guide for makeupkoster: hva brukes til hva

hoved

Det er et hav av sminkekoster der ute, men den siste tiden har jeg uten tvil funnet mitt favorittmerke: real techniques. Disse har jeg nevnt mange ganger før, men i dag tenkte jeg at jeg skulle lage en liten guide til dere. For med alt å velge mellom – hva skal du egentlig bruke til hva? 


foundation – før jeg ble introdusert for foundationkost trodde jeg at svamp var det eneste ene. Men la oss være ærlige: mange svamper spiser faktisk opp en del foundation i tillegg til at resultatet fort kan bli flekkete om svampen ikke er god. Med en børste blir resultatet flawless hver gang – i hvert fall med denne! 

skyggelegging nese – jeg elsker å bruke denne til å legge skygge langs neseryggen, mest fordi den har perfekt bredde og et langt skaft som gjør det enkelt å holde den stødig. Du finner den HER

makeupbørster caroline blush

the miracle sponge – for perfekt resultat under øynene eller ved highlight på neserygg. Jeg bruker gjerne en litt lysere foundation på neseryggen og under kinnbeinet for å fremheve, og denne er perfekt for å jobbe fargen inn uten å kladde det utover den andre sminken. Den er også helt super for concealer under øynene og rundt nesen. 

core collection

core collection – en liten, god kost som kommer til overalt hvor det er nødvendig å legge concealer. I samme kittet, finner du en utrolig god kost å bruke til løst pudder, setting pudder og bronzer pluss en god kost til blush. 


blush makeupkoster carolinebergeriksenno

for skyggelegging under kinnbein – denne gir veldig fin presisjon til nettopp dette formålet og du finner den HER. I denne pakken finner du egentlig tre helt utrolig gode børster å bruke til skyggelegging generelt. Du finner den også singel HER

for å koste på antishine powder eller for å børste bort overflødig pudder fra for eks. øyenskygge, bruker jeg en fan brush som du finner i dette kittet

øyenskygge – alt du trenger for å legge en fin øyenskygge finner du i dette kittet HER

øyenskygge


remember to clean them brushes 

Makeupkoster blir fort skitne, både de som brukes til fast pudder, bryn og skyggelegging, men også de som brukes til flytende produkter. Du kan jo bare tenke deg hvor mye bakterier som samles her i løpet av en kort periode, derfor er det viktig med renhold. Ikke minst vil kostene også miste litt spenst, i tillegg til at påføringsevnen blir dårligere etter hvert som kostene blir mer og mer brukt og fylt med produktrester. Det er i hvert fall min erfaring.

vaskekostene blush carolinebergeriksenno

Til koster du utelukkende bruker til pudderbaserte produkter, anbefaler jeg en spray fra bareminerals. Quick change er hurtigtørkende og antibakteriell, som tørker fort og som du faktisk kan bruke mellom hver gang om du vil. Til kostene hvor du bruker flytende produkter, som foundation og concealer, anbefaler jeg well-cared for, også fra bareminerals. Dette er en sjampo som er tilpasset sminkekoster, og som effektivt fjerner urenheter, sminke, oljer og produktrester fra kostene dine. Den inneholder i tillegg pleiende ingredienser som gjør hårfibrene myke. Denne finner du HER


Bustene på real techniques sine børster er håndlaget av syntetiske hår, og er 100 prosent dyrevennlig. 

I anledning dette innlegget har blush satt ned absolutt alle koster fra real techniques med så mye som 40 prosent – og det er ekstremt bra, for disse kostene er ganske rimelige i utganspunktet. Hele utvalget finner du HER, tilbudet varer ut tirsdagen, så skynd deg før det blir utsolgt for dine favoritter 😉 

PS! under forrige innlegg for blush oppdaget jeg plutselig at det er en del spørsmål jeg ikke har besvart. Spør meg gjerne igjen, så skal jeg svare dere! 

17 kommentarer

 1. Kjempebra Caroline. Tommel opp!

 2. Åh, Caroline! Kan ikke du dele sånn ca hva du trener iløpet av en uke i ett innlegg? 🙂 du har sikkert gjort dette mange ganger før, men det er ikke så lett å finne de innleggene.

 3. Hei❤️
  Kan du lage et innlegg om hvordan du tar på eyeliner ?:-)

  1. Caroline

   Jeg ville sett på en video på youtube, der er det mange flinke 🙂

 4. Kjære Caroline:) Kan du lage et nytt innlegg med en link til innsamlingen din til Flyktninghjelpen slik at det kommer på toppen i bloggen din. Alle nyhetene gjør inntrykk, og det er så fantastisk fint tiltak du har satt igang. Noen ganger er det bare et lite dytt som skal til for at vi hjelper. Nå som Gi håp går på tv øker forhåpentligvis forståelsen og givergleden enda mer. God bedring til Lille <3

  1. Caroline

   Jeg har minnet alle på det i hvert fall, via facebooksiden min 🙂 Blir så glad om de som ser det kan like og dele, så det når ut til flest mulig. Vi er NESTEN i mål 😀

   1. tusen takk <3 du har ett godt hjerte Caroline 🙂

 5. Hei!

  Hver gang jeg skal inn på bloggen din via bloglovin klikker hele bloglovin fordi det er for mange omdirigeringer, og jeg blir nødt til å skru macen av og på, eller vente ett par dager før det fungerer som normalt igjen. Dette er svært slitsomt.

 6. hei hvilken av kostene kan brukes til solpudder?

 7. Cathrine R

  Flotteste Caroline 🙂

  En evighet siden jeg har kommentert, og får faktisk dårlig samvittighet. Du gir meg en så ekstremt god og gjennomført blogg og skriker profesjonalitet og kvalitet – det minste jeg kan gjøre er å slenge inn en liten kommentar i ny og ned 😉

  Først; takk for et supert innlegg! Har hatt planer om å kjøpe noen skikkelige børster så dette var midt i blinken, og med en helt sykt rabatt er dette litt materialistisk lykke 😉

  Og du er så fin på håret! Du kler virkelig det korte håret, du er så pen!

  Håper du får en fin dag og at Nelia ikke klør seg ihjel 😉

  1. Caroline

   Blir så glad for at du fortsatt leser bloggen min, tusen takk, Cathrine! Og tusen takk for så fine ord 😀 Håper du har en fantastisk mandag!

   Stor klem!

 8. Så lurt med en sånn guide. Jeg er jo sånn som bruker kostene litt sånn random… :-/ Haha

 9. Pia Jakobsen

  Fundation blir enda bedre med en kost som ikke er så myk som den du viser som fundationkost. Bareminerals sin ready precision face brush er bedre 🙂

  Bare eit lite tips 🙂

 10. Trine Nordahl

  Hei!
  likte godt innlegget med koster, men lurer på om du bruker en spesiell kost til highlighter?
  Mvh Trine

  1. Caroline

   Jeg bruker gjerne flytende, og da bruker jeg bare fingrene 🙂

 11. Rannveig

  Fineste Caroline 🙂

  Takk for et kjempeflott innlegg! Dette var midt i blinken fordi æ lenge har lekt med tanken om å investere i non som både duge og e dyrevennlige 😉 I første omgang trenger æ bare koster til fondation , rouge , solpudder å øyenskygge. Hvilke av disse kostan anbefale du mæ å begynne med?

  Må bare si at æ elske bloggen din(har fulgt dæ i flere år)å syns du er ei feiende flott å tøff dame ,beundre dæ 😉 Å Nelia e bare så nydelig lita pia ♥ Klæm til dere å håpe lille snart e frisk&rask 🙂

  BTw kor længe vare tilbude på de kostene?

  Mvh fra Rannveig

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *