save the date

Jeg håper dere vil komme og hilse på meg og se på veskene jeg har designet sammen med Adax når jeg skal ut på tur! Dere finner meg i Skien hos Arkaden DNA den 8. oktober fra klokken 17-20, og dagen etter drar jeg til Fredrikstad og er i Torvbyen Citybags fra klokken 17-19. Det vil være konkurranser, servering og litt av hvert, og jeg håper vi sees 🙂 Det var i hvert fall utrolig hyggelig da vi hadde event i Oslo for over en uke siden, og jeg er nesten overrasket over at jeg ikke fant flere bilder da jeg gikk gjennom instagram nettopp, det ble tatt så mange! Dette er i hvert fall de jeg har blitt tagget i – tusen takk for at dere kom! Det var så koselig å hilse på, og noen av dere rakk jeg jo å snakke litt med også 🙂  


event with adax by caroline berg eriksen in Oslo 

PicMonkey Collage 3

Ellers: hei lørdag! Vi sitter i sofaen hele familien, Nelia har fått lekepølse i brød med tilbehør og har dekket på til alle sammen med det rosa plastserviset sitt, så jeg spiser liksompølse og drikker liksomte innimellom min snart fjerde kaffekopp 🙂 Tror jeg ser på en kveldstreningsøkt i dag, for vi tenkte oss en tur til byen veldig snart, for å fylle på garderoben til Nelia med ull og fleece og fornuftig fottøy til tiden fremover, og så skal vi i bursdag i morgen igjen, så vi må på gavejakt 🙂 En deilig familielørdag rett og slett! Håper dere har det fint ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]Good morning Saturday! I just wanted to say a big thank you to all the nice people who came to my event with adax and steen & strøm last week. The following weeks I am going to do the same thing in both Skien and Fredrikstad, so this i a basically a information post about this. 

In this house the entire family is gathered in the couch upstairs, getting fake tea and sausage from Nelia’s toys. She is really enjoying having a tea party 🙂 This day is dedicated to family, we are taking a trip into the city to shop a little, maybe eat some ice cream and just have a nice time. And when we get home, I am planning on a workout 🙂 This weeks number six and probably the last one. 

See you later sweeties ♥ Have a nice Saturday! 

[/showhide] 

15 kommentarer

 1. Hei Caroline!

  Gratulerer så mykje med en nydelig fin veskekolleksjon 🙂 Har du plana om å ta turen til Bergen også i forbindelse med lanseringa av veskene?

  Ellers må dokke ha en fin familielørdag 🙂 Her står bondegårdsbesøk med småen på agendaen.

 2. Karoline

  Har du noen kommentar til denne saken? https://journalisten.no/2015/09/motebladenes-uutholdelige-letthet
  Med tanke på at du har utdannelse som journalist

  1. Kristin

   Oj, dette ser ikke bra ut. Her har vi som leser Det Nye virkelig grunn til å spørre om vi bør føle oss lurt. Var artikkelen en forkledd annonse?

 3. Kamilla

  Hei jeg har ett spørsmål som absolutt ikke angår dette innlegget. Men jeg har nå en iPhone 4s og skal til å kjøpe iphone 6. Er det en stor forskjell, altså er iPhone 6mye bedre enn 4s? Det jeg egentlig lurer på er om det er verdt pengene. Da jeg syntes prisen på disse tøff er veldig høye.

 4. Hei, når trekker du vinneren av veske-konkurransen på Sten&Strøm arrangementet i Oslo?

 5. Kikket på lommeboken i dag. Ville gjerne kjøpt den, men dessverre er åpningene til plastkortene for trange.

  1. Caroline

   Det er kun i starten på grunn av skinnet 🙂 Når du har brukt den litt så utvider de seg og da passer kortene fint.

 6. Flotte veskene 🙂
  Da jeg var i byen i dag fikk jeg øye på kolleksjonen din i veskebutikken vi har her, og synes det var så gøy å få se dem i lille Mosjøen også 😀
  Ha en flott lørdag <3

 7. Hei! Hørtes ut som en fin lørdag!:-) jeg lurte på om du kunne laget et innlegg om høstgarderoben til Nelia?:) har ei lita ei på omtrent samme alder, og det hadde vært så fint med litt inspirasjon på klær og sko:) og gjerne hvor det er kjøpt!:-) ha en ellers fin fin helg! Duble forresten kjempe fin på håret:-) klem!

 8. Hei Caroline.

  Jeg spør litt ut av det blå her nå, men jeg vurderer restylane i leppene. Mine lepper er veldig lik dine (før behandling), tynne lepper, og ønsker å prøve for å få litt mer fylde. Men ikke mer enn at det er smakfullt, og der synes jeg du har en fin balanse. Det jeg lurer på er hvor mye tar du i hver gang?
  Og blir leppene veldig hovne rett etterpå? Da med tanke på at det kanskje er lurt å ta det når det passer best i forholdt til akkurat det?
  Og, går leppene helt tilbake igjen eller opplever du at de har fått litt mer naturlig fylde etter noen behandlinger?

  På forhånd takk for svar 🙂

 9. Hei! Skulle ikke du ha en spalte med mamma-tips regelmessig på bloggen din?:) har du tips til hvpr man kan bestille fin hårpynt (sløyfer på spenne) til små jenter? Ser nelia har mye fint!:)

 10. Therese

  Heihei!

  Kan du ikke skrive litt om hvilken pris disse veskene dine vil selges for? 🙂

 11. Fikk nesten kaffen i halsen når jeg skrollet nedover bloggen din og så dukker det opp et bilde av meg! Hoho, stas 🙂 Det var et veldig fint event, ble helt shopping-syk der gikk. Men det må nok litt sparing til, håper veskene er for salg i lang tid fremover <3 Klem

 12. Så gøy!! Kommer du til Bergen også? *krysserfingrene*

  1. Caroline

   Det er ikke planlagt noen tur til Bergen 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *