copenhagen next – outfit for fall

autumn 2015 antrekk caroline berg eriksen

God morgen, fine deg! MANDAG! Denne uken har jeg gledet meg til lenge, det er mye spennende på to do-listen og jeg er så klar for alt sammen 🙂 Det skal bli skjønt å starte uken i København, det er jo en en av mine absolutte favorittbyer. Jeg får alltid så mye inspirasjon av å bare puste inn luften der, gå gatelangs, se på menneskene, spise maten… Vi sjekker til og med inn på fantastiske Dángleterre. Nå må vi bare komme oss gjennom flyturen. 


Deler et antrekk fra forrige uke – strikk og flate boots, must have for høsten 🙂 Håper dere liker det! 

autumn 2015 antrekk caroline berg eriksen 32 boots autumn 2015 antrekk caroline berg eriksenautumn 2015 antrekk caroline berg eriksen lookautumn 2015 antrekk caroline berg eriksen 1boots autumn 2015 antrekk caroline berg eriksenautumn 2015 antrekk caroline berg eriksen 2

(annonselenke) skjørt HER / genser hunkydory / veske adax by caroline berg eriksen / boots bianco by camilla pihl / hatt h&m / klokke daniel wellington 


Ønsker dere en deilig start på uken ♥ 

52 kommentarer

 1. Jeanette

  hva koster skoene? finner de ikke på bianco sine nettsider.

  1. Caroline

   De er fra i fjor 🙁 Jeg husker ikke hva de kostet.

   1. Emilie

    Jeg kjøpte disse i fjor selv! Mener å huske at jeg ga 1200 kr for dem 🙂

 2. Herlig antrekk! God tur 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 3. Henriette

  Dere tar alltid så fine bilder! Hvilket kamera bruker dere?

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂

 4. God tur! Elsker veskekolleksjonen din 🙂 Den skal jeg se nærmere på når jeg kommer hjem til Norge til jul! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Så hyggelig å høre <3

 5. Hei flott antrekk, bruker du fortsatt obagi produkter til huden og er fornøyd med det?

 6. Med det korte blonde håret og den lua minner du meg så utrolig om julia roberts i åpningsscenen i pretty woman! I aller beste mening altså! 😉

  1. Helt enig med deg! Og de fantastisk lange og lekre beina!

   1. Caroline

    Det tar jeg som et kompliment 😀

 7. Fina kläder, tycker om färgerna och hur du kombinerar plaggen.
  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

 8. Stilig som alltid, digger genseren din og seff vesken(e) dine 🙂 Håper dere får en flott København tur, så kan vi vente spent på fine bilder 😉 Kos dere 🙂 Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂 Håper du har en fin ukestart!

   Klemmer!

 9. Mathilde

  Heihei 🙂
  Så på snapchat at du bruker høreklokker når du trener? Hvordan opplever du de i forhold til svette, blir de fort ødelagt? Og hvilke modell har du?
  Klem

  1. Caroline

   Nei, mine har holdt seg helt fint fra jeg kjøpte dem til nå i hvert fall, de er vel 1 år snart tror jeg? 🙂 Disse heter beats by dr. dre, de kobles til iPhone via bluetooth 🙂 Utrolig deilig!

   Klem til deg, Mathilde 🙂

 10. Hei!

  Utrolig fint antrekk! Morsomt med hatten 🙂

  Jeg har tenkt på dette lenge og håper du ikke tar deg nær av det, men hva betyr egentlig «veske fra egen kolleksjon»?

  1. Caroline

   Det betyr at den er fra min kolleksjon med adax 🙂

 11. Det er noe jeg har undret på og jeg håper at du kan svare :). I det siste har jeg lagt merke til at antall kommentarer på hvert innlegg synker. Det er sjelden at det har vært mer enn 30 kommentarer på et innlegg. Det er jo litt rart siden kvaliteten på bloggen blir bare bedre og bedre. Jeg lurer på hva du synes er årsaken til at leserne har mistet interesse og om du har tenkt å gjøre noe for å få leserne til å bli like engasjert som før?

  God tur og masse lykke til!

 12. Heisann, jeg lurte på om du kunne komme med et innlegg om hvordan du planlegger blogg innlegg. Om hva som skal til. Bak seg senen om du skjønner. Hadde vært veldig kult å se.

 13. Hei. Er grunnen til at du ikke er på blogg.no fordi du er liveredd for å ikke være øverst? Der blir du målt i større grad så de er vel lettere å bare ha en hjemmeside. Men ikke veldig respektfullt. Mange har diskutert dette

  1. Caroline

   Hei Mari!

   Årsaken til at jeg sluttet med blogg.no domenet for over fem år siden, var fordi jeg ønsket å eie min egen blogg og dermed ha full kontroll over den.

   På blogg.no er heller ikke alle bloggere registrert, faktisk svært få av de mest leste bloggene. Jeg anbefaler at du sjekker ut http://www.blogglisten.no, der er de aller fleste registrert 🙂

  2. Det er jo mye vanskeligere å oppnå høye lesertall på eget domene, sammenlignet med blogg.no! Tidligere på blogg.no fikk man mange gratislesere pga. det store bloggsamfunnet der og den såkalte «listeeffekten». Var du høyt på listen, var det mange som gikk inn bare pga. nysgjerrighet. Nå etter at Nettavisen kjøpte opp blogg.no er det enda enklere å få gode lesertall. Se bare på Mamma til Michelle og Sophie Elise! De frontes på forsiden av Nettavisen og det gir mange «gratis» lesere. Denne fordelen har jo ikke Caroline og andre bloggere som blogger på eget domene.

 14. Fin ansikt, fin smil,men skjørt passer ike akkurat, ikke helt din stil.

  1. Caroline

   Tusen takk, Xona! Jeg liker skjørtet veldig godt 🙂

   1. Do you never wear tights? I’d love to wear a skirt like this and boots on colder days, but I can’t imagine bare legs. Do you have any tips on this? Are beige transparent tights very bad choice?

   2. Caroline

    Yes I do, but it has to get a little colder first -since I hate them 😉

    I usually wear black ones, never transparent beige!

 15. Håper du får en nydelig uke med spennende planer! Må bare nevne at jeg i dag har kjøpt Caroline bag i rød. Den er helt nydelig. Jeg har den på utstilling på benken her hjemme og må stadig titte bort på den. Gleder meg til å ta den i bruk!

  1. Caroline

   Å, så gøy å høre, Anne 😀 Håper du får tatt den i bruk veldig snart 🙂

   Klemmer!

 16. Årh, hvor ville jeg dog gerne have haft muligheden for at komme til København i dag, for at møde dig og se lanseringen på din nye taske-kollektion 🙂

  Jeg vil høre om du også kommer andre steder hen i Danmark; Aalborg eller Aarhus, eksempelvis?

  Rigtig god tur!

  Mange knus, fra DK

 17. Goood tur vennen!! Og så utrolig fet header du har fått deg! Blir i Norge til 16. oktober btw, hint hint! SMASK

  1. Caroline

   Tusen takk, snille Gunnestad <3 Å, da må vi få til å treffes igjen før du drar 😀 Stor klem til kjekken!

 18. Åh vilken fin höstoutfit!

 19. Veldig pent! Elsker genseren 🙂 har du noen gang vurdert make up tatovering? Tenker da særlig på brynene dine siden du må tegne de opp hver dag.

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Jeg tegner ikke på bryn, jeg fyller de inn, det er ikke nødvendig å gjøre så mye med dem lenger, tatovering har jeg ikke lyst p å 🙂

 20. Jeg må bare få gi skryt til Lasse litt. Fantastiske snapchat historier. Hahah Ikea turen var veldig bra! dagens lille høydepunkt bortsett fra bloggen din da 🙂

  1. Caroline

   Hahaha! Så koselig å høre, Mari 🙂

 21. Hei

  Hvor er d du skal ha veske kolleksjonen din?
  Er i københavn med familien min, og tenke kanskje og komme en tur? Klokkslett og osv?

  Klæmma t Dæ❤️❤️❤️

  1. Caroline

   Så hyggelig, Edla! Det er kun for pressen i morgen, på Orangeriet tror jeg, tiiidlig på morgen 🙂

   Klemmer!

 22. Hei Caroline

  Når og hvor kan man få tak i veskene dine i København? Ser du skal ha pressemeddelelse, men vil gjerne vite litt mere om hvor jeg skal følge med

  1. Caroline

   De blir nok ikke lansert i Danmark før i november 🙁 Jeg er litt usikker på hvor du kan få tak i de, men sjekk ut hjemmesiden til Adax, der finner du oversikt over de som selger.

 23. Caroline

  Hver eneste innlegg er annonse!

  1. Caroline

   Dette er klær jeg har kjøpt av mine egne penger til full pris 🙂 Når jeg linker til de så linker jeg via et affiliatenettverk. Det er ikke en vanlig annonse.

   1. Det hun mener her er vel at du nesten aldri skriver et innlegg uten at det inneholder linker, annonser, sponset klær etc. En får litt følelsen av at du ALLTID skal selge oss noe i hvert eneste innlegg. Meeeen, det er vel slik businessen går rundt!

   2. Caroline

    Jeg skjønner hva du mener, men husk at jeg har en ambassadøravtale med Get Inspired, noe som gjør at jeg må merke alle innlegg hvor jeg har på meg tøy fra de, selv om alt skjer på eget initiativ. Det samme gjelder veskekolleksjonen min med Adax, det må merkes hver gang den er med på et bilde uavhengig av hvilke motiv jeg har. I dette innlegget er det kun én av 6 lenker som jeg tjener penger på, pluss vesken min.

    I tillegg vil folk alltid spørre hvor ting er fra, og jeg kan godt lenke oftere uten å bruke annonselenker, men det vil jo ikke være noen forskjell for leseren.

 24. Jeg skjønner ikke hvordan det kan ha seg at du har tid til å skrive 3 (?) innlegg med kvalitet, ha kommunikasjon med leserne dine, trene, studere, ha tid til mann OG barn, samt jobbe. Når fleste, om nesten ikke alle andre bloggerne har så vidt tid til å skrive to innlegg, liten eller ingen kommunikasjon med lesere, og klager over mye jobb, Nei, jeg bøyer meg i hatten for deg, Caroline. Bloggen din er SÅ gjennomført og bra.

  1. Caroline

   Nå ble jeg så utrolig glad, Helle! Det er utrolig mye jobb, men det er veldig gøy og jeg elsker jobben min, så da forsøker jeg å gjøre resultatet deretter 🙂 Blir så glad for at du legger merke til det!

   Stor klem!

 25. De veskene… <3

 26. Du fortjener all den rosen du får! Herregud, for en jobb du utretter. Bloggen, kolleksjonen, familielivet.. Altså, at du får tid til alt det, og gjør det så bra, det står det stor respekt av! Har forresten skrevet et lite innlegg om mine favoritt-bloggere, og håper det er i orden at jeg lånte et bilde fra bloggen din 🙂 Håper du har hatt det strålende på tur i dag! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Så utrolig hyggelig å høre :O Blir helt målløs jeg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *