siden sist @carolinebergeriksenno

før avreise dangleterre

God morgen fra Siljan! I dag gleder jeg meg til å pakke ut, pakke ned, rydde i skapet mitt slik at høstgarderoben kan ta over for sommergarderoben, lage middag til familien og trene så svetten renner og inspirasjonen flommer. Men først skal jeg jobbe, og det er også noe jeg alltid gleder meg til 🙂 Jeg var ikke i seng før halv ett i natt, og de to nettene før denne har jeg fått ekstremt lite søvn, så jeg begynner å kjenne på at jeg må få tatt igjen det tapte. Må bare holde ut til lørdag, da skal jeg få lagt meg tidlig og bruke søndagen på å sove til jeg våkner av meg selv. Eller. Til jeg våkner av Nelia 😉 OM det var fint å se henne igjen! Jeg klarte ikke å vente og plukket henne opp i natt da hun lå og sov. Den tunge, men likevel lette kroppen hennes inntil meg. Den beste følelsen i verden! Hun lyste opp da jeg kom inn til henne i dag tidlig, og nå er jeg glad for at det er lenge til jeg skal være borte fra henne igjen ♥ 


Deler noen instagrambilder fra den siste tiden, det er jo evigheter siden sist! 

22

1223

43

53

1. Nelia er klar for nye eventyr i den nye ulldressen sin – så fornøyd! 2. Hugo prøver å finne ut av hvorfor Nelia elsker å bade 3. Nelia og Oline da vi passet henne i sommer ♥  4. ingenting var mer spennende enn sauen da vi var i barnedåp for noen måneder siden 5. antrekk fra forrige uke, dette bildet postet jeg bare på instagram 6. fra fotoshooten med Det Nye – elsket sminken og håret! 7. fra en tidlig morgenøkt 8. søndagsselfie 9. behind the scenes fra oppskrift-onsdag: dressing in the making! 10. detaljer og nyinnkjøpt skjørt fra Ganni 11. husmorsdate på gang! 12. høsten ♥ 13. min kjekke date en kveld i Ålesund ♥ 14. et fantastisk sted vi var innom etter pressefrokosten i går, en bitteliten kafé med veldig god kaffe midt i København. 15. lille på sykkel fra mormor og morfar 16. pikinik i vakre brekkeparken da det fortsatt var sommer 17. roses for friday. Always 18. hotellfrokost på rommet i Geiranger  


Ha en deilig lillelørdag dere, så sees vi senere! Og så håper jeg å se mange av dere i Skien i morgen fra 17-19 på DNA Arkaden 🙂 

22 kommentarer

 1. Dwightinha

  Som jeg savner følelsen du beskriver om Nelia; tiden går så altfor fort og de vokser til så raskt. Det gjelder å nyte det mens man kan.
  Herlige bilder fra d’Angleterre! Jeg spanderer alltid på meg et rom der når jeg er i København, og jeg reiser alltid med batteriene ladet. I det hele tatt er København en fantastisk by, og man trenger i grunn ikke reise lenger for å få en sniff av det mer interkontinentale levesettet. Danskene er mye mere livsnytende, og maten, kulturen, design og mote er i en helt annen leage slik jeg ser det. Jeg deler din begeistring for mange av de danske mote designerne som du skrev om i et innlegg for en tid tilbake.

  1. Caroline

   Som jeg skulle beskrevet det selv! Jeg er så enig 🙂

 2. Så mange flotte bilder 🙂 Ha en superfin onsdag 🙂

  1. Caroline

   Du må også ha en fin onsdag, Anita 🙂

 3. Du har så fina bilder! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Emelie 🙂

 4. Pia Maria

  Hvor lenge ammet du? Både fullammet og delammet?

  1. Caroline

   Jeg ammet i ca. 9 mnd. 🙂 Delammet fra 6 mnd. 🙂

 5. pirkepolitiet

  du må omrokkere rekkefølgen på tekstene til bilde nr 13-18.

  1. Caroline

   Takk for at du sa i fra 🙂

 6. Så fine bilder! Følger deg på Instragram og du legger alltid ut så fine bilder.

  Når vil Nelia-vesken komme for salg forresten? For å si det på engelsk: I’m dying to get my hands on it! ..bare fordi jeg ikke visste hvordan jeg skulle si det på norsk. Hehe! Jeg digger deg 🙂 <3 (Og du må gjerne hilse Lars-Kristian og fortelle at jeg fortsatt setter emojier på rompa di 😉 hehe, det var visst jeg som startet det hele da han la ut bilder på snapchat av godterier ut av rompa di på forsiden av detnye, uups!)

 7. Jeg kommer en tur 🙂
  Hentet invitasjon i går og fikk litt info om kvelden, så gleder meg!
  På invitasjonen står det 17-20 😉

  1. Caroline

   Velkommen skal du være 🙂

 8. Hei! Så mange fine bilder, blir veldig inspirert av å følge deg på instagram også! 🙂

  Lurte på om du etterhvert kan skrive et innlegg med en form for spørsmålsrunde. Enten hvor Lars Kristian svarer, eller hvor du svarer selv 🙂 Kommer jo litt an på tema, men for eksempel om deg selv, trening, sminke, mat eller andre ting du vanligvis blogger om.
  Ha en fiiin ettermiddag/kveld videre!
  Hilsen Frida:)

 9. Hvilke kamera og objektiv bruker du? både til bilder som dette, og portrettbilder? 🙂

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂 Som regel bruker jeg Sigma ART 50mm f1,4 eller Sigma 105mm f2,8.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. Så gøy når noen er sååå takknemlige for å få mamman hjem! Ekstra stas å komme hjem da!:)
  Et spm og:): kunne du skrevet et/fler innlegg om ukesmeny/middag? Har sett dere har matkasse levert, men er så vansklig å komme på middager! Trenger litt inspo kjenner jeg ser jo på oppskriftonsdagen, men har ei datter på 12mnd som spiser sammen med oss og..
  Ha en fin onsdagskveld videre!:)

  1. Caroline

   Det kan jeg se om jeg får til 🙂

 11. Åå, gleder meg så mye til i morgen. Vi sees på Arkaden 🙂

  Klem

 12. Jag tyckte att det var mycket bättre när du delade upp bilderna 4 och 4 och hade text under varje del, istället för att ha all text tillslut. Blir svårt att koppla när man måste scrolla upp och ner hela tiden :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *