lace it up: 9 favoritter

Snøretrenden har vært hot i sommer og den fortsetter utover høsten. Jeg brukte litt tid før jeg skaffet meg mitt første plagg, og det er rett og slett fordi jeg synes at det fort kan bli litt trashy, så derfor er mitt første råd når det kommer til høstens snøringsoverdeler- eller kjoler: ikke velg noe som er for trangt. Du kan selvfølgelig velge det også, men dersom du ønsker å gå for en påkledd og klassisk look, bør du velge skjorter, litt løse kjoler, collegegensere, bukser, skjørt eller støvletter. Mulighetene er mange og det finnes så mye kult på markedet som gir en stor tommel opp til denne trenden. Her er mine favoritter. 


– my favs – 

lace up

(annonselenker) 1. skjorte med snøring HER 2. topp med snøring HER 3. collegegenser med snøring HER 4. genser med snøring HER 5. skjorte med snøring HER 6. skjørt med snøring HER 7. skinnskjørt med snøring h&m 8. leggings med snøring h&m 9. kjole med snøring HER 


Kjolen med snøring i denne collagen er utrolig fin synes jeg, mye fordi snøringen stopper før det blir for drøyt. Buksene i collagen kjøpte jeg meg faktisk på h&m da vi var i København nå nettopp, så de gleder jeg meg til å bruke! Selv om jeg angrer litt på at jeg ikke tok sorte i stedet, og selv om de minner meg mye om den samme trenden som var da jeg gikk i 9. klasse og måtte helt inn til Oslo for å få tak i de populære buksene med snøring fra ichi. Skinnskjørtet fra h&m klikket jeg nettopp hjem, det blir fantastisk fint med tykke strømper under og en tykk genser over. Ellers elsker jeg jo alt som er over og skulle gjerne hatt alt i garderoben min. Spesielt den grønne genseren! Og den hvite skjorte. Og ja. Alt! 

Hva likte du best? 

7 kommentarer

  1. Ingvild.

    Lekkert, jeg likte spesielt godt 1, 4 og 9. Men ser at dette er ikke en trend for oss med høyere enn C-cup, hvertfall hvis det ikke skal se trashy ut 😛 hehe.

  2. Jag älskar denna trend! Gillar nog nummer 9 bäst!

  3. Oh, jeg syns ikke noe om denne trenden :-/ ser flere som kler seg opp i plagg med snøring her og der, men jeg klarer ikke å se det fine i det…… Kanskje når «alle» går til innkjøp av det og viser det fram, og jeg blir vant til det! Akkurat nå minner det meg om, som du også skriver, ungdomsskoletiden 😉 hehe! På denne collAgen syns jeg skjørtet (nr 6) fra Nelly.com var fint! Det kunne jeg lett brukt 🙂

  4. Definitivt ikke en trend jeg kommer til å følge. Syns det er helt grusom, og som du sier trashy – uansett hvor diskret knytingen er. Husker sånt var poppis på 90tallet og var i grunn innmari glad da det ble borte fra motebildet 😉

  5. Elsker nr. 6 og 9, men jeg kjenner jeg ikke er «stilig» nok til å klare å style de andre godt nok til at det ikke hadde sett… kjedelig ut.

  6. Mine favoritter er de tre fra Gina Tricot 🙂 Helt enig med deg, og at for mye kan bli trashy! Kommer veldig an på hvordan man setter sammen antrekket. Du hadde en snøre genser under en lang vest, med skjørt og høye boots til for litt siden, det var veldig fint 🙂 Som også hadde vært kjempe stilig å bytte ut skjørtet med jeans og ankel boots 🙂 Lykke til på eventet i ettermiddag 🙂 Har det forresten vært stor pågang på veske salget ditt? Håper det!

  7. Haha! Måtte le når du skrev at du måtte helt inn til Oslo for å få bukse med snøring fra ichi, samme gjorde jeg! Hvit bukse med snøring i sidene. Har selv skaffet meg den svarte fra hm :))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *