frokostfredag: eggebakt avocado

hoved caroline berg eriksen no frokostfredag avocado egg

God morgen til deg og hei til fredagen! Jeg hadde en så fin dag i går, storkoste meg i både barnebursdag og påfølgende middag med de fineste jentene – viser dere litt mer fra begge hendelsene senere i dag, for først håper jeg å kunne inspirere med en litt annerledes frokost 🙂 Dette var så godt! 

1 caroline berg eriksen no frokostfredag avocado egg


how to do it

2 caroline berg eriksen no frokostfredag avocado egg

Du setter bare ovnen på 250 grader, deler 1 avocado i 2. Fjerner steinen og fyller den med egg. Den enkleste er kanskje å kakke egget over en bolle først, og la noe av hviten renne ned i den, ellers kan avocadoen fort bli for full. Det ser du bare an. Du kan med fordel grave et litt større hull i avocadoen også. 

3 caroline berg eriksen no frokostfredag avocado egg

Etter ca. 15 minutter, krydrer du med frisk gressløk, litt salt og pepper, så har du en deilig start på dagen. Avocadoen blir så fløyelsmyk og god når den blir litt varm! Smaken blir liksom enda litt spissere, kjempegodt! 

4 caroline berg eriksen no frokostfredag avocado egg

S . M . I . L . E 


Her står en tur til Oslo på planen – business and pleasure! Og så er det helg 🙂 Vi sees senere, og i mellomtiden finner du meg på snapchat – carobergeriksen ♥ 

28 kommentarer

 1. hvor lenge skal den stå i ovnen da? 🙂

  1. Caroline

   Ca. 15 minutter 🙂

 2. Michelle

  Hei!

  Kan du hjelpe meg? Skal kjøpe en tredemølle, men vet ikke hvilken enda. Hvilke har du og hvor har du kjøpt den? Er du fornøyd?

  På forhånd takk:)
  Ha en god helg!

  Mvh
  Michelle

 3. Hei! Har du ikke hentet denne fra Greenkitchenstories? 🙂

  1. Caroline

   Nei, jeg har bare sett veldig mange bilder av det på pinterest og bestemte meg for å prøve selv 🙂 Det er ikke akkurat vanskelig å forstå hvordan det gjøres 🙂

 4. Charlotte

  Hvorfor blir du ikke med på MasterChef Norge ? Tror du kunne vunnet hele greien, du er ihvertfall veldig god på å lage mat 🙂

  1. Caroline

   Jeg har ikke hatt tid til å delta på det :/

 5. Veronika

  Nam, det så godt ut! Frokosten er allerede i magen, men kanskje det blir dagens lunsj.

  Ønsker dere en riktig fin helg! 🙂

  1. Caroline

   Håper du prøvde og at det smakte 🙂

   Good helg, Veronika 🙂

 6. Ser veldig deilig ut, det blir nok frokosten min i morgen 🙂 Men jeg begynner å bli lei av den stilken/blomsten som har vært med på alle bildene dine i det siste.. Er det bare meg eller? 😛

  1. Caroline

   Haha, jeg synes den er så dekorativ og fin og har generelt kjøpt mange buketter med eucalyptus i det siste. Men skal slutte nå, lover 😉

 7. Hei Caroline:-)

  Vi holder på å bygge nytt hus og i det skal jeg lage meg et treningsrom. Lurte på om du har noen tips til hvilke merker som har de beste treningsapparatene? Jeg skal ha en mølle, en romaskin og et multigym-apparat. Finnes det møller som styrer intervalldragene for deg f.eks? Har du gode tips til dette?

  Klem fra Ina:-)

  1. Caroline

   Så spennende, Ina! Jeg er veldig fornøyd med min mølle, og kjøpte den på sportsmaster – de har generelt MYE bra utstyr som du fint kan ha hjemme 😀

   Klemmer!

 8. Hei! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, og du har kanskje svart på det før (har vertfall ikke fått det med meg), men hvor fant dere navnet Nelia, og hvordan bestemte dere for at dette var riktig? Er selv gravid i (snart) 18 uker og tenker litt på navn. Vil ha et sjelden, men enkelt navn 🙂

 9. Jeanette

  har du prøvd den nye Atkins baren? den er amazing! Caramel fudge heter den,og den smaker skikkelig sjokolade og karamell! Så luftlig og god!

  1. Caroline

   JA 😀 Den er så god!

 10. Åh, himmelsk! Dette MÅ jeg prøve, takk for tips 😀 Og riktig god fredag <3

 11. Hei! Litt random kommentar. Men hvilket nr av Det Nye var repotasjen om deg? Glemte helt å kjøpe det så tenkte å etterbestille ha en fin dag☀️☀️

  1. Caroline

   I septemberutgaven 🙂

   Klem!

 12. Ranveig

  Dette så godt ut, blir lørdagsfrokost 🙂 Men, jeg lurte på Nelia vesken. Jeg skulle bestille den i dag fra Miinto og Hg vesker. Men begge var utsolgt. Hvis man bestiller fra Danmark, må det betales moms og toll? Da blir det jo dyrere.

  1. Caroline

   Jeg er ganske sikker på at de trekker fra dette, men jeg ville sendt en epost for å dobbeltsjekke? 🙂

 13. Det så godt ut! Elsker Avocado og gleder meg til å smake den kombinasjonen med egg 😉

 14. Ilaria ~

  Hei, hvordan går det PT-studiene?? Lenge siden du har fortalt noe om det:-)Hvordan gikk eksamen du hadde i september?

  1. Caroline

   Jeg bestemte meg for å sette det på vent rett før lanseringen av samarbeidet med Adax. Det ble for mye for meg å gape over, det ble bare stress, litt her og litt der, og jeg takler ikke å gjøre ting halvveis. Så jeg må bare fortsette der jeg slapp når tiden strekker til igjen 🙂 Eksamen er ikke før til uken, om jeg skulle hatt den 🙂

 15. Nam! Det må jeg prøve, jeg elsker avokado 🙂 Håper helgen din blir fin!

 16. Så herlig dette så ut! Digger tips som dette 🙂 Du er så flink.
  Ha en fin kveld, skjønne deg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Angela! Det er så koselig å høre 😀

   Stor klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *