shoes for breakfast

by malene birger shoes pink caroline berg eriksenno

Altså, disse skoene! Fargen, formen – alt! Ikke dårlig å komme hjem til at de ventet i posten, og de blir garantert med meg i kofferten som jeg skal i gang med å pakke etter hvert. 

1 by malene birger shoes pink caroline berg eriksenno

De er fra en av mine absolutt favorittdesignere, Malene Birger. 

3 by malene birger shoes pink caroline berg eriksenno


Jeg startet inngangen til helgen med en svett gjennomføring av 4×4. Det var akkurat som at kroppen fortsatt var gira etter det som ble en sen løpetur i går kveld, for det gikk overraskende bra. Jeg liker egentlig å ha et mye større opphold mellom treningsøktene mine, gjerne et døgn de dagene jeg trener etter hverandre, men noen ganger er det vanskelig å planlegge – som i går. Denne uken har vært veldig spesiell for meg, med mange inntrykk og opplevelser. Jeg kjenner det så godt på både kropp og sinn, og det er i slike perioder jeg merker at det å svette og bevege seg virkelig hjelper. Det er terapi for meg, rett og slett. Det vet jeg jo allerede fra før av, men det er ekstra deilig når jeg virkelig får bekreftet det. 

2 by malene birger shoes pink caroline berg eriksenno

4 by malene birger shoes pink caroline berg eriksenno

Denne helgen skal Nelia og jeg hjem til mormor og morfar, eller mammo og faffa, som hun sier 😉 Det er plutselig en stund siden forrige gang, så vi gleder oss begge to, og håper vi har tid til å besøke tatte også. Det blir ikke noen avreise før mot kvelden, har altfor mye annet som på prioriteres først, håper bare ikke at vi møter på en helt sinnsyk høstferierush. For den starter vel kanskje for mange til uken? 

Håper dere har en fin fredag så langt, vi sees igjen litt senere 🙂 

53 kommentarer

 1. Jeg tror ikke det er noen som har høstferie nå, så det går bra! Jeg bor i Ålesund og vi har i uke 41, og jeg vet østlandet ofte bruker å ha ei uke før eller etter oss, så jeg tviler på at noen har høstferie nå.

 2. Høstferien er i uke 40 og 41, så det går nok bra i trafikken idag:)

  1. Caroline

   Å, så godt å høre 🙂

 3. Du er så flink til å trene! Skikkelig motivator duu 🙂 jeg sliter mye med at jeg får vondt i leggen (begynnelse på senebetennelse føles det ut som) dersom jeg løper en del iløpet av uka.. Har du noen tips å komme med, du som løper så mye? 🙂

  1. Caroline

   Takk, Helene 🙂 Jeg er flink til å tøye etter hver trening, og å varme godt opp før selve løpeøkten starter, det er viktig 🙂 Ellers må jeg råde deg til å endre skotøy ofte, da løping er veldig belastende pga. mange slag mot hardt underlag. Ha gjerne noen par som du bytter mellom 🙂

 4. Åhhh jøyje meg så nydelege sko!!
  Kvar har du fått tak i dei?? Kva heiter dei?
  Har ikkje sett den fargen før… Er dei normale i str.?
  God hel& god tur! 🙂

 5. Karianne

  Så flotte sko!Høstferien starter ikke før i uke 40
  Ha en fantastisk helg Klem

 6. hei! leste det fine intervjuet av det i det nye! råe bilder!! det sto i intervjuet at du skulle ta pt eksamen før adax kolleksjonen, stemmer det? kan du ikke fortelle hvordan det gikk på eksamen når du eventuelt skal ta den? Jeg er bare så spent 🙂 hihiihii.

 7. Så kule! 🙂

  Vet ikke om det bare er jeg som har problemer, men får ikke åpnet blogginleggene dine gjennom bloglovin lengere …
  De kommer liksom opp i den «rekka» over nye innlegg, men når jeg klikker meg videre til et innlegg fra deg blir skjermen bare helt hvit. Har ikke hatt problemer med noen av de andre bloggene jeg følger …
  Ikke at det er noen krise, jeg klikker meg jo innom uansett, men tenkte kanskje det var greit for deg å vite (dersom det er flere som har det samme problemet)!

  God helg! <3

 8. Nydelige sko. Var de normale i størrelsen?

 9. Ingvild

  Har du hatt eksamen ennå? Mener å huske du skrev at du skulle ha en i september og en i desember 🙂

  1. Caroline

   Eksamen er ikke før mot slutten av måneden 🙂

   1. Ingvild

    Okei 🙂 Men da er det jo snart! Lykke til 🙂

 10. Hvor har du kjøpt de?
  Åssen er de i størellsen?

  1. Bare glem det, de koster jo 2099 kr!!!

   1. Caroline

    Jeg betalte 1999,- Men det er ikke akkurat en rimelig pris :/

 11. Ååååh, så nydelige de var. Skulle gjerne hatt et par til frokost selv 😉

 12. Skal Lars Kristian bort i helga kanskje? 🙂 For en tilfeldighet. .
  Og hvordan gjør du det med Nelia når du drar på kveldstid? Er det ikke hennes behov som går først med tanke på søvn osv?

  1. Caroline

   Ja, de har bortekamp 🙂 Passer jo fint å dra når han også er bortreist.

   Vi gjør ikke noe spesielt. Hun sovner i bilen om hun er trøtt, og hvis ikke så sitter hun og babler, leser en bok eller bare titter ut av vinduet 🙂

   1. Haha, elsker at du bare later som ingenting og gir et hyggelig svar på en åpenbart sur og kritisk kommentar. Heia deg 🙂

   2. Tina A

    Åh, den bablingen før de små sovner er helt ubetalelig å høre på. Det høres av og til ut som om de har små debatter med seg selv 🙂 Smelter hjertet mitt helt <3

   3. Caroline

    <3

  2. Du verden….. Ingen god dag i dag…? Først insinuerer du at Caroline reiser til foreldrene for å «slippe» å være alene med datteren, og så at hun ikke tar hensyn til Nelias behov når hun reiser om kvelden. Jeg lurer på hvilken autoritet du påberoper deg, som ikke bare drar sånne slutninger men også velger å få dem på trykk? Når i all verden ble det en negativ ting å dra til sin mormor og morfar for et barn? Når ble det å ikke ta hensyn til barnets behov, det å kjøre på kvelden? Jeg antar du har enormt til erfaring med begge deler, Eli? Mine fire barn har alltid ELSKET å kjøre bil, og sovet godt når vi har kjørt på kveld/natt. For ikke å snakke om at de har hatt det supert sammen med besteforeldrene sine. Så synd at du åpenbart har dårlige erfaringer på disse områdene.

   All cred, Caroline, for at du ikke heiv deg på denne. Dét gjør derimot jeg. Det får være grenser.

  3. Når mitt barn var yngre så reiste vi ofte på lengre turer på helgene, og da ble det ofte til at vi reiste på kveldstid. Det er ikke noe problem det, ble hun trett så sovnet hun i bilen. Ble det ekstra seint stelte jeg henne for natten så godt det lot seg gjøre, før vi dro, så var det bare bære henne rett i seng om hun sovna 🙂

   Det å få barn er ikke så særlig hemmende, om man heller ser løsninger enn problemer.

  4. Tror du ikke Caroline klarer å passe på dette med Nelia og søvn? Skal de mure seg inne hjemme hele tiden? Barna stryker ikke med om de legger seg litt senere en kveld eller sovner i bilen.
   Håper dere får en super helg

  5. Theresa

   Overser man barnets behov hvis det må sove litt i bil? Haha, jeg ler meg skakk!

  1. Caroline

   Å, så hyggelig å høre! Tusen takk 😀

   Klem!

 13. Jeg savner arkivet slik det var, da man kunne søke måned osv! Var så mye enklere å finne frem.. Få det tilbake, pretty please?? 😉 Goooood fredagsklem fra en fast leser 🙂

  1. Caroline

   Så merkelig at det ikke går lenger :/ Jeg skal pushe på og sende spm. videre igjen, vil jo gjerne ha muligheten jeg også 🙂

   Klem 🙂

 14. Fine sko.!! By Malene Birger er også en av mine favoritter, helt klart. God helg. 🙂

 15. Ingrid E

  Så nydelige sko! Jeg sliter fortsatt med at innleggene dine ikke vises på bloglovin, det står at det er kommet et innlegg, men får ikke opp noe når jeg går gjennom lista. Vet vi var flere som kommenterte det i sommer, men hos meg vises de fremdeles ikke. Vet du om noen mulighet for å fikse på det?

  1. Det går ikke med det nye designet på bloggen har Caroline sagt. Det er da vel bare å logge seg inn på vanlig måte, ser ikke problemet.

  2. Det funker helt fint hos meg 🙂 Både på mobil(iphone) og safari på mac. Eneste som er «feil» på mobilen med Bloglovin, er at innleggene ikke blir markert som lest og dermed forsvinner fra feeden. Men det er overkommelig det altså 🙂 Har prøvd bloglovin på google chrome på windows pc også, også da funker det 🙂

 16. Lille meg :)

  Du bruker mye sminke. Veldig mye. Jeg tenker ikke på mengden no, men mange produkt.

  Men når du legger lag på lag på lag i ansiktet, hva gjør du for at det ikke skal smitte av på feks jentungen sine klær…tenker på kose mose tullete øyeblikk der ansiktet dit gnis mot hennes klær osv.

  Når du har så mange lag i ansiktet, da må du vel nødvendigvis dra det litt ned på halsen???
  -ser jo tåpelig ut med brunt/gyldent fjes, og hvit hals.
  Penest hvis det gjevnes ut på halsen.

  Men da blir jo alt av jakke-krager, poncho krager, halsen på høyhalsede klær brunt……

  Jeg har div primere, consealere, bb cream, bla bla bla.

  Dyre og billige, og felles for alle er at det smitter.
  Og at det er vanskelig å få det til å bli en glidende overgang fra ansiktet og ned på halsen.
  Kan se bra ut i speilet på badet rett forfra. Men tar du ett speil ut i fri-luft…oh, da vises det, spesielt fra siden.

  Og når jeg har utrigning, hmmmm, ja har du alle lagene av kremer, primere, consealere heilt ned til under utrigningen?

  Og hva når du legger kinnet ditt på den lyse sofaputa?? Min får lyse brune flekker.

  Enda jeg bruker produkter for lys til middels hud….

  Hvordan løser du dette??

  Ut fra det du har skrevet før om sminke vet jeg at du bruker flere lag.

  Er det noe fixerings sprsy inne i bildet?

  Jeg hadde det en gang, fra jane iredable. Synes huske det funka bra…….

  Eller opplever dubikke noe i forhold til dette???

  Håper veldig på tilbakemelding.

  Kjempefine sko foresten.

  1. Caroline

   Jeg opplever ikke problemene du beskriver her i hverdagen 🙂 Det har hendt at Nelia har fått på klærne sine hvis hun har hatt på seg noe lyst og vi har kost og tullet masse, men det er ikke ofte det har skjedd 🙂 Bruker bare settingpudder, ikke noe spray for øyeblikket 🙂 Jeg er generelt blekere i ansiktet enn på resten av kroppen fordi jeg alltid bruker høy solfaktor der, så jeg føler ikke noe behov for å sminke halsen min eller brystet mitt, det er jo viktig å velge en farge slik at du også slipper dette 🙂

   Håper du fikk noen svar 🙂

 17. Snygga skor! 🙂

 18. Herlige sko!! Håper på antrekksbilder med dem snart 🙂 Finnes de i fler farger? God helg <3

  1. Caroline

   Ja, i sort også 🙂

 19. Fine sko, men litt i dyreste laget for min del akkurat nå 🙁 Tatt frem de fine ankel støvlettene fra Camilla Pihl og jakter på ett par til i brune 🙂 Kos dere hos besteforeldre i helgen 🙂 Du slipper nok helt sikkert unna høstferie kø, da den ferien starter i uke 39 og 40.

 20. Ååå! Disse skoene er helt fantastiske! Fargen er bare utrolig nydelig. Har tittet på disse selv, og på Nude of Scandinavia. Elsker sneakers i nude og duse farger, det må jo være et must i skohylla hos alle jenter. Du skriver forresten om trening og løping på en veldig inspirerende måte, blir alltid gira på å ta en liten joggetur ute etter å ha lest bloggen din 😀 Du får ha en finfin helg, fine deg! 🙂 Klem

  1. Caroline

   Så gøy å høre, Alexa! Tusen takk 😀 Klem til deg og god helg 🙂

 21. Hei!Hvor fort løper du i dragene på 4×4?

 22. Yey,looking forward to english translatons:)

 23. Nei, nei, nei, Caroline!! Dette innlegget fikk lommeboka mi til å krympe seg. Hi hi hi! Disse skoa MÅ eg ha! Kjempeflotte! : )

  Lenge siden eg har lagt igjen en kommentar, så ville bare ønske deg en nydelig helg, og gi deg skryt for veskelansering! Oi oi..lommeboken min kommer til å fylles av møll, tror eg. For en nydelig kolleksjon 🙂 så flink du er!

  God klem til deg! Det er sø hyggelig å følge deg via bloggen. Du er virkelig en superkvinne! ❤️❤️

  1. Så*, vel og merke.. god helg

  2. Caroline

   Det forstår jeg! De er så fine 🙂 Og så comfy!

   Tusen takk for så fine ord ang. kolleksjonen, det er utrolig stas å høre at du liker den 😀

   Stor klem din vei!

 24. Ha en fin helg Caroline! Kos deg masse hos foreldrene dine, og Nelia syns vel det er supert å treffe besteforeldrene! Håper du ikke bryr deg om hun sure lengre opp her, da jeg var barn(og fortsatt egentlig) så var det ikke noe sted jeg sov bedre enn i bilen 🙂

 25. Så utrolig fine de var 🙂

 26. Shoes lover

  Hvor er skoa kjøpt? De var rå kule.

 27. Gosh, these sneakers are gorgeous!!
  So, so sad they have sold out my size 🙁

 28. Jeg ser at ingen andre har kommentert det, så da må jeg bare spørre: hva er det du har i den koppen?! 😀 Det ser ut som noe veldig fristende nøtte/sjokoladegreier med yoghurt eller noe? Hehe 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.