fredrikstad ♥

fredrikstad 1

Å, jeg blir så glad! Nå er adax-runden over for vår del, og det er selvfølgelig litt trist, men det er jo likevel ikke over, for veskene har jo nettopp kommet ut og jeg gleder meg til fortsettelsen! Det er helt overveldende å se hvor godt dere har tatt imot både dem og meg, og jeg er så takknemlig for alle fine ord og fantastiske mennesker jeg får møte 🙂 Tusen takk for at dere kom nok en gang, jeg ble like overrasket og overveldet i dag som i går – og som i Oslo. Gleder meg til neste gang vi kan gjøre noe lignende Jeg deler flere bilder i morgen! 

fredrikstad 2

SÅ. BLID


Vi skal ut og feire i dag, og tante Anette har kommet for å passe på Nelia, så nå skal mor og far ut og kose seg med gode venner. Katrine og Bård er i byen! Håper dere har en fin kveld ♥ 

18 kommentarer

 1. Gratulerer med flotte vesker. De er knallfine. Fantastisk rød farge du har valgt. Du er dyktig og flott. Ikke ta til deg det negative som noen prøver seg på. Alt til at veskene er kopier til at de selger dårlig. Du har all grunn til å væte stolt.. du har også den bloggen med absolutt best kvalitet. Det være seg tekst og bilder. Her i huset har vi kjøpt rød Caroline og rød Nelia..kjempe fornøyd. Alltid ønsket meg rød veske.

 2. Hurra for deg, du er så flink! Gleder meg til flere bilder i morgen 😀
  Kos deg i kveld <3

 3. Gratulerer med vell overstått veske realies 🙂 Håper du kommer med mer spennende i fremtiden 🙂 Du ser bare hele smashing ut på disse bildene, rååå stilig fra topp til tå 🙂 Kos dere ute på vift og riktig god helg 🙂 Klem

 4. Dette er egentlig en kommentar om Lars Kristian for jeg må bare berømme hans komiske talent. Han er Snapkongen over alle han altså. Jeg ler alltid av snapene hans, hans mestrer sarkasme som bare det

  Samtidig må du be han jobbe ekstra hardt med fotballen for jeg har tippet Odd på 2. plass (etter Rosenborg så klart) i tippekonkurransen vi har gående på jobben. Hvis de klarer det er det sjanse for at jeg kan vinne hele greia og det er bra når jeg er eneste jente som deltar tenker jeg. Du vet at Rosenborg het Odd før de tok navnet Rosenborg?

 5. Gunhild

  For et fantastisk skjørt, Caroline, hvor er det fra? 🙂

 6. Nydelig når du smiler sånn! Så genuint og herlig 🙂
  Fortsatt god helg!

 7. Ann kristin

  Hei
  Super kolleksjon
  Bestilte vesken på nettet, og skulle få den til torsdag , men dessverre har den ikke kommet ennågleder meg til å ta den i bruk

 8. Jeg gleder meg skikkelig til bloggen din går tilbake til «vanlig», er litt metta av vesker nå… 😉
  Gleder meg til å lese om hverdag og det viktigste: treningsinspo

 9. Hei! Hvor har du kjøpt den genseren med hvite og svarte striper? Har lett etter en sånn genser en stund, men har ikke klart å finne det. Den fra innlegget om at Nelia skulle fotograferes i barnehagen 🙂

  1. Caroline

   Den er fra ellos 🙂

 10. Neliane

  Får bare gamle headeren din opp i Chrome på mobilen. Hjelper ikke å «refreashe» heller.

 11. Vilka vackra bilder du har!

 12. Du ser så sinnsykt bra ut nå, Caroline 🙂 Vær så snill og ikke forandre noe på håret enda. Du har aldri sett så bra ut som du gjør nå 🙂

  Jeg sitter her å ser på landskampen må TV. Så tenkte jeg på Lars Kristian. Rart at han ikke er med på landslaget ettersom han har spilt så bra i tippeliga-kampene 🙂 Håper han kommer på landslaget snart. Det hadde vært gøy 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Miriam 😀 Det er kjempehyggelig å høre 🙂

   Og tusen takk for så fine ord om Lars-Kristian 🙂 Er enig i at det hadde vært kjempegøy 🙂

   Klem!

 13. Kos er! Älskar Adax väskorna som du har designat så himla fina!! Ha en underbar lördagskväll!!

 14. Åh, det siste bildet… Du smiler så herlig… og med øynene. Helt nydelig er du. Fordi det virker ekte.

  1. Caroline

   Tusen takk, Willie! Jeg var virkelig så utrolig glad akkurat da 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *