oversized

caroline berg eriksen antrekk mandag militær vest

Så var det plutselig kvelden – denne dagen har gått altfor fort! Har dere hatt en fin start på uken? Jeg måtte innse at jeg ikke rakk å trene hvis jeg skulle få tatt meg en dusj og fikset meg ordentlig, så jeg satt en strek over den planlagte morgenøkten. Etterpå ble jeg sittende med diverse ting som jeg bare måtte bli ferdig med, og da jeg så på klokken var det plutselig bare tyve minutter til jeg skulle være hos DNA på Arkaden for et møte, og jeg hadde fortsatt ikke kledd på meg. Så det ble det enkleste antrekket jeg kunne finne der og da, en oversized genser og en deilig vest sammen med knehøye boots. Det funket jo faktisk, så da tok vi noen antrekksbilder på veien hjem også 🙂 


caroline berg eriksen antrekk mandag militær vest5caroline berg eriksen antrekk mandag militær vest2caroline berg eriksen antrekk mandag militær vest3caroline berg eriksen antrekk mandag militær vest4caroline berg eriksen antrekk mandag militær vest6caroline berg eriksen antrekk mandag militær vest7caroline berg eriksen antrekk mandag militær vest8

(annonselenker) genserkjole bikbok / vest HER / boots HER / solbriller HER / veske 3.1 phillip lim / klokke daniel wellington 


Nå er jeg så og si ferdig med det jeg skal gjøre for dagen, så etter planen rekker jeg akkurat en treningsøkt før det er Farmen:-) Håper dere har hatt en fin dag ♥  

50 kommentarer

 1. så fint antrekk! elsker slike genserkjoler <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det gjør jeg også!

 2. Disse støvlene er rett og slett helt usmakelige. Null fasong og ser veldig billige ut.
  Ikke helt din stil eller?

  1. Caroline

   Jeg synes de er veldig fine, de er gode på foten, ikke for høye og de passer så fint til skjørt nå på høsten 🙂 Men det er jo smak og behag 🙂

  2. Elisabeth

   Jeg er enig i at designen ikke er den beste, god design og pris henger ofte sammen. Men det er absolutt fornuftig og blande billig og dyrt i garderoben… og legge mest penger i det som brukes mye, det som er tidløst og kan brukes i mange år. Trendy kan man kjøpe billigere, og det er heller ikke veldig fristende å legge masse penger i lyse støvletter med det klimaet vi har i Norge.

  3. pusinell

   Fytte katta, du Silje må være en snobb uten like, blir kvalm av kommentarene og hva med å holde kjeft hvis du ikke liker det? Caroline er jo utrolig dyktig til å bruke både dyrt og billig, det er faktisk ikke ALLE som har råd til å kjøpe superdyre ting. Så har du ikke noe pent å si så hold heller fred.

  4. Starseed

   Men kjære deg, det er jo ikke du som bestemmer hennes stil?!? Et voksent menneske kler seg selv, at du ikke likte det betyr bare at du skal slippe kjøpe/bruke. Ville du sagt slikt til noen du kjenner i virkeligheten, eller er det tryggheten i å være bak en skjerm som gjør det greit? Tenk før du taster, har du ikke noe konstruktivt å komme med kan du kommentere høyt for deg selv, og la det fare.

 3. Du ser helt fantastisk ut med kort hår. Så voksen, gjennomført og vakker.

  1. Caroline

   Tusen takk, Emily 🙂

  2. Thea Marie

   helt enig. utrolig lekkert og elegant. jo mer du klipper det opp jo bedre kler de hele deg. kjempe fint og fin farge på håret 🙂

 4. Såå kult å bruke genseren som kjole. Og for en nydelig grønnfarge! 🙂
  Nyt kvelden, fine deg!

 5. Flott antrekk på en flott jente, støvlettene ser veldig behagelige og gode på foten☺

  1. Caroline

   Tusen takk, Annika 🙂

 6. FOR et kult antrekk! Det viser bare at man ikke alltid trenger å planlegge hvert antrekk ned til den minste detalj 🙂

  1. Caroline

   Takk, fine du!

 7. Ikke pt allikevel? Veldig spent på å høre hvordan det går!!! Men du leser jo aldri da virker det som 🙂

 8. Huden din! Så perfekt! Hvordan får du det til? Har du alltid vært heldig med huden? Selv sliter jeg med akne og urenheter, har et forferdelig stygt ansikt pga det…

  1. Caroline

   I stressende perioder kan jeg få en kvise eller to, og det er ikke gøy, så jeg forstår at det kan være et slit med daglige problemer som dette. Jeg ville ha kontaktet en hudpleier for å få produkter skreddersydd til din hud om jeg var deg! Jeg har selv aldri slitt med huden, har helt normal hud. I sommer fikk jeg derimot noen pigmentflekker i ansiktet som plutselig kom til syne, heldigvis kan det dekkes over med sminke. Dette kan ha hendt da jeg gikk gravid pga. hormoner etc., så jeg er ekstremt forsiktig med sol i ansiktet og bruker nå et skreddersydd hudpleieprogram for å bli kvitt det, fra zo / dr. obagi. Ville vente til sommeren var over, så jeg har startet nå 🙂

   Klem til deg!

 9. Du e så fin på håret!! 🙂

 10. Så stilig antrekk! 🙂

 11. Det så kaldt ut! Ingen andre jeg har sett i dag har gått uten strømpebukse – det er strengt tatt høst.

  1. Caroline

   Det var så deilig her i Skien i går, nesten 20 grader i solen 🙂

 12. Uff, du ser så tilgjort ut, vær mere naturlig.s

 13. WOW, det øverste bilde av deg!! SÅ utrolig fint 🙂
  Du er nydelig 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne 🙂

 14. Så utrolig flotte brynene dine er nå om dagen! 🙂 Hvilke produkter bruker du på de om jeg kan spørre?

  1. Caroline

   Jeg bruker produkter fra bdb 😀 Kommer et innlegg om ikke lenge! 🙂

   Klem!

 15. Veldig fin kjole! Er denne kjøpt nå nylig og vet du om den er å finne i butikk? Fant den ikke på nettsiden.

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg kjøpte den i august, da var den nettopp kommet inn 🙂

 16. så fin du er:) hvordan er den vesten i str? tenker for dem med litt byste? håper du får en fortsatt fin kveld 🙂

  1. Caroline

   Den er helt normal, men skal jo være oversized, så det vil nok passe veldig fint 🙂

 17. Åh så fint Caroline! Genserkjolen er virkelig utrolig fin!!

 18. Hvordan ordner du håret ditt så fint? 🙂

  1. Caroline

   Her har jeg brukt krølltang 🙂

 19. Du kler virkelig den korte frisyren såå godt!

 20. Lov å lære seg å skrive SÅ Å SI riktig

  1. Skulle være en smiley også der 🙂

 21. Støvlettene var fine jo. Nydelig farge på de. Ikkje den vanlige svarte støveletten lissom.Du ser nydelig ut 🙂

 22. Så fin du er (som vanlig). Men jeg lurer på, blir det ikke kaldt uten strømper? Og et litt teit spørsmål, men føler du deg ikke litt «rar» når andre har funnet frem de varme klærne, og du fortsatt går lettkledd?

  Jeg skulle ønske jeg turte å kle meg like fint som deg, men føler ofte at folk stirrer hvis man har på seg noe annet enn jeans og flate sko. Blir utrolig flau av å måtte svare på om jeg har pyntet meg eller skal i bursdag. Så jeg ser opp til deg som har guts nok til å tørre å kle deg pent, uansett:-)

 23. Du er så flott på håret nå, Caroline 🙂 Hva bruker du for å krølle det når det er så kort? 🙂

 24. Hei, blir du ikke gal av å skulle se fjong og fin ut hele tiden? Antrekksbilder som er veldig fjernt fra det virkelige liv som de fleste av oss andre lever. Hadde vært interessant å høre dine tanker rundt dette. Klarer du å se nok mening i dette slik at det er givende i lengden?

  1. Alt man gjør bør vel ikke være så givende hele tiden? Jeg jobber for eksempel i butikk ved siden av studier, og kan ikke akkurat si at det er givende alltid.. Men det er jobben min, så jeg må jo bare gjøre det. Blir vel litt det samme for Caroline. Kan jo hende ho har lyst til å hoppe inn i en joggedress noen dager, uten å sminke seg. Men det er jobben hennes, og det er kanskje annerledes fra din og min jobb – men det er fortsatt en jobb.

 25. Rebekka

  Synes skoene var kjempe flott, så flott at jeg selv har bestilt et par – bare i sort gleder meg til å bruke dem til høst antrekkene ☺

 26. Christina

  Hei!

  Jeg har et spm til deg ang jobb og barn – Hvordan klarte du å sjonglere en så høy kvalitet på bloggen sammen med å ha Nelia å passe på? Jeg har en sønn på 4 mnd nå,og føler ikke jeg får gjort noenting! Jeg skal «bare» ta opp noen skolefag (tar ett års permisjon fra studiet mitt),men tiden går så altfor fort ila dagen til at jeg føler jeg får satt meg ned med det!

  Har du noen gode tips for å evt bli mer strukturert,eller var Nelia rett og slett en baby som sov mye i den alderen så du fikk mye egentid? 🙂

 27. Karlita

  Hei Caroline,

  Du er så fin på håret nå , har du fremdeles extensions? Hva slags type er det i så fall? Vet du noe om industrien som selger slikt hår?

 28. Fint antrekk, bortsett fra støvlettene. De ser rett og slett store ut. Nei, de var ikke fine i det hele tatt. Men smak og behag det da:)

 29. annette

  Så fint antrekk! Har du løsvipper, eller vippeextensions nå? Hvordan fjerner du sminken rundt vippene?

  1. Caroline

   Løsvipper 🙂 Vurderer extensions før jul eller ferie 🙂

 30. Den genserkjolen var bare kjempedeilig. Elsker sånne gensere. Det er så enkelt, varmt, praktisk og pent på samme tid 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *