shopping night with adax and beautiful people

caroline berg eriksen adax steen og strøm vip night outfit

Dere fortjener verdens største klem og et stort tusen takk, for så mange fine mennesker som jeg fikk hilse på i går, hadde jeg aldri trodd var mulig! I en slik setting er det fort gjort å bli litt bekymret for at ingen skal komme, så da jeg ble fortalt at køen strakte seg helt til Karl Johan ble jeg virkelig satt ut, og ikke minst utrolig glad 🙂 Tusen takk til alle som tok turen til Steen & Strøm i går, det var virkelig stas å få hilse på dere alle sammen, ta en selfie og prate litt. Takk for alle fine ord og ikke minst: tusen takk for at dere liker det Adax og jeg har gjort sammen! Det betyr veldig mye for meg! 


Her kommer et lite bildedryss fra kvelden – og se hvem som tok turen fra Siljan! Lars-Kristian ♥ 

caroline berg eriksen adax steen og strøm vip night mylove

caroline berg eriksen adax steen og strøm vip night lovely girls

Adax veskelansering med Caroline Berg Eriksenmat fingermat

caroline berg eriksen adax steen og strøm vip night

Heldige meg som får så god støtte fra vennene mine på en kveld som denne ♥ 

caroline berg eriksen adax steen og strøm vip night friends

– måtte jo smile med serveringsguttene og vekterne også – 

caroline berg eriksen adax steen og strøm vip night boys

  

caroline berg eriksen adax steen og strøm vip night security

– all foto er privat, med unntak av matbildene som er tatt av mona ranum – 


Etter lanseringen tok vi noen drinker med Charlotte og Fredrik for å feire litt. Det var så hyggelig, og stedet Angst var jo helt perfekt for en slik kveld, med masse små lysgirlandere, blomster, gode drinker og fine motiv tegnet av Fam på veggene. 

fredrik og caroline angst

caroline berg eriksen adax steen og strøm vip night drinks

(annonselenker) skjørt ganni / topp bikbok / sko valentino / veske adax by caroline berg eriksen 


I dag har jeg tatt meg tid til en deilig continentalfrokost, og nå skal jeg pakke kofferten og etter hvert ture hjemover. Tenkte å stoppe innom ikea, ettersom jeg droppet det i forrige uke (ALT for å unnslippe), men så kom jeg på at jeg egentlig trenger en sterk mann for å få med meg alt, og dermed kan jeg utsette det litt til. Men det kan ikke bli lenge til altså, det er et par ting hjemme som virkelig trenger ikea nå. Jeg går forresten rundt med tidenes helgefølelse i kroppen, sikkert på grunn av den fine gårsdagen. Litt trøtt er jeg også, men det får kaffekoppen fikse, og en etterlengtet treningsøkt når jeg kommer hjem. Det skal bli så godt! 

Jeg må bare si tusen takk enda en gang, til alle som kom i går! I dag er veskene til salgs i hele landet, og du kan klikke deg inn HER for å finne forhandlerliste dersom du lurer på om veskene befinner seg i nærheten av deg 🙂 I dag er jeg tilbake på bloggen som normalt, så vi sees om litt! 

42 kommentarer

 1. Så bra at eventet ble så bra 😀 Du ser nydelig ut som alltid!

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne! Det var kjempegøy 🙂

 2. Du er fin som brunette og men wow så nydelig du er blond! ansiktstrekkene dine kommer mye mer frem og du ser yngre (ikke at du så gammel ut før altså, bare så det er sagt!) og freshere ut! babe!!!

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Helene! Tusen takk 🙂

 3. Martine

  Så bra at dagen i går ble så bra! Det fortjener du 😀 håper Nelia er på bedringens vei? Ha en strålende dag! <3
  Klem!

  1. Caroline

   Ja, det er hun 😀 Takk som spør! Klem tilbake 🙂

 4. Åååh herlighet såå herlig!! Er såå sjalu og lei meg for at jeg ikke kunne komme, søren altså! Men gjett om jeg skal ta meg turen til nærmeste butikk og handle min favoritt! 😀 igjen.. GRATULERER! <3

 5. Redigeringsfeil på bildet hvor du drikker mens du blunker? ;))

  1. Caroline

   Mener du skyggen på kinnet fra hånden min som holder sugerøret? :p

   1. Hehehe nei du! Mener redigeringsfeilen

   2. Caroline

    Da forstår jeg ikke hva du mener, så du må gjerne påpeke det 🙂

  2. Omg hva enkelte gidder å legge seg oppi..er det rart det er krig..?

 6. Benedicte

  Nå har jeg bestilt Sissel og Caroline Mammaen min heter også Sissel hihi… Mon tro om hun tar vesken min Blush er faktisk nesten utsolgt! Ikke rart så lekre som de veskene er!

  1. Caroline

   Så stas 😀 Håper du liker dem like mye som jeg gjør 😀

   1. Benedicte

    Æææ alle smilyene forsvant hehe… Gleder meg vilt til de kommer! Det har vært dagen fra h*****… Vann i kjellern og drama rams. Så det ble premien 🙂

 7. Ble kvisen borte?

  1. Caroline

   Nei, men den ble mindre utover dagen 🙂 Du ser den på disse bildene :p

 8. hadde ikke du virkelig noe bedre å ta på deg? sorry, men de der klærne var ikke fine… 🙁 du som har så masse fine klær..!

 9. Takk for en hyggelig dag i går kjære deg 😀

  1. Caroline

   Tusen takk det samme, fineste Kaja-Marie <3

 10. Cecilie

  Supert intervju i Det Nye, Caroline!! Og flotte bilder!

  1. Caroline

   Tusen takk, Cecilie 🙂

 11. Gratulerer med nydelig kolleksjon for Adax!

  Her er bildene jeg tok på eventet i går:

  https://www.fashionistainoslo.com/2015/09/always-classic-adax-by-caroline-berg.html

  😀

  1. Caroline

   Takk for at du kom, Hanne 🙂

 12. Virkelig noen nydelige og klasisske vesker du har designet :))

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 13. Var så gøy å se/møte deg i går, Caroline! Og du, du er så pen! Ble litt star struck, jeg 😛

  Så verdt å stå i kø for, selv om kjæresten min (som ble dratt med på veskekolleksjonlansering) ikke var sååå enig 😉

  1. Caroline

   Så koselig å høre, la 😀 Tusen takk for at du kom <3 Og takk til kjæresten som var med deg 😉

 14. Gratulerer!! 🙂 Så kjekt at mange kom, du ser strålende ut! 🙂 Hvordan går det med Nelia og hvor var hun? 🙂

  1. Caroline

   Det går veldig fint med henne, nå er alt i ferd med å tørke inn 🙂 Hun var hos tanten til Lars-Kristian 🙂

 15. Fikk Nelia vesken min i sta når mannen kom hjem fra jobb. Er bra han jobber der han gjøre så slapp jeg og vente på posten og slikt (han jobber på komplett/blush). Og når jeg åpnet esken så angret jeg ikke i det hele tatt. Den er jo bare så nydelig. Gleder meg til og ta den i bruk!

  1. Caroline

   Å, så gøy å høre, Josefine! Blir så glad for at du liker den 🙂

 16. Linna agerup

  Kjempe fine vesker.
  Hadde lyst til å se de i en butikk før jeg kjøper. Men bagorama Drammen får den ikke selv om de sto på forhandler listen. Vet du hvor jeg kan finne de da i nærheten av Drammen? Eller må jeg bare bestille på nettet?
  Kjempe gøy at du har fått designet eget.
  Klem fra Linn

 17. Etter å ha stoppet innom bagorama på byporten, og dratt mannen med på fashion butikken på color magic x antall ganger for å se på veskene dine. Så ble til slutt Caroline modellen med meg hjem, og jeg gleder meg så fælt til å bruke den!
  Og det var faktisk kjæresten som overtalte meg til å kjøpe den. Det er den første vesken han faktisk har synes har Vært fin og ment absolutt måtte føye seg til samlingen av designer vesker. Den er bare helt fantastisk! <3

 18. Hei! Hvordan styler du håret nå som det er kort? Har ganske lik lengde og sliter med å få det fint. Så hadde satt stor pris på tips 😀

 19. Bare digger disse veskene 😀 Vet hva som står på ønskelista mi i år 😉

  1. Caroline

   😀

 20. charlotte

  Hei. Jeg var å tittet på veskene i butikk, men fikk sjokk over hvor sykt DYRE de var!! Et par lapper til så får man jo en ordentlig kvalitetsveske. De er enkle og fine men ville aldri brukt så mye penger på en veske som er » designet» av en blogger. Enda godt du har noen blodfans der ute:) Hva er årsaken til at dere har valgt å skru opp prisene så mye? Dette er ikke frekt ment altså.

  1. Caroline

   Adax er ordentlig kvalitet, Charlotte og veskene er i den priskategorien som Adax opererer i 🙂 Det er ingen priser som er «skrudd opp».

 21. testing

  1. back

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *