sunlight

sunlightveske2

I går fikk jeg luftet høsthatten min! Den minner meg så om kaldere vær og klarere luft, og nå er det jo like før høsten tar helt over. På dager som i går er det så deilig, da skulle jeg ønske at jeg hadde tid til å gå tur i skogen til jeg ikke orket mer, for deretter å komme hjem, krype inn i superundertøyet med en varm kopp kakao og koble helt av i armkroken til Lars-Kristian, med rødsprengte kinn og en sliten kropp. Men det får bli en annen gang, i går strakk ikke tiden til og det gjør den ikke i dag heller, men Nelia og jeg skal i det minste ut og lufte oss med en løpetur veldig snart 🙂 


sunlightcaroline

sunlight1

sunlight2veske

sunlightcaroline2

(annonselenke) skjørt by malene birger / genser bikbok / hatt bikbok / pumps valentino / veske adax by caroline berg eriksen / dusker HER


Ha en nydelig søndag! 

29 kommentarer

 1. Kjempefint og classic antrekk 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 2. I like it how perfect you look in your pencil skirt and it makes me happy I own the same skirt in grey 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much, Rena 😀

 3. Hei Caroline

  Har du alltid full timeplan fra 06 til du leggee deg om kvelden? Jeg mener hvis det er tilfell hvordan orker du? Er det ikke dager hvor su bare føler deg utbrent? At du har gjort mer enn du egentlig orket?

  Hadde virkelig vært herlig med en lite innlegg på bloggen din om på innsiden av Caroline hvor du kan ta for deg alt du gjør fra du står opp på morgenen til du legger deg og hvordan du føler deg?

  Jeg blir helt matt av å lese hvor travel du er til tider og kan ikke slutte å undre meg over hvilkem kur du inntar for å ikke bli utbrent.

  Igjen dette er ikke ment som kritikk, men jeg kan ikke slutte å undre meg over en person som deg Caroline som står på 100 prosent til en hver tid. Det er ingen jeg kjenner som orker det så vil gjerne at du deler din mirakel oppskrift for å unngå å bli utbrent.

  Kos deg på løpetur

  1. Caroline

   Ja, det går stort sett i ett, men sånn er det bare – jeg har valgt denne hverdagen selv 🙂 Det er uten tvil treningen som gjør mye for min del, den gir meg ekstra pusterom og overskudd, hadde ikke klart meg uten!

  2. Caroline er jo veldig heldig, og har mye støtte i mannen sin, det tror jeg er til stor hjelp 🙂

   Moren min ble (dessverre) utbrent, hun var alenemamma med en 100% jobb og en kveldsjobb flere kvelder i uken + annenhver helg.

 4. God søndag til deg også 🙂
  Må bare si at du kler det korte håret så utrolig godt! Du stråler virkelig om dagen.
  Klem 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marte! Det er kjempehyggelig å høre 😀

 5. Caroline

  Hei! Jeg bare lurte på om messingbestikket fra house doctor holder seg bra etter en stunds bruk? Eller om det får riper eller flekker for eksempel. Caroline

  1. Caroline

   Det blir lett flekkete, dessverre :/

   1. Caroline

    Ah, det var synd. Pleier du å vaske de for hånd eller i maskinen?

   2. Caroline

    Maskin 🙂

 6. Hei:)
  Kunne du skrevt et innleg om hva du mener om flyktningkrisen?

 7. The same shoes again. And you’ve got so many of them in your walk in wardrobe. Caroline change them shoes!!! 🙂 But to be honest I like some pieces of my clothes to much as well that I could wear every day 🙂 Regards!!!

  1. Caroline

   I knoooow! I kind of saw this comment coming :p But I just love them and they are perfect with everything! But I promise it will be a few days or weeks until next time 😉

   Hugs!

 8. For en fin look! Denne likte jeg veldig godt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, fine du 😀

 9. De peanut chipsene, er det noe man kan erstatte kokosoljen med? De ser utrolig gode ut, så de skal prøves ut veldig snart 🙂

  1. Caroline

   Kokosoljen er viktig for at de skal stivne, så jeg har ikke noe godt forslag til deg :/ Du må forresten bruke den uten smak / lukt 🙂

 10. Hei. Veldig fint antrekk!=) Jeg har et spørsmål angående den tøffe Bodaskin jakken din. Jeg har sett igjennom innleggene dine og ser at du har skrevet at du har jakken i str. XS en plass og i str. 8 en annen plass, altså XS = 6 og S=8, så hvilken størrelse har du? Det kan hende at det bare er en sprivefeil… Jeg spør deg fordi jeg er desperat etter å få meg en slik jakke, og jeg tror jeg er ca. samme størrelse som deg. Synes jakken sitter perfekt på deg! Et ærlig svar hadde vært til stor kjelp. Takk for oppmerksomheten. Stor klem fra meg.

  1. Caroline

   Da har jeg i så fall surret :p Men jeg vet jeg har skrevet at jeg godt kunne hatt den i 8, for den er liten i strl, og jeg får for eks. ikke en tykk genser under uten at det blir ganske trangt. Jeg har strl. 6, ble anbefalt det av en venninne, ettersom den jo skal sitte såpass tight. Jeg vet ikke hvordan den hadde blitt på meg i en 8, men jeg er fristet til å finne det ut :p Liker den jo godt i 6 også, så om du synes den sitter perfekt på meg, synes jeg du skal gå for det! Men igjen – det blir fort trangt med tykke plagg under!

   Klem 🙂

 11. Dere er så flinke til å ta varierte antrekksbilder! Ofte har bloggere flotte antrekk, men bildene tas på de samme stedene og da blir det så kjedelig. Dere er derimot utrolig flinke til å velge varierte bakgrunner, og her traff lyset skikkelig fint i tilegg. I love it <3

  1. Caroline

   Så gøy å høre, Sara! Tusen takk 😀

   Klem!

 12. Fy søren så lange armer du har! Elsker det!! Du ser rålekker ut

  1. Caroline

   Jeg føøler kanskje at dette var noe ironisk ment, men jeg har faktisk veldig lange armer 😉

 13. Hei flott som alltid Caroline
  Lurer på de to «pjusene» som er på vesken, er de fra din veskekollektion? Håper jeg får med meg når du skal ha lanseringen i Fredrikstad

  Ha en forsatt fin fin kveld

  1. Caroline

   Nei, de er fra gina tricot 🙂 Fint å feste litt forskjellig på vesken, gir den enda mer 😀

   Håper du kommer!

   Klem!

 14. Hei,

  jeg kikket bla på «dine» vesker i går, da jeg er på utkikk etter en ny mellomstor veske med plas til liten laptop. Nydelig og elegant kolleksjon, men ble skuffet over at remmene er akkurat litt for korte til at vesken går behagelig inn på armen og over skulderen. Så også på et par andre tilsvarende adax-modeller der dette var løst greit med ørlite lengre «håndtak». Bare en tilbakemelding 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *