waking up with him

1kombucha caroline berg eriksenno

God morgen, hei Sarpsborg og Lars-Kristian Jeg ble sittende og jobbe så lenge i går at det ikke var forsvarlig å kjøre hjem når det ble såpass sent, både for Nelia sin del og for min egen del – jeg hater virkelig følelsen av å duppe av bak rattet. Det er livsfarlig og de gangene jeg kjenner at det kommer snikende eller at det faktisk skjer, pleier jeg alltid å stoppe langs veien ved nærmeste bensinstasjon, sove noen minutter og ta meg en stor kopp kaffe. Det hjelper som regel veldig, men  i går hadde det blitt så sent at det var like greit å bare bli her. Og det beste av alt er jo at Lars-Kristian landet i Oslo fra Ålesund, og bestemte seg for å komme på overraskelsesbesøk hit til oss, i stedet for å kjøre hjem 🙂 Han hadde nettopp kommet og stod og ventet på trappen, da jeg kom tilbake fra å kjøre Anette hjem. Klokken var nesten elleve, så jeg forstod ingenting, og ble så glad da jeg så at det var ham 🙂 Vi ble sittende oppe i noen timer,  så på verdens kleineste tv-show på TV Norge, Adam søker Eva. Men det er jo nettopp det, det er så fascinerende merkelig at noen ønsker å stille opp nakne i et datingprogram, at jeg nærmest blir hypnotisert til å se hvordan det går. Etterpå så vi på en episode av hæsjtagg, og jeg lo så jeg nesten revnet. Fantastisk morsomt program, virkelig tatt på kornet 😉  


kombucha caroline berg eriksenno

Da jeg kjørte hjem søster i går fikk jeg med meg en flaske med kombucha, en te-basert drikk laget av en aktiv bakteriekultur og gjær. Drikken skal blant annet redusere stress, gi bedre fordøyelse og mer energi, og jeg tenkte at det måtte være den perfekte starten på en ny uke! Fordelene er nok ikke dokumentert, men jeg elsker å prøve nye ting, og jeg elsker smaken av det! Jeg har forresten lest at de som sverger til kombucha gjerne bruker det som et hjelpemiddel mot kviser, slapphet, stress, hodepine og forstoppelse, i tilfelle du lurer 🙂 

frokost kombucha caroline berg eriksenno


Lars-Kristian er allerede på vei til Skien for trening (så DIGG med seier mot Ålesund i går) og jeg skal hive meg rundt og løpe litt nå, sparke i gang uken med en svettefest før vi setter kursen hjemover. Der venter hjemmekontor med Nelia løpende rundt, jeg vil ikke sende henne i barnehagen igjen på en stund tror jeg, så da får vi bare gjøre det beste ut av det. Og ellers gleder jeg meg så til Farmen starter i kveld, endelig sesongstart! Andre ting jeg gleder meg til denne uken er å komme i gang med normale ting igjen, ikke pakke koffert og sove borte, men være hjemme, lage middag og bare la hverdagen gå sin gang. Selv om jeg virkelig elsker alt med forrige uke! Det var en så fin uke. Takk igjen til alle som kom på eventet i Oslo! Jeg skal også en tur til Fredrikstad for å promotere veskene mine for Adax og så skal vi ha et event i Skien. Håper de som vil og kan tar turen hit også, forteller mer om det etter hvert 🙂 

32 kommentarer

 1. Rikke Pedersen

  Uff, har det skjedd noe i barnehagen med Nelia? Håper ikke det er noe hun bærer preg av hvertfall! Ønsker dere en fin uke <3

  1. Caroline

   Nei,nei! Det er bare det at hun har hatt vannkopper, hun er helt fin nå, men jeg vil gjerne vente litt til pga. utslettet og fordi jeg vet det går andre sykdommer i barnehagen som det hadde vært veldig fint å slippe unna 😉

 2. Charlotte

  Hei, Caroline!

  Først og fremst, takk for en super blogg som gir meg motivasjon og lærer meg masse nyttig Jeg lurte på om du kunne skrive litt mer om dine anbefalinger mtp barnemat. Jeg har selv en åtte mnd gammel datter og synes d er unødvendig at hun skal spise alt for mye brød. Knapt noe annet land i verdens spiser så mye brødmat og grøt som norske barn. Jeg vil gjerne unngå dette, men er litt rådvill på hva annet jeg kan lage når hun skal begynne i barnehagen osv. Hva spiser Nelia nå, og hva gjorde du da hun var på min datters alder?

  På forhånd takk. Ha en super dag videre:)

  Mvh
  Charlotte

  1. Caroline

   Det er en del brødmat i barnehagen, det varierer mellom 1 og 2 måltider med brød, helt avhengig av om de lager varmmat eller ikke. Dersom hun hadde spist frokost i barnehagen, ville det blitt enda mer brød, men hun spiser frokost her hjemme i stedet, ettersom hun kommer litt senere, så her får hun yoghurt og hjemmelaget granola med litt bær 🙂 Da hun var 8 mnd. husker jeg nesten ikke hva hun fikk, det føles så lenge siden! Men vi laget i hvert fall den meste av maten selv, og det kunne være alt fra potetstappe og kjøttkaker til pasta og kjøttdeig eller laks med søtpotetpure 🙂 Det finnes mange gode barnematbøker der ute som gir rom for variasjon 🙂

   Håper dere finner ut av det!

   Klemmer 🙂

 3. Susanne

  Jubelen sto i taket fir seieren her hjemme igår!! Gratulerer til Lars-Kristian
  Hvor får man kjøpt denne drikken? Og mobildekselet? Råfint
  Ha en fin dag videre☺️

  1. Caroline

   Mobildekselet er fra by malene birger 🙂 Kombuchaen er fra bare grønt sin kafé, men jeg er litt usikker på hvor det fåes kjøpt. Helsekosten antar jeg 😀 Klemmer!

  2. Hei Susanne 🙂
   På Facebook siden til Kombucha har de lagt ut en oversikt
   over utsalgssteder.

 4. Christine

  Hei!
  God mandag til deg 🙂 Litt tidligere sa du at det snart skulle komme et innlegg om sminke av bryn og jeg håper du ikke har ombestemt deg, vil gjerne lese mer om det. Bryn er ikke så lett, men oi så fint når sminken sitter 🙂
  Og så et lite ønske, siden du har mulighet til å teste ut forskjellige produkter, du kunne ikke tenke deg å gjøre noe når det kommer til økologisk kroppspleie?
  Med ønske om en fin uke til deg og oss som leser 😉

  1. Caroline

   Det kommer snart 😀 Og ja, det skal jeg notere meg 🙂

   Klem!

 5. Denduveit

  sove i noen MINUTTER?!?

  1. Caroline

   Ja, som regel i 15 minutter 🙂

  2. Statens vegvesen anbefaler at man stopper og sover i noen minutter, før man kjører videre 🙂 En powernap kan utggjøre stor forskjell!

 6. Mmmmmm, ble sulten av frokost bildene. Ser veldig godt ut 🙂
  Ønsker deg en fin dag 🙂

 7. Hei!
  Du har ikke lyst å vise oss noen nye bilder av walk- in et ditt og ellers garderobeløsninger? Trenger litt inspirasjon! Skjønner ikke hvor du går plass til alt du har 🙂
  Kunne du tenke deg å selge noe? Hadde kjøpt så mye om du hadde hatt en liten bloppis/ lignende for leserne dine! 🙂 Er jo tross alt vi som leser som her som liker stilen din best og hadde blitt takknemlige for dette ! 🙂

  1. Caroline

   Jo! Jeg holder på med et mini walkin også, til treningstøy 😀 Gleder meg til å vise bilder!

 8. Vet ikke helt hvor fornøyd jeg er med at Odd knuste AaFK igår, men uansett; gratulerer. Håper Nelia kommer i toppform igjen snart, og at uken blir kjempefin! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Sandra 😀 Kanskje det går Aafks vei neste gang de møtes 😉 Ha en kjempefin uke 😀

 9. Kjære flotte Caroline.
  Takk for ein spennande haust med flott innlegg.
  Du og dine er som alltid vakre, spennande, flotte, inkluderande og varme mennesker.
  Flott Nelia er betre. Ho er heldig som har mange gode rundt seg når ho er sjuk. Ei flott jente.
  Gratulera med spennande Adax vesker. Alle kjempe fine. Eg kjøpte Caroline veska før helga, og er kjempe nøgd!!
  Stå på vidare, vi er heldig som har deg som bloggar!!!

  Klem

 10. Vad härligt att Lars-Kristian kom och mötte upp er! Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Ja, det var så fint!

   Klem 🙂

 11. Veronica

  Hei Caroline!
  Jeg så veskene dine i helgen, og jeg må bare si at de er enda finere i virkeligheten enn det som kommer frem på bildene. Flotte er de! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 😀

 12. Håper du har en fin uke, hverdagen er alltid god når det kommer til stykket.❤️

  ps, har du iphone6 eller iphone 6plus? Hvis du har sistnevnte, hva syntes du? Er den for stor eller går det greit?

  1. Caroline

   Jeg har vanlig iPhone6 🙂

   Håper uken din også blir fin <3

   1. Madicken

    Bruker du Iphone 6 som pulsklokke? Hvordan får du til det?

   2. Madicken

    Haha! Dataen min som hang seg opp og festet svaret ditt om Iphone på spørsmålet mitt. *rødmer* Ikke rart jeg stusset på svaret 😛

 13. Fin blogg!
  Kika gärna in på min för lite feel-good känsla 🙂
  Kram

 14. Madicken

  Hei Caroline!
  Jeg er på tittern etter pulsklokke om dagen. Syntes din er veldig fin og gir så bra oversikt med statestikken du ofte viser frem. Er det Suunto ambit 3 du har? Regner med du er fornøyd siden du har brukt din en god stund, men har noen spørsmål jeg lurte på om du kan svare på?

  Bruker du pulsbelt til klokken? Husker du skrev en gang at det hadde blitt ødelagt eller krangket litt, skjer dette ofte?
  Har lest litt om klokken på nettet, der står det at den hovedsakelig er for løpere. Jeg går vel så mye tur om ikke mer, løper og trener styrke. Vil den kunne brukes til alle disse tingene?

  Håper du tar deg tid til å svare. Hadde satt stor pris på det 🙂
  Fortsatt fin mandag!

  1. Hei, Madicken! Jeg har ikke Suunto Ambit 3, men Garmin Forerunner 620, som også er tilpasset for løpere. Så at du ikke hadde fått noe svar enda, så tenkte jeg kunne svare deg.

   Pulsbelte må man bruke på det aller fleste pulsklokker, da det er denne som måler pulsen. Har kommet noen klokker på markedet som måler pulsen på håndleddet, men vet ikke hvor nøyaktige de er.

   At en klokke er laget hovedsaklig for løping innebærer at den trolig har GPS, stegfreksvensmåler, navigasjon og andre funksjoner som kan være kjekke for løpere. Med GPS får man f.eks. opp informasjon om distanse og fart. Slike klokker kan fortsatt brukes til andre aktiviteter, og man kan som regel stille den inn etter aktivitet og bruk innendørs/utendørs.

   Det vil ikke være nødvendig med så mange funksjoner hvis man i hovedsak er opptatt av å måle pulsen. Jo flere funksjoner en klokke har, jo dyrere er den ofte. Så her får du ta en vurdering på hva du skal bruke den til og hvor mye du er villig til å betale. Husk at det ikke alltid er inkl. pulsbelte i pris som oppgis på nettet! 🙂

  2. Hei 🙂 Jeg har Suunto Ambit 3 og er super fornøyd. Du må ha pulsbeltet for å måle pulsen, men klokken er kjempefin til løping, gåturer, styrketrening, skiturer, saltimer, tredemølle etter min erfaring. Jeg har ikke brukt den i basseng selv, men den skal vist kunne brukes til svømming også. Jeg har heller aldri merket at noe har gått galt i løpet av mine 6 mnd med den.

   I starten syns jeg det var litt mye og uforståelig med alle funksjonene og målbare verdier, men jeg kom raskt inni det, og har endt opp med å elske hvor lett det er å endre innstillinger og funksjoner i forhold til mitt bruk. På nettsiden som du registerer økter og ruter, kan du også se andres løpe/gåruter for å få tips om nye omgivelser, og stier på steder man ikke er så godt kjent.

   Nå ser jeg at det ser ut som jeg selger klokkene på provisjon, men jeg er egentlig en treningsamatør som har lært veldig mye om egen trening og bevegelse.

 15. Hei 🙂

  Kan du legge ut link til overdelen?

  1. Caroline

   Den er gammel, så jeg tror ikke den finnes i nettbutikken lenger :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *