treningsdate

IMG_4495

God morgen, spreka! Hånd, munn- og fotsyken er over i barnehagen og vi føler det er trygt å sende Nelia tilbake igjen, så nå er jeg på vei ut døren for en treningsdate med Katrine. Hun er så fornøyd med den personlige treneren hun har brukt en stund nå, og i dag joiner jeg dem, så jeg gleder meg virkelig til å se hva han har å by på! Jeg vet i hvert fall at vi skal til crossfitsenteret i Grenland 🙂 Alexander, som jeg trent med før, har flyttet til Oslo forresten, så nå holder han til på satselixia bislett, for dem som kanskje ønsker å trene med ham 🙂

IMG_4523

Ville bare ønske dere en super lillelørdag, og det er så lenge siden forrige litt tidlige innlegg, så jeg tenkte det var på tide – dårlig tid eller ei! Vi sees snart!

23 kommentarer

 1. For en herlig thigst! Den vil jeg også ha! Og den vesken, sikler! Burde virkelig fått kjøpt meg den som weekendbag og treningsbag ettersom jeg har startet på 3T!! Er så trasi å drasse med seg en potetbag som ikke passer til skapene.. Huff, god trening da og ha en strålende fin dag! 😉 <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Sigrid! Denne vesken er bare SÅ fin! Veldig fornøyd med den 🙂

   Håper dagen din er fin! Klemmer 🙂

 2. Jag slutade gymma för en månad sen. Bästa valet jag gjort. Jag hamnade i en sån hets och mådde bara dåligt. Nu för tiden joggar jag bara ibland och promenerar, så skönt och avslappnat. 🙂 Men kan man hålla en balans är det super 😀

  Kram!

 3. God morgen! Du er så flink, ens tor inspirasjon. Jeg lurer på hvor dette marmor settet er fra https://networkui.org/content/uploads/sites/3/2015/09/7-peanut-chips-caroline-berg-eriksenno.jpg 😀
  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg! Det er fra h&m home 🙂

   Klemmer 🙂

 4. Cecilie

  Moro å trene når jeg endelig er over oppstartskneika. Når treningen gir overskudd og god følelse 🙂 tok litt tid for meg etter fødsel, men gurimalla så deilig og viktig med småtroll i hus! Synes det er bra du fremmer trening på en bra måte! Viktig å kunne være der for barna sine og at det ikke skal være den fysiske formen som setter stoppern for hva man får til 🙂 jeg trenger hvertfall å trene for å være i god nok form til å henge med, men det er sikkert forskjell på folk der og 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er jo nettopp det trening skal – gi disse følelsene! Når det ikke skjer, så er det heller ikke riktig tenker jeg. Og jeg er helt enig med deg, trening er så mye mer enn bare kropp og utseende, det er helse og ikke minst overskudd for å kunne takle hverdagen og alle utfordringene som både hus, barn og jobb / skole fører med seg 🙂

   Håper du har en fin dag, Cecilie 🙂

   Klemmer!

   1. anonym

    Jeg vil så gjerne takke deg, for du har hjulpet meg med å finne motivasjon til trening igjen. Jeg har vært syk og for det meste sengeliggende i overkant av 10 år. De siste årene har vært mye bedre og jeg føler meg tilbake på kanskje 20%. Det høres kanskje ikke så mye ut, men det er enormt mye for meg 🙂 Jeg må bygge opp muskler etter mye muskelsvinn ved sengeliggende perioder. Kroppen min klarer ikke innhente seg så jeg må ta det rolig og er ikke i nærheten av en hard eller svett treningsøkt enda, men jeg er i gang og det er mye fordi jeg blitt inspirert av deg. Så tusen takk Caroline for at du gjør en så god jobb. Du er virkelig dyktig. <3

 5. Hei, jeg bare lurte på når dere skal til Gran Canaria? Gleder meg nemlig til reise innleggene 🙂

 6. Christine

  Bare pass på at dere voksne ikke blir smittet av hånd- fot- og munnsykdom, det er visst et mareritt å få det i voksen alder. Svigerfar hadde det for 2 år siden,og han har aldri vært så dårlig før. Høy feber,mye kløe og mye smerte. Da frøkna her hadde det,så var hun nesten ikke plaget.

 7. Har sakte men sikkert begynt å kutte ned på karbohydratene da jeg har sett bivirkningene av det på min egen kropp over tid. Syns det er veldig fint å kunne lese litt om det på din blogg, og se på oppskrifter du legger ut osv. Syns det er trist å se hvordan noen hamrer løs på deg fordi du skriver om kosthold; man skal ikke ta råd, men få inspirasjon, syns nå jeg:) Jeg har selv funnet ut av lavkarbo er noe for meg, og selvom jeg kan bruke din blogg til litt inspirasjon (noe jeg gjør både på treningsfronten og generelt- det er jo det bloggen din er til!), betyr det ikke at jeg kopierer ditt kosthold, det syns jeg er viktig. Jeg fokuserer f.eks ikke på et stort inntak av fett.

  Men nok om det, haha! Jeg merker at jeg har blitt litt lite variert i matveien..Middag går fint, men blir ofte det samme til frokost og lunsj, les: mye yoghurt&cottage cheese og hjemmelagde knekkebrød. Savner speltlomper og fylte fullkornswraps til lunsj..Har du lagt ut lunsjtips før? 🙂

 8. Åh, eg var pp chippendale i går (strippeshow med mannfolk visst du ikkje har høyrt om det), og veit du ka? Han eine av stripparane vaaaar så lik Lars Kristian, haha. Syns vertfsll eg då, han heiter slamderson på insta visst du blei nyskjerrig. Syns berre det var så artig at eg måtte berre kommentere, hihi 😀

 9. Sprekt! Når har du eksamen?

 10. ville bare kommentere en knallbra merking av innlegget! TOMMEL OPP FOR DEG, STÅ PÅ ! 😀

 11. Hvorfor banner LK på snap? 🙁 Skuffende, ferdig ned å se på den nå, synd, for er vanligvis hysterisk morsom. Trodde dere var kristne….

  1. Hahahaha, takk for dagens kommentar 😀

 12. Caroline

  TAKK for at du postet dette innlegget i dag! Akkurat det jeg trengte 🙂 Tok det litt (altfor) rolig forrige uke, da jeg løp oslo maraton på lørdag, og har ikke trent siden…Dørstokkmila var lang i dag!
  Håper det kommer flere treningsinnlegg fremover, selvom jeg skjønner at det har vært andre prioriteringer nå 🙂 Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Så FLINK du er! Kroppen trengte nok en velfortjent pause, det skulle bare mangle 🙂

   Klem!

 13. aleksandra

  Dørstokkmilen er ikke den verste. Det verste her håret. Haha
  Nei, men seriøst, dette problemet må jo du også ha Caroline! Du steller jo håret så fint! Hva med de dagene du har krøllet det og det ligger perfekt, en løpeøkt ødelegger jo alt! Og selvfølgelig kan man trene på morgenen, men da oppstår bare problemet dagen etter! Haha. Jeg er virkelig ikke en overfladisk jente, men føler jeg må velge mellom fin sveis og trening.. Hvordan i all verden løser du det? 😮

 14. Hei! Er tightsen fra GetInspired? Og hva med den lilla og røde i det tidligere innlegget? Råkule!

 15. Den lilla og blå, mente jeg 🙂

 16. Stilig tights og enda finere treningsbag :-))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *