Gratulerer nok en gang <3

  1. Caroline

   Selvfølgelig husker jeg deg 🙂 Det var så koselig at du tok turen, tusen takk for alle fine ord! Spent på å høre om det ligger noe under treet, og eventuelt hvilken 🙂

   Klem til deg og god søndag <3

 2. etter sommerferien og 4 uker med barn, skulle mannen min å jeg ut å spise. Mannen min er glad i sushi, det er ikke jeg. Men han overbeviste meg om at det alltid var noe annet på menyen. På ren slump, endte vi opp på St.Raw. Servicen var upåklagelig og kokken insisterte på at vi skulle sitte der de lagde maten, de var utrolig flinke til å fortelle om både vin og mat. Og takk og lov for god vin. For jeg fikk atter bevist at sushi ikke er for meg. Men de var jo så snille og flinke, så ville jo bare være høflig. Jeg dyttet litt over på mannen min, men jeg spiste og slukte ned med vin. De spurte hele tiden hva vi syns om de forskjellige rettene, og jeg bare smilte å sa det var veldig godt.
  Jeg overbeviste mannen min med selskapsblære om at det var vel verdt turen innom toalettet da. For ett lignende offentlig toalett har jeg aldri vært innom. Og ble superhappy for hårsprayen som stod i hylla. Ha ha.. Små gleder…
  Enden på visa var hvertfall at jeg gikk ut av restauranten like sulten, og turen gikk rett bort på pizzanini for å spise pizza.

  1. Caroline

   Sushi er ikke for alle, men det er fint å høre at dere hadde en god opplevelse likevel 🙂 De har jo kjøtt der også, så det var rart dere ikke fikk en meny uten sushi, det er jo fult mulig 🙂 Godt toalettet falt i smak, om jeg kan si det 😉

   God søndag til deg og mannen, JS 🙂

   Klem 🙂

 3. Gratulerer!
  Fullt hus – bra jobb.

  http://www.sjefens.no

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 4. Heisann!
  Gratulere så mye med vel gjennomført veske-«turnè»!

  Jeg merket at den nye headeren ikke var mulig å se når man bruker nettleseren Chrome. Er dette noe som kommer etterhvert? 🙂 Den nye er jo så fab, så hadde vært konge å se den hver gang man klikker seg inn 😉

  1. Caroline

   Så veldig rart, jeg bruker jo den selv :/ Det skal gå fra alle nettlesere, men jeg kan jo dobbeltsjekke med teknisk, selv om jeg har gjort det allerede – skader aldri å høre igjen 🙂

   Klem!

   1. Neliane

    Nei bare gamle som kommer opp uansett hva jeg gjør gitt. Bare hvis jeg på tlf går via explorer at den nye kommer. Men den bruker de fleste lite.

 5. Elsker St. Raw! Har du besøkt dem i Oslo? De ligger på Saga Hotell ved Majorstuen. Uten tvil den bestes sushien! Ha en fin søndag!

  1. Caroline

   Nei, det visste jeg ikke 🙂 Tusen takk for tips 🙂

   En fin søndag til deg også 🙂

 6. Gratulerer igjen Du er dyktig Jeg er kjempefornøyd med den store rød veska Rødt er min farge Veskene er nydelige og ser ikke bort fra at jeg kjøper en i svart også Ha en flott søndag

  1. Caroline

   Tusen takk, Astrid! Det er veldig hyggelig å høre 🙂

   Klem til deg og god søndag 🙂

 7. For noen herlige bilder! Dere er dyktige <3
  Så forresten ut som et utrolig vellykket event. Vel fortjent! 🙂
  Kjempe stilig med sorte antrekk og røde lepper.
  NYT søndagen!

  1. Caroline

   Tusen takk, Angela 🙂 Det var en kjempefin dag / kveld 🙂

   Klem!

 8. Så fine bilder! 🙂 Jeg har så lyst på den clutchen din, den er såå lekker! Du er virkelig flink altså! Kos dere masse i dag, alltid koselig med familiebesøk 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin! Det er alltid hyggelig å høre 🙂 Håper du har hatt en fin helg 🙂

   Klem!

 9. Isabella

  Så koselig at du tok med bildet av meg og deg! Hadde en fantastisk morsom kveld, og så koselig å hilse på Nelia og Lars Kristian også, de er så gode. Og ikke minst deg <3 Ha en strålende mandag, og takk for en koselig kveld sammen med deg og Adax. Du er dyktig! Klem

  1. Caroline

   Det var så fint å møte deg! Jeg hadde også en veldig fin kveld 🙂

   Håper du har en deilig start på uken, Isabella 🙂

   Klem!

 10. Ingen tvil om hva som er på min ønskeliste til jul 😀

  1. Caroline

   😀

 11. Hei. Kan du anbefale noen gode spisesteder i Fredrikstad utenom st.raw? 🙂 Gjerne som har tre retter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *