army green and black leather

caroline berg eriksen antrekk militærgrønn skinnjakke bodaskin

En militærfarget, oversized kjole er perfekt å kombinere med sort skinn – begge deler er i tillegg typiske nøkkeltrender for høsten, så dette er plagg du gjerne får bruk for år etter år. Denne kjolen kan jeg fint style både opp og ned på grunn av stoffet og snittet, og før helgen ville jeg pynte meg litt, men samtidig være laidback, så da ble det å kombinere med skinn og noen kule sko. Sistnevnte er mine absolutte favoritter for tiden, de går til så og si alt! 


caroline berg eriksen antrekk militærgrønn skinnjakke bodaskin7

caroline berg eriksen antrekk militærgrønn skinnjakke bodaskin8

caroline berg eriksen antrekk militærgrønn skinnjakke bodaskin4

kjole mango / skinnjakke  bodaskin / boots by malene birger / veske adax by caroline berg eriksen / klokke daniel wellington / solbriller ray-ban 


Vi kom nesten nettopp tilbake fra åpen gård i Råde, og vi ble så skuffet da det ikke var sånn vi hadde sett for oss. Alle dyrene var jo innesperret og noen av gjerdene hadde elektrisitet i seg, så jeg var jo livredd for at Nelia skulle prøve å klappe geitebukken eller hesten på andre siden. Det var veldig gøy med sklie, huske og vafler da, og alle de andre barna, så det gikk med et par timer til lek før vi dro til gamlebyen for å plukke opp tante Anette. Nå er hele familien hjemme og skal spise søndagsmiddag – ah! Nostalgi! Om noen timer kjører vi hjemover, og jeg gleder meg faktisk som et barn. Vi snakker stappfull kaffetermos, mørk sjokolade og lydbok. Har funnet Den ene pluss en på storytell, og håper fortellerstemmen er en sånn som er behagelig å høre på, ikke en sånn som dysser meg i søvn. Det har nemlig hendt en gang 😉 

Håper deres søndag også er fin ♥ 

41 kommentarer

 1. Så fancy og stilig antrekk! Åh hater når dyrene skal være innesperret! Jeg får vondt inni meg, selv har jeg drevet med hest i alle disse år og bare elsker å se lykken de får i øynene sine når jeg tar de med ut på en tur eller bare på et grønt beite!<3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Ja, jeg synes ikke noe om det selv :/

 2. marlene

  Hei
  Jeg spørr deg, eller ber på mine knær; du som har så stor innvirkning på folk og påvirkingskraft med flere lesere enn norske aviser. Kan du se dokumentaren «COWSPRIACY»?
  Den ligger på netflix nå, og det hadde betydd mye om du skrev et innlegg om hva du mener om dette etter at du har sett den. Dette er kunnskap som MÅ ut til folket! VG, NRK osv kommer aldri til å sette søkelys på dette.

  Dokumentaren er en virkelig eyeopener, og du vil definitvt ikke angre på å ha sett den. Jeg sitter med en enorm trang for å redde verden og fremtiden etter å ha sett den. Det er virkelig en sjokkerende dokumentar som tar for seg et hellig tema; nemlig kjøttindustriens påvirkning på klimaet. Den største trusselen mot vår planet er kjøttproduksjonen. Det hjelper ikke ignorere det faktum at vår fremtid er avhengig av hvordan vi spiser. Det vil du lære i denne dokumentaren, og jeg håper du kan bruke din posisjon til å få ut dette budskapet. VÆR SÅ SNILL!

  Mvh
  Marlene

 3. Åpen gård med strømgjerde? Det hørtes jo slett ikke bra ut, og merkelig de ikke slår av strømmen under åpne dager! I Trondheim har vi Voll gård, og der er kan man lett slå ihjel noen timer:) Joda , mange av dyrene er inngjerdet, men det er gjerder uten strøm. Kan blant annet gå inn til geiter, ri eller kjøre hest og vogn og har frittgående høns og hoppe i høyet. Trenger ikke åpen gård for å skli og huske liksom, da kan man liksågodt bare ta turen til nærmeste lekepark 😉

  God tur hjem 🙂

  1. Caroline

   Det var det jeg tenkte også, at vi like gjerne kunne dratt til en lekepark :p Men da vet vi i hvert fall det til neste gang 🙂

 4. Hei hei. Jeg syns du er pen og flottmedsyns rumpen din i det bladet så litt klumpete ut. Håper ikke du misforstått, men den kanskje finere ut på bloggen da. Retusjerte de den?

  1. Caroline

   Nei, de har ikke retusjert noe på det bildet 🙂

 5. Vi har en sånn åpen gård rett i nærheten av der vi bor. De har også elektrisitet i gjerdene… Liker ikke å dra dit med lille fordi han skal jo klappe på alt. Skjønner nesten ikke hvorfor de har det på steder hvor barn skal leke og kose seg jeg…

  1. Caroline

   Ikke jeg heller! Så det er jo veldig synd :/

 6. Hi caroline ! I have to buy New running shoes , Can you admise me on a pair ?? I run mainly on a treadmill. Thank you very muuuuccchhh

  1. Caroline

   I really like asics shoes 🙂 And the model gel noosa tri 10 is so so so nice!

 7. Så flotte bilder! Denne looken var perfekt. Nydelig grønnfarge til deg <3
  Ha en fin kveld.
  / Angela

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. Hei Vi har da vært på samme bondegård idag og jeg er enig med deg at det var dårlig at dyrene gikk bak strømgjerder , men jeg ble oxo skuffet over hvor lite dyr (første gang vi var der ) ! Tror kansje at så dere Håper resten av søndagen deres var fin

  1. Caroline

   Tusen takk, Monica! Det håper jeg deres var også 🙂

 9. Marielle

  Høres ut som en herlig dag, men skjønner godt at dere ble skuffet av dyr som er innesperret! Det gjør meg så vondt langt inn i hjerteroten. Du ser som alltid like strålende ut, og bildene er så fine å se på. Det bringer meg forresten over på en annen ting.. Er det et annet format når man sitter på ipad? For satt og så igjennom bloggen din på den tidligere i dag, og tenkte bare: » nei, dette stemmer ikke», for bildene var så utrolig kornete. Jeg ser jo nå når jeg sitter på mac´n, at det var som jeg tenkte, men vet du hva det kommer av? God tur hjemover, og kjør forsiktig 🙂 Den boken står høyt min leseliste også 🙂

  1. Caroline

   Vi har et responsivt design som gjør at bildene noen ganger kan få litt redusert kvalitet på enkelte enheter :/ Det er pga. brukervennlighet, men går ut over bildekvaliteten, dessverre 🙁

 10. Så tøft! Likte det 🙂

 11. Hei Caroline, må bare få si at du er en helt fantastisk person!! Du motiverer og inspirerer i alt du skrive og gjør 🙂 håper virkelig at du tar til deg slike kommentarer som du får! Ville bare si at veskekolleksjonen din med Adax er heeelt fantastisk 🙂 alle veskene og lommeboken er bare helt perfekte. Jeg kjøpte selv lommeboken i går i sort, klarte bare ikke å holde meg når jeg så den i butikkvinduet 😉 du er altså så flink altså!håper du og Nelia har hatt en fin helg <3 klem fra meg 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne <3 Så hyggelig å høre 🙂

   Klem fra meg <3

 12. Rå stilig ankel boots, veske og skinnjakke 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 13. Else Berit

  Hei, nå som mange bloggere og andre gjester delte bilder av deg fra Steen og strøm-eventet i SoMe ble det veldig tydelig hvor mye du fortsatt retusjerer bildene dine. Redigeringsflausen ble fort glemt? Kommentar til dette ?

  1. Lars-Kristian

   Hei Else Berit!

   Kan du utdype litt? Saken fra i vinter omhandlet noen få bilder hvor Caroline hadde retusjert kroppsdeler mindre, det var ikke noe som ble gjort fast og det skjer i hvert fall ikke nå. At vi etterbehandler bilder har vi aldri lagt skjul på, mem på bildene fra det eventet gjorde jeg minimalt, nettop fordi det var så mange andre som tok bilder.

   1. Er der ikke en som vil være så sød at forklare mig HVORFOR det er så mega vigtigt om man gør noget ved et billed!?!?

    Lægger sgu ik selv et billed på IG uden filter

    Er den allermest fordi man så kan sidde med sin lille fedtede lup og finde små fejl på Caroline ?! Det tror jeg!

  2. Virkelig? Jeg tenkte det motsatte, at Caroline faktisk ikke retusjerer og ser så bra ut i virkeligheten. Så feks bildene på Espen Hilton sin blogg.

   1. Caroline

    Tusen takk, C.S <3

 14. Kristin

  Jeg har aldri kommentert et innlegg om antrekk før, men denne gangen måtte jeg. Det var utrolig fint satt sammen og du var så nydelig. Skulle ønske jeg kunne gått med noe sånn. Virkelig lekkert antrekk 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin 🙂

 15. Hei!
  Takk for motetips! Jeg synes du er tøff som klarer å gå med bare legger når det ikke akkurat er sommertemperaturer ute. Selv fryser jeg lett og må nesten alltid ha strømpebukse på. Kan du skrive et innlegg en dag om do’s and don’ts når det gjelder strømpebukser (farge, tykkelse etc)? . Hadde vært topp! Hilsen Helle

  1. Caroline

   Du kan gå med akkurat hva slags strømper du vil, men de hudfargede er ikke så innmari lekre, og havner på don’t-listen 😉

   Klem!

 16. Hei fine deg!
  Så utrolig vakre bilder 🙂
  Jeg lurte på, er det noen som tar bilder for deg når du tar outfit bilder eller bruker du selvutløser? 🙂

  1. Caroline

   Lars-Kristian tar alle bilder av meg 🙂

 17. Hei! Bruker du noe selvbruning på f.eks disse bildene? Du ser så nydelig ut i hudtonen, og digger at du ikke ser sånn selvbruningsbrun ut, hvis du skjønner. Ikke blek altså, men….bare fin 😉

  1. Caroline

   Nei, kanskje det henger litt igjen etter sommerferien? Jeg synes selv jeg begynner å bli veldig blek nå og hadde tenkt til å ta litt selvbruning snart, gjør det gjerne i forkant av shoots etc., men det er vel rundt 4 uker siden forrige gang nå 🙂 Da bruker jeg gjerne sunspa i så fall, den er utrolig bra!

 18. Jeg lurer på hvorfor dette innlegget ikke er merket øverst, da det inneholder en Adaxveske.
  Dette innlegget fra noen dager tilbake som også inneholder en veske er merket, hva er forskjellen?
  https://carolinebergeriksen.no/2015/09/13/mixing-flowers-and-outfit/

 19. Vakre du! Dette antrekket var kjempeflott 🙂 Hvilken størrelse bruker du i skoene, små eller stor i størrelsen? Skoene var jo bare utrolig kule, smelt! Ha en fin, fin dag 🙂

  1. Caroline

   De er knøttsmå i strl.! De andre jeg har fra henne, de dusrosa, er derimot store i strl. 🙂

 20. Åpen gård i råde dere var på? De skrur av strømmen i gjerdene når det er folk der ☺

  1. Caroline

   Ja, stemmer! Takk for opplysningen 🙂

 21. Charlén

  Utrolig fint antrekk!
  Hvilken modell har du i bodaskin jakken, og hvordan er de i størrelsen? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *