sykemamma

carolinebergeriksenno kaffekopp nelia

God ettermiddag, fine mennesker! Det er ikke lett å være Nelia om dagen, alt stikker og klør så fælt og mat smaker ikke så veldig bra, så det eneste som gjelder er sesse fia, ninni og mamma. Vi har blitt litt som sammenvokste tvillinger de siste dagene, hun sitter oppå meg stort sett hele dagen. Det er deilig å kjenne at du strekker til for noen som virkelig trenger deg Nå har hun omsider sovnet, så da finner jeg litt tid til å kikke innom, si hei til deg og dele noen bilder fra morgenen vår. 


carolinebergeriksenno kaffekoppcarolinebergeriksenno kaffekopp nelia tegnercarolinebergeriksenno kaffekopp sesse fiacarolinebergeriksenno nelia mamma

/ annonselenker / – undertøyet mitt finner du HER & HER – 

carolinebergeriksenno mamma hugo

Hva fyller dere regnværsdagen med? Jeg synes det er helt på sin plass med så vått vær nå som jeg bare er innendørs likevel, det fullfører liksom hele følelsen av høst og hjemmeværende mamma til en som er syk Jeg gjorde stort sett det samme i hele går, og fikk avsluttet dagen med en treningsøkt før Lars-Kristian og jeg så på baderomsløsninger. Vi MÅ ha mer plass på badet, det tyter snart ut av skapdørene der og jeg må sloss mot den ene baderomsartikkelen for å finne den andre. Problemet er bare at det er vanskelig å finne noe som ikke er for mye, for vi vil jo ikke gjøre altfor mye ut av det når vi mest sannsynlig skal flytte om få år uansett. Så vi er stadig på jakt etter noe som er midt i blinken. 

Nå må jeg jobbe effektivt mens Nelia sover, jeg har en del eposter å besvare når det gjelder både pressefrokost og eventet med Steen & Strøm i morgen kveld – jeg blir så glad om du kommer dit klokken 18! Husk å sende sms til 2205 med DETNYEADAX for å melde deg på, det koster 1 krone 🙂 Senere i dag går turen inn til Oslo, håper regnet har blitt litt mildere innen den tid 😉 

Ha en kjempefin tirsdag dere, vi sees etterpå! 

32 kommentarer

 1. Her er det sol og 20 grader! Sitter på terrassen å spiser lunsj mens mamma triller minstemann på tur 🙂 God bedring til vesla 🙂

  1. Caroline

   Å, så godt! Nyt det 🙂 Og tusen takk 🙂

 2. Her hos meg er det strålende sol i dag og så flott ute 🙂 Har gått en fin tur i skogen, mellomlander nå i sofaen før det er terapi litt senere.

  PS. Granolaen ble kjempegod!

  1. Caroline

   Åååå, send litt solskinn hit utover i uken 😉

   Så bra at det ble vellykket 🙂

   Klem til deg!

 3. Hvorfor skal dere flytte om noen år?

  Virker som dere har det så fint der, med omgangskrets og Nelia får jo venner og trives i barnehagen.

  1. Caroline

   Vi ønsker i utgangspunktet å flytte nærmere familie, og dersom vi skal flytte fra Telemark, blir det mens Nelia fortsatt er liten og ikke knyttes på samme måte til de rundt seg som når hun blir eldre. Når det er sagt, blir vi mer og mer lystne på å bosette oss her selv når fotballkarrieren til Lars-Kristian er over, men det får nesten tiden avgjøre 🙂 Vi vet jo heller ikke hvor fotballen tar oss, og om bytte av klubb blir aktuelt i fremtiden, må vi rett og slett flytte dit det tar oss.

 4. Gud vilken sööööötis Nelia är. Och vad stor hon blivit, wow. Underbart fin <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 <3

 5. Nelia er en heldig liten jente som har en så snill og tålmodig mor som deg<3 Håper virkelig hun blir frisk snart! Må være ekstra fælt for de små…
  Hvor og hva har dere tenkt å flytte til, og i hvilken anledning?
  Håper dere får en fortsatt fin og avslappende dag!

  1. Caroline

   Tusen takk, Anja <3 Det går i hvert fall fremover her, og hun er allerede bedre enn hun har vært 🙂

   Vi tenker å flytte i fremtiden, det er ikke her vi vil bo for alltid. Vi vil gjerne nærmere familie, men om vi blir boende her, vil vi gjerne nærmere byen. Når det er sagt, kan det være at vi blir nødt til å flytte pga. Lars-Kristians jobb som fotballspiller, men det får tiden vise 🙂

 6. Wow! Du ser så flott ut hele tiden! Selv som hjemmeværende med sykt barn. Blir veldig inspirert av deg i forhold til det å gjøre hverdagen litt mer glamorøs. God bedring til nelia 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, tusen takk Linda 😀

 7. Skal du ikke skifte ut bildet du har i headeren til bloggen snart? 🙂 Jeg mener, siden du har annerledes hår nå 😉 <3

  1. Caroline

   Jo, det er vel egentlig på høy tid 🙂

 8. Så koselig å være inne når det regner. Ikke fullt så koselig med sykt barn da. Det er så trist når de små er syke. Selv om det vanker en ordentlig kos på mamma når minsten er syk her i huset. Det har han aldri tid til ellers… hehe.

 9. Uff, stakkars Nelia ! Ikke godt med disse klø vannkoppene 🙁 Dagene kan bli litt lange når man bare er inne med sykebarn! Trøsten er at heldigvis så blir det bedre, må bare ta tiden til hjelp. Godt hun får sovet litt og du får jobbet litt. Tror du er en tålmodig, omsorgsfull og snill mamma, så godt hun har deg 🙂 Og pappaen sin også! Masse gode tanker med ønske om god bedring til lille :-))) Veldig fint undertøysett forresten 🙂 Ta masse bilder av eventet i morgen og legg ut a, skulle så gjerne ha vært der!!

 10. Benedicte

  Her i Bodø skinner sola, og det er 20 grader. Sånn har det vært i mange dager! Veldig uvanlig til å være september, men utrolig deilig 🙂 Så her nyter vi frokosten på balkongen, og hvitvin ute når kveldssola titter frem 🙂
  Hvis det hadde vært regnvær, og jeg hadde vært nødt til å være inne, så ville jeg funnet meg en god serie å sett på 🙂 Kanskje lest i magasin og tatt fram strikketøyet 🙂

 11. Så leit at Nelia er syk, men fint hun har vannkopper når hun er såpass liten.
  Jeg lurer på hvorfor mine innlegg svært ofte blir sensurert?

 12. Stakkars Nelia! Hvordan går det med studiene dine? Du har ikke postet noe om dem på en stund. Når har du eksamen?

 13. Her regner det i bøtter og spann, så vi koser oss inne:) God bedring til lillemor❤️

 14. Katrine

  Hei Caroline!
  Jeg må bare få sagt at jeg synes du stråler sånn for tiden! Du har alltid vært helt nydelig, men de siste ukene/månedene synes jeg virkelig du har sett så sunn og strålende ut. Du har sånn en nydelig glød over hele deg og du skinner virkelig! God tur til Oslo og masse lykke til med lanseringen av veskekolleksjonen din!
  Klem

 15. Krya på dig Nelia!

 16. Sunniva

  Er innom bloggen din innimellom, og du har alltid gode innlegg med pene bilder 🙂 men en ting jeg lurer på er hvorfor du ikke har så mange bilder av ansiktet til Nelia?

  1. Caroline

   Det finnes en god del bilder med ansiktet hennes på bloggen, men jeg ønsker ikke å overeksponere henne 🙂

   1. hannah

    Du ønsker ikke å overeksponere henne, men å vise henne når hun er syk, hos legen, på tur til barnehagen, i lekeland +++ det er helt greit?

   2. Caroline

    Vi synes vi har valgt å eksponere henne på en delikat måte, verken for mye eller for lite, og jeg velger å involvere henne i den grad det er naturlig for meg med tanke på at denne bloggen handler mye om hverdagen min 🙂

   3. Du visar bilder av eller skriver om henne varje dag.. i mina ögon är hon redan överexponerad :p
    Kanske det är för att jag hellre vill läsa om andra sidor av ditt liv än just barn som jag tycker så.. och jag förstår att det är väldigt jobbigt med ett sjukt barn, men jag läser inte din blogg för att höra om vattenkoppor för fjärde dagen på rad :p

 17. Velkommen til Fredrikstad Caroline. Ser du har skrevet et annet sted at det kan være aktuelt. Jeg er innflytter her og stortrives. Tips til baderomsinnredning: Få tegnet akkurat den løsningen du vil ha hos Sigdal eller Norema. Vi har nylig fått tegnet hos Sigdal. Det kommer til å bli kjempefint. God bedring til snuppa. Håper hun blir fort frisk.

 18. Christine

  Når du er på jobb i Oslo og Nelia er syk,må da LK ha egenmelding på at han er hjemme med sykt barn? Bare lurer på hvordan ordningen er der for dere,i forhold til»vanlig» arbeidsliv.

 19. Victoria

  Jeg ser at du fortsatt redigerer deg selv tynnere. Veldig synd.

  1. Redigerer seg tynnere? Har du sett Caroline «live». Det har jeg, flere ganger. Og hun ser ikke tynnere ut på bildene enn det hun gjør til vanlig. Og mens jeg er innom og kommenterer: er en stund siden noen har skrevet om det nå, men høyresiden til Caroline er helt normal og ikke vannsiret på noen måte… 😉 (tenker på at noen innimellom spør hvorfor du bare tar bilder av din venstre side )

 20. Hei fine Caroline!
  Kan jeg spørre hvilket objektiv du bruker på disse bildene? Elsker dybdefølelsen!
  God bedring til Nelia 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *