crossfit

wod crossfit caroline berg eriksenno6

Dette var så gøy! Vi hadde oppvarming, styrke og litt stretching før vi avsluttet med wod – workout of the day – og dette fristet til gjentakelse, så jeg tenkte å starte sammen med Katrine en gang i uken fremover 🙂 


trøtt, men klar! 

wod crossfit caroline berg eriksenno1

wod crossfit caroline berg eriksenno5

IMG_4721

1wod crossfit caroline berg eriksenno

123wod

Jeg er livredd for å tryne når jeg skal hoppe over slike kasser, og jeg kan sverge for at denne så mye høyere ut i virkeligheten. Haha! Jeg mistenker at dette blir noe jeg kommer til å øve mye på. 

2wod crossfit caroline berg eriksenno

9wod crossfit caroline berg eriksenno

3wod crossfit caroline berg eriksenno

Måten wod er bygget opp på minner meg egentlig mye om slik jeg selv har trent styrke det siste halve året, og det er jo det jeg elsker, så da vi i tillegg var to og også fikk kastet inn noen nye øvelser, var det bare helt fantastisk! Pulsklokken min var også happy med innsatsen, selv om jeg glemte å starte den til oppvarmingen (hvorfor føles det som et nederlag HVER gang?!) Det er likevel alltid gøy å se hvordan pulsen oppfører seg og hva du bruker av energi på ulike øvelser. Gleder meg til neste gang! 


Nå har vi nettopp spist middag, og tidligere i dag var jeg i byen en tur for å ta litt bilder og for å finne en gave. Vi skal i 2-års bursdag til Oline i morgen, tenk at hun alt blir 2! Klarte jo ikke å dy meg og endte opp med å handle altfor mye til Nelia også. Så nå er bursdagsantrekket til feiring av hennes dag i boks, i tillegg til litt varmt tøy som jo blir det fornuftige å kjøpe fremover. Når de er så små, så må du kjøpe nytt år etter år – men det positive er jo at det er like fint som nytt etter bruk omtrent (med mindre det blir brukt i barnehagen) så det (eventuelt) kan spares på til neste mann 🙂 

Håper deres dag har vært fin! Og tusen takk for alle kommentarer i det siste, det er så gøy! 

17 kommentarer

 1. Så fine bilder:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Det så morro ut! Gleder meg masse til å komme igang med treningen min 😀 jeg prøvde å finne tightsen på getinspired, men fant den ikke, har du link? Hihi 🙂
  Åh er det ikke typisk å handle for mye når du ikke har planlagt det? Kjenner meg godt igjen!

  1. Caroline

   Den er dessverre utsolgt, den er fra i sommer :/

   Haha, jo, det er veldig typisk :p

   Klem til deg Sigrid!

 3. Så morro at du har «oppdaget» crossfit!
  Jeg oppdaget selv denne fantastiske treningsformen i slutten av mai, og er helt hekta. Trener minst to ganger i uka i min box, og ELSKER det!!! Og, jeg merker SÅ stor fremgang. Fra soffapotet til begynnelse på defintere muslker her. DET er morro!

  1. Caroline

   SÅ utrolig gøy, og veldig bra jobba 😀 Gleder meg til å trene mer 🙂

 4. Elsker thightsen!!! NYDELIG. Hvilket merke? Antar den er fra GetInspired

  1. Caroline

   Ja, det stemmer 😉 Merket er NIKE, men den er fra i sommer :/

 5. Så bra du har oppdaget Grenland crossfit Caroline var der idag med sønnen min som er 6 år, de hadde trening for barn, masse fine øvelser for de små de voksne kan trene mens barna også «trener»

  1. Caroline

   Så flott at de har den muligheten også 🙂

 6. Har søsteren din vært veggis lenge? Spiser hun egg og fisk.

  1. Caroline

   Det har hun, i godt over 10 år. Hun spiser egg, og noe fisk, men vet hun holder på å kutte ned på begge deler.

 7. Det så utrolig gøy ut 🙂

  1. Caroline

   Det var det også, Thale 🙂

 8. Så gøy med variasjon i treningen , alltid hatt lyst til å prøve Crossfit, kanskje jeg nå får sparket meg igang! Jeg bare lurte, sminker du huden før trening? Eller opplever du mer urenheter da, det gjør nemlig jeg av og til.. Ha en fin uke!

 9. E l s k e r tightsen!! Jeg har så lyst til å trene crossfit, det virker så gøy og jeg liker variert trening! Jeg må undersøke om de har noen gode senter her i Bergen også 😉
  åå barne klær.. så koselig! Lurer på om det er på vei en (eventuell) nestemann 😉 hehe neida.
  Ha en fin kveld videre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.