3 på supertilbud hos get inspired

getinspired tv reklame kari traa

Nå har jeg jobbet med Get Inspired siden 2011, det har vært så gøy å kunne følge utviklingen deres såpass tett som jeg har gjort. Dette er en fantastisk bedrift på flere måter og ikke minst beundrer jeg hun som startet det hele. I dag er hun mamma til to skjønne jenter, men jobber stort sett hele døgnet likevel, for at Get Inspired skal kunne vokse og være best i Norge innen sitt felt – noe jeg virkelig synes at de er, med sin kjappe levering, personlige innpakning og hele tiden et utvalg som er up to date innen kategorien treningstøy og sko. Helt fra jeg startet å jobbe med dem har de vokst seg fra 1 person til 30 ansatte, og de startet kun med 1 merke. Tenk på det! I disse dager debuterer de i tillegg med egen TV-reklame, og det gjør de med stil, for de har nemlig valgt ut tre superhotte produkter som garantert vekker treningslysten i sporty jenter 🙂 


Superundertøyet fra Kari Traa som jeg har på meg øverst i bloggposten er satt ned, og det finner du HER. Det er laget i teknisk materiale som tørker raskt, og kan brukes både til trening og som superundertøy. 

getinspired tv reklame fleece vintertights asics

Fremover mot kaldere tider, kan det være en fordel med en varmere treningstights, og denne fra asics er fôret med myk fleece på innsiden. 

getinspired tv reklame asics

Asics Gel Noosa Tri er jo en fargefest i seg selv, og disse har jeg nesten brukt hver dag siden jeg var på shoot med Get Inspired og skoene fikk være med meg hjem. Dette er en lett løpesko som virkelig sitter godt på foten. Den har sømløs overdel som gjør at du også kan bruke skoene uten sokker, og de fungerer like bra som før etter en runde i vaskemaskinen 🙂 Du kan lese mer om skoen HER


Håper du fant noe du likte, dersom jeg måtte velge én ting, tror jeg det ville blitt skoene 😉 

26 kommentarer

 1. Ingvild

  Hvilken størrelse har du i tightsen? 🙂

 2. Så fint treningstøy! 😀 Rart hvordan nytt treningstøy hjelper så mye på motivasjonen. Jeg tipser om en app i dag på min blogg som jeg tror du ville likt! Her har du pt´en i lomma med hundrevis av forskjellige treningsprogram å velge mellom som er helt fantastiske! Ta gjerne en titt 🙂 http://huntinghealth.blogg.no/

  Ha en fin kveld, og god bedring til den lille!

 3. Kristin

  Hei!
  Fine og spreke klær, har trykket hjem joggeskoene, de var jo bare helt nydelige!!:D

  Har ingenting med innlegget å gjøre, men lurte på hvilken bilstol dere bruker til Nelia?
  Er en jungel der ute å velge mellom!
  🙂

 4. Hei!
  Hvilket program på vaskemaskinen bruker du når du vasker løpeskoene? 🙂

 5. Hei Caroline.
  Jeg bestilte den stripete ullgenseren i str S fra Day Birger et Mikkelsen som du har i vest i et tidligere innlegg .
  Jeg syntes den er veldig liten i str, ikke så smal men ganske kort og ermene ble 3/4 lange. Skal den være sånn, kanskje?
  Hvilken str har du i vest og genser?
  Ellers er den jo kjempefin, varm og god og delikate farger.
  Ønsker deg og dine en fin kveld og lykke til med lanseringen av veskene du har designet.

  1. Caroline

   Jeg har xs / 34 i begge deler. Enig i at genseren er noe «snurt», skulle gjerne hatt den i en større! Men mulig den skal være sånn, i og med at vesten er såpass stor i forhold 🙂

 6. Hei. Hvilken størrelse har du i treningstightsen med fleece? 🙂

  1. Caroline

   xs 🙂

 7. Jätte snygga träningskläder! Tummen upp 🙂

  1. Caroline

   De har SÅ mye fint! 🙂

 8. Såååå koselig i dag kjære! Håper vi rekker å møtes en gang til før jeg drar tilbake til LA! Lykke til i morgen, kick ass <3

  1. Caroline

   Ååå, ja 😀 Det var så deilig å endelig se deg igjen! Håper vi rekker det jeg også! DIGER klem <3 <3

 9. Caroline, istedenfor å refusere meg hver gang, kan du være så snill å forklare hvorfor du kjører så ekstremt mye reklame nå? Til og med i «sykemamma» har du annonselenker. Skjønner du at folk spør om det?

  1. Hvorfor spør folk egentlig? Det skjønner ikke jeg. For meg er det likegyldig om det er annonselenker til klesplagg i et innlegg eller ikke.

   Hva er problemet? At Caroline kan tjene penger på innlegget? Det endrer jo ingenting ved innlegget om det ligger en annonselenke der eller ikke. Hvis du ikke vil støtte det, så la vær å trykke inn på slike lenker. Hvis du er imot at denne bloggen er kommersiell, så la vær å lese bloggen.

   Jeg er enig at det ikke bør være for mange annonser, altså kjøpte innlegg. Det syntes jeg imidlertid heller ikke at det er. Jeg tar denne bloggen litt som et magasin på nett, og som kjent har magasiner også reklame. Forskjellen fra et magasin, er at denne bloggen er GRATIS å lese..

   Hva er egentlig problemet?

 10. Hei! 🙂
  Veit du hva som er forskjellen på Asics Gel-Noosa Tri og Gel-Noosa?
  Ha en fin kveld, Caroline <3

 11. Dahe jeg bestilt meg løpetightsen fra asics! 😀

  1. Caroline

   De er supergode! Blir veldig fine fremover mot kaldere vær 🙂

 12. I would love to be able to get their stuff here in the UK. The wool thermal undewear is my dream! I saw you wore a pink set similar to this one last year but with more of a ‘christmas’ print and i’ve NEEDED it ever since!! 🙁

  1. Caroline

   The pink one is so pretty! 🙂

 13. innleggene dine blir ikke merket når man leser på bloglovin, slik som veldig mange gjør. Håper du får fikset det snart.

  1. Caroline

   Jeg trodde ikke bloggen funket på bloglovin lenger i det hele tatt? :/

 14. Hei, jeg synes du er så utrolig fin på håret og lurer veldig på hvordan du får det til å vippe så fint innover. Bruker du krøllbørste? Klem

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg bruker bare rettetang 🙂

   Klem!

 15. Karoline

  Hei. Lurte bare på hvor lenge det er salg på de skoene. Har sett på de en stund nå, men er på ferie uten bank-id

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke dessverre :/ Kanskje så lenge lageret rekker?

 16. Et klesspørsmål litt «på siden»; søsteren din avbildes alltid i så fantastisk vakre og lange kjoler! Vet du hvor hun handler disse?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *