Oslo and back

caroline berg eriksenno akerbrygge kafé oversikt

Hei til deg! I dag har vi vært på businessmøte i Oslo, og ettersom Lars-Kristian hadde fri, kunne han være med meg! Det er jeg så glad for, da blir det mye hyggeligere med en gang – selv om han sover hele veien hjem 😉 Etter møte og lunsj rakk vi akkurat en kaffe i solen, før vi hadde planer om en tur til ikea. Nok en gang ble det utsatt da vi innså at vi tilsammen ville ha 30 minutter i kaoset inkludert parkering, dersom vi skulle rekke tilbake for å hente Nelia i barnehagen, så da ble det nok en gang satt en strek over. Altså. Nå MÅ det bare skje snart. Kjenner at jeg vurderer å bestille online i stedet, jeg vet ikke om jeg er laget for å gå der inne lenger. Jeg blir så friset og dratt i absolutt alle retninger hver eneste gang, og ender opp med alt annet enn det jeg faktisk er der for. Det har jo også hendt at jeg kom hjem og oppdaget at det jeg egentlig skulle ha, hadde jeg helt glemt. Denne gangen hadde jeg jo i det minste forberedt meg grundig, med en solid liste over alt jeg skal ha, så det ville nok gått unna på under 1 time. Tror jeg. Uansett, nettshopping er kanskje det som må til, altså. 

caroline berg eriksenno akerbrygge kafé

caroline berg eriksenno akerbrygge kafé kaffe

caroline berg eriksenno akerbrygge kafé lasse


Gøy å lese om flere erfaringer angående forrige innlegg, vi reiser først og fremst akkurat dit for Nelia sin del, så nå er jeg ikke i tvil om at hun vil elske det. Dessuten blir jo foreldrene våre med som i fjor, og det blir så fint! På den måten kan vi kombinere familietid og alenetid – perfekt! 

Nå står middagen på planen vår før jeg skal trene, satser på en løpetur i frisk luft før solen går ned 🙂 

30 kommentarer

 1. Hvor får man kjøpt kokosoljen uten smak? 🙂

  1. Caroline

   Helsekost 🙂

 2. Så utrolig fin du var på håret når du klippet det enda kortere! 🙂 Ha en fin kveld fine du!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 3. Hei, Caroline!
  Hvordan går det med PT-studiene? Skal du ha avsluttende eksamen snart?
  Håper på flere treningsinnlegg med tips fremover.

  Ha en fortsatt fin tirsdag 🙂

  1. Caroline

   Første eksamen ville vært i disse dager, men i forbindelse med Adaxkolleksjonen bestemte jeg meg for at jeg ble nødt for å utsette det. Jeg ønsker ikke å gjøre ting halvveis, men jeg klarte ikke å henge med på alt som skjedde rundt meg, holde bloggen gående gjøre alt annet som kreves av en mor og i tillegg studere. Det ble for mye for meg, jeg mått ofte for mye og jeg var i ferd med å bli helt utslitt, så jeg ønsker heller å fokusere på studiene når det passer bedre. Det er utrolig interessant og jeg gleder meg til å fullføre når den tid kommer 🙂

   1. Viktoria

    Savner en like-knapp noenganger, selv om jeg ikke er så fan av det i seg selv. Men er så kjekt med liker-knapp om man er sliten, eller ikke har så mye å si enn bare: Så bra! Eller GO girl! osv.. Liker best å kommentere om det er noe jeg mener/er enig i/uenig i. Når man er på vei til å ikke klare å henge med på alt som skjer rundt deg, og også Nelia, så er det veldig fornuftig og godt å se at du tar riktig valg! 😀

   2. Caroline

    Skulle ønske en liker-knapp i kommentarfeltet var mulig, men det er ikke det dessverre :/ Ikke akkurat nå i hvert fall, men skulle muligheten by seg i fremtiden, er jeg den første som skal fikse det 😉

    Tusen takk for fine ord og forståelse, Viktoria!

    Klem til deg!

 4. Kristin

  Det er veldig mye fokus på hvor mye du ikke rekker fordi du har det travelt. Det blir litt mye syns jeg, det er ikke så inspirerende å lese.

  1. Enig! Du skriver dette relativt ofte…

   1. Ingrid

    Enig. Alltid sykt travelt, liten tid osv

 5. Høyres ut som ein deilig dag 🙂 Ha ein nydelig kveld!

 6. Vet mange kritiserer deg for at du framstiller livet så perfekt, men jeg liker det (det perfekte altså). Fordi det blir en pustepause fra hverdagen, og det er fint. Ellers må jeg si at jeg skulle ønske jeg var like flink på treningsfronten som deg… Jeg lurte også på en ting: det ser ut til at du er fan av produkter med kunstig søtning. Det er jeg også mtp kalorier og sånn, men jeg får så vondt i magen av disse produktene (atkinsbarene for eksempel). Opplever du det? Jeg håper det bare er en tilvenningssak, men jeg er litt usikker?:)

  Håper du får en finfin uke videre 🙂

  1. Caroline

   Hei Elise 🙂 Så hyggelig at du liker bloggen min! Slik du beskriver den er akkurat det jeg ønsker at den skal være for de som leser den 🙂

   Produktene du sikter til, spesielt Atkinsbarene, inneholder sukkeralkoholer som ikke tas opp i kroppen. Dermed passerer de ufordøyd gjennom fordøyelsessystemet og skaper de smertene du beskriver :/

   Håper du har en fin uke videre du også <3

   1. Så enig! Det er ikke veldig inspirerende og komme inn på en blogg for å lese om alt det kjipe som skjer i løpet av en dag.. Det samme gjelder folk som klager over at facebook har blitt sånn også, der alt skal være så fint og flott! Skittentøyet til folk har ingen andre noe som helst med og trenger ikke bli lagt ut noe sted 😉

 7. aleksandra

  Hvor er skjørtet og blusen fra? 🙂

  1. Caroline

   gina & h&m 🙂

 8. Dere er altså så flotte! 🙂 Ønsker deg en fin dag ❤️

  1. Caroline

   Tuusen takk, Mari! 🙂 Klem til deg <3

 9. Hei Caroline! Husker du la ut et innlegg for noen uker siden om din hverdagssminke. Jeg har prøvd å sminke øynene slik du har forklart det, men med uten hell. Den øyenskyggen som skal i globallinjen blir ikke bra, hehe. Vil du forklare helt presist hvordan du gjør det?
  Ha en fin dag! 😀
  Hilsen ei som må ha det inn med t-skje :p

  1. Caroline

   Bruker du kostene som jeg også beskrev? De gjør jobben mye enklere 🙂

   Klem!

   1. Takk for svar! Ja, jeg bruker de kostene du beskrev, men enda så får jeg det ikke til. Tror jeg mangler et sminke-gen :p

    Klem!

   2. Caroline

    Her er en video hvor Nic viser hvordan hun bruker den for å få det til https://www.youtube.com/watch?v=v4V7b_t1-tk (se fra 1:10) Det finnes helt sikkert videoer på youtube som kan beskrive nærmere, det finnes jo andre koster du kan brukes også 🙂 Håper du finner ut av det!

    Klemmer 🙂

   3. Tusen takk for gode råd! Ønsker deg og dine en fin høstdag 🙂
    Klem

   4. Så med kostene får man det nærmest automatisk til? Greit nok at du skal tjene penger på bloggen, men det var et sleipt svar syns jeg…

   5. Caroline

    Nei, absolutt ikke, det har jeg heller aldri sagt :/ Men det er lettere å få til pen skygge i globallinjen med denne kosten. Det synes i hvert fall jeg. Det er en skråkost for å legge øyenskygge med mer dybde, den er altså designet for å få dette til lettere. Det gjelder forsåvidt alle koster som ser ut som denne, fordi de er vinklet slik at du kommer lettere til 🙂

    Jeg tjener forsåvidt ikke noe på hver enkelt som kjøper kostene eller produktene til blush, så det var ikke noe utspekulert svar fra min side. Disse kostene kan du også få kjøpt andre steder som selger makeup.

 10. Hvor er blondetoppen fra? Er på evig jakt etter den perfekte, har enda ikke funnet den…

 11. Så ut som en fantastisk koselig dag! Hvor er den nydelige toppen din fra? 😀

  1. Caroline

   Den er fra h&m 🙂

 12. Hvor er den hvite toppen fra? Den var så fin 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *