favourite knits and coats for fall

Jeg får ofte spørsmål om jeg kan lage et innlegg om høstens jakker, kåper og strikkeplagg, så jeg tenkte at det ville være det perfekte søndagsinnlegget. Selv er jeg i hvert fall over snittet glad i nettshopping på en søndagskveld etter fotballkampen, og under har jeg har funnet frem til mine favoritter innen jakker og strikk 🙂


get warm and cozy for fall 

15 fall coats

fall coats 152

(annonselenker) 1. grå og sort høyhalset HER 2. militærgrønn genser mango 3. mønstret grå og sort genser HER 4. vinrød genser HER 5. flerfarget genser day birger et mikkelsen 6. grå og beige genser by malene birger 7. leopardmønstret genser HER 8. grå genser HER 9. pastellfarget genser HER 10. elsker denne fargen! genseren finner du hos by malene birger 11.  militærgrønn teddyjakke HER 12. rosa kåpe HER 13. lysgrå teddyjakke HER 14. blå leopardmønstret kåpe HER 15. stripet aztecinspirert kåpe julie fagerholt 16. off white teddyjakke sand 17. oversized kamlefarget kåpe closed  


Fant du noe du likte? Cirka alt er mine favoritter her, spesielt den blåfargede leopardkåpen, den rosa kåpen, alle teddykåpene og strikkegenserne i de nydelige høstfargene. Og ja, den pastellfargede genseren? Den er så fin!  

24 kommentarer

 1. Linken til en grå genseren, Nr 8, funker ikke

  1. Caroline

   Den fungerer helt fint her :/

 2. Hei. Kan du ordne link til nr 16? 🙂

 3. Hei! Jeg synes du har en veldig bra og inspirerende blogg, og jeg er innom nesten hver eneste dag. Men jeg skjønner ikke helt poenget med å ha engelske overskrifter når resten av tekstene er på norsk, og du har en norsk blogg. Er forkjemper for å skrive mest mulig norsk og ikke blande to forskjellige språk 🙂

  1. Caroline

   Mye fordi jeg liker det, men også fordi jeg ofte oversetter tekstene mine (se lenger ned på bloggen) og oversettelsen går ikke på overskriften 🙂 Men dette er jo noe jeg har gjort i noen år, så hovedsakelig er det fordi jeg liker det og har friheten til å gjøre det på en blogg 🙂

 4. God morgen kjære du! Så mye fint 🙂 Jeg må bare ha et tips her, og svar gjerne ærlig for jeg er veldig usikker. Hvordan går skinnjakke og skinnbukse? Eventuelt hvordan type jakke ville du stylet med en skinnbukse utover høsten? Du er topp 🙂 Klem

  1. Caroline

   Så mye fint 🙂 Skinnjakke og skinnbukse er ikke noe jeg er veldig fan av, jeg ville heller brukt en bomberjakke for eks. 🙂 Og dersom du bruker tykke strikkegensere, er det kjempekult med en lang vest utenfor 🙂

   Klem!

 5. Hvor er nr 17, den kamel-fargede kåpen fra? Var ingen link til den

 6. Genser nummer 9, haaaaleluja, den var helt meg*stjerneriøya* lommeboka digger den ikke akkurat nå da, har jo tross alt kjøpt meg ny veske. Vil du gjette hvilken?;)

 7. Digger sånne fine inspo innlegg! Og her var det mange fine høst forslag 🙂 Er så fint når du linker rett til produktene 🙂 Skryt til deg på mandags formiddag 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 😀

 8. Hei! Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg lurte på om det er noen knekkebrødtyper du synes metter mer enn andre? Jeg har akkurat kuttet ut brød til fordel for knekkebrød, men da blir jeg nesten aldri mett og sulten igjen med en gang. Må lasse på med pålegg og i tillegg spise mange ….

  1. Caroline

   Jeg er veldig glad i det jeg lager selv 😀 Her er oppskrift: https://carolinebergeriksen.no/2014/11/21/frokost-fredag-knekkebrod/ SÅ godt med pålegg og masse smør! Eller bare smør og litt salt 😉

   Klem!

 9. Kunne du kommentere link til nr 4 igjen? Får den ikke opp..
  Du er en stor inspirasjonskilde, stå på!

  1. Caroline

   Den fungerer fint nå? 🙂

   Tusen takk, T <3

 10. Hei Caroline
  Her var det mye fint:-)Linken til Nr .5 er ikke med der.Likte den spesielt godt☺️☺️☺️
  Eller er det bare jeg som ser feil?
  🙂
  Hilsen Anette

 11. Den blå ( eller kaviar) kåpen var alldeles råfin, men da jeg åpnet linken ser den mer ut som en innejakke, tynn og uten lukking. Men omg den var så fin…ellers er det ikke så mye nytt fra i fjor syns jeg. Genserne har blitt mindre og har fått høy hals, men det er fortsatt kåper og parkaser som de siste årene. Fargene er også de samme så vi kan faktisk bruke det vi allerede har 🙂

  Liker også Malene Birger, men syns merket er alt for dyrt. Har du lagt merke til at hennes svart/ hvitt- mønster er kopiert overalt? Jeg fant dette Ipaddekslet på Glitter. Ligner veldig.
  Hjelp som jeg skravler, venter på fly, såååå kjedelig✈️

  1. Caroline

   Håper du hadde en fin flytur, Guri 😀 Er så koselig med slike kommentarer 🙂

   Klemmer!

 12. Camilla

  Ååå..der fant jeg min favoritt Rosa kåpe er nå bestilt

  1. Caroline

   🙂 den er så fin!

 13. Kan du legge ved link til den knæsj røde genseren? 🙂

 14. kåpe nr. 13 er utsolgt på Nelly ser jeg, men de har den inne i alle størrelser på Boozt!

  https://www.boozt.com/no/no/samsoe-samsoe/hoff-jacket-6182_10986025/10986035?group=search

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *