treningsklær til utetrening

get inspired carolinebergeriksenno utetrening første

Er det noe alle sporty jenter trenger, så er det en god varmetights i garderoben sin! Denne fra Röhnisch er utrolig behagelig å ha på, og såpass stretchy at det er plass til superundertøy under den, om det skulle være nødvendig på de kaldeste dagene. Tightsen har synlige reflekser som er et MUST nå som det blir så raskt mørkt uteJeg har også på meg en løpejakke som varmer, det betyr at den er tykkere enn en typisk løpejakke som gjerne er litt tynn, men du vil trenge en slik som denne når kulden setter inn. Den er fôret med fleece, samme materialet som innsiden av tightsen. Jakken er like fin å bruke til turer også 🙂 Du finner den HER.

get inspired carolinebergeriksenno utetrening tights
get inspired carolinebergeriksenno utetrening craft genser jakke

Under jakken har jeg en genser fra Craft som du finner HER. Den er laget i et materiale som er mykt, varmende og som tørker raskt – sistnevnte er helt supert synes jeg, med tanke på at jeg blir fort svett på kroppen uten å kjenne det selv, når jeg løper utendørs. 

get inspired carolinebergeriksenno utetrening joggesko new balance nb

Disse skoene er fra New Balance, og de glitrer! Elsker fargen og passformen på dem. Dette er en lett modell med god støtdemping, passer for normalfot og for de som har tendenser til overpronasjon. Les mer om disse HER

get inspired carolinebergeriksenno utetrening happy plugs hansker new balance nike

øreplugger happy plugs / pannebånd kari traa / hansker nike 


Rabattkoden warm20 gir 20 prosent rabatt på alt jeg har på meg, og rabatten varer ut tirsdagen 🙂

31 kommentarer

 1. Jeanette

  Herregud, elsk på antrekket til Nelia fra dagens tursnap! Lyst å fortelle hvor pannebåndet, genseren og buksa er fra? 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, det var litt av shppingen forrige uke, trenger nok mer etter hvert og lurer på å sikte meg inn på samme merke 🙂 Ulldressen er fra memini og pannebåndet fra kivat 🙂

   Klem!

 2. Paulina

  Hi! you are such a motivation to me! I would like to know if is it still possible to buy your book? I live in belgium and i really would like to have one

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie! Yes, I think it is possible, but I don’t know if it is the old or the new design, the old one i absolutely the best!

   Kisses!

 3. Rabattkoden fungerer ikke. Bare sånn at du vet:))

  1. Caroline

   Så merkelig, den skal jo det :/ sikker på du har skrevet riktig? 🙂

   1. Har skrevet riktig:) Fungerer ikke. Har nettopp prøvd:))

   2. Caroline

    Den fungerer helt fint her hos meg :/ Har du kjøpt andre produkter enn det jeg har på meg?

   3. Sikkert noe jeg har gjort galt, det fungerer nå:)) Men nå er str. utsolgt. Ja,ja..neste gang…:)

   4. Caroline

    Så dumt 🙁

   5. Når jeg bare legger inn tightsen virker ikke rabattkoden. Den virker når jeg legger inn tights og jakke, men jakka har de kun igjen i str L, så det er ikke aktuelt. Når de kjører slike kampanjer bør de jo ha litt tilgjengelige størrelser hvis det skal være noen vits! I tillegg så er det jo dumt hvis man ikke kan kjøpe bare tightsen med denne rabatten….

   6. Prøvde selv, men jeg fikk heller ikke koden til å fungere… Prøvde med bare tightsen og en gang med andre gjenstander i tillegg…

 4. Theresa

  Hei Caroline! Håper det er OK at jeg spør om noe som ikke er knyttet til innlegget 🙂
  Lurte på hva din er erfaring er med størrelsene på amme-BH-ene fra glammom? Leser gamle innlegg og ser du kjøpte noen BH-er der før fødsel. De har jo så mange fine men jeg er usikker på om jeg bare kan gå for en størrelse eller to større enn jeg bruker nå, eller om jeg bør vente til etter fødsel. Passet de for deg eller måtte du kjøpe andre størrelser senere?

  Ha en fortsatt fin søndag! 🙂

  1. Caroline

   Det gjør ingenting 🙂 De jeg kjøpte passet, men i starten blir brystene så enorme at jeg ble nødt til å kjøpe noen enda større på h&m for akkurat de dagene. Jeg siktet meg inn på to størrelser større enn hva jeg brukte normalt (om jeg ikke husker helt feil, jeg har dessverre kastet dem nå, de ble så godt brukt) 🙂 Men det er jo mulig dette varierer også, ift. melkemengde etc., så det beste er kanskje å vente eller å gamble – som jeg gjorde 😉

   Masse lykke til!

 5. De så gode ut! Hvordan tror du settet er å gå på ski i?

  1. Caroline

   Det tror jeg vil være ganske fint 🙂 Men det er jo litt smak og behag også 🙂

 6. Heidi Vestvik

  Hei! Så fin du var i klærne 🙂 Jeg synes spesielt tightsen virket god, og lurer på hvordan de er i str?

  1. Caroline

   Tusen takk! Jeg synes den er litt stor i strl., men det er jo fint med tanke på at du kan ha noe under 🙂 Jeg har strl. xs og får fint plass til en tynn ullbukse under 🙂

 7. Har du el LK en tilsvarende jakke å anbefale til herre ?

  1. Lars-Kristian

   Ikke spør meg om treningsklær :p Jeg har fått gratis treningstøy fra fotballen siden jeg var 18, og kan ikke huske sist jeg kjøpte noe selv :O

 8. Så fresht og fint dette var! Ingen problem å fortsette treningen ute, om man har rett utstyr.
  Jakken så super ut! Rett opp på ønskelisten 🙂
  Ha en fin kveld.

 9. Kjøpte buksen i fjor, den ble en absolutt favoritt på høstens løpeturer! Eneste er at den var litt stor i str.. (bruker xs, men den er romslig).

  Bestilte jakka nå, takk for rabattkode 😉 Regner med du har xs i jakka på bildet? Veldig greit at du oppgir hvilken str du har i de plaggene du bruker, det blir veiledende for oss andre. Get inspired er veldig flinke på det 🙂

  Ha en fin søndag C!

 10. Kjempedigg med tights full av flis?Er de av tre?

  1. Caroline

   Haha 😀 Rettet det opp nå.

 11. Hei igjen

  Selv om du har valgt selv å være så travel så er det også helt vanlig å være sliten og også si det altså 😉

  Ingen kan være super mennesker 24/7 og vet du hva? Det er helt i orden også.

  Jeg trener mye selv og det hjelper veldig, men blir jo sliten til tider jeg og synes det er helt greit å si det for det er jo normalt å bli sliten også selv om man trener endel og får overskudd av det.

  Jeg står på mye jeg også, bloggen min har fått seg en stor kneik i det siste, men når man har en sønn med øreverk og er oppe 3-4 timer per natt i 14 dager i strekk ja så blir man sliten, da ble det faktisk farlig å trene for jeg ble så svimmel at jeg nesten besvimte så utrolig stolt over at jeg klarte å gjennomføre 1 times løping da. Når man sover så lite over to uker blir kroppen helt i ubalanse at selv det å trene gir 0 overskudd. Tenk deg selv å skulle sove 3-4 timer per natt over så lang tid og så fungere optimalt, det er det jo ingen som klarer. Jeg er overrasket over at jeg ikke kollapset.

  Dro til og med til mamma for å sove ut, men hunden til mamma skrapte på døra store deler av natta så da ble det minimalt med søvn og tror du ikke den ene dagen jeg var hos mamma som var nå på onsdag til fredag begynte de kl 07 for å skifte garasje dører i borettslaget, jeg ble så fortvila at jeg nesten gråt. Til og med mamma ble fortvila da. Det er ikke bare bare å sove ut der jeg bor for bor i vinduet nesten rett i en barnehage at selv ørepropper ikke duger.

  Jeg sier ikke dette for å klage, men mer som at med så lite søvn som jeg fikk disse ukenene sier det seg selv at man ikke fungerer 100 prosent til enhver tid. Alt har en sammenheng. Det er viktig med nok søvn og hvile også, man får faktisk ingenting igjen for å trene når kroppen er sånn i hormoll ubalanse pga lite søvn. Man kan alltids klare en dag eller to med 3-4 timers søvn, men to uker, ja det er i overkant lite.

  Uansett så vil jeg si at idag fikk jeg faktisk sovet 8 timer og jeg er så uthvilt. Har ikke trent, rett og slett fordi jeg har så mye underskudd enda så når jeg har sovet godt i et par dager skal jeg begynne å trene igjen. Man må også ha overskudd til å trene. Beklager langt innlegg her, men vil med dette si til alle at dersom du eller noen du kjenner har perioder der du nesten ikke sover er det viktig du lytter til kroppen og hviler alt du kan, å trene med så mye underskudd på søvn kan faktisk være farlig, det sa treningsveilederen min som jeg nettopp har begynt hos og jeg valgte og lytte til hennes råd om det.

  I perioder med langvarig lite søvn er det viktig man senker kravene til seg selv, hva må gjøres og hva kan vente. Det er trossalt viktigst at vi har overskudd til barna våres, selv om vi ikke har overskudd mener jeg at det er viktigst man bruker tid på barna sine istedenfor å rydde og styre. Noen ganger må man faktisk la rote ligge og kroppen hvile, det er når man hviler og gjør noe koselig med sine barn man får mer krefter og overskudd.

  Ha en fortsatt fin kveld alle sammen og vær stolt av det du har fått til idag. Det er ikke hvor mye du gjør som definerer hvor flink du er, men hvordan du er som person innerst inne. Du er bra nok som du er uansett om du ikke har gjort alt på what to do lista

 12. Ranveig

  Disse klærne er så fine at jeg bestilte alt du har på deg, helt sant 🙂 Kan du anbefale noen gode og varme sokker til løpeturen? Begynner jo å bli kaldt med nakne ankler 🙂

  1. Caroline

   WOW 😀 Så gøy :p Jeg har ikke sett så mye på sokker ennå, så det kan jeg dessverre ikke 🙁

 13. Rabattkoden virker ikke når jeg bare legger inn tightsen. Den virker når jeg legger inn tights og jakke, men jakka har de kun igjen i str L, så det er ikke aktuelt. Når de kjører slike kampanjer bør de jo ha litt tilgjengelige størrelser hvis det skal være noen vits! I tillegg så er det jo dumt hvis man ikke kan kjøpe bare tightsen med denne rabatten….

 14. Når jeg bare legger inn tightsen virker ikke rabattkoden. Den virker når jeg legger inn tights og jakke, men jakka har de kun igjen i str L, så det er ikke aktuelt. Når de kjører slike kampanjer bør de jo ha litt tilgjengelige størrelser hvis det skal være noen vits! I tillegg så er det jo dumt hvis man ikke kan kjøpe bare tightsen med denne rabatten….

 15. Da var buksen bestilt. Krysser fingrene for at jeg får den før helgen, for da skal jeg på fjelltur 😀 god kveld til deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *