peanut chips and a date with the couch

caroline berg eriksen farmen 15

God kveld til deg! Gjett hvem som sitter her med middagen da? Det er selvfølgelig oss to, men heldigvis skjer det heller sjelden for tiden. Når vi kommer hjem fra noen dager borte er det bare akkurat som om ting hoper seg opp og jeg bruker altfor lang tid på å finne en plass til alt som faktisk skal på plass, og så presset jeg inn litt styrketrening og hårvask i tillegg, så da sitter vi her da. Men jeg er så klar for Farmen! I fjor falt vi helt ut av det, men jeg håper casten er bedre i år 🙂 Jeg er jo i utgangspunktet ikke noe tv-menneske, ettersom jeg sjelden har tid, men akkurat Farmen og 71 må jeg bare ta meg tid til. Dessuten er det den perfekte unnskyldning for å kreve tilbake litt voksentid i sofakroken på kveldstid igjen. Og så er det så HØST! Flere som skal se på? 

farmen15middagcarolinebergeriksen

caroline berg eriksen farmen 15 middag 2


Jeg laget forresten peanøttchips tidligere i dag, og det ble helt himmelsk, så jeg deler oppskriften i morgen, om noen vil ha? Dette blir i hvert fall kveldens snacks etter middagen 🙂 

caroline berg eriksen farmen 15 1

Håper dere har hatt en fin ukestart, og sov godt ♥ Jeg besvarer alle kommentarer i kveld etter middag og tv-kos! 

23 kommentarer

 1. Karoline

  Jaaa! Del oppskirft! Det så kjempe godt ut

  1. Caroline

   Det var det 😀

 2. Carina Marie

  Er så klar for Farmen! 😀 …i fjor ble det spilt inn et steinkast fra her vi bor og i år spilles det inn et steinkast fra hjembygda mi – moro!

  1. Caroline

   Så gøy! Og for en nydelig plass da! Det er det jo hvert år 🙂

 3. Hei! Jeg lurte på om du kunne ha en spørsmålsrunde eller et innlegg om hva du spiser i løpet av en dag??❤️ Elsker bloggen din!!

 4. Du skulle vært med i 71 grader nord. Hadde du blitt med om de hadde spurt? ( er jo litt vanskelig kanskje å være så lenge borte fra lille og ikke minst ikke kunne blogge som du pleier ) Hadde ihvertfall vært kjekt 😀

  1. Caroline

   Absolutt, men jeg kan ikke se for meg at det noen gang skulle passet :/ Jeg tror ikke jeg hadde klart å være borte så lenge fra Nelia og bloggen hadde jo fått seg en kraftig støyt :/ Men for en opplevelse det ville vært!

 5. Åh namnamnam! Klart eg skal sjå på 🙂

 6. De peanøttchipsene så kjempego ut, gleder meg til å prøve selv.

  1. Caroline

   😀

 7. Hei 🙂 Den lysestaken dere pleier å ha på dette stuebordet, hvor er den fra? Den til å ha mange kronelys på. Har så lyst på en sånn. Har spurt et par ganger før, men har ikke sett noe svar :/

  1. Caroline

   Den er fra hødnebø 🙂 Er noen år gammel :/

 8. Ja, del oppskriften. De så sykt gode ut <3 Og gjerne den woken også, om du har mulighet! Fikk helt vann i munnen.
  Du har en super fin blogg!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 9. Johanne

  Ja del!! De ser fantastiske ut!!

 10. Nelia er så stor at hun spiser vanlig middag nå. Men dere spiser jo ofte middag kl ni på kvelden. Må hun spise middag helt alene hun da? Lager du en middag til henne og en til dere? Hvorfor spiser dere ikke sammen?

  1. Caroline

   Vi spiser som regel i fem, seks-tiden, det er bare nå og da at det blir litt senere, sånn er det bare i en hektisk hverdag. De gangene det blir såpass sent, spiser vi en sen lunsj med henne hvor hun får middag, og så spiser hun kvelds før hun legger seg 🙂 Så hun spiser alltid middag sammen med oss 🙂

 11. Therese

  JAA! Del oppskriften! Og Caroline; du er utrolig flink til å takle kritikk og kritiske kommentarer. Det er klasse over svarene dine og det for meg er beundringsverdig. Hadde jeg fått slike tilbakemeldinger på hver eneste ting som du ofte får hadde jeg sikkert lagt meg under dyna og slått av alle lysene;) Folk kan si hva de vil om deg men du er kjempetøff! I dag skal jeg se på veskekolleksjonen din på Steen og Strøm for å ha en veske som du har designet er noe jeg vil være stolt av å fronte. Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Tusen takk, Therese <3

 12. Hei. den salaten også så utrolig god ut. Har du oppskrift på den?

 13. Hei! Peanøttchipsen så god ut, men den middagen der så veeeldig god ut! Lov å spørre om hva det er? Fulgt bloggen din siden jeg gikk i 10. klasse, og nå er jeg høgskolestudent! Du er en så stor inspirasjon på alle måter! Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Å, herlighet! Tenk på det! Så utrolig gøy, og ikke minst veldig hyggelig, at du har fulgt meg så lenge 😀 Tusen takk, Lisa! Vi spiste wok i går 🙂

   Klemmer!

 14. Hvor er buksen din fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *