asian street food

1caroline berg eriksenno asian streed food

(annonselenke) skjorten min finner du HER 


Nelia og jeg har fått storfint besøk av Kine og Elise i dag, og de blir her helt til i morgen, så etterpå blir det jentekveld! Det er altfor lenge siden forrige gang de var her, så det er virkelig på tide! At vi ikke har fått dette til før er jo egentlig ganske utrolig, men så er det jo sånn når vi blir voksne og bor helt forskjellige steder. 

I går var vi på double date med Katrine og Bård i Porsgrunn. Vi var på et ganske nyåpnet sted, Soi 5, og bestilte en 5-retters tastingmeny med asian street food. Maten var veldig spennende, men vi skulle absolutt hatt litt bedre tid: det ble til at vi måtte droppe de to siste rettene for å rekke  til Thomas Dybdahl-konserten, men det var virkelig verdt det! Musikken hans er du nødt til å sjekke ut om du ikke har hørt den før. 


caroline berg eriksenno asian streed food menycaroline berg eriksenno asian streed foodcaroline berg eriksenno asian streed food7caroline berg eriksenno asian streed food23caroline berg eriksenno asian streed foodcaroline berg eriksenno asian streed food4caroline berg eriksenno asian streed food6caroline berg eriksenno asian streed food5thomas dybdahl

Nå skal vi snart i  gang med å lage tapas! Håper dere har en fin lørdag ♥ 

5 kommentarer

  1. Anonym Anonym, 25 år, sambo, har ett vanligt jobb, har inga barn och väntar heller inga

   Sluta spamma folks kommentarfält på bloggar och instagram med reklam för din egen blogg/profil :p

 1. Cathrine R

  Du er så vakker og nydelig, Caroline:-) Jeg er så glad for at du er den du er, og at du gir så mye av deg selv til oss lesere:-)

  Håper hele familien får en fin helg<3

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord, Cathrine! Det betyr veldig mye for meg <3

   Stor klem til deg!

 2. Therese

  Ser ut som dere koste dere 🙂 Jeg har ikke hørt så mye på Thomas Dybdahl, men det jeg har hørt har vært bra.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *