off season vacation 2015

gran canaria ferie 15 arguineguin

Da er ferieplanene i boks for vinteren 2015, og i år som i fjor reiser vi til Gran Canaria. Vi har snust og luktet på Mexico, for det frister så innmari å reise tilbake dit, men etter nøye overveiing ble vi enige om å vente til Nelia har blitt enda litt eldre, slik at flyturen ikke blir altfor lang. 6 timer er helt passe og i år blir det ekstra stas, med tanke på at hun får ha eget sete 🙂 


gc15vinter

Vi ville ha fokus på nærhet til både hav og sentrum denne gangen, gangavstand til butikker og mange muligheter for både liten og stor innenfor rekkevidde. Ikke minst ønsket vi leilighet, slik at vi kunne ha egen kjøkkenkrok med kjøleskap og muligheten til å kunne lage frokost selv om vi ønsker det. I utgangspunktet hadde vi veldig lyst til å reise til et av Vings nyeste hoteller, Ocean Beach Club , men ettersom dette ikke åpner før i desember, falt valget på Sunwing Arguineguín Seafront, som ser helt fantastisk flott ut! Vi har til og med bestilt privat besøk av maskotene Lolo og Bernie på rommet, så da tenker jeg det er en liten jente som blir glad 😉 Håper de kan ta turen på bursdagen hennes! 

gran canarie ferie 15


award winning

Sunwing Arguineguín Seafront har fått den svenske prisen «stora barnsemesterpriset» som beste familiehotell blant alle charterhotell samt for beste familiehotell på Gran Canaria 2015, så dette må jo bare bli kjempefint! Det er flere restauranter på hotellet, barer, show om kveldene, miniland for barna samt en fitness og spa-avdeling som jeg er veldig glad for å ha der! 

gran canaria 15 ferie vinter

Vi kommer til å bo i en Royal Family-leilighet med havutsikt, som skal være en av de fineste leilighetene 🙂 

gc15winter

– all foto: ving.no – 


I Arguineguín ligger jo også restauranten Aquarella som vi likte så godt i fjor! Gleder meg virkelig til å besøk den igjen 🙂 Ah, ferie! Jeg er SÅ klar! 

Kanskje du har vært her før? 🙂 

96 kommentarer

 1. Skal dere leie bil? Husk å ta med bilstol, de man får leie er av det veldig enkle slaget… Vi har ordnet oss en stol uten isofix som vi tar med oss (kun på ferie), da vi har opplevd å få leiebil uten isofix-feste 🙁

  God tur, når den tid kommer 🙂

  1. Caroline

   Ja, det skal vi 🙂 Vi leide bil i fjor, og fikk et elendig sete. Men hotellet ga oss nummeret til noen som kun leide ut bilseter, og der fikk vi tak i et ordentlig. Det kostet litt ekstra, men det var verdt det.

   1. Jøss, finnes det et firma som leier ut bilstoler altså? Vet du hva de heter eller hvor de holder til? Vi skal ned dit i vinter og vurderer å ta med egen bilstol til minsten.

 2. var der for to år siden og har sjeldent vært så skuffet før! Null aircondition (vi bodde på et royal family rom). Mulig det er forandret. Ingen shopping i gå avstand og heller ikke nevneverdig gode restauranter. Dersom man bare skal være på hotellet er det nok ol, men jeg ville nok heller satset på å reise en annen plass på Gran Canaria;)

  1. Caroline

   Da prøvde du ikke Aquarella :O Det er en av de bedre restaurantene jeg har vært på, men en ganske stiv pris da :/ Håper de har Aircondition :p

   1. Elisabeth

    De har desverre ikke airconditon på dette hotellet, jeg var der i juni. Men når det har sagt hadde vi heller ikke behov for det i det hele tatt, så dere har nok iallefall ikke behov for det i septemper 🙂

   2. Elisabeth

    Vet ikke hvorfor jeg skrev september, men du skjønner sikkert poenget likevel 🙂

   3. Caroline

    Absolutt! Vi brukte faktisk ikke air condition da vi var på GC i fjor, så jeg håper det skal gå fint 🙂

 3. Heisann!
  Gran Canaria er alltid herlig! Har selv bodd på hotellet og feiret nyttåraften der, tror det var i 2013. Buffene på hotellet er veldig store og gode! I tillegg ligger hotellet ikke langt unna en stooor spar butikk noe som gjør det enkelt å handle litt snacks og lette måltider til leiligheten. Mange fine tur og joggestier i nærheten, anbefaler å ta turen opp på fjellet:-)
  Beliggenheten til hotellet er litt dårlig. Langt unna strand, og Arguineguín er en ganske kjedelig og lite sjarmerende plass! Dere burde kanskje vurdere leiebil:) Generelt sett virker hotellet litt slitt, og servicen var litt dårlig. Men ellers er det en greit sted å bo!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂 Vi har planer om leiebil, da vi ønsker å kunne reise til Mogan og Costa Meloneras noen av dagene.

 4. frunielsen

  Mange restauranter?! 2 stk hvis all inklusive restauranten teller da. Helt okei hotell og helt okei plass. Ikke noe mer enn det.
  Strand er det ikke der!
  God tur

 5. Kjempefin plass for barnefamilier, ungene her maser ofte om å få reise tilbake. Har vært der flere ganger og skal helt klart tilbake. Anbefaler deg å booke spa før frokost når det er stille og rolig på hotellet. Er så deilig å kunne nyte soloppgangen i boblebadet utenfor spaet når det er helt stille der, en perfekt start på dagen 🙂

  Hvis dere skal feire Nelias bursdag der, så kan dere bestille bursdagskake nede i bakeriet på Spar butikken. Der selger de forresten også litt norsk mat som leverpostei og bleier hvis Nelia trenger det.

  Ønsker dere en fin ferie 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Mia <3

 6. Ja ❤️❤️ 8 ganger på div Sundwing Resort før jentene ble store . De beste barnehotelene !!!

  1. Caroline

   Så bra å høre 🙂

 7. Har ikke vært på dette, men på 2 andre sunwing hoteller og synes det er helt supert konsept for oss med små barn! 🙂 Nelia og dere kommer sikkert til å storkose seg!! 🙂 Lollo og Bernie er jo supre!! 😉 Minidisco og after beach er høydepunkter for barna 🙂 Og kjekt med miniland der man kan ta en pause fra solen og heller leke 🙂 Er ok trimrom på sunwing hotellene og så er det en bakketopp/høyde der som man kan gå/løpe opp til med flott utsikt 🙂 Også fin strand ett stykke unna, Anfi
  Del mar 🙂 Dere kommer sikkert til å trives selv om det ikke er sånn skikkelig luxus 🙂 Men barnevennlig rett og slett! 🙂 🙂

 8. Hei! Var der i februar i fjor, ikke fornøyd…. Vi spise kun første kveld på hotellet da restauranten ikke var bra. Heiskø til frokost, og kø for å få bord og kø for å få mat… Endte opp med å lage frokost selv;-) Bodde i fin leilighet i 7. etg med fantastisk utsikt- dog uten luft, med hovedveien fire m fra døra sov vi ikke en hel natt på en uke…. Bassengeområdet var så som så, og ingen dusjet før bading! Dette er ikke den luksusen man skulle tro…

 9. Det e et kjempe fint hotell, nettopp blitt ny oppusset og ligger kjempe fint til med tanke på gange inn til Arguineguin eller en tur til Anfi del Mar. Hvis dere er ute etter kinamat en kveld ville jeg dratt inn til Arguineguin på Mandarin som ligger ved bensinstasjonen, nydelig mat til en billig penge! Har bodd der selv i 2 år og det er en nydelig plass:-) God tur!

 10. Terese Hagen

  Åh! Verdens beste plass 😀 dere må dra til amadores, også selvfølgelig anfi del mar 🙂 Jeg har bodd ikke så langt unna sunwing – gikk også på skole rett over med anfi del mar! Vi er der hvert år. Beste hotellet! Elsker også at de er skandinaviske 🙂

 11. Har selv Vært på sunwing i Arguineguin 🙂 Det vi var mest fornøyde med var bassengområdet, og spaavdelingen, var en del minus med hotellet også: ikke strand rett nedenfor hotellet slik vi ble lovet at det var, ikke aircondition, langt til shoppingsteder, og helt grei mat på resturantene i nærheten. Alt i alt var det en helt grei tur, men har ikke noe stort ønske om å dra tilbake dit. Da skulle vi bodd på enten amadores eller ved anfi del mar. Men vi sverger til Tenerife og Gran Hotel Bahia Del Duque , ta en titt, FANTASTISK <3

 12. Kristine

  Jeg var på veninnetur på dette stedet i fjor, altså samme hotell, og vi trivdes veldig godt! Enda vi ikke var der med barn og er unge, var det veldig deilig der! Jeg husker faktisk ikke om det var aircondition eller ikke, men det betyr jo bare at det ikke plaget oss evt, og klimaet på rommene var veldig bra! Vi spiste på en restaurant som het pizzeria ciao eller noe, denne ligger over sjømannskirken og var veldig fornøyde med maten der!
  Selvom det ikke er en fin strand like ved er det ikke langt å kjøre/ta taxi til strendene i nærheten!
  Er foresten på dette hotellet costa del kongsvik er spillt inn, så du får se litt på det, så ser du hvordan hotellet ser ut 😀

  Jeg tror dere vil stortrives, unner dere vertfall det 🙂

 13. Neliane

  Vi har leilighet på Anfi del Mar og ville ikke bodd noe annet sted. Området er fantastisk og Anfi stranden rett nedenfor i tillegg til mange nydelige basseng å velge mellom. Og hjerteøya med mer «sjøbading» rett nedenfor også. Så Sunwing blir ikke det samme for oss :-). Men du får det jo sponset så du har null å tape på å prøve det! Og Gran Canarias klima er deilig 🙂

 14. Susanne

  åå! Det fineste hotellet! Var der i januar med full familie. Anbefales! Fitness senteret er veldig lite men du får gjort det mest nødvendige der. Vi prøvde oss men syntes det var litt for varmt der men folk brukte det hele tiden så det er mulig at det var bare oss som syntes det håper dere har tatt all inclusive for maten der er til å dø for til tider. Pluss at de har ett eget lolo og bernie armbånd til barna. Masse barnevennlige lollo og bernie drinker og så mye is nelia vil ha☺️ de kommer også rundt på frokosten og hilser på barna og dere

 15. Prøv denne om dere rusler en tur og vil ha en matbit! Anbefales!! En smaksopplevelse utenom det vanlige, og drevet av norske trivelige folk;-)
  http://no.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g580323-d7180929-Reviews-Taste_Meson_Gran_Canaria-Arguineguin_Mogan_Gran_Canaria_Canary_Islands.html

 16. Dere må absolutt ta turen til restauranten Valentinos som ligger et lite steinkast bortenfor hotellet, du følger bare strandpromenaden 🙂 Jeg må alltid dit for å spise «summertime» når jeg er på GC, nydelig biff servert med frisk frukt og bakt potet med en hærlig hvitløksaus:) Ellers vil jeg anbefale Los Canarios som har helt nydelig mat, dette er samme eiere som har Guantanamo hvis du kjenner til den:)

 17. Hildepilde

  Vi var der 2 uker i 2014, helt greit og fint hotell, stort og greit tilbud for barna og ikke minst mange andre norske gjester så barna fikk seg raskt lekekamerater som vi fortsatt har kontakt med 🙂
  Men dessverre for langt unna en fin sandstrand og tidvis kaotiske tilstander ved buffeten 🙁
  Vi tok også en utflukt til Mogan med båt og det var en fin opplevelse

 18. Må si meg helt enig med Mille. dette hotellet tror jeg du ikke reiser tilbake til- Personlig er dette et masete og dårlig hotell etter min mening bilder og standar holder ikke mål ekstremt dårlig med butikker og gode spise steder greit for noen få dager men 2 uker nei takk. tommel opp for tenerife og grand hotel bahia del duqe et fantastisk hotell

  1. Caroline

   så synd du ikke har vært fornøyd! heldigvis er det mange som har vært det, og de har jo ikke vunnet priser for moroskyld, så det kan jo hende at dere var uheldig :/ eller så er det jo alltid smak og behag. vi gleder oss uansett 🙂

 19. Vi er på Sunwing Arguineguin hver høst og elsker det! Det ligger litt avsidesliggende til og det er ikke noe stort utvalg av butikker i Arguineguin, men det er jo ikke stedet man reiser til for å shoppe. Fin spasertur til Amfi-stranden og det går fint å ta rutebussen til Las Palmas hvis man vil shoppe. Dere skriver opp i en perm hvilken dag og tidspunkt dere vil ha besøk av Lollo eller Bernie, så det går sikkert an å få til et besøk på selve bursdagen. Sønnen min fikk besøk av Bernie på 3 års dagen sin, og det var virkelig stas!

 20. Anne Mette

  Åå, jeg var her da jeg var 4-5 (nå er jeg snart 21), og jeg husker det enda!!!! Fantastisk hotell, Nelia kommer til å storkose seg 🙂 Ha en fantastisk ferie, Gran-Canaria er så fint! Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har vært der nå, men det er blitt maaange ja. Og alltid på det hotellet, eller rett i nærheten. KOS DERE<3

 21. Johanne

  Hei! Vi reiser til dette hotellet i høstferien på mandag! Gleder oss!! Kan si hva jeg syns etterpå. Artig du var med på kongen på haugen igår. Klem 🙂

 22. Så deilig med ferie for dere! Småsjalu på den 😉
  GC er så overraskende trygt og godt siden jeg har vært der så og si i alle år!
  Jeg er betatt av Mogan og Meloneras. Vil tipse også om Vecindario sitt kjøpe senter Atlantico, og så klart selve hovedstaden Las Palmas. Hvis dere er interessert i litt historie, kan dere ta turen opp i fjellene og gamle vulkanene! På en fin dag kan dere se over til en av de andre øyene + at dere får med dere litt landliv på GC!
  God tur <3

 23. Hva koster denne turen for fly og hotell?

 24. Camilla

  Har vært der! Veeeldig gode minner fra det hotellet 🙂 Lolo å bernie var jo midt i blinken!! Vi skal til Gran Canaria i februar, med en liten en på 1,5 år. Har ikke valgt hotell eller sted helt enda, men vil dra et sted det faktisk er LITT varmt enda selv den tiden. Når reiser dere?

 25. Camilla

  Bare å glede seg. Har vært på dette hotellet ganske mange ganger. Fast reisemål når farmor levde! Helt fantastisk hotell, lengter tilbake

 26. Ccevilie

  Tid reiser dere?:)

 27. Frøknena

  Hei, jeg må bare spørre: hvorfor i ALLE DAGER får DERE sponset en tur av Ving? Du som (i følge div medier) tjener en halv mill i måneden på bloggen, og så får dere BETALT for å dra på ferie? Ving burde skamme seg. De burde heller gi bort ferier til barnefamilier som er fattige og som ikke har råd til å dra på ferie selv. Ville vurdert det hvis jeg var dere, å betale ferien deres selv og anbefale Ving å gi bort reiser til folk som faktisk ikke har råd til det. Ikke noe vondt mot dere personlig her, mye vil ha mer osv, men altså.

  Takk for meg.

  1. Caroline

   Jeg drar strengt talt ikke på ferie, men er på jobb for å markedsføre destinasjonen. Så det handler nok mer om markedsføring for Ving 🙂

   Jeg tjener heller ikke en halv million i måneden :O Tallene som står i Dagens Næringsliv er kun spekulasjoner og i tillegg basert på omsetning i selskapet vårt. Vi har jo utgifter i forbindelse med bloggen og lønnen jeg tar ut er langt lavere enn det.

   1. Millie

    Du «reiser strengt talt ikke på ferie» ? Da må du jo ikke markedsføre det som en «off-season vacation» og alt du skal kose deg med der?? Er vel bedre å kalle det jobb-tur da? Bedre å kalle en spade for en spade, sponset ferie, ferdig snakka….

   2. «Ah, ferie! Jeg er SÅ klar! «

 28. http://znaturaloriginal.com/

  You are breathtaking ! The pictures are awesome…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *