the pink bouquet

rosa sløyfe mester grønn caroline berg eriksen

God lørdag, fine dere! Jeg kjente at jeg trengte en dag off i går, for å komme a jour slik at jeg kan være on selv om jeg skal ut og reise til uken – om det gir mening? Jeg reiser til København på mandag i forbindelse med lansering av veskene mine for adax, og kommer til å være travel, så da måtte jeg få ting unna og jeg trengte en hel dag for å i hvert fall komme et godt stykke på vei. Så i går jobbet jeg meg gjennom en liste jeg var så stresset da jeg skrev, at den ble rablet ned på kjøkkenpapir. Haha, sjarmerende 😉 Men vet du hva? Jeg kom meg gjennom den! Det er vel første gang på flere år at alle punktene på listen min har vært strøket over. Det var en god følelse! En liten hvit løgn er det likevel, for jeg måtte stå over treningen. Natt til fredag begynte jeg å skjelve og fryse, og var livredd for at feber var på gang. Et par Paracet gjorde susen og på fredag morgen følte jeg meg helt ok, men halsen min har blitt forferdelig vond og hoven, så jeg har nok fått en kraftig forkjølelse. Men det går fint, en forkjølelse skal jeg leve helt fint med akkurat nå. Så! Det var litt jabb om gårsdagen, jeg håper dere hadde en fin fredag! 

rosa sløyfe mester grønn caroline berg eriksen4


f.l.o.w.e.r.s

I går kom en budbil på døren min med en utrolig vakker blomsterbukket, og på den hang et kort fra Pia Tjelta. Hun har nemlig designet årets rosa sløyfe bukett. Er den ikke nydelig? Jeg elsker miksen av blomster, og nelliker, roser og eucalyptus er bare noe av det som gjemmer seg i denne. Den vil skape mye glede i helgen ♥ 

rosa sløyfe mester grønn caroline berg eriksen2

bær rosa sløyfe i oktober du også – det støtter en veldig viktig sak 

rosa sløyfe mester grønn caroline berg eriksen3

– glasset med kaffe i er fra åhlens, fikk flere spørsmål om det etter at jeg viste dem på snapchat i går – 


Nå skal Nelia og jeg ut med vognen etter hvert, og så skal jeg gjøre klart huset til besøk! Gleder meg! I går kveld var vi på Thomas Dybdahl-konsert. Det var vakkert! Kommer med noen bilder litt senere, håper dere vil klikke innom ♥ 

27 kommentarer

 1. Så gøy at du var på konsert med Thomas Dybdahl! håper du sier litt om flinke Synne også, min venninne sida barndommen, og ei jente som står på, og får til det ho vil! sjekk gjerne ut sangene hennes på spotify (Synne Sanden) ! 🙂

  1. Caroline

   Hun var kjempeflink 🙂 Takk for tips!

 2. Får håpe du blir fort frisk! 🙂 Er en del virusinfeksjoner ute og går nå, har selv vært syk i nesten en uke med dette, og halvparten av medarbeiderne mine har vært syke med det samme :/

  God bedring 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 3. Riktig god morgen Caroline 🙂
  Det nye bildet i headingen er bare helt RÅTT, rett ogg slett!
  Kan trøste deg med at det er flere som har liste for tiden. Ligger ei på kjøkkenbenken, som jeg
  strever meg gjennom i dag. Hadde en superkoselig kveld hjemme med mannen i går. Noen ganger
  trenger man litt alene-tid.
  I kveld skal vi på konsert med Dana Fuchs, og det gleder jeg meg veldig til.

  Du må ikke bli dårlig nå som du skal til Køben å lansere de nydelige veskene. Det er i tilfelle ikke så
  rart at du hangler noen ganger, for jammen har du mye å stå i med. Ta vare på deg selv, for det er ingen
  andre som kan gjøre det – det er bare DU Caroline <3

  Lenge siden jeg har kommentert her, men du skal vite at jeg titter innom HVER DAG! Koser meg
  alltid med det du skriver og de nydelige bildene. Ønsker dere alle en knallfin strålende lørdag.
  Jeg skal ut på tur med hundene i det nydelige høstværet <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg vet ikke hvorfor det er borte nå, men de driver vel og jobber med saken på teknisk 🙂

   Kos deg/dere på konsert ikveld! 🙂

 4. Elisabeth

  Hei.
  Jeg skal begynne å høre på en bok fra storytel som du la ut. Hvilke av keplerbøkene anbefaler du å begynne med?

  1. Caroline

   Bøkene til Kepler om Jonna Linna er en serie, så du må høre fra bok nummer én! 🙂 Det er Hypnotisøren 🙂

 5. Hei og god lørdag 🙂 Det gir så absolutt mening! Var innom flere ganger i går for å se etter nytt innlegg, tenkte at du kanskje var blitt syk eller at det var skjedd deg noe, så godt du er tilbake og håper ikke halsen utvikler seg til noe mer! Nydelig blomster bukett 🙂 Ja i oktober må vi kjøpe rosa sløyfe for å støtte en kjempe viktig sak 🙂 God helg til dere alle tre 🙂

  1. Caroline

   God helg til deg også, Anita <3

 6. Hei Caroline!
  Takk for super blogg. Alltid et must å lese med morgenkaffen Du har alltid så mange gode tips, så nå får du et kanontips tilbake. Dette gir jeg til alle jeg kan for det funker så bra. Jeg har lenge kavet med veldig utsatt hals, fikk aaaalltid hovne mandler og halsbetennelse. Opptil flere ganger i året på et tidspunkt. Kjempekjedelig. Men så fikk jeg et råd av en gammel mann som var stamgjest på stedet der jeg jobbet. Så fort du kjenner kløe og tendenser til sår hals må du gurgle varmt vann med masse salt. Morgen og kveld i en dag eller to. Prøv å spre det i hele halsen. Bruk masse salt. Vannet bør ikke være glovarmt men varmt nok til at saltet løser seg. Det speeder opp bedringsprosessen på hals som allered er vond også, sånn som i ditt tilfelle. Det smaker grusomt men det tar knekken på alt. Jeg har ikke hatt noe problem med halsen siden jeg begynte med dette for 5 år siden. Saltet dreper alt av basilusker. God bedring.

 7. Hei! Jeg bare lurte på om du kunne vurdere å dele opp treningskategorien litt? Av og til er jeg på utkikk etter tips til nye øvelser for å finne litt motivasjon, og da er det litt kjedelig å bla gjennom mange innlegg om treningsklær o.l. Misforstå meg rett, jeg liker disse innleggene også, men en ren øvelseskategori hadde vært helt supert de dagene de samme gamle øvelsene ikke frister 🙂 Ha en fortsatt god helg!

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂 Skal se om vi kan optimalisere kategoriknaggene litt mer! 🙂

   Ha en fortsatt god helg du også <3

 8. Nydelige blomster og Rosa sløyfe aksjonen er viktig. Men . Jeg ble oppriktig lei meg når jeg nå leste at dere skal over på United. Din blogg er enkel å lese. Bla frem og tilbake i. Lete opp ting. Få opp bildene og ikke minst fin I designet. U sine blogger er så gjennomsyret med reklame og «av en eller annen grunn » er alltid reklamen den som kommer først opp både i bilde og tekst. Ofte er jeg ferdig å lese teksten før bildene utenom reklame bilder er kommet opp. Kommentar feltet er også uoversiktlig og der og er reklame bannerne de første. Greit at dere skal tjene penger men nå har dere solgt sjela til blogger deres. Så dette ble jeg utrolig skuffet over.

  1. Caroline

   Hei Katrin 🙂

   Vi kommer ikke til å endre spesielt på designet, faktisk bestemmer vi designet helt selv 🙂 Vi kommer til å gjøre noen små justeringer på det vi har nå, men det er kun justeringer for å gjøre brukeropplevelsen bedre 🙂 En av betingelsene for at jeg skulle bytte over var at vi ikke skulle ha det klassiske designet til United Influencers.

   1. Katrin

    Så bra at dere får bestemme endel selv. Da kan jeg slappe av med min favoritt blogg også videre. Ønske til arkiv delen. er en lettere oppskrift inndeling, som frokost.lunch.middag. kaker desserter og snacks . Ønsker deg lykke til i København. kos deg og ha det gøy.

   2. Caroline

    Tusen takk, Katrin 🙂 Håper du har hatt en fin helg 🙂

  2. Helt enig. United sine blogger er så rotete å lese, bare reklame, og innlegg alle veier.

 9. Tar dere med dere Nelia på konserter og slik? Eller er dere heldige å har en god nabo som passer? evt familie som kommer? 🙂

 10. Hei;) Ville bare bemerke at det er ikke roser i denne Rosa sløyfe buketten designet av Pia for Mester Grønn( som du fikk buketten fra) men lisianthus. Det er en lisianthus som er dobbel i blomsten så de kan se ut som roser for de som ikke jobber med blomster.

 11. Hei – kan jeg spørre hvor en kan få kjøpt den kjolen du har på deg i headeren? Eller noen som har lik hals som denne? Superkul, altså!

 12. Du ser utrolig fin ut med den nye frisyren, Caroline! 🙂 Gleder meg til du også skal bli en del av Ui-familien, det blir spennende 🙂

  Klem fra meg

  1. Caroline

   Tusen takk, Trine 🙂

 13. Har du tips til hotell i København? 🙂

  1. Caroline

   Ja! Både d’angleterre, admiral og guldsmeden er hotell jeg liker godt 🙂

 14. Kirsten Nielsen

  Ej hvor skønne blomster og sådan en god sag!. Hvor i københavn ville vi kunne køber taskerne?!? Er helt forelsket i dem!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *