morning snapshots

morgenkos caroline berg eriksen nelia pappa

God morgen fine lesere og hei oktober! Nå kan vi vel si at det er høst, sånn helt offisielt? Sjekket værmeldingen tidligere (gjør det bare maks 6 ganger om dagen) og den kunne fortelle meg at det skal bli nærmere 19 grader her i dag! Det er jo helt fantastisk for oktober å være? Det krever at vi feirer med lunsj utendørs! 


morgenkos caroline berg eriksen nelia mamma

I dag har barnehagen til Nelia besøk av fotograf, så hun har pyntet seg litt ekstra. Synes det var veldig stas med ny jakke i hvert fall: fiiine jakka, sa hun med en gang jeg tok den frem. Med verdens største glis 🙂 Hun prater jo bare mer og mer for tiden, og det er så utrolig gøy! Jenta mi  Er så stolt av henne at jeg tror jeg sprekker! 

morgenkos 3 caroline berg eriksen nelia mamm

Noen som ser Hugo? Jeg kan ikke se Hugo… Han der, altså! Sniker seg med på det mest 😉 

morgenkos-2-caroline-berg-eriksen-nelia-mamm

Jeg har sittet med hjemmekontor et par timer allerede og skal fortsette med det en stund, før det blir en jobbtur til byen. Jeg tenker at jeg venter med treningen til i kveld, slo jo på stortromma med to økter i går fordi jeg plutselig glemte at jeg hadde avtalt crossfit med Katrine klokken syv. Hva da, distré? Haha! At det er mulig. Det skal jo ikke være mulig. Så jeg løp en time på dagen og trente en time crossfit på kvelden. Egentlig var det en fin kombinasjon, for med crossfiten i går ble det nesten bare stykretrening, og jeg liker så godt å mikse begge deler, selv om løpeturen i denne miksen ble i lengste laget. Vi avsluttet med en ganske tung amrap (as many rounds as possible) på 8 minutter med 4 forskjellige øvelser, og det fikk virkelig pulsen min på gli, jeg var jo nesten oppe i maks! Veldig gøy 🙂 Gleder meg allerede til neste uke. Kroppen er stiv og støl etter styrke på rygg og lår, så jeg tenker at jeg skal få i gang bevegeligheten i dag, med litt oppvarming og stretching i kveld. Ikke så mye mer 🙂 Ha en deilig dag, dere! Og tusen takk for at dere leser ♥ 

36 kommentarer

 1. Herlig familie – flott samhold – fantastiske bilder – delikat hjem – gjennomført – givende blogg – høy kvalitet – Da tror jeg at jeg har nevnt alt som faller meg inn når jeg tenker på Norges aller beste blogger!

  1. Caroline

   Karin, tusen takk <3

 2. Det så ut som en skikkelig koselig morgen 🙂

  1. Caroline

   Det var det også 🙂

 3. Takk for flotte bilete. Det lyser kjærleik ! Vakker og varm familie.
  Ha ein strålande dag du flotte menneske, og kos deg med dine.

  Ps!! Eg er so nøgd med den nye veska mi. Adax, Caroline. Får mykje skryt.

  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, kjære deg <3 Og det samme til deg, håper du har hatt en fin dag hittil 🙂

   Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med vesken din, det gjør meg glad 🙂

   Klemmer til deg!

 4. Hei!

  Jeg ser du velger ofte rød farge på lakk og lepper, det er classy og fint. Men jeg lurer på, går du oftest mot oransje-rødt eller rosa-rødt når du velger rødfarge?

  1. Caroline

   Det er mer blått i neglelakkene jeg bruker enn oransje 🙂

 5. Så utrolig koselig! Nelia er SÅ skjønn 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, fine du <3

 6. Hei, en liten kommentar som ikke trenger å legges ut! Men tenkte bare å si at om dere ønsker at Nelia skal sitte «ergonomisk» riktig på stolen sin, bør dere heve benplaten hennes. Veldig fin blogg, du er en fantastisk dame! 🙂

 7. underbara Nelia. sååååå söt. kram på er från oss i schweiz.

  1. Caroline

   Tusen takk, Andrea 😀

 8. Så herlige bilder, dere er såååå søte i sammen :-)) Blir helt varm i mamma hjerte når du snakker så fint om jenta di, koselig 🙂 Bildene blir sikkert knall fine, gøy med bilder! Ha en super fin torsdag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! Jeg forstår hva du mener, det er så deilig å lese om andres kjærlighet til barna når man er mor selv 🙂 Og uansett, selvfølgelig <3

 9. Oh so sweeeeet! You can upload some video of Nelia talks 😀

 10. Hei,
  Hvor er Nelias sko fra?
  Takk!

 11. Du vet at den platen på Tripp Trapp-stolen skal justeres etter barnets høyde? Poenget er at hun skal kunne ha føttene på platen, så den må opp.

  Husker dere monterte bøylen feil for en stund tilbake også. Lønner seg å lese bruksanvisning.

 12. ToveSynnøve

  Bildene dine oser av inspirasjon! Alltid flotte bilder og god tekst!
  Jeg lurer på en ting ang blogg sider. Det er jo mange forskjellige å velge mellom som blogg.no og wordpress.com for å nevne et par. Hvilken ville du anbefalt og hvorfor? Håper du kan gi meg noen tips.
  Hilsen fast leser <3

 13. Hei,
  Hvor er Nelias sko fra?
  Takk

 14. Elisabeth

  Hei! Nydelige bilder 🙂 Minner om å ta opp fotbrettet på Nelia sin stol 😉 ….om dere ikke har gjort det av en grunn da 😉

 15. Ha ha dette er kanskje et rart spørsmål, men på snap når dere kjører bil så ser det ut som dere har rattet på «feil» side?? Har dere importert bilen fra England eller er jeg «ute og kjører»

 16. Hei hei! Hvor er buksa di fra? Jeg sliter sånn med å finne bukser for tiden, samme om det er jeans eller andre typer. Kunne du hatt et innlegg om det å finne bukser? Hvor man kan finne gode, ikke alt for dyre bukser.. Jeg har to bukser jeg bruker, og har vært på leting etter forskjellige bukser i flere uker uten hell..

 17. Jeanette

  Hugo burde kanskje starte sin egen blogg om han absolutt skal snike seg innpå på den måten 😛 Han er jo skjønn da!

  1. Caroline

   Hahaha, ja 😀

 18. Nurse86

  Nydelig morgon og nydelig familie ❤️ Ser nokon over spør om neglelakk -eg har endeleg klart å slutte å bite negler (æsj!), og min største motivasjon er å pynte dei med neglelakk. Problemet mitt er at dei flasser så lett, blir raskt ujevn ved påføring og gir sjeldan den glansen eg ser at foreksempel du har -så ja… Poenget mitt er vel om dj kan tipse om eit merke du er spesielt fornøgd med? Brukar dj ein form for base når du legg lakk heime? Håpar på svar på denne overfladiske,men akk så aktuelle problemstillinga!

  Og ein annan ting, guten min på 15mnd tegner kanskje i 20 sek, så kaster han alt i golvet og vi blir berre gåande å plukke opp att til han, kan eg forvente at dette kjem seg om nokre mnd? :p

  Klem ❤️

 19. Haha!! Så herlig med Hugo i bakgrunnen der! 😀

 20. Ihh, så fine billeder, i er en dejlig familie <3
  Hvor er Nelia's fine støvler fra?

  Glædelig høst og knus fra Danmark.

 21. Ser koselig ut.
  Tips: sett den nederste platen på tripptrapp stolen opp så hun får støtte under beina, da slipper hun å gli fram i stolen. Barna sitter mye bedre når stolen er tilpasset dem.

 22. Så skjønne bilder!:) Bare lurer på om du pleier å løpe med stigning på mølla når du f.eks løper langkjøring? Og eventuelt hvor mye?

  Ønsker deg en fin dag 🙂

 23. Hei.
  ser at min tidligere kommentar kommer med bilde av meg? er det bare jeg som ser det eller? Ellers vil jeg gjerne at du fjerner bildet, selv om kommentaren min er helt harmløs…

  1. Caroline

   Hei Line! Hvis du kommenterer med noe annet enn din egen epost, så vil ikke bildet komme opp 🙂

 24. Så koselige bilder 🙂

  Hvor har du kjøpt den fine buksa og genseren din?

 25. Hei Caroline,

  Håper du tar deg tid til å svare:
  Hvor er din datters sko fra?
  Er de varme?
  Er de normale i str?

  Setter stor pris på svar fra deg:)
  Ha en nydelig dag vakre deg!

 26. Enig med flere over her, benplata på tripp trappen må lengre opp! Hun skal hvile føttene på den når hun sitter! Dessuten er den feil vei! Den buede delen skal være bak, akkurat som på sitteplaten! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *