dna arkaden i skien: adax by caroline berg eriksen

caroline berg eriksen skien event arkaden

Hei til deg! Jeg har brukt dagen på jobb, trening og ellers har jeg pakket koffert nok en gang (weee) ettersom vi bestemte oss for bare noen timer siden at det var like greit å reise til Fredrikstad i dag, når Lars-Kristian likevel har fri. I morgen finner dere Adax og meg på Torvbyen Citybag fra klokken 17-19, men innen den tid er jeg i Skien om akkurat 1 time for å si hei – om du vil 🙂


Du finner oss altså på Arkaden og DNA fra klokken 17-19 i dag, og det blir mat, drikke og goodiebags så vidt jeg har hørt – så jeg gleder meg og håper vi sees! Jeg har tenkt til å være ute i god tid for en gangs skyld, og derfor må jeg avslutte allerede nå 😉  Men vi sees klokken 17! Håper jeg ♥  

skien event caroline berg eriksen sko veske adax

Klem til deg! 

44 kommentarer

 1. Birgitte

  Hvor mye koster lommeboka du har designet, finner ikke prisen:(

  1. Torill Evensen

   Heisann, kjøpte den i Bergen og betalte 799.-

  2. Caroline

   Den koster 799,-

 2. Stilig det siste bildet, digger Nelia veska og de ankel bootsene 🙂 Også blonde blusen, lekker til sort! Håper det ble et fint event og bra oppmøte og masse selfies 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ja, det gikk over all forventning! Masse hyggelige mennesker <3

 3. Karoline

  Hvor er blusen fra? Den var superfin! 😀

  1. Caroline

   Nelly 🙂

   1. Catrine

    Skjørtet da? 😉

 4. Hej, er der et sted man kan købe dine tasker på nettet?
  jeg bor i danmark og de kommer åbenbart ikke ud her før december

  1. Du kan kjöpe Carolines vesker gjennom Adax egen nettside.

  2. Caroline

   Du kan kjøpe de på Adax sine hjemmesider 🙂

   1. har du et link til det? på adax’ danske hjemmeside er den ikke på lager endnu.

   2. der står bare at man skal forudbestille til levering fra 1. december men jeg skal helst bruge den inden da 🙂

 5. Så spennende! Lykke til 🙂
  Må bare si at jeg likte toppen din utrolig godt! For en nydelig farge til deg.
  Ha en fin kveld, fine deg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Angela 🙂

 6. Hei Caroline! Hvor er vognposen til Nelia fra ? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Lille Prinsen 🙂

   1. Takk for svar! ha en fin dag <3

 7. Monica M. Bergsvann

  Hei! Hvor er toppen fra? Lykke til videre m lanseringen. :o) Mvh. Monica M. B.

  1. Caroline

   Den er fra Nelly 🙂

   Tusen takk! <3

 8. Nydelig blondebluse 🙂 I dag kjøpte jeg meg faktisk en veske fra din kolleksjon 🙂 Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Tusen takk, Christine 🙂 Jeg håper du blir fornøyd!

   Ha en fin dag <3

 9. Var utrolig koselig å møte deg i dag Caroline! Gleder meg kjempe masse til å bruke vesken 😀

  1. Caroline

   Gleden var på min side, Julie! Og tusen takk for et flott blogginnlegg <3

 10. Margrete

  Vakker som alltid! Hvordan er skjørtet i størrelsen forresten?

 11. Holder på å le meg ihjel av parodien av deg på #hæsjtag 😉
  Nydelig veskekolleksjon foresten. Du har all grunn til å være stolt 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀

   Jeg har ikke sett så mye, men det jeg har sett har vært morsomt :p

 12. Må si at det bildet du la ut av deg + familien din sammen med en leser skuffet meg litt. Du står jo vendt med ryggen mot den personen som har kommet dit for å møte deg! Skjønner at du vil fotograferes fra «din beste side», du tar jo alltid bilder fra den siden uansett, men når du er med en leser? Også snu ryggen til sånn? Det synes jeg er uhøflig rett og slett. Skjønner at du ikke mente noe vondt med det, selvsagt, men høflighet går også på kroppspråk!

  1. Caroline

   Jeg stod på den måten fordi jeg hadde Nelia på hoften. Hadde ingenting med hvilken side jeg ville ha mot kameraet å gjøre 🙂

  2. jeg håper virkelig du kødder? tenk å overanalysere noe så hjertelig! HJELPES, haha.

 13. Nydelig bilde av deg, Caroline! Håper du hadde en strålende kveld! Tenkte jeg skulle spørre deg om det hadde gått an å gjøre slik at vi lesere lettere kan bla oss bakover i arkivet ditt, du har jo blogget i så mange år! Før tror jeg man kunne velge feks en måned og et år og se innlegg fra den tiden. Klem til deg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid 🙂

   Takk for innspill! Jeg skal gjøre noen små justeringer på designet nå når jeg bytter over til United Influencers, og det skal jeg huske på å si fra om.

 14. Hei Caroline. Tenkte bare å informere deg om at headeren din ikke er den nye når man går inn med mobilen. Får den nye når jeg bruker PC.

  Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Så merkelig :/ Har du prøvd å refreshe siden? Det funket hos meg 🙂

   Klem 🙂

   1. Jeg får heller ikke ny header (jeg ser den hvor du har på deg en gulorange kjole og holder høyre hånd opp mot håret), hverken på Ipad, android, PC eller mac…. og jeg går inn på nytt, hver gang jeg er inne, så det hjelper ikke med refresh…

   2. Caroline

    Forsøk å refresh siden, da funket det hos meg 🙂 Det er tydeligvis noe annet enn å komme inn på siden på nytt :/ Lars-Kristian hadde samme problemet, men når han trykte på refresh så kom den opp. Det samme gjaldt på mobil 🙂

 15. Jeg gleder meg vanvittig på dine vegne, Caroline!
  Nesten så jeg feller en tåre hver gang i lutter glede for hva du har fått til.
  Denne serien er så utrolig stilren og klassisk og det er noe man kan bruke
  i mange år fremover – å være like HOT/TRENDY. Jeg har i alle fall
  julegavelisten min klar . . . hihi

  Ha en strålende fredag. Masse klemmer <3

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig koselig å høre :O <3 Blir nesten litt rørt :p

   Ha en herlig helg, Lisen <3

 16. Det er noe jeg ikke forstår… Har man plutselig bruk for en eller tre nye vesker, bare fordi det kommer nye på markedet? Hva brukte man før disse ble lansert? Dette er en verden jeg ikke forstår. Jeg ser at det er fine vesker, men trenger man det??? Og trenger man klær med snøring bare fordi det er moderne? Jeg tror man har godt av å stoppe opp å tenke over hvilken shoppingmani man har, fremfor å la seg styre av denne manien. Shopping gir en kortvarig glede, men jeg synes det er noe dystert over det hele. Det tilfredsstiller øyeblikket og nuet, men hva med fremtiden og evigheten?
  Jeg vet at den norske økonomi hadde fått ett kraftig tilbakeslag hvis alle hadde hatt mine holdninger, for jeg kjøper minst mulig og ikke mer enn jeg strengt tatt trenger. Jeg mener ikke att alle skal være som meg, men for meg ser det ut som at folk helt ureflektert hiver seg over alle trender. Man løper og kjøper dyre vesker, bare fordi det er nytt og kanskje av riktig merke, eller fordi Caroline reklamerer for det. Ubegripelig!
  Ja, jeg vet at jeg ikke trenger å lese denne motebloggen, men det er noe med det ubegripelige som fenger meg.

 17. Johanna

  Hei Caroline, lurer bare på om du har på deg strømpebukse til dette antrekket og i tilfelle hvilken sort? Klem

 18. Hei, veldig fin bluse & sko:)
  Hvor har du kjøpt skoene?
  Mvh Hanne

  1. Caroline

   Tusen takk! De er fra by malene birger 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *