time out

bath time time out caroline berg eriksen

bath time time out caroline berg eriksen bath

Denne oppdateringen kommer litt sent, men jeg har faktisk ligget i badekaret i nesten 30 minutter. Forrige gang jeg var hos frisøren fikk jeg streng beskjed om å være flinkere til å ta hårkur, for etter at jeg ble blond igjen, er det ganske nødvendig for å ta best mulig vare på manken min. Jeg er virkelig ikke flink til å kure det, det tar jo plutselig 5 minutter eller mer, og det har vel ikke jeg tid til? Men i dag kjente jeg at behovet for å slappe av og senke skuldrene også var tilstede, så etter en joggetur med Nelia, middag med alle sammen og etterlengtet utpakking av kofferten min fra Københavnturen, kjente jeg badekaret rope på meg. Og det var så godt! 

bath 1

Har snart lest ut Cathrine sin bok også, sniker meg til noen minutter med lesing her og der ♥ 

bath time time out caroline berg eriksen book

bathh 2


Nå skal jeg sette i gang med Nelias bok nummer 2, før det er natta. Får jo aldri tid til å starte på den, men målet er å bli ferdig innen året er omme 🙂 God natt ♥ 

14 kommentarer

 1. Det er så kjekt å lese bloggen din! Masse inspirasjon, og ikke for å glemme tidenes snapstoryer fra deg og Lasse. Dette er dagens høydepunkt!
  Du er kjempeflott Caroline. Like flott på utsiden som på innsiden. Ikke minst, en fantastisk mamma til vakre Nelia.
  Ha en fantastisk kveld, og god natt 🙂

  1. Caroline

   Dette er så koselig å høre, Elise! Tusen takk 🙂 Du er god <3

   Stor klem!

 2. Känner igen mig i det där med att göra saker på kvällen/natten. Finns liksom nästan absolut ingen möjlighet längre att göra sådant på dagen. Jag har också just en babybok liggandes på bordet på hemkontoret, det har legat där riktigt länge och bara väntar på att bli gjort. Nu har jag även fött min andra bebis och då bör ju hans bok också iordningställas, eller börjas med iallafall. Kan inte dagen ha några fler timmar? 🙂
  Kram
  Andrea
  https://nouw.com/andreagrue

  1. Caroline

   Jeg vet! Hvorfor er det sånn? Jeg stemmer også for flere timer i døgnet 😉 Gratulerer så mye med barn nummer 2 <3

 3. Theresa

  Hei Caroline! Ville bare rose deg for merkingen av innleggene dine i det siste. Jeg har aldri opplevd deg som så veldig utydelig før heller, men nå syns jeg det er blitt veldig bra! Det kommer tydelig frem hva konkret som er sponset, hva som adlinker osv. Det setter jeg pris på 🙂
  Ha en fin torsdag!

  1. Caroline

   Så godt å høre, Theresa! Tusen takk 🙂 Ha en fin torsdag du også 🙂

   1. Kamilla

    Merkingen er veldig bra ja, men på bloglovin sin app så viser ikke denne «kategoriknappen» som er øverst her, så dersom du leser blogginnlegget via den appen, så er ikke innleggene merket. 🙂 Bare et lite tips der 🙂

 4. Hei Caroline!

  Et lite tips er å kjøpe hårkur man kan ha i håret før man dusjer, slik at man kan gjøre andre ting mens man venter på at den skal virke. Hvis jeg jogger ute, eller tar en kjapp hjemmeøkt, så har jeg gjerne i hårkuren før jeg trener 🙂 To fluer i en smekk. Perfekt i en travel hverdag!

 5. Hva slags bok skal du lage?

  1. Caroline

   Lager en bok med bilder for hvert av årene til Nelia <3

   1. Sååå koselig 🙂
    Kan du vise exsampel på bloggen og? Synes du er sååå flink på alt <3 respekt at du klarer så mye 🙂

 6. Må først si, i og med at jeg ikke kommenterer mye, at jeg elsker bloggen din, kommer hjem etter skolen og det første jeg gjør er å klikke inn på bloggen! Det jeg lurte på var om du har startet på boken «It», og om du har, hvordan er den?

  Ha en god dag videre 🙂

 7. Heisann.

  Hvilken nettside bruker du når du lager bok til skjønne Nelia?

  Siw 🙂

  1. Caroline

   Jeg bruker Fotoknudsen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *