off season vacation 2015

gran canaria ferie 15 arguineguin

Da er ferieplanene i boks for vinteren 2015, og i år som i fjor reiser vi til Gran Canaria. Vi har snust og luktet på Mexico, for det frister så innmari å reise tilbake dit, men etter nøye overveiing ble vi enige om å vente til Nelia har blitt enda litt eldre, slik at flyturen ikke blir altfor lang. 6 timer er helt passe og i år blir det ekstra stas, med tanke på at hun får ha eget sete 🙂 


gc15vinter

Vi ville ha fokus på nærhet til både hav og sentrum denne gangen, gangavstand til butikker og mange muligheter for både liten og stor innenfor rekkevidde. Ikke minst ønsket vi leilighet, slik at vi kunne ha egen kjøkkenkrok med kjøleskap og muligheten til å kunne lage frokost selv om vi ønsker det. I utgangspunktet hadde vi veldig lyst til å reise til et av Vings nyeste hoteller, Ocean Beach Club , men ettersom dette ikke åpner før i desember, falt valget på Sunwing Arguineguín Seafront, som ser helt fantastisk flott ut! Vi har til og med bestilt privat besøk av maskotene Lolo og Bernie på rommet, så da tenker jeg det er en liten jente som blir glad 😉 Håper de kan ta turen på bursdagen hennes! 

gran canarie ferie 15


award winning

Sunwing Arguineguín Seafront har fått den svenske prisen «stora barnsemesterpriset» som beste familiehotell blant alle charterhotell samt for beste familiehotell på Gran Canaria 2015, så dette må jo bare bli kjempefint! Det er flere restauranter på hotellet, barer, show om kveldene, miniland for barna samt en fitness og spa-avdeling som jeg er veldig glad for å ha der! 

gran canaria 15 ferie vinter

Vi kommer til å bo i en Royal Family-leilighet med havutsikt, som skal være en av de fineste leilighetene 🙂 

gc15winter

– all foto: ving.no – 


I Arguineguín ligger jo også restauranten Aquarella som vi likte så godt i fjor! Gleder meg virkelig til å besøk den igjen 🙂 Ah, ferie! Jeg er SÅ klar! 

Kanskje du har vært her før? 🙂 

96 kommentarer

 1. Dette så bare helt vidunderlig ut! Ekstra koselig at dere skal være der på Nelia sin bursdag 🙂 Kos dere masse!

 2. Vi var der da jeg var yngre, og det er sååå fint. Veldig barnevennlig!

 3. Jeg var der i 2012. Kjempefint hotell med fantastisk mat. Suitene var kjempefine og nyopppusset. Minuset var at det var langt til stranda, da den beste stranda i nærheten ligger ved Amfi del mar.

 4. Det ser super lækkert ud.

  – Louise

 5. Hva koster alt dette? Vil gjerne dit selv ☺

 6. Jeg var på dette hotellet i april. Veldig fint hotell med et kjempebra treningsrom 🙂
  Jeg reiste uten barn, så for min del ble det veldig mye leven på hotellet, men ser for meg at dette er et perfekt hotell for de med barn! God tur, er bare bittelitt reisesyk selv.. 😉

 7. Hei. Vi har vært der en uke nå, helt fantastisk der. Snille å vennlige folk. Men når det gjelder butikker måtte vi til Mogan og meloneras, nesten bare sånne «jalla» butikker der. Spar ligger ned mot sentrum og fantastisk flott dansk bakeri der også:) God tur:)

 8. Marte Marcussen

  Ååh, Gran Canaria er så herlig! Anbefaler dere å spise på restauranten Los Canarios Uno som ligger i Arguineguin! 😀

  1. Den blev vi också rekomenderade att äta på….. Jag blev matförgiftad

 9. Vi var der for to år siden . Hotellet er fint det , men er ikke aircondition der . Kanskje på deres rom men de sa til oss at ingen rom har det . Det er ikke vanlig med aircondition på Gran canaria. Flere familier byttet faktisk hotell , til de få som har faktisk aircondition . Dessuten er ikke stranden som de fint reklamere for noe fin i det hele tatt . Det er en liten plass , ingen sandstrand . Vi ble skuffet . Det er ikke mange restauranter på hotellet , jeg husker to . Men bassengområdet er topp, veldig koselig på kvelden der:) showet foregår ute

 10. Hvor ser det dejligt ud 🙂 Kan godt forstå du glæder dig 🙂 Hvordan er vejret og temperaturen på Gran canaria på det tidspunkt i tager afsted? Overvejer selv at booke deromkring.

 11. Men åh det där ser fantastiskt ut 🙂

  Vill också ut och resa med min sambo och vår son.

  Kram!

 12. Hi!
  This looks so beautiful! When are you going? Relax but don’t forget about us (send us some pictures) 🙂
  I wish you a good vacation!

 13. Godt valg av hotell, her har jeg feriert hver vinter fra barndommen og frem til i dag. hyggeligere personal og bedre hotell på Gran Canaria skal man lete lenge etter. Turen min i januar er allerede bestilt, god tur, håper dere blir like fornøyd som jeg er!

 14. Hei. Vi har også tenkt å reise dit og bo på den resorten. Vet du om det ligger veldig sentralt? Er så deilig å kunne bare trille ut på gata og være i et sentrum uten å måtte leie bil eller ta buss

 15. Var der akkurat 🙂 Det er et drømmehotell for de små, virkelig. Kjempe god frokost og middag i restauranten og det er ikke langt å gå til en av de nærmeste strendne. Savnet likevel litt av luksusfølelsen når jeg var der. Leilighetene ser bedre ut på bildene, enn jeg opplevde at de var. Ikke at de ikke er fine, men det er ganske enkel standard. Litt lite sentrum i også Arguineguin også, etter min smak. Så vi hadde en del utflukter sånn utpå ettermiddagene, ikke langt verken til Puerto Rico eller Meloneras da! Og ellers tommel opp! Og til dere som skal ha med Nelia – bare å glede seg til ei fornøyd jente! Barna var helt i ekstase 😀

 16. Der så det knall fint ut 🙂 Gran Canaria er supert med små barn, der vil dere nok kose dere ja 🙂 Såååå deilig! Men hvorfor får dere sponsed ferie? Herlighet så deilig, da er det bare å velge beste leiligheten!

 17. Så heldige dere er, ser helt fantastisk ut 🙂 🙂

 18. Der var vi i vår! 🙂 kjempeflott der 🙂 som par ville jeg aldri reist der, men med barn kunne jeg ikke tenke meg noe annet 🙂 i resepsjonen snakker de til og med skandinavisk . Treningssenteret er helt supert også:) maten var og veldig god. Ungene koste seg så mye. Utrolig tilrettelagt for barnefamilier 🙂

 19. I mars drar jeg og mannen til naboøya, Tenerife, med Ving =)
  Skal bli spennende å se hvordan det er der, og hvordan det er å reise med Ving.

 20. Åh herlig, vi skal der 23. Januar 2016, og gleder oss vilt. Gleder meg til oppdateringer !!

 21. Veldig hyggelig hotell, perfekt for barn 🙂
  Ville reservert vifte på forhånd på hotellet(hvis det fortsatt går). Det blir varmt om natten uten aircondition, selv om det er på vinterstid 🙂

 22. Det så herlig ut! Vi vurderer å dra til Gran Canaria i vinter. Jeg har aldri vært der før. Har du forslag til sted som er bra for et par uten barn? Vi vil ha sol, slappe av, trene og gå på koselige cafeer.

  1. Da ville jeg sett på Ving.no, og valgt hotell fra «Prime Select» med trendy hoteller og boutique hoteller eller ev «Sunprime» menyen med hoteller for voksne uten barn.Sistnevnte passer nok best til godt voksne.På sidene finner du informasjon om temperaturer i luft og vann og annen du måtte lure på.

 23. Åh, der er det så flott, gled dere! Var der en uke i August, vi bodde i royal family leilighet- helt supre leiligheter med vakker utsikt 🙂
  Anbefaler dere å ta turen innom «Restaurant Julia» som ligger i Arguineguin, en liten familieresturant med fantastisk mat 🙂
  Ved siden av Julia ligger det også en tapas resturant med utrolig god mat og koselig stemning 🙂

 24. kathrine

  Vært der 3 ganger, når frøkna er stor nåkk skal vi reise tilbake! =)
  Kjempe flott hotell, kjempen fine leiligheter,flott service og ekstremt barnevennlig

 25. Har vært der mange ganger. Er et fantastisk hotell og bo på med små barn .
  Saltvann i bassengene 🙂

 26. Vi skal også til dette hotellet i november 🙂 kjenner noen som har vært der før, og de anbefalte oss hotellet, skal være perfekt for barnefamilier 🙂

 27. Ser jo kjempe fint ut, men er det noe fin badestrand der eller er det bare fjell rundt?

 28. Hei!

  Var her med vesla i mars. Fint hotell for barn hvis man skal være på hotellet hele tiden. Vi har nok aldri vært så skuffet over et sted. Shopping eksisterte ikke i gåavstand. Fant heller ikke mange steder vi ville spise på… Nå hadde ikke vi vært på Gran Canaria før, men elsker Tenerife og trodde derfor det skulle være litt samme greia. Vi tok buss rundt overalt og likte oss mye bedre i meloneras. Håper dere får en fin tur, men ikke regn med shopping i gåavstand.

  1. Deler samme oppfatning som deg 🙂 har vært på samme sted , ble skuffet . Selv med barn , vanskelig med trille tilogmed ..

 29. Åhh! Der har jeg vært! Det er så fantastisk fint der! <3

 30. Virker som du har veldig høye forventninger til sunwing. Håper du ikke blir skuffet. Sunwing er litt masete, absolutt ikke noe luksus. Masse barn (som forsåvidt er bra), kjedelig mat. Skikkelig charter hotell!

  1. jannicke friis

   Dette må jeg si meg helt enig i.
   Hvis du vil ha litt luksus må du bo på Radisson Blu rett ved siden av. Vi bodder der, og det var bra(for å være Gran Canaria…)
   Sunwing hoteller holder jeg meg borte fra selv om jeg har barn. Litt for «enkelt» for min del.
   Pene klær og høye heler kan du legge igjen hjemme;-)

 31. Dette er virkelig et fantastisk sted, når man har små barn! Vi har vært der fire ganger, og barna elsker det! Lolo og Bernie er virkelig helter! Og mini disco er fortreffelig for de små! Gled dere, og forbered deg på løping etter Lolo, og sangene får dere på hjernen. Det går i repit:) fantastisk barneferie!

 32. Når skal dere ditt? November eller?

 33. Camilla

  Så lekkert det er der! Gran Canaria har fått en renessanse. Reiser dere etter at du har hatt eksamen? 🙂

 34. Jeg var der i sommer, kjempefint hotell! 🙂

 35. Nettopp bestilt tur dit selv 🙂 Veldig spent på om småtuppene mine på 1 1/2 og 3 år vil få det fint 🙂 Lollo og Bernie er populære her i huset!

 36. Ååh, jeg har bodd på dette hotellet fem ganger, og har hatt det såå fint der! Gled deg!! 🙂

 37. Hei.
  Vi har vært på dette hotellet, superfornøyd. Ikke alt for masse å gjøre rundt der, men en tur til Mogan er et must. Go tur:-)

 38. Katrine

  Supert valg! Der var jeg i to uker helt tilbake i 2006, pluss at broren min og besteforeldrene mine har vært der på tur på senere tidspunkter! Er et utrolig fint og koselig hotell! Ligger ganske perfekt og rolig til 🙂 Tror dere vil få en fantastisk ferie der!

 39. Vilka underbara miljöer och de lyckas verkligen göra det mesta för både barn och vuxna. Ser härligt ut!
  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

 40. Lisbeth

  Har jobbet på hotellet for mange år siden og senere bodd i Arguineguin noen år:-) Flott hotell med nydelig utsikt! Anfi stranden som ligger en liten gåtur unna er veldig fin for barnefamilier og her kan dere også spise på flere restauranter. Om dere skal ut på tur til byen Mogan så book bord Que Tal som har fantastisk mat:-) God tur:-)

 41. Ingrid Eilertsen

  Før fikk du alltid 70+ kommentarer, men ser nå flere innlegg bare har 15 kommentarer osv. Har lesertallene tapt seg så mye etter skandalene eller sensurerer dere bare enda mer nå?

 42. Hei, det ser deilig ut. Arguineguin er fantastisk, reiser gjerne tilbake dit, men kan ikke bo så flott som dere får.
  Men du, vil gjerne spørre deg om et par ting.
  I noen av de forrige innleggene var det maaange som spurt deg om forskjellig ting, men du har ikke svart annet enn en eller to. Generelt sett svarer du lite nå på det leserne spør om. Du sa også for en tid tilbake at det ikke er mer annonser på bloggen enn før, men se selv da, det er enten helannonser eller annonselenker i nesten hvert eneste innlegg. Kan jo bare lage et ukeblad i steden da? Blir så kjedelig, for teksten i annonseinnleggene har du jo vinklet veldig forretningsmessig, og tatt med det som står på produktenes egne sider. Det er nok bare meg som mener dette, for ser det jo aldri på trykk fra andre…

 43. Det hotellet er bare helt supert! Vært der som liten og litt eldre og det var fantastisk for alle. Ha en strålende ferie <3 Klem

 44. Ååå dit har jag varit! Exakt samma hotell till och med! 😀

 45. Beklager at jeg skrev om mange sponsede innlegg for tiden, men skjønner ikke at du ikke tar debatten, men bare sletter innlegg som rokker ved noe som ikke bare er udelt positivt

 46. Bodde dær før, kjempefint!:) Anbefala på de sterkaste at dåkke besøke restauranten Canarios Uno, kjempego mat å super service!:D Den ligge bak Ancora sentere når du står på sjøsida!

 47. Så spennende at dere reiser hit! Jeg flyttet til Arguineguin i august i år, og jeg storstrives 🙂 Ønsket meg et år i utlandet, og går nå på den norske skolen her nede. Hadde vært gøy å møtt på dere- håper dere trives her når dere kommer 😀

  1. Caroline

   Så spennende 🙂

   Ja, det er bare å hilse på om du ser oss! 😀

 48. Der var vi på vinteren i fjor, når lille her bare var 8-9 mnd. Men vi kommer ikke til åreise tilbake. Det blåste bestandig rundt hele bassenget, så det var for kaldt til å ligge å sole seg Men Miniland var supert, og maten var grei. I år blir det Tenerife for vår del. Og Thailand/Mexico når ungen blir stor nok.

 49. vennina mi bodde i Arguineguin i fjor og jeg dro derfor nedover på besøk. Nå fikk ikke jeg 100% turistfølelse ettersom jeg bodde hos noen som bodde der fast, men stedet er jo helt fantastisk! Anbefaler å ta turen ned til Anfi-stranda, men det skal også være en litt mindre strand nærmere sentrum hvor det stort sett er bare spanjoler som holder til, den er så sjarmerende 🙂

 50. Vi skal dit samme tidspunkt som dere jo 🙂 gleder meg!!!

 51. Skal dere leie bil? Husk å ta med bilstol, de man får leie er av det veldig enkle slaget… Vi har ordnet oss en stol uten isofix som vi tar med oss (kun på ferie), da vi har opplevd å få leiebil uten isofix-feste 🙁

  God tur, når den tid kommer 🙂

  1. Caroline

   Ja, det skal vi 🙂 Vi leide bil i fjor, og fikk et elendig sete. Men hotellet ga oss nummeret til noen som kun leide ut bilseter, og der fikk vi tak i et ordentlig. Det kostet litt ekstra, men det var verdt det.

   1. Jøss, finnes det et firma som leier ut bilstoler altså? Vet du hva de heter eller hvor de holder til? Vi skal ned dit i vinter og vurderer å ta med egen bilstol til minsten.

 52. var der for to år siden og har sjeldent vært så skuffet før! Null aircondition (vi bodde på et royal family rom). Mulig det er forandret. Ingen shopping i gå avstand og heller ikke nevneverdig gode restauranter. Dersom man bare skal være på hotellet er det nok ol, men jeg ville nok heller satset på å reise en annen plass på Gran Canaria;)

  1. Caroline

   Da prøvde du ikke Aquarella :O Det er en av de bedre restaurantene jeg har vært på, men en ganske stiv pris da :/ Håper de har Aircondition :p

   1. Elisabeth

    De har desverre ikke airconditon på dette hotellet, jeg var der i juni. Men når det har sagt hadde vi heller ikke behov for det i det hele tatt, så dere har nok iallefall ikke behov for det i septemper 🙂

   2. Elisabeth

    Vet ikke hvorfor jeg skrev september, men du skjønner sikkert poenget likevel 🙂

   3. Caroline

    Absolutt! Vi brukte faktisk ikke air condition da vi var på GC i fjor, så jeg håper det skal gå fint 🙂

 53. Heisann!
  Gran Canaria er alltid herlig! Har selv bodd på hotellet og feiret nyttåraften der, tror det var i 2013. Buffene på hotellet er veldig store og gode! I tillegg ligger hotellet ikke langt unna en stooor spar butikk noe som gjør det enkelt å handle litt snacks og lette måltider til leiligheten. Mange fine tur og joggestier i nærheten, anbefaler å ta turen opp på fjellet:-)
  Beliggenheten til hotellet er litt dårlig. Langt unna strand, og Arguineguín er en ganske kjedelig og lite sjarmerende plass! Dere burde kanskje vurdere leiebil:) Generelt sett virker hotellet litt slitt, og servicen var litt dårlig. Men ellers er det en greit sted å bo!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂 Vi har planer om leiebil, da vi ønsker å kunne reise til Mogan og Costa Meloneras noen av dagene.

 54. frunielsen

  Mange restauranter?! 2 stk hvis all inklusive restauranten teller da. Helt okei hotell og helt okei plass. Ikke noe mer enn det.
  Strand er det ikke der!
  God tur

 55. Kjempefin plass for barnefamilier, ungene her maser ofte om å få reise tilbake. Har vært der flere ganger og skal helt klart tilbake. Anbefaler deg å booke spa før frokost når det er stille og rolig på hotellet. Er så deilig å kunne nyte soloppgangen i boblebadet utenfor spaet når det er helt stille der, en perfekt start på dagen 🙂

  Hvis dere skal feire Nelias bursdag der, så kan dere bestille bursdagskake nede i bakeriet på Spar butikken. Der selger de forresten også litt norsk mat som leverpostei og bleier hvis Nelia trenger det.

  Ønsker dere en fin ferie 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Mia <3

 56. Ja ❤️❤️ 8 ganger på div Sundwing Resort før jentene ble store . De beste barnehotelene !!!

  1. Caroline

   Så bra å høre 🙂

 57. Har ikke vært på dette, men på 2 andre sunwing hoteller og synes det er helt supert konsept for oss med små barn! 🙂 Nelia og dere kommer sikkert til å storkose seg!! 🙂 Lollo og Bernie er jo supre!! 😉 Minidisco og after beach er høydepunkter for barna 🙂 Og kjekt med miniland der man kan ta en pause fra solen og heller leke 🙂 Er ok trimrom på sunwing hotellene og så er det en bakketopp/høyde der som man kan gå/løpe opp til med flott utsikt 🙂 Også fin strand ett stykke unna, Anfi
  Del mar 🙂 Dere kommer sikkert til å trives selv om det ikke er sånn skikkelig luxus 🙂 Men barnevennlig rett og slett! 🙂 🙂

 58. Hei! Var der i februar i fjor, ikke fornøyd…. Vi spise kun første kveld på hotellet da restauranten ikke var bra. Heiskø til frokost, og kø for å få bord og kø for å få mat… Endte opp med å lage frokost selv;-) Bodde i fin leilighet i 7. etg med fantastisk utsikt- dog uten luft, med hovedveien fire m fra døra sov vi ikke en hel natt på en uke…. Bassengeområdet var så som så, og ingen dusjet før bading! Dette er ikke den luksusen man skulle tro…

 59. Det e et kjempe fint hotell, nettopp blitt ny oppusset og ligger kjempe fint til med tanke på gange inn til Arguineguin eller en tur til Anfi del Mar. Hvis dere er ute etter kinamat en kveld ville jeg dratt inn til Arguineguin på Mandarin som ligger ved bensinstasjonen, nydelig mat til en billig penge! Har bodd der selv i 2 år og det er en nydelig plass:-) God tur!

 60. Terese Hagen

  Åh! Verdens beste plass 😀 dere må dra til amadores, også selvfølgelig anfi del mar 🙂 Jeg har bodd ikke så langt unna sunwing – gikk også på skole rett over med anfi del mar! Vi er der hvert år. Beste hotellet! Elsker også at de er skandinaviske 🙂

 61. Har selv Vært på sunwing i Arguineguin 🙂 Det vi var mest fornøyde med var bassengområdet, og spaavdelingen, var en del minus med hotellet også: ikke strand rett nedenfor hotellet slik vi ble lovet at det var, ikke aircondition, langt til shoppingsteder, og helt grei mat på resturantene i nærheten. Alt i alt var det en helt grei tur, men har ikke noe stort ønske om å dra tilbake dit. Da skulle vi bodd på enten amadores eller ved anfi del mar. Men vi sverger til Tenerife og Gran Hotel Bahia Del Duque , ta en titt, FANTASTISK <3

 62. Kristine

  Jeg var på veninnetur på dette stedet i fjor, altså samme hotell, og vi trivdes veldig godt! Enda vi ikke var der med barn og er unge, var det veldig deilig der! Jeg husker faktisk ikke om det var aircondition eller ikke, men det betyr jo bare at det ikke plaget oss evt, og klimaet på rommene var veldig bra! Vi spiste på en restaurant som het pizzeria ciao eller noe, denne ligger over sjømannskirken og var veldig fornøyde med maten der!
  Selvom det ikke er en fin strand like ved er det ikke langt å kjøre/ta taxi til strendene i nærheten!
  Er foresten på dette hotellet costa del kongsvik er spillt inn, så du får se litt på det, så ser du hvordan hotellet ser ut 😀

  Jeg tror dere vil stortrives, unner dere vertfall det 🙂

 63. Neliane

  Vi har leilighet på Anfi del Mar og ville ikke bodd noe annet sted. Området er fantastisk og Anfi stranden rett nedenfor i tillegg til mange nydelige basseng å velge mellom. Og hjerteøya med mer «sjøbading» rett nedenfor også. Så Sunwing blir ikke det samme for oss :-). Men du får det jo sponset så du har null å tape på å prøve det! Og Gran Canarias klima er deilig 🙂

 64. Susanne

  åå! Det fineste hotellet! Var der i januar med full familie. Anbefales! Fitness senteret er veldig lite men du får gjort det mest nødvendige der. Vi prøvde oss men syntes det var litt for varmt der men folk brukte det hele tiden så det er mulig at det var bare oss som syntes det håper dere har tatt all inclusive for maten der er til å dø for til tider. Pluss at de har ett eget lolo og bernie armbånd til barna. Masse barnevennlige lollo og bernie drinker og så mye is nelia vil ha☺️ de kommer også rundt på frokosten og hilser på barna og dere

 65. Prøv denne om dere rusler en tur og vil ha en matbit! Anbefales!! En smaksopplevelse utenom det vanlige, og drevet av norske trivelige folk;-)
  https://no.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g580323-d7180929-Reviews-Taste_Meson_Gran_Canaria-Arguineguin_Mogan_Gran_Canaria_Canary_Islands.html

 66. Dere må absolutt ta turen til restauranten Valentinos som ligger et lite steinkast bortenfor hotellet, du følger bare strandpromenaden 🙂 Jeg må alltid dit for å spise «summertime» når jeg er på GC, nydelig biff servert med frisk frukt og bakt potet med en hærlig hvitløksaus:) Ellers vil jeg anbefale Los Canarios som har helt nydelig mat, dette er samme eiere som har Guantanamo hvis du kjenner til den:)

 67. Hildepilde

  Vi var der 2 uker i 2014, helt greit og fint hotell, stort og greit tilbud for barna og ikke minst mange andre norske gjester så barna fikk seg raskt lekekamerater som vi fortsatt har kontakt med 🙂
  Men dessverre for langt unna en fin sandstrand og tidvis kaotiske tilstander ved buffeten 🙁
  Vi tok også en utflukt til Mogan med båt og det var en fin opplevelse

 68. Må si meg helt enig med Mille. dette hotellet tror jeg du ikke reiser tilbake til- Personlig er dette et masete og dårlig hotell etter min mening bilder og standar holder ikke mål ekstremt dårlig med butikker og gode spise steder greit for noen få dager men 2 uker nei takk. tommel opp for tenerife og grand hotel bahia del duqe et fantastisk hotell

  1. Caroline

   så synd du ikke har vært fornøyd! heldigvis er det mange som har vært det, og de har jo ikke vunnet priser for moroskyld, så det kan jo hende at dere var uheldig :/ eller så er det jo alltid smak og behag. vi gleder oss uansett 🙂

 69. Vi er på Sunwing Arguineguin hver høst og elsker det! Det ligger litt avsidesliggende til og det er ikke noe stort utvalg av butikker i Arguineguin, men det er jo ikke stedet man reiser til for å shoppe. Fin spasertur til Amfi-stranden og det går fint å ta rutebussen til Las Palmas hvis man vil shoppe. Dere skriver opp i en perm hvilken dag og tidspunkt dere vil ha besøk av Lollo eller Bernie, så det går sikkert an å få til et besøk på selve bursdagen. Sønnen min fikk besøk av Bernie på 3 års dagen sin, og det var virkelig stas!

 70. Anne Mette

  Åå, jeg var her da jeg var 4-5 (nå er jeg snart 21), og jeg husker det enda!!!! Fantastisk hotell, Nelia kommer til å storkose seg 🙂 Ha en fantastisk ferie, Gran-Canaria er så fint! Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har vært der nå, men det er blitt maaange ja. Og alltid på det hotellet, eller rett i nærheten. KOS DERE<3

 71. Johanne

  Hei! Vi reiser til dette hotellet i høstferien på mandag! Gleder oss!! Kan si hva jeg syns etterpå. Artig du var med på kongen på haugen igår. Klem 🙂

 72. Så deilig med ferie for dere! Småsjalu på den 😉
  GC er så overraskende trygt og godt siden jeg har vært der så og si i alle år!
  Jeg er betatt av Mogan og Meloneras. Vil tipse også om Vecindario sitt kjøpe senter Atlantico, og så klart selve hovedstaden Las Palmas. Hvis dere er interessert i litt historie, kan dere ta turen opp i fjellene og gamle vulkanene! På en fin dag kan dere se over til en av de andre øyene + at dere får med dere litt landliv på GC!
  God tur <3

 73. Hva koster denne turen for fly og hotell?

 74. Camilla

  Har vært der! Veeeldig gode minner fra det hotellet 🙂 Lolo å bernie var jo midt i blinken!! Vi skal til Gran Canaria i februar, med en liten en på 1,5 år. Har ikke valgt hotell eller sted helt enda, men vil dra et sted det faktisk er LITT varmt enda selv den tiden. Når reiser dere?

 75. Camilla

  Bare å glede seg. Har vært på dette hotellet ganske mange ganger. Fast reisemål når farmor levde! Helt fantastisk hotell, lengter tilbake

 76. Ccevilie

  Tid reiser dere?:)

 77. Frøknena

  Hei, jeg må bare spørre: hvorfor i ALLE DAGER får DERE sponset en tur av Ving? Du som (i følge div medier) tjener en halv mill i måneden på bloggen, og så får dere BETALT for å dra på ferie? Ving burde skamme seg. De burde heller gi bort ferier til barnefamilier som er fattige og som ikke har råd til å dra på ferie selv. Ville vurdert det hvis jeg var dere, å betale ferien deres selv og anbefale Ving å gi bort reiser til folk som faktisk ikke har råd til det. Ikke noe vondt mot dere personlig her, mye vil ha mer osv, men altså.

  Takk for meg.

  1. Caroline

   Jeg drar strengt talt ikke på ferie, men er på jobb for å markedsføre destinasjonen. Så det handler nok mer om markedsføring for Ving 🙂

   Jeg tjener heller ikke en halv million i måneden :O Tallene som står i Dagens Næringsliv er kun spekulasjoner og i tillegg basert på omsetning i selskapet vårt. Vi har jo utgifter i forbindelse med bloggen og lønnen jeg tar ut er langt lavere enn det.

   1. Millie

    Du «reiser strengt talt ikke på ferie» ? Da må du jo ikke markedsføre det som en «off-season vacation» og alt du skal kose deg med der?? Er vel bedre å kalle det jobb-tur da? Bedre å kalle en spade for en spade, sponset ferie, ferdig snakka….

   2. «Ah, ferie! Jeg er SÅ klar! «

 78. https://znaturaloriginal.com/

  You are breathtaking ! The pictures are awesome…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *