adax by caroline berg eriksen: frokostevent

elle_1

I dag ble frokosten min grøt med chiafrø toppet med masse bær pluss en supergrønn juice som vi fikk servert ved pressefrokosten for veskelanseringen. Jeg har vært så spent, så jeg har nesten ikke sovet i natt, og selvfølgelig våknet jeg opp med en fin kvise i pannen i tillegg, så det var jo bare helt perfekt. Det slår sjelden feil at jeg får en sånn midt i pannen når jeg er stresset og spent… Noen som har noen tips til noe magisk jeg kan gjøre i forkant av noe lignende neste gang? I så fall sier jeg ja, takk! 

elle_2

11

elle_15

elle_13


Ellers vil jeg si tusen takk til alle som kom! Det var så koselig at det ble såpass mange, jeg fikk endelig klemt på dem som jeg ser for sjelden, blant annet Espen og Kjetil, og ikke minst fikk jeg truffet folk jeg kun har snakket med, men aldri har møtt. Cathrine er blant disse, og hun er virkelig et nydelig vesen! I disse dager er hun aktuell med en bok som jeg håper mange vil lese, Selvskryt heter den, og er en selvutviklingsbok som handler om viktigheten om å være sin egen heiagjeng. Jeg gleder meg til å lese ♥ 

elle_7

cath espen caroline adax

elle_10

elle_14


Andre ting jeg gleder meg til, er kveldens event! Det blir goodiebags til de 100 første som kommer, og ellers til de som handler noe. Så må jeg jo avsløre at vi skal ha en konkurranse hvor du selvfølgelig kan stikke av med en veske, det blir god musikk pluss litt lett mat og drikke. Du trenger ikke å kjøpe noe for å komme, det holder at du bare er litt nysgjerrig på veskene og vil ta en titt 🙂 I morgen vil de komme for salg i butikkene, men du har altså en mulighet til å handle dem allerede i kveld også. Det er bare å møte opp, du trenger ikke å sende sms 🙂 

elle_12

elle_11


Håper vi sees! Jeg skal jobbe litt her på rommet nå, før jeg skal forsøke meg på et bad for å roe meg ned, og så gjøre meg klar for kvelden 🙂 

44 kommentarer

 1. Åh det ser härligt och inspirerande ut 🙂

  Önskar dig en fortsatt fin onsdag, kolla gärna in hos mig!
  Cutelittlethings – 23-årig ensamstående mamma

 2. Christine

  Hvordan priser ligger veskene dine på? 🙂

  1. Caroline

   fra 799,- til 3999,- 🙂

 3. Benedicte

  Har såååå lyst på både Sissel og Nelia Men vi får se om pengene strekker til. Alt går jo til oppussing *hulk*. Gratulerer så mye!! Utrolig fine alle sammen Skjønner ikke hvordan du får tiden til å strekke til #wonderwoman

  1. Caroline

   Tusen takk, Benedicte! Forstår godt at du må prioritere, kanskje du kan ønske deg til jul? 🙂

   Klemmer 🙂

 4. Ånei så kjedelig med kvise midt I panna da! Jeg bruker å skjære opp en skive med ingefær og plastre over kvisen på natta. Da er den stort sett tørka ut før morgenen kommer. Men det hjelper jo så lite når du oppdager den på morgenen. Hehe…

  1. Caroline

   Haha, ja :p Men det skal jeg prøve neste gang jeg merker at det kommer en :p

   Klemmer!

 5. Hei! Vet du hvilke butikker veskene dine blir solgt i? Blir de solgt i noen nettbutikker? Kunne tenkt med stellevesken. Den var utrolig fin og praktisk ☺

  1. Caroline

   Du kan sjekke denne linken med oversikt over forhandlere adax.dk/retailers/norway1# 🙂

 6. Jeg får ofte kviser under eksamensperioden grunnet stress. Hos meg blir ofte huden litt fetere under slike perioder, noe som øker talgproduksjonen. Jeg pleier da å bruke en fuktighetskrem med vitamin A og salisylsyre (MD formulation pleier jeg å bruke). Men påfører bare om kvelden etter å ha renset huden og unngår å ta på noe om morgenen. Også er jo også peeling bra for stresset hud for å fjerne dødehudceller som kan føre til inflammasjon i porene.

  Masse lykke til i kveld! Du er flink. Imponert over alt som du får til. God klem

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Sara! Og for fine ord 🙂

   Stor klem din vei!

 7. Mina Alette

  Får man kun kjøpt disse veskene på Steen og strøm i Oslo? Hva er prisklassen? Snakker vi flere tusenlapper her pr veske? 🙂

  1. Caroline

   Nei, absolutt ikke 🙂 Her er forhanlderliste adax.dk/retailers/norway1# Lommeboken koster 799,- Deretter er prisene fra 1399,- til 3999,-

   Klem!

 8. Så mange lekre bilder! Tvitvi med arrangementet, salget og alt sammen! 🙂 Håper du har tid til å lese kommentarer selv om det er travle dager for deg nå 🙂
  Når det gjelder tips til kvelden før noe stort: Jeg har jo aldri vært med på noe så stort som å designe mine egne vesker, men f.eks før eksamen likte jeg å vaske leiligheten, ta et godt bad, shoppe litt.. Hadde det vært i dag, så hadde jeg nok fargelagt, gjort yoga, praktisert midffullness e.l. for å få ned stressnivået for å få sove og kanskje slippe den stresskvisen som en bonus.

  For oss vanlige dødelige er det jo lett å si at det er bare en selv som legger merke til en uskyldig kvise, men det blir gjerne veldig annerledes for deg i og med at du blir fotografert og slikt. Så jeg kan ikke gi annet råd enn å bare minne deg på at du er nydelig, med eller uten kvise(r) og jeg håper du kan le av den lille rakker’n (kvisa, altså) og bare koser deg!

  1. Caroline

   Det har jeg, og jeg blir så glad når du legger igjen noen ord 🙂 Veldig gode tips som jeg skal ta med meg neste gang, og tusen takk for det fine du sier <3

   Stor klem!

 9. Hei Caroline!
  Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med tøyeøvelser som du pleier å gjøre- siden du er så myk 😉
  Du kler forresten ditt blonde, korte går UTROLIG godt! Håper du får en fin kveld!
  Klem Amanda

 10. Har så utrolig lyst til å komme! Mannen jobber sent dessverre og da har jeg jenta vår. Så kjipt da! Jaja 🙂

  1. Caroline

   Det var leit, Anna! Kanskje vi sees en annen gang 🙂

   Klem 🙂

 11. martine

  Du er stor inspirasjon !!

  1. Caroline

   Tusen takk, Martine 🙂

 12. Det er kun i sånne tilfeller eg angra på at eg ikkje bur i oslo 🙂 Masse lykke til med eventet i kveld!

 13. Gratulerer med kolleksjon!:D Blås nå i den kvisa, vær glad for det som skjer;) Nydelig er du uansett, alltid slående vakker 😀 Ha en morsom kveld!

  1. Caroline

   Tusen takk! Det gjorde jeg, og kvelden ble så fin 🙂

   Klemmer!

 14. Så fin kolleksjon! Hvordan er de røde veskene på innsiden. Har de samme farge som de sorte veskene? Gratulerer med lansering! 🙂

 15. Hej Caroline
  Vil du lave et lige event i Danmark?
  Den er SÅ flot Caroline tasken.
  Tak for en rigtig god blog.
  Hilsen
  Janne

  1. Caroline

   Jeg kommer til Danmark, men jeg tror det bare er for pressen. Skal sjekke det ut 🙂

   Klem fra C 🙂

 16. Skulle så gjerne vært der, men bor alt for langt unna :/ Men lykke til i kveld, tipper det blir helt supert! Elsk på veskene dine 🙂 Blir å ønske seg til jul!

 17. For noen nydelige vesker! Skulle ønske jeg bodde i Oslo, da hadde jeg kommet en tur, og ikke minst kjøpt en veske eller fem, haha! Håper dagen og kvelden har vært veldig vellykket 😀 Du er flink!

  1. Caroline

   Tusen takk, Charlotte 🙂 Stor klem til deg!

 18. Lykke til i kveld:-)
  Du har all grunn til å være stolt.
  Veskene er knallfine.
  Skulle gjerne ha kommet,men mannen jobbet sent i dag ,så må være hjemme med datteren vår:-)
  Ha en fin kveld:-)

 19. Grattis! Dette blir spennende å se Jeg lurte på hvor skinnjakken din er fra??

  1. Caroline

   Den er fra bodaskin 🙂

 20. Kanskje noen gode råd her:)

 21. hi Caroline ! and congratulations for this beautiful bag line.
  I also wanted to thank you, you’re a model of woman that we all should follow: sporty, tender mother, loving wife , excellent businesswoman … all this in one and the same woman! bravo! I will have each day (even several times a day) on your blog and instagram. and continuous! I regret to live in France, and not to take advantage of these nice bag and the products you mention and are sometimes only available in norway. Have a great day !

  1. Caroline

   This was really nice to read Dorine! Thank you so much for your kindness 🙂

   Big hugs to you!

 22. Hei! Er det en hjemmeside man kan kjøpe veskene dine på eller bare i butikk?

  1. Caroline

   De finnes mange steder på nett, bla. hos miinto og blush, vet jeg 🙂

 23. Gratulerer så mye, Caroline! Du bør være så stolt av alt du får til. For noen nydelige vesker. Jeg ønsker meg hvertfall en «Nelia» til jul 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Tonje! Kjempehyggelig å høre 🙂

 24. magnhild

  Gratulerer med en nydelig veskekolleksjon! De er utrolig fine! 🙂 (Og tusen takk for at du skrev Selvskryt med stor s 😀 Særnavn med stor s har jeg savnet på bloggen din!! :))

  1. Hva med egennavn, Magnhild? 😉

 25. Hei Caroline og gratulerer med en kjempe flott kolleksjon vesker Vil det være sånn at det er limited edition eller vil de kunne være i salg til mot jul feks?
  Må ønske meg den til jul da jeg ikke har råd til den selv
  følger deg i flere medier, digger deg, du får jo til alt du prøver på, og det liker jeg stå på

  1. Caroline

   De vil stadig produsere flere, så det vil ikke være limited 🙂 Det eneste er at det kan bli venteliste etter hvert om de skulle bli utsolgt 🙂

   Tusen takk for så fine ord, Marte!

 26. […] og at vi sammen kan gjøre en forskjell. Tusen takk til mine fine bloggkollegaer Marthe, Annette og Caroline som har blogget så fint om boken, og tusen takk til alle som poster så fine bilder på Instagram […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *