familielørdag

elle_11

God kveld til deg! Jeg håper du kikker innom selv om det er sent på kvelden allerede, og hvis ikke, så er det jo helt greit. Da håper jeg du har en fantastisk kveld og ser denne posten søndag morgen 🙂 Vi kom hjem for bare et par timer siden, etter etterlengtet tid sammen med tante i Gamlebyen. Hun jobbet, så vi crashet stedet og fikk servert alt vi ville ha som ble søtsaker for det meste, siden vi nesten nettopp hadde spist lunsj 🙂

elle_10

elle_9

elle_5

elle_12

elle_3

elle_4

De har helt magisk raw snickers der, og muffinsen med hjemmelaget syltetøy må jeg ha hver eneste gang jeg er der. Anette er så flink med mat, så Bare Grønt er absolutt verdt å sjekke ut for deg som er vegetarianer, veganer eller bare vil prøve ut noe litt annerledes. Mmmm! 

elle_2

elle_6

elle_7

elle_8


Jeg startet dagen med en treningsøkt hvor jeg blandet intervaller, så jeg løp både 4×4, litt gerilja og litt 45:15. Vi snakker svettefest ut av en annen verden, så i morgen blir det bare styrke 😉 Tror jeg… På tv-skjermen var det cake boss i over 1 time, så jeg løp mens jeg så kaker i alle mulige former og fasonger bli til, og det var egentlig derfor økten ble så mye lenger enn planlagt – jeg elsker programmet! 

Mamma og pappa disker opp med tidenes middag til oss i dette øyeblikk, så kvelden blir fin selv om jeg savner han som er i Ålesund ♥ Vi sees i morgen, dere! Nyt kvelden ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]Good evening! I have been with my family the entire day and it has been really great. I always miss my sister, we have such a great bond and I can’t wait to live closer to her in the future. It just has to happen! We visited her in her vegan café called Bare Grønt, and then we said hello to the animals outside. Gamlebyen is such a nice place! 

Earlier today I started my Saturday with a good mix of running intervals. Cake Boss was on TV and since I LOVE that show I just had to keep running. I am currently planning Nelia’s 2 years celebration, so the timing of these episodes were just perfect! I am showing you more of what I have in mind tomorrow, but now I have to get some dinner with my parents. Wine, dine and a lot of girl talk with my mom. Poor dad, always in the background listening to us 😉

Wish you all a great night! 

[/showhide]

26 kommentarer

 1. Oh, you had such a wonderful day together! Thank you for sharing the beautiful pictures 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Så på snap at du brukte kun ti min på å krølle håret, kan du lage et innlegg om det snart 🙂

 3. Så herlig å se at Nelia er i farta igjen, så fint bilde av henne smilende i huska 🙂 Skoene dine var smashing til dagens fine antrekk 🙂 Ha en fin lørdags kveld 🙂

 4. Mariell

  Så koselige bilder <3
  Lurte på hvilken krølltang du bruker når du krøller håret, synes det blir så fint 😉

 5. Ligger kafeen i Agape sine gamle lokaler?:)

 6. margrethe

  Ankelbootsen til mamma’n din, vet du merket og hvor hun har kjøpt de? – bare sååå lekre!!!

 7. Nydelige bilder av Nelia. Hun er så skjønn 🙂 Håper du har hatt en fin helg så langt Caroline. 🙂

 8. Hvor i gamlebyen ligger Bare grønt? I nærheten av lekeplassen? Eller nærmere Glomma?

  Vær gang jeg er i farmannsgate, så tenker jeg at jeg må innom, men har jo enda ikke fått rota meg til det! Men nå som det er eni gamlebyen også, så må jeg i alle fall! Er der å går tur minst 3-4 ganger i uka 😀

 9. Nelia er så utrolig søt!! *Smeelt* Blir så glad av å se på Nelia <3

 10. Bare lurte på om du har dager hvor du føler deg feit? Det er jo liksom noe «alle» har innimellom :p Det suger :/

 11. Men gud vilka fina bilder. Wow. Och cafeet ser ju helt fanastiskt gemytligt ut.

 12. Jeg ser at datteren din har stramt/tykt lippebånd. Google lip/tongue tie. Trenger ikke publisere denne.

  1. Caroline

   Denne må jeg jo godkjenne for å fortelle deg at det ikke er tilfelle. Jeg forstår ikke helt hvor du tror at du ser dette, men det kan være at du tror mellomrommet mellom fortennene hennes er et tungebånd? Det er det i hvert fall ikke 🙂 Vi hadde nok oppdaget det for en stund siden dersom det var tilfellet, de som har dette har jo ofte problemer med bla. amming eller å drikke av flaske, og vi har aldri hatt problemer med noen av delene 🙂

   1. Her må jeg si meg helt enig med Caroline!

    Nelia er straks 2 år, og stramt tungebånd ville blitt oppdaget for lenge siden. Ofte så velger de å klippe stramt tungebånd veldig tidlig pga det kan gi plager ved amming/flaskedrikking.

   2. Med begge mine har det blitt klippet på barsel første dagen, så det er noe en merker med en gang pga problemer med ammingen og feil sugetak.

   3. Gikk litt fort i svingene, mente leppebånd og ikke tungebånd!

    Og nei, stramt leppebånd er definitivt ikke alltid årsaken til mellomrom mellom fortennene! Herlighet! Har flere venninner som har litt stort mellomrom mellom tennene, og de har definitivt ikke liptie!

    Herlighet, alt du må forholde deg til Caroline! At du ikke blir lei! (men det regner jeg du blir av og til!)

   4. Mellomrom er alltid «liptie», det er selve grunnen.

   5. Caroline

    Lars-Kristian, søsteren min og mamma hadde mellomrom mellom tennene da de var små, og det var ingen liptie der 🙂 Så jeg kan forsikre deg om at dette ikke er tilfellet, Beth 🙂 Mellomrommet var forsåvidt større da hun var helt liten og nettopp hadde fått de to tennene foran også, men når hun blir eldre og får flere tenner, vokser de nærmere hverandre. Det er ganske vanlig hos små barn, og har ingenting med liptie å gjøre, ikke i Nelias tilfelle i hvert fall 🙂

  2. Synes det er helt utrolig hvilke kommentarer Caroline faktisk må forholde seg til! At du Beth føler deg berettiget til å stille diagnose på en jente du ser bilder av nå og da er faktisk helt sykt! Dette barnet er snart to år, følges opp av helsestasjon, har oppegående familie og mennesker rundt seg, og du mener altså at du kan oppdage, på ett bilde, det som ingen rundt dette barnet har oppdaget på snart to år. Denne bedrevitende, ubegrunnede og totalt unødvendige kommentaren kan ikke kamufleres bak «velmenende-råd» påstanden, den er totalt unødvendig.

   1. Er så enig!! Folk er jo blitt helt gale her i feltet noen ganger! Stå på Caroline 🙂

 13. elisabeth

  hvor er den cardigenen din fra? 🙂

 14. Fint hår! Gjerne innlegg med hvordan du styler det sånn her og retter det ut.
  Hurra for at du har klipt deg nesten likt som meg nå, så jeg får inspirasjon 😀

 15. Catrine

  Jeg lurer også på hvor ankelbootsa til mamman din er fra 🙂
  Smashing!

 16. SisselH

  Hei Caroline!
  Først vil jeg si at jeg synes virkelig at folk skal holde seg for god til å komme med «diagnoser» på Nelia! Det er utrolig frekt, og som mange andre her påpeker så er Nelia velsignet med en fantastisk familie rundt seg, flotte foreldre og har det beste utgangspunktet for et godt liv. Jeg antar at personen som kommenterer ikke har barn selv, det er nemlig utrolig sårende at andre mennesker påpeker det de mener er et problem hos andres barn. Hvis man ikke har noe hyggelig å si kan man like godt la vær!
  Og så må jeg spørre som mange andre her, hvor er de lakkbootsene fra? De er bare rålekre!
  Ha en fin dag 🙂

 17. Jeg hadde lenge innmari lyst til å prøve Bare Grønt, så på sensommeren satte vi kursen mot Gamle Fredrikstad (bor i Kristiansand) med mål for øyet å spise noe snadder der. Dessverre kom vi ikke så lenge før de skulle stenge, og mannen som jobbet der var ganske så kort, sur og lite interessert i å selge oss noe. («Jeg holder på å stenge nå» kom det kort) Men jeg ville ikke gi meg så lett, hadde tross alt reist langt 😀 Så jeg spurte om de hadde noe søtt til take away. «Muffins» kom det, igjen kort. Ok…hva slags muffins? (I mitt hode interessant) «Blåbær». Ok… Er de raw, spurte jeg da han fant dem frem. (De så sånn ut) Og da, endelig forklarte han litt mer hva det var i dem. Det fristet dessverre ikke til gjentakelse å dra dit, og kjæresten min sa «det er tydelig at det ikke var eieren vi traff på, men en ansatt som ikke bryr seg om businessen». Jeg vet ikke om han var deleier eller «bare» ansatt, men han gjorde ikke mye for at vi skulle ha en god opplevelse og få lyst til å komme tilbake.

  Jeg har bare vært så himla frista av alt jeg har sett derfra på bloggen din, det virket som en restaurant fullstendig etter min smak! Det er jo synd for søsteren din hvis hun er så hyggelig og flink som det virker som gjennom bloggen din, at andre ansatte trekker stedet ned…

 18. Hei Caroline!
  så søte dere er 🙂 jeg er stor fan, du er så inspirerende 🙂 jeg lurer på hvor er den cardigenen din fra? og hvor ankelbootsa din er fra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *