gjenforening i oslo

elle

elle_4

Hei til deg sent på kvelden! Nå har jeg pakket ut av kofferten min, fått av meg klærne og stukket føttene ned i et par myke hotelltøfler. Beina hviler høyt og jeg kjenner at jeg slapper av ett hundre prosent inni hotellmorgenkåpen. Jeg er så spent på morgendagen, tusen sommerfugler slåss i magen min og jeg gleder meg virkelig! Jeg håper at jeg ser deg på Steen & Strøm i morgen kveld, og innen den tid skal jeg avgårde til en pressefrokost samme sted 🙂 


elle_7

elle_1

elle_2

elle_3

elle_5

elle_8


from my iPhone 

Ser dere hvem jeg har datet i dag? Kjekkeste Gunnestad er i hovedstaden, og i forkant var jeg litt usikker på om jeg måtte snakke engelsk med ham, ettersom han bor i USA på femte året. Vet dere at det er FIRE år siden forrige gang vi så hverandre? Det er jo HELT sinnsykt hvor fort tiden går! Det var veldig godt å få klemt på ham og skravlet igjen, og jeg håper virkelig at det ikke blir like lenge til neste gang. Det skal jo ikke være mulig! 

mobilbilder tirsdag


Jeg ville bare kikke innom før jeg skal synke ned i den store dobbeltsengen for litt etterlengtet søvn før det smeller i morgen. Hotell altså, det er ikke vondt! Nå skulle bare Nelia og Lars-Kristian vært her også Og hundene, selvfølgelig 🙂 

35 kommentarer

 1. Syns du har gravid glød…? 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, for den gløden er fin 🙂 Men jeg kan forsikre deg om at den ikke er her altså 🙂

 2. Constance

  jeg skal på Steen og strøm imorgen, men rekker nok ikke bli lenger enn til ca syv. jeg ¡¡må ha clutchen eller lommeboken (kanskje begge). rekker jeg å handle før jeg må dra? ett veldig raskt svar hadde vært veldig veldig fint!!

  1. Caroline

   HURRA 😀 Da sees vi! Ja, det rekker du 🙂

 3. Madelen

  Hei Caroline!
  Så du på »Hæsjtagg» på TV2? I så fall bør du sjekke det ut på sumo. Det er en parodi- og komiserie om enkelte bloggere, og jeg tør påstå at den ene er typ en ekstremversjon av deg. Utrolig morsomt var det, og jeg håper også du liker serien! Ønsker deg en fortsatt fin uke 🙂
  – Madelen.

  1. Caroline

   Jeg fikk faktisk tilsendt de første episodene for en tid tilbake av presseansvarlig i tv2, men har ikke rukket å se på det. Der presiserte hun at ingen karakterer var parodi på noen 😉 Men man vet jo aldri, sikker veldig gøy uansett 🙂

   1. Vil vel si at livstilsblogger Yvonne fra Sarpsborg er, om ikke en parodi, veldig inspirert av din karakter utad 😉

   2. Lars-Kristian

    Hvordan var Kevin? 😀

   3. Han var flott, fotografen i blogg sammenheng. Hun het tidligere snekkerfrue, men har skiftet navn for å ikke være «dama til» lenger. Veldig gøy! Du burde se det 😀

   4. Madelen

    Sant det 🙂 Vi får heller bruke ordet inspirasjon! Takk for svar, og til lykke med en flott veskekolleksjon, forresten 😀

 4. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men: Hvilken vin er din favoritt? Og hva vil du anbefale til jentekvelder? (Rød og hvit) 🙂

  1. Caroline

   Å, jeg har jo noen favoritter, klarer ikke å velge noen spesifikke. Og det kommer jo litt an på hva du fortrekker? Selv elsker jeg de som virkelig er tørre 🙂

 5. Kjenner godt at du lengter litt etter familien din, men husk å nyte litt alenetid også 🙂 Ingenting er bedre enn å gi seg selv en pustepause fra hverdagsrutinermed et glass rødvin. Kos deg masse, vakre deg, og masse lykke til i kveld! 😀 Synd jeg ikke er i Oslo, da ville jeg tatt turen innom. Men gleder meg til kolleksjonen din lanseres i butikker, Caroline-vesken fortjener en investering 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, søte du! Det skal jeg 🙂 Håper du har en fin dag 🙂

   Stor klem!

 6. hvilken hotell bor du på?

  1. for den ser flott ut… 🙂

  2. Caroline

   Hotell Continental 🙂

 7. Heia Caroline

  Gratulerer så mye med din egen veske kolleksjon. Altså hva er det du ikke får til? Virkelig dyktig og flink er du!

  Skulle så gjerne ha kommet idag, men jobner turnus og idag starter jeg kl 21 og slutter 22. Baaah. Så typisk det akkurat på den dagen du skal ha lansering av veskene dine.

  Vil bare ønske deg en riktig god dag og kos deg masse for det fortjener du!!!

  Klem fra Linn

  1. Caroline

   Tusen takk, søte deg! Så synd du ikke kan! Er ikke alltid så lett å time ting :/

   Klemmer 🙂

 8. Haha starter 21, ble litt feil, skulle stå kl 13. Hehe 😉

 9. For et hotell! Nydelig 😀
  Lykke til i dag, håper alt går bra <3

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du!

 10. Hei!
  Hvor er den fine toalettmappen, med det hvite mønsteret på, fra? 😀
  Nydelig!
  Julie

  1. Caroline

   Fra by malene birger 🙂

 11. For et nydelig hotell 🙂 Det gjør joreisen litt bedre når man kan bo I så fine omgivelser 🙂

 12. Merethe

  Den røde skulder veska er nydelig! Julegaveønske 😉

 13. Hei:) hvor er den fine grønne blusenfra:-)

  1. Caroline

   fra h&m studio collection 🙂

 14. Hei! Jeg lurer på hvor de sorte hullete jeansene er fra? 🙂

  1. Caroline

   de er fra mango 🙂

 15. Utrolig flotte vesker du har designet! *tommel opp* <3
  Skal du har noe konkurranse hvor man kan vinne en veske du har designet. De fleste bloggere har jo det;)

  1. Caroline

   Det skal jeg absolutt høre med adax om! 🙂

 16. Susanne

  Gratulerer med en fantastisk kolleksjon! Jeg elsker ALT sammen! Skulle egentlig ikke kjøpe ny veske siden jeg akkurat hadde investert i en ny, men jeg kunne ikke motstå… Caroline og Hugo på vei! Heldige meg! 🙂

 17. HC=Hotel Continental – mange logoer i «reportasjen» din.
  Sponset eller?

  1. Caroline

   Nei, det var ikke sponset – da hadde jeg merket det 🙂 Men hotellet er utrolig flott!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *