orangeriet: adax by caroline berg eriksen

orangeriet adax

Hei til deg fra flyplassen! Nå skal vi snart reise hjemover, vi har innlosjert oss hos joey & the juice og jeg prøver å skrive teksten og prate med Anette samtidig som dunkende musikk nesten flytter smoothien min bortover bordet, og joey’s mearbeidere bokstavelig talt skriker et nytt navn annet hvert sekund. Litt forstyrrende, men jeg synes faktisk juicen og smoothien er verdt det. I hvert fall nesten 😉 

Vi hadde en utrolig flott veskelansering for den danske pressen i dag, danskene kan virkelig dette! Alt var så delikat og fint, og jeg ville ta bilder av absolutt alt. Visste ikke hvor jeg skulle starte. Jeg møtte veldig mange hyggelige journalister, og også noen bloggere hadde tatt turen 🙂 Tusen takk for at dere kom, det var så hyggelig å hilse på alle sammen! Til mine danske lesere vil jeg si at veskene er i butikker i Danmark fra desember, så vet dere det 🙂 Er så mange som har spurt, og det gjør meg veldig glad! 


orangeriet adax carolinebergeriksen samletorangeriet adax carolinebergeriksen mat3orangeriet adax carolinebergeriksen kaffeorangeriet adax carolinebergeriksen matorangeriet adax carolinebergeriksen mat4orangeriet adax carolinebergeriksen veskeorangeriet adax carolinebergeriksen aboutorangeriet adax carolinebergeriksen mat5orangeriet adax carolinebergeriksen smoothieorangeriet adax carolinebergeriksen mobil busyorangeriet adax carolinebergeriksen mat2orangeriet adax carolinebergeriksen intervju

Gjorde et intervju med danske Modemagasinet IN i dag også, så det gleder jeg meg virkelig til å lese! 


Vel, nå må jeg fyke. Krysser alt jeg har for en behagelig og trygg hjemreise ♥ 

27 kommentarer

 1. så mange lekre bilder! spennende å følge deg på jobb !

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin! Har hatt en kjempefin dag 🙂

 2. Solstråle

  Så delikate bilder elsker dannmark å dansk design interiør begynner å bli en del her hjemme hos meg;) ser ut som du koser deg der ha en fin dag vidre 😉

 3. Fine billeder 🙂 Glæder mig til at læse interviewet i IN.

  Det hedder vist Joe & the juice 😉

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Ja, gikk litt fort :p

 4. OMG! Caroline, this is amazing! Good luck with the bag line!
  Safe way home!

 5. Håper du lager eget «antrekkesinnlegg», ELSKER skjørtet

 6. Elisabeth h

  Høres ut som om d var en vellykket dansk lansering! Og at turen forøvrig også var vellykket….København er min yndlingsby,skal en tur dit nå i slutten av uken,alltid en glede å vandre rundt i en by med så mye å by på og så fine mennesker. Men du,det heter ‘Joe & the Juice’,ikke Joey…he he. De har såååå gode juice og sandwicher!

  1. Caroline

   Ja, København er virkelig herlig 🙂

 7. Såå flott det så ut! Velfortjent, for disse veskene er virkelig nydelige <3
  Gratulerer igjen!! GOD tur hjem 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Angela 🙂

 8. Elisabeth

  Du er imponerende flink! Hvor er det fine skjørte fra?

  – Inger Elisabeth

  1. Caroline

   Tusen takk, Elisabeth! Det er veldig hyggelig å høre 😀 Skjørtet er fra Ganni 🙂

 9. Flotte vesker 🙂 Du har jammen vært flink og er en stor inspirasjon! Masse lykke til videre!

  1. Caroline

   Tusen takk, Christine 😀

 10. Gratulerer så m lansering i Danmark, så gøy!! 🙂 Kult antrekk!

  1. Caroline

   Tusen takk, Pia 😀

 11. Kristin

  Hvor mange kom på eventet? Tok dere bare bilder før det startet?

  1. Caroline

   Dette var et presseevent med 30 inviterte journalister fra dansk presse, blant annet elle, costume, jyllandsposten, note magazine, modemagasinet in etc. 🙂 Jeg er ganske sikker på at alle var innom ila. de 2 timene eventet varte, da det ikke var flere pressekit igjen da jeg dro 🙂 Intervjuet ble gjort i et separat rom fordi det var så mange folk i det andre rommet og bildene tok vi før og eventet startet 🙂 Jeg hilste på mange nye fjes og det var et veldig vellykket event. Både Adax og jeg er veldig fornøyde og vi gleder oss til lansering i Danmark i desember 🙂

 12. Kjøpte clutchen din her om dagen. Stod i butikken og klarte ikke å velge mellom den og Nelia. Men heldigvis for lommeboken min var de utsolgt for den sorte Nelia, ellers er jeg redd jeg hadde kjøpt begge 😮

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Haha :p

 13. Lekkert skjørt og fine vesker! Du er flink 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det 🙂

 14. Fint antrekk og lekre vesker

  Hvor er blusen fra?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Den er fra HM.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *