adax by caroline berg eriksen: sissel party clutch

adax by caroline berg eriksen sissel party clutch

En sort partyclutch som er ren uten for mye dill, er noe jeg har savnet i garderoben min lenge. Samtidig som den ikke skal være for mye og ta oppmerksomheten bort fra antrekket, vil jeg heller ikke at den skal være for kjedelig, så i denne partyclutchen har adax og jeg kommet med løsninger som gjør at denne clutchen i mine øyne virkelig er den ultimate. Jeg elsker håndtaket på fremsiden! Sissel party clutch har fått navn etter mamma ♥ 

adax by caroline berg eriksen sissel party clutch sort

Den er klassisk, men har elementer som gjør den tøffere, som både lenken og dusken. Begge disse kan fjernes og også plasseres hvor som helst på vesken hvor det er mulig. 

adax by caroline berg eriksen sissel party clutch detaljer

Clutchen har to hovedrom, men et rom som skiller av disse og her finner du også en lomme. I tillegg har den en lomme med glidelås og en enkel lomme på den andre siden. Den har med andre ord mulighet til å romme masse, til tross for at det kun er en clutch. 

adax by caroline berg eriksen sissel party clutch inni


Som dere vet kommer denne også i både sort og rød, begge to er like fine, og når jeg har et helsort antrekk neste gang, er jeg ikke i tvil om tilbehøret: rød clutch og røde lepper. SÅ fint! 

adax by caroline berg eriksen sissel party clutch håndtak


meet, shop, eat and greet 

Nå er det ikke lenge til lansering, det er bare 3 dager til veskene slippes i butikker rundt i hele landet, men innen den tid skal vi ha et shoppingevent på Steen & Strøm, en VIP-kveld hvor du kan shoppe veskene en dag før alle andre 🙂 

Eventet holdes fra klokken 18.00 onsdag 16. september og det vil være frisk servering, konkurranser og veldig mye annet som skjer. Du trenger bare å sende en sms til 2205 med DETNYEADAX (dette koster 1,-) og deretter møte opp hos Designer Bags på Steen & Strøm onsdag 16 september klokken 18.00. 

JEG ER SÅ SPENT OG HÅPER VI SEES DER! 

58 kommentarer

 1. Den var fin!
  Selv jeg som ikke er en veskejente kunne tenkt meg den.

  1. Caroline

   Så gøy 😀 Tusen takk!

 2. Gratulerer med kolleksjonen! Har allerede sett de i en butikk her jeg bor, like fine i virkeligheten 🙂

 3. Den er altså så kul! Men hvem er Sissel? Du har jo en historie bak de andre veskene også 🙂

  1. Caroline

   Sissel er mamma 🙂

 4. Jättefina väskor. Känner ärligt talat inte till märket sedan tidigare, men jättefin kollektion! Grattis, bra jobbat.
  Kram
  Andrea
  https://nouw.com/andreagrue

 5. Hei Caroline,
  Utrolig kule og praktiske vesker!
  Nå som høsten er i anmasj, kan du ikke lage et luksus vs budsjett innlegg med alternativ til trench coat fra Burberry? Jeg hadde også satt stor pris på et innlegg om høst sko som både er elegante men tåler regn og slaps.

  Tusen takk!

  1. Caroline

   Det skal jeg notere meg, Sara! Tusen takk for innspill 🙂

   Klemmer!

 6. Rå stilig med skinn innimellom sølvfargen på lenken og sølv «prikkene» på dusken 🙂 Det er det heldigvis også på Nelia vesken, love it 🙂 Jeg har lagt min elsk på Nelia og Caroline veskene, de passer fint til mitt behov 🙂 Håper mange dukker opp onsdags kvelden og at du får en knall fin start på din veske kolleksjon 🙂 Jeg skal i en Adax forhandler i Asker/ Sandvika den 17 sept 🙂 Dette må være utrolig spennende og gøy Caroline? Tenk, en egen veske kolleksjon, det er stort 🙂 Hurra for deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! Så hyggelig å høre 🙂 Det håper jeg også! Det er utrolig spennende, og jeg føler meg virkelig heldig som får lov til å gjøre dette 🙂

   Stor klem!

 7. Den var kjempefin. Hadde jeg bodd eller vært I Oslo den dagen hadde jeg garantert kommet! 🙂

  1. Caroline

   Å, så synd du ikke bor nærmere! Hadde vært hyggelig å hilse på deg 🙂

   Tusen takk, forresten 😀

 8. Hei 🙂 Var nettopp innom en forhandler av Adax, og fikk et skikkelig pussig svar av hun som jobbet der da jeg spurte hvilken av veskene dine de ville få inn… Noe sånt som: «Vi vet ikke helt hva hun kommer med enda, om det er noe nytt…eller om det er noen gamle vesker hun skal fronte». Haha…skikkelig oppdatert :O

  1. Caroline

   Nei? Haha, så merkelig :p

 9. Yeey! Jeg kommer 🙂 Det står både klokken 20.00 og 18.00 i innlegget, men jeg renger med at det kanskje er 18? Da kommer jeg dessverre litt sent, men håper det går bra <3

  1. Caroline

   Det starter 18, men det går helt fint å komme etter det også 🙂 Vi holder det gående til stengetid 🙂

 10. Kjempe fint! Hva er prisen på denne? (:

  1. Caroline

   Denne vil koste 1399,- 🙂

 11. Jeg savner personlige innlegg, Caroline. Tanker, meninger, og litt andre ting enn bare det overfladiske.. 🙂 men det er meg, og det er det jeg liker best. Ikke bare det samme hele tiden..

  1. Caroline

   Jeg føer jeg har delt mange hverdagsinnlegg i det siste, hundebursdag og dette med at Nelia er syk er jo bare noe av det. Naturlig nok er faktisk disse veskene personlig for meg, det er noe jeg har jobbet med lenge og som jeg er utrolig stolt av å få vise frem, da blir det naturlig nok fokus på dem akkurat nå 🙂 Jeg håper du leser tekstene mine til tross for at bildene for eks. er antrekk, de er gjerne personlige selv om bildene er av klær. Ellers er jeg lei meg for at du ikke føler bloggen er tilfredsstillende :/ Jeg skriver i hvert fall som alltid om det som faller meg inn og det som jeg koser meg med 🙂

 12. Så ene vesken din i Halden (tista senteret) på lørdag. Veldig fin strørrelse på den lille:)

 13. Ååh synd jeg bor i Trøndelag.. Men skal i oslo i starten på oktober! Da skal jeg nokk få handlet inn skuldervesken! (Håper de ikke blir utsolgt) Den har jeg bestemt meg for at jeg SKAL ha! Haha 😀

 14. Lene-Marie Haugland

  Vet du hvor de blir solgt I bergen? Er helt forelsket I lommeboken! Hva vil prisen på de være?

  1. Caroline

   Den vil koste 799,- 🙂

   Forhandlerliste finner du her https://adax.dk/retailers/norway1

   Klem!

 15. Wee, jeg kommer! Superfin clutch!

  1. Caroline

   Så gøy! Da sees vi 😀

 16. skal definitivt ha en röd Sissel 🙂

  1. Caroline

   😀

 17. Fin denne vesken også – liker godt detaljen med farget for

 18. Hei 🙂 så fin kolleksjon! Lurer på om det kun er i Oslo det er mulig å få tak i disse?

  Klem

  1. Caroline

   Nei, den finnes over hele landet 😀 Her er en oversikt https://adax.dk/retailers/norway1 🙂

  2. Caroline

   Nei, over hele landet og også i Danmark 🙂

   Klemmer!

 19. Eller hvilke butikker det blir solgt i i andre deler av landet ?:D

 20. Hvorfor valgte du å ha denne dusken på alle veskene? Minner meg veldig om da Maria Montezami lagde en kolleksjon vesker, med dusker selvfølgelig.

  1. Caroline

   Fordi jeg synes det er en veldig fin detalj, dessuten liker jeg at den er valgfri og kan plasseres hvor du vil 🙂 Hennes vesker har jeg faktisk ikke sett. Jeg ville i utgangspunktet ha en pompom som evnt. kun var i sølvmateriale, ala dusken på ysl tassel bag, men så endte vi heller på en å ha den i skinn 🙂 Jeg synes også tasselkolleksjonen til Mulberry er veldig fin 🙂

 21. Hege Engebakken

  Hei og gratulerer så mye med en fantastisk kolleksjon. Flaks for meg at jeg snart har bursdag-jeg vet iallefall hva jeg ønsker meg. På Hamar har de fått inn kolleksjonen din allerede og prisen på lommeboken var 999 og ikke 699 som du svarte en annen leser. Er det ikke fast pris på lommeboken/veskene? Må bare nevne at lommeboken var helt fantastisk.

  1. Caroline

   Jeg har fått beskjed fra Adax om at lommeboken skal koste 799,- ikke 699,- Men de sier også at de ikke kan tvinge butikkene til å ha disse prisene, men at det er disse prisene de opererer med. Og du, da ville jeg forresten ha bestilt online i stedet 😉

   Klem 🙂

 22. Marianne T

  Nydelig clutch og så kul veskekolleksjon! Skulle gjerne hatt den i svart. Synes også Caroline og Nelia-veskene var de fineste:) Beundrer deg som får tid til så mange prosjekter på en gang 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marianne! Det er veldig hyggelig å høre! Sender deg en klem 🙂

 23. Hei! Så fine vesker fra Adax! Har en veske fra dette merket fra før, og er råfornøyd. Men har et spørsmål om noe helt annet. Har sett at du trener med Beats headset. Lurer på hvilken modell du har? 🙂 Solo eller Studio? 🙂

 24. Er alle veskene av ekte skinn? Kommer du eventuelt til å lage en ny kolleksjon med vesker som ikke er laget med ekte skinn? 🙂 Det hadde vært veldig kult for oss som ikke ønsker å støtte slikt…

 25. hvorfor blir ikke kommentarene mine publisert? er det så sensitivt her?

  1. Caroline

   Den er godkjent og besvart, noen ganger tar ting litt tid, spesielt nå som jeg er hjemme med en syk datter :/

 26. Anna Jensen

  Min favoritt fra kolleksjonen!:-)

 27. Nydelig navn på en nydelig veske

 28. Dette var min absolutte favoritt utav kolleksjonen din! Ah, den må jeg ha.. Lurer bare på en ting, hvor bred og høy er den? 🙂

  Lykke til på event, bor langt unna så blir desverre ikkje oppmøte på meg!

 29. Kjempefine vesker Caroline:-) hva tenker du om Anette-vesken som fødebag?:-)

  1. Caroline

   Perfekt fødebag 🙂

 30. Hei! Veldig fine vesker. Hvilke butikker i Trondheim blir de å selges på?

 31. Henny88

  Kan man komme for å møte deg selv om man er fattig student og ikke har råd til å kjøpe noe? 🙂

  1. Caroline

   Absolutt 😀 Det er bare å komme for å hilse på og evnt. se på veskene 🙂

 32. Hvor kan man få kjøpt veskene i Trondheim? 🙂

 33. Hva med et tilbud for oss som følger deg på nett, og som bor langt fra Oslo? Kunne godt h tenkt meg en av veskene dine

 34. Vil veskene være for salg lenge eller er det en slags «limited edition»-kolleksjon med kun begrenset antall vesker? Jeg har SÅ utrolig lyst på den ene, men har ikke mulighet til å kjøpe nå med det første 🙂

  1. Caroline

   Dette vet jeg dessverre ikke, men jeg tror ikke det vil være limited edition 🙂

 35. Heisann! Kjempe fine vesker! Har så lyst på Caroline og Nelia veska en dag. Er det lov til å komme for å bare se?

  1. Caroline

   Ja, så absolutt! Du trenger ikke å handle noe, det er litt mat og drikke også, og du kan jo faktisk vinne en veske 😉

   Klem!

 36. Benedicte

  Hei! Jeg fikk dessverre ikke mulighet til å komme i kveld. Hadde sett så fram til å møte deg og se veskene dine. Skal det være lansering flere steder? Eller hvor vil de være til salgs? Regner med de kommer til å ligge under mange juletrær i år, bare det ikke blir tomt i butikkene 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *