mixing flowers and outfit

carolinebergeriksen adax caroline sandaler mango blomster

Jeg elsker å se blomster og antrekk i kombinasjon, så da vi kjøpte nye roser for helgen, måtte jeg bare ta dem i vesken og med på bildene. Denne vesten ble min da vi var i København i vinter, jeg tenkte på den i 24 timer pluss litt til, og da forstod jeg at den måtte være med hjem. Det vil vise seg å være et av de bedre kjøpene jeg har gjort, for jeg vet at den vil bli elsket over tykke gensere på kalde dager og ellers over skjorter når det bare er litt kjølig i luften, som her om dagen. 


carolinebergeriksen adax caroline sandaler mango designers remix

carolinebergeriksen adax caroline sandaler mango le specs

carolinebergeriksen adax caroline sandaler mango daniel wellington

carolinebergeriksen adax caroline sandaler mango

carolinebergeriksen adax caroline sandaler mango remix designers

carolinebergeriksen adax caroline sandaler mango sitting

jeans bikbok / vest designers remix / skjorte mushroom / sandaler mango / veske adax by caroline berg eriksen / klokke daniel wellington / ringe hasla / solbriller le specs 


Her kom Lars-Kristian akkurat hjem fra seier med odd (YEY) så han er ekstremt fornøyd og har allerede fått pizzaen sin i ovnen og urgen på bordet. Halvfull. Med seg hjem hadde han nesten hele apoteket, så Nelia har blitt smurt inn med hvitvask og jeg håper virkelig at hun får sovet nå. Hun er jo stuptrøtt etter å bare ha sovet en halv time til sammen i dag, når hun var så tidlig oppe og i seng først nå. Vi har kost oss masse i dag da, hun og jeg Disneyfilmer, eventyrbøker, leking med dukker og bamser, boller, is og kjeks i mengder. Jeg føler meg litt som en seigmann, så det skal bli veldig deilig med en dusj og deretter enda mer sofasitting med Lars-Kristian til resten av Magic Mike 🙂 Haha, den filmen! Jeg elsker den! 

Håper deres søndag har vært fin ♥ 

52 kommentarer

 1. Dette var virkelig et nydelig antrekk!! Flotteste jeg har sett på lenge! Og de fine rosene sto nydelig til antrekket <3 Dette ble jeg så inspirert av!! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marita! Så gøy å høre 🙂

   Klemmer!

 2. Dette antrekket var bare rett og slett nydelig! Elsker de myke duse fargene og lekre detaljene på toppen. Vesten din er helt fantastisk, skjønner godt hvorfor den lå i tankeboksen i over en hel dag 🙂 Og den nye frisyren din er bare superfin. Måtte bare smile da jeg leste om jentedagen din med Nelia. Virker så utrolig koselig 🙂 Håper hun er på bedrings vei!

  1. Caroline

   Tusen takk, Alexa! Du er så god 🙂

   Hun er ikke bedre akkurat nå, men vi håper det snur snart 🙂

   Klem!

 3. Marianne

  Stakkars lille. Men ikke bruk hvitvask! Det tørket ut koppene og lager lettere arr når de kløs på. Bruk heller a- Derma sprayen fra vichy. Hvitvask er noe skikkelig søl!

  1. Caroline

   Vi kjøpte begge deler, men A Derma virker best i våre øyne også 🙂

 4. Bare et spm. Ser at du ganske ganske nylig har tatt restylane. Har du fylt i mere enn vanlig? Du ser ut til å ha fått mørk bart og duck-leppe på det første bilde? Lepper uten fyll er definitivt penest er nå min mening. Du er ikke redd for ettervirkninger og det at du stadig må fylle i mere for å bli fornøyd?

  1. ja, nå har du tatt altfor mye i leppene dine, særlig overleppen!

   1. Caroline

    Det er bare så rart at ingen kommenterer det før nå, ettersom det er såpass lenge siden og jeg har lagt ut x antall bilder siden da. Det er nok bare sminken og lyset som gjør at det ser litt annerledes ut akkurat på disse bildene 🙂

 5. Hei!
  Nydelig antrekk, og JA – vesten er V A K K E R!

  Jeg kom til å tenke på skoene du designet for Nelly for en del år siden, og det hadde vært sååå gøy om du kunne lagt ut antrekksbilder med de! Synes de fortsatt er nydelige og moderne jeg! Vet de ikke lengre er til salgs, men hadde vært så koselig med et lite flashback 😛 (Litt teit, jeg vet)

  Ha en finfin uke kjære du, og forhåpentligvis også Nelia!<3

  1. Caroline

   Haha, kanskje jeg skal gjøre det 🙂 De er jo fine fortsatt, det er jeg enig i, men modellene kunne med fordel vært noe annerledes nå, de er litt klumpete i mine øyne. Men fargene og selve designet er jo fortsatt fint!

   Håper uken din bli fin! Klem 🙂

 6. hva er det som har skjedd med leppene dine? de ser helt hovne ut. Min mor pleier å hovne opp sånn når hun reagerer allergisk på noe.

  1. Caroline

   Ingenting som har skjedd, jeg bruke restylane, men det er 5 uker siden sist. Det er sikkert bare lyset og highlight på overleppen som gjør at det ser annerledes ut en evnt. tidligere 🙂

 7. Hei Caroline! Skal dere stemme i morgen? Jeg lurer på hva du synes er viktige saker og verdier i kommunevalget. Kunne du skrevet noe om det? Ps.Håper vesla får sove mer i natt og blir frisk snart!

 8. Vannkopper er ikke mye godt for en liten kropp. Har selv to jenter og de fikk vannkopper med to ukers mellomrom.. Den første hadde kanskje 10 prikker og nr to hadde hele kroppen full ogklødde som besatt. Men vi fikk en type allergi medesin av legen slik at hun ikke skulle klø sånn. Det hjalp mye på henne. Håper hun snart er bedre.

  1. Caroline

   Tusen takk, Hege <3

 9. Vet ikke om noen allerede har tipset deg,men skriver det allikevel.

  Ei jeg kjenner ga datteren zyrtec når hun hadde vannkopper. Da klødde hun ingenting! Like mange prikker men symptomfritt.

 10. Så fin du er! 🙂 Er på jakt etter en liknende vest selv 🙂

 11. Åh så fina bilder. Gillar västen verkligen 🙂

  Cutelittlethings.se – 23 & ensamstående mamma

 12. Dette antrekket er noe av det fineste jeg har sett deg i på lenge 🙂
  Som noen andre skrev her ble også jeg veldig inspirert av dette. Nydelig!

  Jeg har også hørt at zyrtec kan hjelpe mot kløe ved vannkopper. Min sønn var så heldig å ha mange vannkopper men ingenting kløe, så fikk ikke testet det ut selv.
  Håper Nelia snart føler seg bedre 🙂

 13. Tenkte på den i 24 timer ? Altså, er ikke det en veske du har designet ??

  1. Caroline

   Vesten 🙂

 14. Jeanette

  flott antrekk og fine bilder

 15. Toppen din var nydelig. Du skriver at den er fra mushroom. Hva og hvor er det? Finnes det muligheter for å handle det på nett?

  1. Caroline

   Jeg bestilte den via nelly i 2013, så den er ikke akkurat nå :/

 16. Dropp Restylane, du er jo naturlig pen, nå ser du bare falsk og rar ut.

 17. Hvor kan man få tak i blusen? Veldig fin 🙂

  1. Caroline

   Detn er to år gammel, dessverre :/

 18. Ja virkelig lekkert!

 19. Hei Caroline, ville bare tipse deg om en type skum som er veldig effektiv for kløende vannkopper og utviklet for nettopp dette. Det heter PoxClin coolmousse og kjøpes på apoteket. Har brukt dette på mine barn og det hjalp veldig. Ikke så klissete som hvitvask heller 🙂 Håper lille blir frisk snart! Klem Hanne

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 😀

   Klem Hanne!

 20. Love, love, love the color of your coat!!!

  Hugs,
  Christine | http://www.vogueuplikehis.com

 21. Hei Caroline,
  Stakkar lille som har fått vannkopper. Vil bare gi deg et lite men godt tips. Da jeg hadde vannkopper som 30 åring kom min herlige bestemor løpende med potetemel til meg. Det strødde hun utover et glatt laken, og jeg måtte rulle meg i potetemelet. Det både lindret kløen, og tørket ut vannkoppene. Jeg har ingen arr, og jeg var helt dekket av vannkopper over hele kroppen. Hvitevask syntes jeg stakk, og var ekkelt å ha på. God bedring til Nelia

 22. Åh, elsker alt vet dette antrekket!! Har du link til blusen? Den var helt fantastisk fin! Vesten også, men den er vel ikke så lett å få tak i nå tipper jeg. Hvis du har link, si gjerne hvilken størrelse du har også 🙂 kjempefin på håret er du også! Ha en fin mandag i regnet, og god bedring til Nelia. Klem

 23. Synd når du har fylt så mye i leppene at det ser ut som leppene har fått ører når du smiler:/

  1. Caroline

   Har du sett dette på alle andre bilder fra den siste måneden også? For det er ingen forskjell ettersom det er 5 uker siden forrige gang jeg tok restylane. Det er nok bare sollyset som kaster en uheldig skygge her 🙂

 24. Den veska!! Den er så fin:) Er det plass til en 17″ PC i den tro? Får man kjøpt den nå, hvor og hva er prisen? Så fin!!!

  1. Caroline

   17″ blir dessverre for stort for denne, da ville jeg heller gått for bagen 🙂 Den er i salg fra 17. september og prisen er 3999,- for den. Det er den største, og er i utgangspuntket en weekendbag / sportsbag.

   Denne koster 2999,- 🙂

   Klem!

 25. Helt nydelig antrekk til deg 🙂 Disse fargene og klærne er virkelig en innertier på deg 🙂 Hva heter jeans modellen? Den satt som ett skudd på deg! Bik Bok har mye fint 🙂 Var på leting etter det NY kosesettet, men utsolgt 🙁 Men fant noen andre deilige kosebukser der 🙂

  1. Caroline

   Jeg husker ikke :O Men det er den nyeste stretchy modellen 🙂

   Tusen takk 😀

   Klemmer!

 26. Tenåringsmamma

  Likte veldig godt denne vesken! Den kunne jeg tenkt meg å bruke på jobb 🙂 Er den litt lik den Phillip Lim vesken din? (Litt rimeligere variant da) 🙂

  Mvh meg

 27. Ingvild

  Har du hatt eksamen ennå? Mener å huske du skrev at du skulle ha en i september og en i desember 🙂

 28. superfint antrekk! Elsker fargene på plaggene – og nå ble jeg inspirert til å finne frem en litt lignende vest som jeg har liggende !

 29. Nydelig antrekk! Og tror den veska der er min drømmeveske! Haha 😉 Ser perfekt ut ift det jeg ønsker av en veske. Tommel opp 🙂

 30. Hei!
  Har selv just hatt to små med vannkopper og vet hvor ille dette kan være for dem. Et veldig godt tips er å kjøpe zyrtec og gi. Dette lindrer kløen veldig og kan gis før legging, så barnet får sovet om natten. Anbefaler det veldig.

 31. Hei Caroline
  Ikke ofte jeg kommenterer på blogger, men nå som du har Nelia med vannkopper må jeg bare dele min erfaring med vannkopper. En stund siden min eldste datter hadde det, men vi valgte å oppsøke lege og fikk antihistaminer på resept. Det var lykken for min lille snuppe (og oss foreldre). Den stoppet kløen og hun fikk sove seg frisk… Lykke til og god bedring!

 32. Såå superfina färger på blusen och kappan! Jättevackert 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 33. Å jeg har falt pladask for «Caroline» vesken din altså. Kjempe lekker. Står på ønskelista mi for både barselgave, bursdag og jul. Så satser på at den blir min i løpet av året 😀 hihi

  1. Caroline

   Å, så gøy 😀

 34. Hei!

  Nå vet jeg ikke om du har fått dette tipset før, men jeg brukte Eurax da min sønn fikk vannkopper. Det fungerte helt supert. Han verken klødde og fikk da heller ingen arr. Bare et tips, om du ikke var klar over det fra før. Ellers – God bedring til datteren din. Vannkopper er noe herk!

 35. Hei!
  Elsker frisyren din!
  Hvilke produkter er det du bruker? Bruker du rettetang slik du har håret på bildene over?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *