gardermoen

oslo caroline berg eriksen gardermoen trening rom

Nå vil jeg bare si god natt før jeg kryper til køys. Eller, jeg venter på storesøster da, som aldri kommer, men jeg håper hun dukker opp snart, for jeg er så trøtt nå! Vi skal opp tidlig i morgen for å fly, og destinasjonen er København hvor jeg på tirsdag skal ha et presseevent sammen med Adax for lansering av veskene i Danmark. Det blir så utrolig spennende! Jeg må klype meg litt i armen og forsøke å stoppe tiden litt for å kunne ta inn alt som skjer. Jeg er så takknemlig som får være med på dette, det er utrolig gøy og givende og gir meg så mye input til nye tanker og ideer på andre områder også. Så morgendagen går med til forberedelser til eventet og ellers søstertid, det blir veldig fint. 


oslo caroline berg eriksen gardermoen trening selfie

oslo caroline berg eriksen gardermoen trening

oslo caroline berg eriksen gardermoen trening treningsrom

oslo caroline berg eriksen gardermoen trening 45

oslo caroline berg eriksen gardermoen trening selfie - 2

Jeg har nesten akkurat kommet ut av dusjen etter en kveldsøkt her på hotellet. Tidenes nedtur da høretelefonene mine ikke virket fordi jeg hadde glemt å lade dem. At jeg aldri lærer! Det skjer jo minst en gang i uken, så jeg burde jo bare starte å lade dem hver eneste dag etter bruk *notetoself* Det ble en 45 minutters økt, hvor 30 av dem ble en blanding av jogging, spurting og intervall, og deretter avsluttet jeg med styrke på rumpe, mage og rygg. Deilig søndagstrening etter dager med mye kos. 

Jeg får vel prøve meg på litt søvn. Vi sees i morgen, dere ♥ Dere som har høstferie må nyte! 

26 kommentarer

 1. Elsker slike innlegg som dette 🙂 God tur til Danmark i morgen, og lykke til med flyvningen – det kommer til å gå SÅ bra 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Jeg lurer på hvorfor du alltid har noen med når du er ute og reiser? Og hvorfor du alltid har besøk når LK er borte?

  1. Caroline

   Jeg trenger fotograf blant annet, i tillegg liker jeg ikke spesielt godt å fly alene :/ Når det gjelder her hjemme, så har det vært noen ubehagelige episoder med fremmede som har kommet på døren når Lars-Kristian har vært bortreist. I tillegg passer det jo også ekstra godt med jentebesøk når Lars-Kristian ikke er her 🙂

 3. Hei Caroline, eg vurderer å kjøpe samme headsett som du har. Men lurer på kossen er det å ha det på hodet når man jogger og svetter samtidig? Fikk høre at klokkene er litt tunge og hopper ut av stiling når man jogger. Blir litt usikker….

  1. Caroline

   De fungerer helt fint for meg 🙂 Sikkert litt smak og behag, vil jeg tro. Jeg opplever de i hvert fall ikke som irriterende / plagsomme 🙂

 4. Henriette

  Hei 🙂 bare lurte på om du pleier å tøye ut alle kroppsdeler etter du har trent? Jeg føler jeg er nødt hvis ikke så blir jeg så støl og vond i kroppen dagen etter så det ikke frister å trene igjen.

  1. Caroline

   Jeg tøyer det meste, ja 🙂

   1. Også etter styrketrening? Har jo hørt at da skal musklene hvile til dagen derpå, eller? Er jo selv vant m å tøye så.. Og hvilket flott hotell er dette med så fint trimrom? 🙂

   2. Caroline

    Jo hardere du har trent, jo mer forsiktig skal du være med tøying 🙂

   3. : )

 5. Kristina

  Hvilket kamera bruker du? Du tar så fine bilder! 🙂

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂

 6. Hva er tanken bak headerbildet? bare å vise deg fra en annen side/fordi bildet er kult, eller ligger det noen annen betydning bak? 🙂

 7. Hei Caroline! Hvor er høretelefonene dine fra? Anbefaler dem til nettopp løping? Og hvordan er de å løpe med ute? Og siste: kobler du dem opp til iPhone for musikk? Takk for svar!

  1. Caroline

   De er fra Elkjøp 🙂 Beats by Dre er merket. Du kobler dem til iPhone via bluetooth 🙂

 8. Katrine

  Hvilke hodetelefoner er det du har? 😀 skulle hatt meg noen nye til trening.
  LYKKE TIL med uken og alt det spennende som skal skje!! Må være fantastisk kjekt å få til det du har klart og klarer. Klem ♥♥

  1. Katrine

   Oi beklager, kommentaren om hodetelefonene over kom ikke opp før jeg postet! Rart… Jaja, god uke til deg ihvertfall!

  2. Caroline

   Håper du fikk svaret du var ute etter 🙂 Tusen takk! Det er veldig, veldig stas og så spennende!

   Klemmer 🙂

 9. Kjersti

  Hei! Hvor er tightsen din fra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra nike 🙂

 10. Jennifer

  Caroline, have you thought about posting workout videos on Youtube? I work out at home because I do not have time to go to the gym and I use workout videos from Youtube, I would love to workout with you! 🙂 Please consider it!

  1. Caroline

   Yes, I have 😀 I am absolutely considering it 🙂

 11. Jennifer

  Yay! I can’t wait to workout with you! 😉 Please let us know when you have the videos up!! Thank you so much 🙂

 12. Hei, Caroline!
  Lurte bare på en ting, coveret du har på macen er det bra og hvor er det i fra? Og når man fjerner det blir macen klissete da? 🙂

  1. Caroline

   Jeg har skrevet om det her: https://carolinebergeriksen.no/2015/09/12/new-macbook-skin-coffee-and-chickenpox/ 🙂 Har ikke forsøkt å fjerne det, så det vet jeg ikke :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *