new in: nelia’s winter wardrobe

new in nelia caroline berg eriksenno hoved

Hei mandag! Jeg er så klar for en nye uke, og dette er min siste mulighet til å lade skikkelig opp og få ting unna før jeg reiser til København for lansering av Adax der tidlig neste uke. Det blir så utrolig spennende! Utover i den sammen uken blir det jo også events i både Skien og Fredrikstad, så jeg har mye å se frem til, men først og fremst er fokuset på denne uken og alt annet som må gjøres i forkant. Jeg skal innover til byen etter hvert for et møte om akkurat dette, men først sitter jeg her med hjemmekontor. Sola skinner, jeg blir så glad! 


Jeg fikk en del spørsmål og snaps tilbake da jeg la ut noen bilder med et hint av noe nytt i garderoben til Nelia, så jeg tenkte at jeg like gjerne kunne ta noen bedre bilder og vise det frem her. Det har jo allerede startet å komme så utrolig mye fint i butikkene til barna for høst og vinter, så vi har så smått startet å fylle opp garderoben hennes.

2new in nelia caroline berg eriksenno

Først ut ble bursdagsantrekk, jeg falt HELT pladask for denne kjolen og kåpen fra mayoral. Det er så mange anledninger i julen, så dette skal bli godt brukt. Det fine med kjoler til små jenter, er jo at de kan brukes så lenge også, spesielt om de er bare litt store når de kjøpes, da har de en del å vokse på. 

new in nelia caroline berg eriksenno close up

Så ble det en ulldress fra memini og et pannebånd fra kivat. Pannebånd er så fint om høsten, spesielt for Nelia som blir veldig fort varm når hun bruker lue. 

new in nelia caroline berg eriksenno4


Så gjenstår vel vinterdress, noen gode, varme sko til både barnehagen og hjemme, pyntesko, mer ull, fleece og en god lue. Kivat hadde noen veldig fine med lue og hals i ett som vi skal prøve 🙂 Puh, det er mye som trengs når en har små barn, men alt må selvfølgelig ikke å være så fint. De har rimelige priser i flere sportsbutikker på både ull og fleece, så vi tar nok turen litt rundt omkring denne uken for å finne noe som kan slites ut i barnehagen. 

new in nelia caroline berg eriksenno3

Ha en fin mandag, jeg skal løpe i gang ukens første økt veldig snart 🙂 

55 kommentarer

 1. Jeg elsker mayoral, de har utrolig mye søtt. Var å så på samme kåpe selv det er så morro å handle barneklær!

  1. Caroline

   Er så enig! Skummelt for lommeboken, kjøper heller til henne enn til meg selv :p

 2. Katrine

  Hei Caroline! Så utrolig skjønne ting til jenta deres♥ jeg bare lurte på en ting. Jeg finner ikke noe søkefelt når jeg er innpå bloggen din på mobilen. Hadde det vært mulig å få til(hvis det ikke bare er jeg som ikke finner det)? Håper du får en nydelig uke♥ klem til deg

 3. Hei!
  Where have you bought this jacket?
  It´s so lovely!
  Hilsen fra tyskland 😉

  1. Caroline

   The brand is mayoral 🙂

   1. jorunn

    Å ja, det spanske merket. Husker at jeg kjøpte mye fint til de små da vi var på ferie i Spania før i tida…

 4. Så nydelige klær, nå blir lille fin 🙂 Ull er et must have på de små fremover. Det er jo så mye fint til de yngre også 🙂 Ha en nydelig mandag i fin været 🙂

 5. Hei 🙂 Hvor er det burgunder skjørtet du har på deg i den barnebursdagen fra? 🙂 Synes det var så fint.

  1. Caroline

   Det er fra nelly, husker ikke hvilket merke :/

 6. marlene

  Jeg er veldig glad i Lillelam og Lillaba=)

 7. Såå fina kläder 😀

  Har precis shoppat till Johannes, ska bli så kul att hämta ut paketet med barnkläder. Det är ju det roligaste 🙂

  Kram,
  Cutelittlethings – 23, ung mamma och student

 8. Hej Caroline 🙂
  Er dine tasker ikke kommet på adax webshop endnu?
  eller kommer de senere på den danske webshop? jeg vil vældig gerne have fat i Caroline tasken 🙂

  1. Caroline

   Jeg skal til Danmark til uken i forbindelse med lanseringen, så da skal de i hvert fall være tilgjengelig 🙂

 9. Kivat halsluene er virkelig de beste jeg har prøvd til sønnen min i alle fall! Også er de jo 100% ull 🙂

 10. Ragnhild

  har du link til heldressen? 😀

 11. Et tips fra en som har jobbet i barnehage: dropp fleece, gå for ull, i alle lag. Det finnes tusenvis av typer ullklær, undertøy, mellomlag, tykk ull og ullklær som egner seg godt til koseklær/inneklær, uten at det blir for varmt, og de er mange ganger bedre enn fleece. Blir man våt f.eks, er våt fleece kaldt, mens våt ull fortsatt er varm.

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Ella 🙂

 12. Hei:)
  Jeg bare lurte på hvor du har kjøpt det telefondekselet ditt? Det med farger og mønster:)
  Det er så fint!

  1. Caroline

   Det er fra by malene birger 🙂

 13. Åh så fine klær og sko! Elsker virkelig barneklær, vil liksom kjøpe inn til fremtiden! Haha er bare 18 så blir en stund til, men åh tro om jeg blir babysyk når jeg er lærling i barnehage i samme slengen og da? :p

  1. Caroline

   Det kan jeg nesten garantere deg at du blir 😉 Det er bare å glede seg! Men alt til sin tid 🙂

   Klem!

 14. Hadde vært fint om du kunne fortalt litt om hva slags system du har i walk-in garderoben din 🙂

  1. Caroline

   Jeg har laget et innlegg om garderoben min før, har du sett det? 🙂 Det meste er fra IKEA 🙂 https://carolinebergeriksen.no/2012/10/28/walk-in-closet/

 15. Som jeg beundrer deg. Du virker alltid så positiv og smilende til livet, Caroline. Igjen, jeg beundrer deg virkelig 🙂
  Er du som regel alltid så livsglad, positiv og tar livet så lekende lett på strak arm, med alle hverdagens gjøremål (hus, barn, jobb, møter, skole, trening, middager etc), som det ser ut til? Eller har du også dager som rett og slett kan være litt »tommere» og tyngre enn andre dager? Jeg er bare nysgjerrig, da jeg egentlig har en følelse av at du faktisk er én av få (!) som virkelig setter pris på de små (og så klart store) tingene i hverdagen, og virkelig nyter øyeblikkene her i livet. At du ikke ser på all hverdagens gjøremål som et »ork» slik jeg tror mange føler det i større grad, til tider. Er det bare din personlighet som er så positiv, eller har du måttet »jobbe med deg selv» for å bli slik? 🙂 Lurer bare av ren nysgjerrighet, da jeg tror vi er så altfor mange som har det så utrolig bra her i livet – både privat, i arbeid, i vår livssituasjon generelt, men som likevel ikke setter stor nok pris på nettopp dette. At vi tar det forgitt. At vi har det så bra at vi til tider nesten kan »kjede oss» i vår egen hverdag med skole, jobb, barn eller hva det måtte være. Jeg skal ikke påstå at alle er slik, men at det gjelder mange, det er tror jeg.

  Vet ikke om jeg får frem spørsmålet/budskapet ordentlig her. Det jeg enkelt og greit prøver å si er at du virker så ekte-positiv, så livsglad av natur, og det virker som at det andre mennesker ofte tar for gitt, synes er et ork og kjedsomt, tar du på en så lett og positiv måte.

  Rett og slett beundringsverdig 🙂 Hilsen ei som gjerne kunne ønske hun hadde en like god dose Caroline-positivtet som Caroline selv! 🙂

  En fin kveld ønskes deg og dine! Stor klem 🙂

  1. Caroline

   Kjære deg! Tusen takk for en så fin kommentar! Jeg godkjente bare alt som var på vent i går kveld, og har dessverre ikke fått med meg alle sammen. Så tusen takk! Jeg ble så glad da jeg leste dette nå <3

   Jeg har absolutt dager som er tyngre enn andre, det er helt klart. Noe annet ville jo være unormalt. Jeg har dager hvor det er litt tyngre å stå opp, litt tyngre å trene, litt tyngre å lage mat og skifte bleier, men alt i alt forsøker jeg å tenke at dette bare er forbigående dager, at det er slik for alle og at jeg heller skal være glad for at jeg faktisk KAN gjøre alle disse tingene 🙂

   Stor klem til deg, S!

 16. Kan vi få se de «ordentlige» vinterklærne også? Trenger tips til skikkelig barnehagetøy 🙂 er så vanskelig nå om dagen, det er jo både kaldt og varmt vær.

  1. Caroline

   Absolutt! Kan lage et innlegg når alt er kjøpt inn 🙂

 17. Hei.
  Hvor fornøyd er du med louboutin skoene dine? Virker ikke som du har brukt de så mye? Og etter du fikk valentino skoene så bruker du jo nesten kun de når du pynter deg. Er de gode å gå på? Hælhøyde, vet du det?

  1. Caroline

   De er ALTFOR høye til å bruke til noe annet enn restaurantbesøk og stillesitting 😉 Valentinoskoene er fantastiske på foten! Skal straks kjøpe et par til 🙂

 18. Hei

  Når skal dere til københavn? Jeg og min familie skal dit

  1. Caroline

   Jeg skal bare en tur i sammenheng med jobb, mandag til tirsdag 🙂

 19. Så mykje fint 🙂

 20. Hei.

  Hvor har du kjøpt det toget på hylla?

  1. Caroline

   Det er snart to år siden, men da kjøpte jeg det på jollyroom 🙂

 21. NameIt vinterdressene er veldig gode, og har også scoret nest best i test hos foreldre og barn nå. Mye fin ull også ☺ Så anbefales Mye brukt her i hus hvertfall

 22. Christine

  Kivat lue og hals i ett er geniale,de holder gjerne hvertfall 2 sesonger. Her er vi på 2 året på en av luene vi har,utrolig god kvalitet og de sitter som et skudd.
  Her arver/låner vi en del tøy,så her er vintertøy i boks.Mangler vel bare et par Viking støvler nå.

 23. Cathrine

  Tips til gode sko?

 24. Pernille

  Så utrolig nydelig! Du har god smak på barneklær 🙂
  Vil bare si at luer med hals ofte ikke sitter så godt rundt ørene, så er lett at det kommer luft inn og fort gjort for ørebetennelse! Det slet vi veldig med første året i barnehagen, så bruker heller lue med knyting! Lykke til med med resten av vinter shoppingen til N!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Pernille 🙂

 25. Nydelige klær! Mayoral har så mye fint!

  Hvor er hylla kjøpt? Og et spørsmål til; bruker du ikkee stokkevogna mer? Har hun forsatt god plass i den?

  1. Caroline

   Vi bruker generelt sett lite vogn, stort sett kun i barnehagen og når vi reiser 🙂 Hun passer helt fint i den og kan ha den en god del lenger.

 26. Så mye fint Nelia har fått til høsten/vinteren!:) Heldig jente! Det er så gøy med ny sesong og nytt tøy til de små, selv om jeg er ganske flink til å handle på salg også, det lønner seg jo alltid 😉 Det går jo med en pen slum penger i denne perioden for små’ingene. Så på sommersalget i juli/august kjøpte jeg inn halve sommergarderoben til vesla for neste år, kjøpte bare en størrelse opp;) Og neste års vintergarderobe kan man kjøpe på nyttårssalget:) Et annet tips hvis man ønsker å spare noen kroner er å kjøpe yttertøy til barna på Coop Obs, høres sikkert litt rart ut, men de har billig vintertøy der, som har bra kvalitet og får best-i-test:):)

  Ha en kjempefin mandagskveld- og uke:)

 27. Var det i Skien du kjøpte det? Eventuelt hvilken butikk?

  1. Caroline

   Ja, barnekroken 🙂

 28. Ingebjørg

  Verdens beste vinterdress er fra Pompdelux. Høy vannsøyle og lett å bevege seg i. Fått så mye skryt av den fra barnehagen:) Ha en fortsatt fin kveld:)

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 29. Hei!

  Når skal det være lansering i København? reiser dit på mandag og er der til onsdag i forbindelse med kurs. Bor i Nord-Norge så hadde vært morsomt å få med seg 🙂

  1. Caroline

   Det skal være på tirsdag, men jeg er usikker på om det kun er for pressen. Jeg skal forhøre meg 🙂

   Klem!

   1. Aha, skjønner! 🙂

 30. Camilla

  Den rutete kjolen.. Jeg tror jeg dør, haha. Helt perfekt!

 31. Så mye fine klær.:) mulig et litt dumt spørsmål, men har du noe under ulldressen fra memini, eller er det rett på huden?
  Takk for svar

 32. Cecilie

  Har du kjøpt kjolen og kåpen på nettet? Noe så nyyydelig! Jeg søkte litt rundt, men har du en direktelink, kanskje? 🙂

  Ønsker deg en nydelig dag 🙂

  1. Caroline

   Nei, i en barnebutikk her i Skien 🙂 Barnekroken heter den!

   Klem 🙂

   1. Cecilie

    Takk for tips! Barnekroken ja, der er jeg jo titt og ofte 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *