hjem til mor og far

elle_1

God kveld  til deg! Jeg ville bare innom for å ønske dere en fin kveld, og håper dere sitter godt til rette i sofaen og nyter det som snart bikker over til helg 🙂 Nelia og jeg er hjemme i barndomsbyen Sarpsborg, her har det allerede vært gavedryss fra mormor og morfar, og nå har hun sovnet med verdens største smil om munnen. Det er så deilig at hun endelig er seg selv igjen, nå må bare vannkopp-prikkene forsvinne, og det kan vel ta litt tid ser det ut til. Jeg kjøpte med meg Costume på veien hit, og i den nyeste utgaven finner dere et intervju med meg – mitt univers. Tenkte å tipse dere i tilfelle dere vil lese 🙂 

elle_2


– costume, chocolate and red wine – 

elle

Nå venter mat og prat på meg, sammen med mamma, pappa, og snart Thomas og Harald 🙂 Ha en fin kveld ♥ 

18 kommentarer

 1. Ellinor

  Har du gitt penger til flyktningene, eller bidratt på noen annen måte? Tips; syns du burde få flere grønne annonsører. ha en fin hlg 🙂

  1. Caroline

   Vi har gitt 10.000,- og har startet en innsamling hvor vi snart har samlet inn 115.350,- hvor målet er 150.000 ,- 😀 Bidra gjerne du også om du kan og ønsker 🙂 http://carolinebergeriksen.no/2015/09/05/flyktninghjelpen/

   1. RIKTIGT bra och generöst gjort!!!!

 2. God helg Caroline:-)

  1. Caroline

   Good helg, fina <3

 3. In english,Caroline,please:)

  1. Caroline

   Yes, I am working on it right now 😀

 4. Sikke et flabet spørgsmål Ellinor

  Om du oprigtig læste Carolines blog ville du jo vide det

 5. Hei Caroline 🙂
  Jeg har vært fast leser av bloggen din i flere år og synes det er superkoselig å følge deg og familien din 🙂 Det jeg derimot er litt skuffet over om dagen er at jeg føler at du aldri har tid til å blogge fordi du har så mange andre baller i lufta.. Før var du alltid så opptatt av at vi skulle få tre oppdateringer om dagen, men det har du vist slutta med. Nå er klokka nesten 15, og det har enda ikke kommer noe innlegg.. Misforstå meg rett, jeg skjønner at du har andre ting å holde på med også, men i det siste har jeg altså følt at du «glemmer» oss lesere litt, og det synes jeg er synd. Stå på 🙂

  1. Caroline

   Om du blar deg bakover i bloggen, så har jeg 3 innlegg veldig ofte i ukedagene den siste tiden, så jeg har med andre ord trappet opp igjen 🙂 Den uken som har vært, har det vært veldig mye å gjøre i forbindelse med veskelanseringen min, og det håper jeg du har forståelse for 🙂

   I dag har det med å gjøre at jeg må prioritere nå som jeg er hjemme og familien min ønsker tid med meg, og har valgt å oppdatere i kveld 🙂

   1. Christine

    Hei Caroline og god kveld 🙂
    Jeg hadde bare lyst til å si at jeg tenkte helt motsatt her om dagen; at du oftest er veldig flink til å gi bloggen et innhold, også i perioder med andre prosjekter. Det setter ihvertfall jeg stor pris på, føler jo at du tar mwg som leser på alvor da 🙂 Mange blogger har jeg bare gitt opp da eneste innhold er pressfrokoster (av ymse slag), noen antrekk og overdrevet reklame for egne produkter/vanlig reklame. Slike blogger ser jeg ikke som et magasin, men det synes jeg din blogg er! -Og jeg håper du vil fortsette slik 🙂 God helg, gleder meg til innlegg på sengekanten.

   2. Enig!

 6. Så veskene i Bergen i dag, de lignet veldig på ting jeg har fra før, så blir nok ikke kunde der, men de var fine. Jeg brukte min Adaxclutch fra i fjor i dag, og den var nesten helt lik, bortsett fra håndtaket, så blir nok ikke det til meg heller. 🙂

 7. Hei Caroline 🙂
  Kan du kansje snart bytte banner, det er veldig fint det du har nå<3 men nå som du både har farget håret og klippet det kort syntes jeg det er på tide med et nytt,, håper virkelig ikke du ser på dette som klaging eller hat;( for jeg elsker bloggen din, det var bare et ønske og et tips!!

 8. Hei Caroline, har du et tips til en effektiv og hudvennlig deodorant? Har blitt litt skeptisk til antiperspiranter og håper du har et godt tips 🙂 ønsker deg en god ettermiddag 🙂

 9. Kære Caroline jeg er en fast læser fra Danmark.

  Jeg er inde på din blog dagligt.. Har dog et liv, så jeg tæller ikke hvor mange opdateringer du har

  Du gør mig faktisk glad! Nogle kalder dig en rosa blogger. Sådan ser jeg det faktisk ikke.

  Du viser et rigtig godt billed af familielivet. Sådan er det heldigvis mange steder… Ofte læser jeg at folk kommenter på at alt er ok og I skændes ikke. Altså livet, forældreskabet og ægteskabet er jo de fleste gange harmonisk.

  Om det er noget som får folk til at misunde dig så forstår jeg det, men jeg forstår ikke at nogle tror det et rosa og iscenesat.

  Jeg personlig er ikke altid glad for mandage.. Men så læser jeg lige dine positive mandags opdateringer.

  Nyd weekenden og dine kære knus Mie

 10. Hei,

  er ofte innom bloggen din for inspirasjon. Litt oftere nå i det siste da jeg søker tips og inspirasjon til bryllup. Jeg ser du ikke ønsker å røpen hva dere ga hverandre i morgengave, men kunne du laget et innlegg med tips til morgengaver til både han og henne?? det hadde også vært kjekt med et innlegg med tips til planlegging av bryllup. Med tanke på hva du selv kanskje glemte eller skulle endret på? Ønsker deg en fin lørdag 😀

 11. Jeg har faktisk det motsatte inntrykk, jeg synes Caroline oppdaterer hele tiden. Jeg synes også at hun bør få litt fri fra jobben hun også og ikke være nødt til å levere tre innlegg sju dager i uken. Vi andre setter jo også pris på fridagene våre, fortjener ikke hun også det?

  Ingen andre blogger jeg vet om leverer innlegg så ofte i hvert fall, og i tillegg er det innlegg av høy kvalitet hver gang.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.