
Jeg elsker en god salat, og denne er intet unntak med en miks av både chevre, honning og pekannøtter. Mmmm! Her har jeg tatt utgangspunkt i denne pinterest, og skulle ønske jeg hadde testet den ut tidligere. Dersom du føler det blir for lite å spise dette som en middag, kan du gjerne legge til litt kalkun eller kylling, men du kan også spise den som en lunsj. Den er i hvert fall helt nydelig, og mannen i huset er helt enig!

til 2 personer
♥ 1 pakke grønnkål ♥ 1 chevre ♥ 2 never pekannøtter ♥ tørkede tranebær ♥ 1 eple ♥ 6 små reddiker

♥ 4 ts. akasiehonning ♥ 4 ss. hvitvinseddik ♥ 4 ss. olivenolje ♥ salt + pepper ♥ 2-3 ss. dijonsennep
slik gjør du
Varm ovnen til 200 grader, spre pekannøttene utover et bakebrett og stek dem i ca. 10 minutter. La de avkjøles mens du starter på resten. Finhakk grønnkålen, del opp eple, reddiker og pekannøtter, og bland dette godt sammen. Smuldre chevreosten over.

Bland sammen olje, dijonsennep, honning og hvitvinseddik til en dressing. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over salaten og bland alt godt til alle ingrediensene er godt dekket av den. Nå kan salaten gjerne stå i ca. 10-15 minutter i kjøleskapet, da smaker den enda bedre!
– mmmmm –

Hei 🙂 Klarer du å finne tørkede tranebær som ikke er tilsatt sukker? 🙂
Nå har jeg kastet emballasjen til disse, men jeg kjøpte dem på helsekosten 🙂
Den så veldig god ut!! Jeg er bare så skeptisk til grønnkål etter at jeg smakte grønnkålchips og syns det var helt grusomt, haha. Smaker fersk grønnkål noe som det eller er det helt annerledes? 🙂
Smaker ganske annerledes med frisk grønnkål 🙂 Kommer jo litt an på om det kanskje ble for mye olje eller salt på chipsen? :p
Nam, denne skal testes ut! Kan tenke meg denne smaker digg med kalkun eller kylling, må ha litt mer protein for å gjøre den mer mettende. Takk for tips 🙂 ha en herlig kveld!
OK, dette så bare dødsgodt ut! <3 Elsker innlegg som dette. Herlig altså.
Ha en god kveld 🙂
Tusen takk, Angela <3
Jeg rekker å gro ut håret, før jeg rekker å få noe hår-inspirasjonsvideo av deg, jo! 😀
Men deilig salat da! 🙂
Haha :p Det kommer et blogginnlegg på søndag som handler om hår 🙂
Yes!! gleder meg 😀
Hi, Caroline I am a big fan and I have been following you instagram for quite a while now and also your snapchat (even though I don’t understand Norwegian LOL) is there an English feature on your site? if not what category is your food recipes in? I cannot understand the category list much.
-Ive started to realize though how close the languages are, there are a few things I do understand and its so fun trying to figure out another language.
Anyways, Lots of love from Canada 🙂
I almost always forget to translate or don’t find the time, so I am trying to get a button on my site 😀 Have you tried this https://translate.google.com/ ? 🙂
Haha, I can only imagine! Sending you big hugs! 🙂 And thank you so much for following <3
Hi!
The category for recipes is called «mat» , which just means food 🙂
And yes! What she says 🙂
Har du planer om ny spørsmålsrunde snart? 🙂
Ikke umiddelbart, men om flere skulle spørre, så kan jeg alltids det 🙂
Sier ja takk til spørsmålsrunde, og kanskje flere sånne 50-spørsmål-innlegg som du hadde en gang? Det synes jeg er sååå morsomt å lese, vet ikke hvorfor? 😀 Kanskje du kunne fått med deg Lars Krisitan, så kan dere kanskje svare på spørsmål om hverandre? Det hadde vært veldig koselig 🙂
åh, det hørtes godt ut!
N-A-M! Nå slipper jeg å prøve å finne ut av hva jeg skal spise til middag i kveld! Som utvekslingsstudent i Frankrike er det farlig mye god ost på hvert eneste supermarked og ethvert marked man besøker! Livet smiler, jeg drikker vin, spiser ost og nyter livet som franskmann!
Ha en fin dag Caroline! Du er min lille daglige dose norsk midt i alle franske gloser og oppgaver om politiske strukturer og internasjonale relasjoner, og det er godt!:)
MUMS! 🙂