girls night

IMG_0541

God morgen fra fine København! Det ble innekveld på oss, bare sofakos, room service, jenteprat og film. Har dere sett Maleficent? For en nydelig film, og akkurat passe for en kveld som  i går. 

IMG_0558IMG_0519IMG_0446IMG_0355IMG_0427IMG_0403IMG_0368IMG_0419IMG_0415IMG_0260IMG_0256

Det ble en vegetarmatbestilling på oss begge to fra restauranten på hotellet, Marchal. Jeg håper at jeg har tid til å bli her lenge nok til å faktisk sitte i restauranten og spise middag der ved neste Københavnbesøk. Lokalene ser helt fantastiske ut med mengder av nydelige blomster, og jeg har hørt utelukkende positive ting om alt. Maten vi fikk opp hit var dessuten veldig bra 🙂 

IMG_0451_1IMG_0491IMG_0466_1IMG_0482

Nå har vi ankommet Orangeriet hvor presseventet for dagen skal være, jeg er så spent! Kameraet og fotograf er med, så jeg viser dere bilder litt senere før hjemreise 🙂 Ha en kjempefin tirsdag så lenge  

23 kommentarer

 1. Hvor er pjamasen fra?

  1. Caroline

   fra h&m 🙂

 2. Rebecca

  Så søt pysj du har på deg. Hvor er den fra.?

  1. Caroline

   Den er fra h&m 🙂

 3. For et nydelig rom dere har 🙂 Hørtes ut som en kjempe koselig søster kveld 🙂 Så heldig dere er som støtter opp om hverandre, gleder meg til flere bilder etterhvert 🙂 Fikk du noen gode timer på øyet i natt da eller var det vanskelig med tanke på spenningen i dag?

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! 🙂 Det var veldig vanskelig! Håper å få noen flere timer på øyet i natt og i morgen tidlig, trenger det nå, etter 2 dager med 4-5 timer søvn :O

   Klemmer!

 4. Ulrikke

  Hei! Prøvde å spørre på innlegget om hårstyling også, men fikk ikke noe svar, så prøver igjen: Vil du anbefale den hårbørsten du reklamerte for i innlegget om hårstyling til kort hår, eller er børsten fra Mason Pearson bedre?

  1. Caroline

   Du kan helt fint bruke ricci grande, det er en kjempegod børste 🙂 Jeg liker begge to, selv om Mason Pearson er noe helt spesielt. Beklager at jeg ikke svarte deg før!

 5. Så fint hotellrom 🙂 Ser ut som dere koser dere!

 6. Lykke til!! 🙂 Elsker veskene dine <3

 7. Wow, din blogg är superfin!

  1. Caroline

   Tusen takk, Emelie 🙂

 8. Hei, hvor er den lekre pysjen fra?

  1. Caroline

   Den er fra h&m 🙂

 9. For en nydelig service! Maten ser så god ut! Jeg også foretrekker å ha innekvelder hvor man bare slapper av og ikke stresser så veldig mye med ting.

  Forresten så så jeg deg i 4-stjerners middag og jeg fikk inntrykk av at du er en veldig snill og hyggelig person med et glimt av humor. Føler at du kanskje kunne vist mer av den humoristiske og avslappede siden av deg selv på bloggen! Føler at det ikke kommer tydelig fram på bloggen, da jeg ble overrasket over hvordan du framsto deg som person på TV og det ikke var det jeg forestilte meg. Uansett, det var bare en liten kommentar 🙂

  https://livethoughts.blogg.no/

 10. Hei Catoline 🙂

  Er det noen spesiell grunn for at du velger å ikke skrive hvor klær uten om at det er sponset er fra? Ser topp bloggere skriver det under bilde eller i teksten 🙂 Altså klær de betaler for selv

  1. Caroline

   Jeg skriver som regel kun hvor klærne mine er fra i antrekksposter, da jeg finner det mest naturlig 🙂 Det er ofte jeg bare har 1-2 annonselenker i et slikt innlegg, eller ingen. Så jeg skriver altså hvor klærne er fra, uavhengig om det er sponset, om det er annonselenker eller ikke 🙂 Det at det står annonselenker betyr ikke at jeg har fått klærne, jeg kjøper alle klærne mine selv 🙂 Er det sponset, skriver jeg sponset.

 11. Så fin pysj 🙂 Må bare si at jeg ELSKER den nye headeren din, så fab du ser ut!! Masse lykke til med eventet i dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk, Christina! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! Så hyggelig at du liker det 🙂

 12. Hei!
  Så innmari lekkert hotell, hvilket hotell er det? Jeg skal på en liten weekend med min mor i desember til København da hun har bursdag , men sliter med å velge hotell..
  Ha en flott start på uken! 🙂
  Klem

  1. Caroline

   Dette er D’angleterre, det er helt spesielt og utrolig flott! Andre hotell jeg anbefaler er Admiral (ikke overdådig, men utrolig hyggelig) og Hotel gulsmeden babette – sistnevnte er veldig annerledes og frokosten er nydelig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *